چند اینچ؟دوستان برای خرید تبلت تا 1- 1200 چی پیشنهاد می کنید ؟
سیم کارت خور باشه کیفیت صفه نمایش خوبی داشته باشه
اگر میشه چند مدل رو معرفی کنید با سیستم عامل های مختلف
اگه 7 اینچ میخوای تو خرید نکسوز 7 2013 سیم خور شک نکن
چند اینچ؟دوستان برای خرید تبلت تا 1- 1200 چی پیشنهاد می کنید ؟
سیم کارت خور باشه کیفیت صفه نمایش خوبی داشته باشه
اگر میشه چند مدل رو معرفی کنید با سیستم عامل های مختلف
چند اینچ؟
اگه 7 اینچ میخوای تو خرید نکسوز 7 2013 سیم خور شک نکن
بودجه برای تبلت های برند کمه.مگر اینکه برید سراغ برند هایی که معروف نیستند.10 اینج می خوام
بودجه برای تبلت های برند کمه.مگر اینکه برید سراغ برند هایی که معروف نیستند.
البته تب2 سامی بهتون میخوره ولی اصلا ارزش خرید نداره.
به نظر من ویندوز 8 بردارید که پیشنهادم اینه:تا 2 تومن چي ميشه گرفت سامسونگ اگر باشه بهتره
مگه اينكه جنس بهتري تا 2 تومن باشه
موضوع: مشاوره برای تصمیمگیری تعمیر یا فروش یک تبلت!
شرح: یک تبلت نو سامسونگ گالاکسی تب 10.1 سفید 16 گیگ که خیلی کم استفاده شده و تقریبا شبیه آکبند هست دچار مشکل شده، سوال من اینه که به همین صورت خراب بفروشم یا تعمیر بشه و استفاده بشه؟!
مشکل این هست که یکباره برای روشن کردن با وضعیت تصویر ندادن صفجه نمایش مواجه شده است، از کناره های لبه ها نور سفید رنگ وقتی از زاویه افقی به سطح صفحه نمایش نگاه میکنیم دیده میشه ولی تصویر وجود نداره. استفاده از کلیدهای ترکیبی مثلا برای ریست کردن ، صبر کردن برای دشارژ شدن کامل و بعد امتحان برای روشن کردن و .... انجام دادم ولی هیچ کدوم موثر واقع نبوده. تبلت دست کسی که بوده اکثر اوقات فراموش میکرده بعد از شارژ شدن کامل آداپتور جدا کنه و احتمال میدم این مورد سبب بوجود آمدن این مشکل شده باشه . وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کاملا شناخته میشه و داخل فولدرها میتونم برم و فایل کپی کنم و .... .
بنظر شما چه قسمتی از تبلت خراب شده ؟ قابل تعمیر هست؟ هزینه تعمیر چقدر میشه؟ اگر به همینصورت فروخته بشه چقدر ارزشگذاری میشه ؟
ممنونم از توجه شما
ازکجا میتونم پنل ال سی دی و تاچ نکسوس 7 تهیه کنم؟
موضوع: مشاوره برای تصمیمگیری تعمیر یا فروش یک تبلت!
شرح: یک تبلت نو سامسونگ گالاکسی تب 10.1 سفید 16 گیگ که خیلی کم استفاده شده و تقریبا شبیه آکبند هست دچار مشکل شده، سوال من اینه که به همین صورت خراب بفروشم یا تعمیر بشه و استفاده بشه؟!
مشکل این هست که یکباره برای روشن کردن با وضعیت تصویر ندادن صفجه نمایش مواجه شده است، از کناره های لبه ها نور سفید رنگ وقتی از زاویه افقی به سطح صفحه نمایش نگاه میکنیم دیده میشه ولی تصویر وجود نداره. استفاده از کلیدهای ترکیبی مثلا برای ریست کردن ، صبر کردن برای دشارژ شدن کامل و بعد امتحان برای روشن کردن و .... انجام دادم ولی هیچ کدوم موثر واقع نبوده. تبلت دست کسی که بوده اکثر اوقات فراموش میکرده بعد از شارژ شدن کامل آداپتور جدا کنه و احتمال میدم این مورد سبب بوجود آمدن این مشکل شده باشه . وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کاملا شناخته میشه و داخل فولدرها میتونم برم و فایل کپی کنم و .... .
بنظر شما چه قسمتی از تبلت خراب شده ؟ قابل تعمیر هست؟ هزینه تعمیر چقدر میشه؟ اگر به همینصورت فروخته بشه چقدر ارزشگذاری میشه ؟
ممنونم از توجه شما
برای مشاهده کاتالوگ و قیمت تبلت ها تنها کافیست روی لوگوی شرکت سازنده کلیک کنید ... |