• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به تبلت ها...

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام بچه ها
میخواستم بدونم این تبلت های ویندوزی 8 سیمکارت خوراش اگر رایتل بندازیم میتونیم مثلا دقیقا همون پراکسی هایی که تو لپ تاپ اجرا میکنیم اونجام اجرا کنیم ؟ یعنی در کل تمام فایلای exe که تو لپ تاپ اجرا میشه توی اونم براحتی اجرا میشه (کاری با برنامه های سنگین ندارم منظورم کلی هست ) ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

مدلایی که ویندوز 8 باشه و ویندوز آرتی نباشه میشه.ویندوز آرتی ها برنامه هاشون فرق داره با ویندوز 8 معمولی.
مثلا این ویندوز آرتی نیست و میشه.

http://emalls.ir/مشخصات_Asus-VivoTab-Smart-ME400CL--64-GB~id~71373

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام یه تبلت ویندوزی بگیرم ( مثلا ایسوس یا گیگابایت یا....) حتما میخوام ویندوزی باشه و سیم کارت بخوره
خیلی تحقیق کردم ، بعضی از دوستان میگن تبلت هایی که ویندوزی هستند خیلی خوب نیستند ، استدلالشونم اینه که میگن:
ویندوز برای سیستمهای لمسی خوب جواب نمیده!
به نظر شما دوستان عزیز این نظریه تا چه حد درسته
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه صبر کنید این وارد ایران بشه به نظر من بهتره از اون ایسوسه.
HP Omni 10: یک تبلت ۱۰ اینچی تمام اچ دی، با پردازنده ۴ هسته ای اتم و ویندوز ۸.۱، تنها ۳۹۹ دلار - نارنجی

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام یه تبلت ویندوزی بگیرم ( مثلا ایسوس یا گیگابایت یا....) حتما میخوام ویندوزی باشه و سیم کارت بخوره
خیلی تحقیق کردم ، بعضی از دوستان میگن تبلت هایی که ویندوزی هستند خیلی خوب نیستند ، استدلالشونم اینه که میگن:
ویندوز برای سیستمهای لمسی خوب جواب نمیده!
به نظر شما دوستان عزیز این نظریه تا چه حد درسته
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست من.ممنون از لطفی که بهم دارید.عرضم به حضورتون که دوستانی که این حرف رو می زنن برمیگرده به مدلهای قبلیه ویندوز مثل ایکس پی و 7.مایکروسافت هم به دلیل اینکه کار با صفحه لمسی امروزه خیلی مهمه برای کاربرا ویندوز 8 رو بر پایه لمسی طراحی کرده و به همین دلیل کار با 8 بدون صفحه لمسی کمی عذاب آوره.از نظر بنده با توجه به کار کردن هم با ایسوس و هم گیگابایت.مچ شدن قطعات با هم و سرعت عمل+پشتیبانی تمام پرتهای خارجی تبلت بنده گیگابایت رو تایید می کنم اما نمی شه از تبلت های ویندوزیث انتظار شارژ بالا داشت.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوست من.ممنون از لطفی که بهم دارید.عرضم به حضورتون که دوستانی که این حرف رو می زنن برمیگرده به مدلهای قبلیه ویندوز مثل ایکس پی و 7.مایکروسافت هم به دلیل اینکه کار با صفحه لمسی امروزه خیلی مهمه برای کاربرا ویندوز 8 رو بر پایه لمسی طراحی کرده و به همین دلیل کار با 8 بدون صفحه لمسی کمی عذاب آوره.از نظر بنده با توجه به کار کردن هم با ایسوس و هم گیگابایت.مچ شدن قطعات با هم و سرعت عمل+پشتیبانی تمام پرتهای خارجی تبلت بنده گیگابایت رو تایید می کنم اما نمی شه از تبلت های ویندوزیث انتظار شارژ بالا داشت.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

ممنون داداش لطف کردی
شما که با گیگا و ایسوس کار کردی با کدوم مدلها کار کردی و کدومشون به نظرتون از بقیه بهتر بوده؟

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
میخواستم ببینم نظرتون راجع به این تبلت چیه ؟؟

igreen genesis tab 3

Tablet Detail-مشخصات تبلت

شرکت گرین تازه این تبلت هارو گذاشته که حالا نمیدونم ساخت خودشونه یا ... ؟!
ولی نسبت به قیمتی که گذاشتند (1600000 تومن) چیزی خوبی به نظر میاد . فقط من هیچ ریویو یا فیدبکی از این تبلت پیدا نکردم

میخواستم نظر بقیه رو هم بپرسم که خریدش عقلانی هست یا نه ؟ من یه تبلتی ویندوزی میخوام (rt نباشه) که صفحش بالای 10 باشه . چیزی مد نظرتون هست ؟ قیمت هم تا یک و نیم میلیون میتونم بدم حالا 100 تومن 200 تومن اینور اونور ... فقط میخوام atom هم نباشه ! (اگه stylus هم داشته باشه خیلی خوبه)

ممنون !

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام
میخواستم ببینم نظرتون راجع به این تبلت چیه ؟؟

igreen genesis tab 3

Tablet Detail-مشخصات تبلت

شرکت گرین تازه این تبلت هارو گذاشته که حالا نمیدونم ساخت خودشونه یا ... ؟!
ولی نسبت به قیمتی که گذاشتند (1600000 تومن) چیزی خوبی به نظر میاد . فقط من هیچ ریویو یا فیدبکی از این تبلت پیدا نکردم

میخواستم نظر بقیه رو هم بپرسم که خریدش عقلانی هست یا نه ؟ من یه تبلتی ویندوزی میخوام (rt نباشه) که صفحش بالای 10 باشه . چیزی مد نظرتون هست ؟ قیمت هم تا یک و نیم میلیون میتونم بدم حالا 100 تومن 200 تومن اینور اونور ... فقط میخوام atom هم نباشه ! (اگه stylus هم داشته باشه خیلی خوبه)

ممنون !
پیشنهاد من به شما:
HP Omni 10: یک تبلت ۱۰ اینچی تمام اچ دی، با پردازنده ۴ هسته ای اتم و ویندوز ۸.۱، تنها ۳۹۹ دلار - نارنجی
مطمئن نیستم که وارد ایران نشده باشه
پردازنده این تبلت به نظر من از اون مدلی که شما نام بردید بهتره

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
پیشنهاد من به شما:
مطمئن نیستم که وارد ایران نشده باشه
پردازنده این تبلت به نظر من از اون مدلی که شما نام بردید بهتره

من خودم خیلی تبلت های جدید ویندوزی رو که با cpu های جدید atom baytrail و win 8.1 که تازه اومدن رو دنبال کردم ... مزایاشون مصرف کمشون و ارزونیشونه و گرمای کم و وزن پایین ولی از لحاظ قدرت از این تبلت پایینترن (celeron 1037u) و اکثرا 2 گیگ رم دارن و هاردشونم ssd نیست (eMMC هستن) که این تبلت هم هاردش ssd هست هم 4 گیگ رم داره و stylus هم داره و صفحشم بزرگتره (گرچه رزولوشن پایینی داره که خیلی آنچنان برای من مهم نیست) تنها مشکل این تبلت وزن بالاشه و نداستن GPS که قابل چشم پوشیه یجورایی (gps رو موبایلا هست معمولا و کسی 12 اینچ نمیگیره دستش که ببینه کجا میره ! گرچه برای تو ماشین خیلی خوبه ولی خوب ... !)
یه مشکل دیگه اینه که این تبلتی که شما گفتین (و تمام bay trail هایی که ریلیز شدن) هنوز تو ایران موجود نیستن !
من اگه از کیفیت و پشتیبانیه این تبلتی که گفتم (Igreen genesis tab 3) مطمئن بودم حتما میخریدمش ولی برند تازه ایه و چیزی هم راجع بهش پیدا نکردم ! (اگه کسی چیزی میدونه خوشحال میشم مارو هم در جریان قرار بده)
ولی باز ممنون بخاطر پیشنهادتون

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من خودم خیلی تبلت های جدید ویندوزی رو که با cpu های جدید atom baytrail و win 8.1 که تازه اومدن رو دنبال کردم ... مزایاشون مصرف کمشون و ارزونیشونه و گرمای کم و وزن پایین ولی از لحاظ قدرت از این تبلت پایینترن (celeron 1037u) و اکثرا 2 گیگ رم دارن و هاردشونم ssd نیست (eMMC هستن) که این تبلت هم هاردش ssd هست هم 4 گیگ رم داره و stylus هم داره و صفحشم بزرگتره (گرچه رزولوشن پایینی داره که خیلی آنچنان برای من مهم نیست) تنها مشکل این تبلت وزن بالاشه و نداستن GPS که قابل چشم پوشیه یجورایی (gps رو موبایلا هست معمولا و کسی 12 اینچ نمیگیره دستش که ببینه کجا میره ! گرچه برای تو ماشین خیلی خوبه ولی خوب ... !)
یه مشکل دیگه اینه که این تبلتی که شما گفتین (و تمام bay trail هایی که ریلیز شدن) هنوز تو ایران موجود نیستن !
من اگه از کیفیت و پشتیبانیه این تبلتی که گفتم (Igreen genesis tab 3) مطمئن بودم حتما میخریدمش ولی برند تازه ایه و چیزی هم راجع بهش پیدا نکردم ! (اگه کسی چیزی میدونه خوشحال میشم مارو هم در جریان قرار بده)
ولی باز ممنون بخاطر پیشنهادتون
بعیده 2 هسته آیوی بریج 1.8 گیگاهرتزی قویتر از چهار هسته 1.5 گیگاهرتزی آخرین سری اتم باشه که تا 2.4 گیگاهرتز هم توربو داره
مطمئنید؟

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اتم کلا cpu های ضعیفیا و برای mobile device ها هستن ولی ivy bridge ها نه ... که البته هر جفتشون بدی و خوبی دارن
شما benchmark هاشونو ببینین کاملا مشخصه ... (الان مدیاتک cpu 8 هسته ای زده ولی باز snapdragon 800 که 4 هسته ای هست از اون قویتره ! نمیشه صرفا از روی هسته بیشتر گفت قویتره)
از این سایت میتونید قدرتهارو با هم مقایسه کنید :
PassMark Software - CPU Benchmark Charts

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اتم کلا cpu های ضعیفیا و برای mobile device ها هستن ولی ivy bridge ها نه ... که البته هر جفتشون بدی و خوبی دارن
شما benchmark هاشونو ببینین کاملا مشخصه ... (الان مدیاتک cpu 8 هسته ای زده ولی باز snapdragon 800 که 4 هسته ای هست از اون قویتره ! نمیشه صرفا از روی هسته بیشتر گفت قویتره)
از این سایت میتونید قدرتهارو با هم مقایسه کنید :
PassMark Software - CPU Benchmark Charts
درسته.
ولی آخرین نسل اتم که bay trail باشه خیلی قویتر شده ولی هنوز به پا ی ivy bridge نمیرسه تو فرکانس یکسان.
به هر حال من فکر میکنم 4 هسته bay trail که 2.4 گیگاهرتزی هستند قویتر باشند از 2 هسته آیوی بریج 1.8گیگاهرتزی ولی نه زیاد.

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
درسته.
ولی آخرین نسل اتم که bay trail باشه خیلی قویتر شده ولی هنوز به پا ی ivy bridge نمیرسه تو فرکانس یکسان.
به هر حال من فکر میکنم 4 هسته bay trail که 2.4 گیگاهرتزی هستند قویتر باشند از 2 هسته آیوی بریج 1.8گیگاهرتزی ولی نه زیاد.

شاید . من هنوز تست دقیقی که با هم مقایسه شده باشن ندیدم
ولی به هر حال bay trail ها مشکل عمدشون اینه که تو ایران هنوز نیومدن !

boyskaraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشی من تبلتم axtrom 8p01 گرفتم فلشش کردم ولی صفحه تاچ به کل از کار افتاده چی کار کنمم

mm2236

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
بجز ايپد يك كه براش نرم افزار مكالمه اومده بود ميشه از ايپد هاي 2 و 3و 4 هم بعنوان تلفن استفاده كرد؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
Last edited:

olgun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یه مدت تبلت پیرگاردین خریدم یکی از بهترین مدلایی که داشته دو هفته از خرید نگذشته تبلت شروع کرده به ایراد دادن باتریشو که 1.5 نگه میداره بی خیال شدم اما دیگه تاچش سرعتش یه هو با روز اول 50% فرق کنه و نشه باهاش فایل انتقال دادو 10 جور ایراد دیگه به چه دردی میخوره درسته هر چقدر بدی همون قدر اش میخوری اما دیگه نه این اندازه که کاسه خالی بدن دستمون گارانتیشم میبری میگه اقا این جنس من نیست تقلبیه میبری فروشنده میگی چرا جنس تقلبی دادی میگه من از خود نماینده گارانتی گرفته ام بعد بی خیال میشی با یه دونه وسیله به اصلاح تبلت برمیگردی خونه.300-400 تومن پولتم پر!!!

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
تبلت با بودجه 400 چه مارکی خوبه ؟
ویندوز باشه خوبه یا اندروید؟
اگه خراب بشه نرم افزاری چطور باید درست کرد؟چقدر خرجش میشه ؟
برای چه کارایی استفاده میشه ؟

jalalesh

Registered User
لایک‌ها
22
تبلت Lenovo A1000 تبلت خوبیه که از سیستم عامل اندروید استفاده می کنه. تبلت ویندوز هم گرونه هم دیگه داره منقرض میشه. تبلت لنوو a1000 خودم چندتا ازش دارم و واسه بچه های فروم 375 تومن میفروشم. بازار 415 قیمت دارم. با گارانتی یک ساله. دوستانی هم که تعداد بالا بخوان قیمتش فرق می کنه.

بالا