• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به تبلت ها...

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
البته درسته که تیلت هایی هم که سیم کارت ساپورت نمیکنن مثل نکسوس 7 wifi , غیره رو میشه با کابل otg (اگه اشتباه نکنم) به مورم و سیم کارت متصل کرد ، درسته ؟؟

همه تبلت ها نه اما برخی مدل ها با استفاده از جی اس ام مودم مخصوص اندروید می تونن از این ویژگی استفاده کنن

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
تبلت مناسب که بشه باهاش تو فروم و وب گشت و گذار کرد و نوشته گذاشت و کارای عمومی انجام داد چی پیشنهاد میکنید ؟
در پست های قبلی هم اشاره کردم.نظر شخصی بنده برند سامسونگ هست تو اندروید و ویندوز هم گیگابایت شنیدم خوبه

Elder_God

Registered User
لایک‌ها
19
البته درسته که تیلت هایی هم که سیم کارت ساپورت نمیکنن مثل نکسوس 7 wifi , غیره رو میشه با کابل otg (اگه اشتباه نکنم) به مورم و سیم کارت متصل کرد ، درسته ؟؟

همه تبلت ها نه اما برخی مدل ها با استفاده از جی اس ام مودم مخصوص اندروید می تونن از این ویژگی استفاده کنن

nexus 7 wifi هم شامل این مدل ها میشه ؟؟ مودم جی اس ام یا 3g میشه براش استفاده کرد ؟؟
1 سوال دیگه : تو nexus 7 3g فقط سیمکارت های 3g مثل رایتل میشه استفاده کرد یا بقیه سیمکارت ها رو هم ساپورت میکنه ؟؟

DJ Tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
آیا تمام تبلت های اندرویدی میتونن فایلهای ورد یا پی دی اف رو باز کنن؟
من یک تبلت حدود 10 اینچ میخوام برای مادرم که باهاش قرآن بخونه و همزمان به صدای قاری گوش بده. یعنی اصلا دنبال کار حرفه ای نیستم.
فقط و فقط برای ورد و پی دی اف مهمه.
آیا تبلت هایی مثل Innovel I972S
Innovel I972S - تبلت ایناول آی 972 اس

یا Lenovo Ideapad S2109A - 8GB
Lenovo Ideapad S2109A - 8GB - تبلت لنوو آیدیا پد اس 2109 آ - 8 گیگابایت

میتونه کار منو راه بندازه؟
یعنی آیا میتونه فایل های آفیس رو باز کنه و یا پی دی اف بخونه؟ و همزمان یک فایل صوتی هم پخش شه؟

سوال دوم:
آیا میشه روی این سیستم های عامل Google Android v4.1.1 JellyBean و Google Android v4.0 Ice Cream Sandwich برنامه هایی مثل دیکشنری یا جیزهای دیگر بریزم؟
چون من شنیدم که روی سیستم عامل های تبلت نمیشه نرم افزار ریخت یا بهتر بگم نمیشه نرم افزار کرک شده ریخت.

سوال سوم
آیا این مارکهایی که گفتم خوبه یا میشه مارک بهتری خرید با بودجه حدود 1 میلیون. البته حتما حدودا 10 اینچ باشه

با سپاس از دوستان گرامی

hamedfallah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
سوالی فوری از اساتید داشتم، البته من قبلا یک تاپیک برای این سوال باز کرده بودم که متاسفانه حذف شد
بنده برای انتخاب بین چند مدل گیر کردم، لطفا راهنمایی کنید چون احتمالا امروز فردا می گیرم
اولیش هواوی مدیا پد 7 لایت

دومیش هیوندای p700

سومی آکستروم اکسپد 7E01

لطفا راهنمایی کنید که به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ یا اگر هیچکدوم خوب نیست چی بگیرم تو این رنج قیمت؟
سیمکارتخور بودن برام مهمه.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام
سوالی فوری از اساتید داشتم، البته من قبلا یک تاپیک برای این سوال باز کرده بودم که متاسفانه حذف شد
بنده برای انتخاب بین چند مدل گیر کردم، لطفا راهنمایی کنید چون احتمالا امروز فردا می گیرم

دومیش هیوندای p700

سومی آکستروم اکسپد 7E01

لطفا راهنمایی کنید که به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ یا اگر هیچکدوم خوب نیست چی بگیرم تو این رنج قیمت؟

http://forum.persiantools.com/t411494.html
http://forum.persiantools.com/t405163.html
http://forum.persiantools.com/t402144.html
http://forum.persiantools.com/t408588.html
http://forum.persiantools.com/t382378.html

minavand

Registered User
لایک‌ها
45
در پاسخ شما باید بگم....
بهتر یک کتابخان بگیرین
من هم مثل شما فقط برای مطالعه میخوام...تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که کتابخان بهتره
در مورد فایل های افیس و پی دی اف....تبلت ها با استفاده از نرم افزار این فایل هارو پخش میکنن....تقریبا همشون
درمورد ارتقا سیستم عامل اندروید...باید تبلتت قابلیت ارتقا رو داشته باشه...
تبلت هوایی رو اگه میخوای بگیری بگیر....10 اینچ و فول اچ دی...قابل رقابت با تبلت های معروف و خوب دنیا...حتی از اون ها هم بهتره

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
nexus 7 wifi هم شامل این مدل ها میشه ؟؟ مودم جی اس ام یا 3g میشه براش استفاده کرد ؟؟
1 سوال دیگه : تو nexus 7 3g فقط سیمکارت های 3g مثل رایتل میشه استفاده کرد یا بقیه سیمکارت ها رو هم ساپورت میکنه ؟؟
بله دوست عزیزم.تقریبا همه تبلت های مارک دار از قابلیت نصب gsm modem برخوردارند فقط دقت داشته باشید مخصوص اندروید باشه تا شناسایی بشه.خیر از تمام خطوط مخابراتی از جمله ایرانسل و همراه اول هم استفاده می کنه

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
با سلام
آیا تمام تبلت های اندرویدی میتونن فایلهای ورد یا پی دی اف رو باز کنن؟
من یک تبلت حدود 10 اینچ میخوام برای مادرم که باهاش قرآن بخونه و همزمان به صدای قاری گوش بده. یعنی اصلا دنبال کار حرفه ای نیستم.
فقط و فقط برای ورد و پی دی اف مهمه.
آیا تبلت هایی مثل Innovel I972S
Innovel I972S - تبلت ایناول آی 972 اس

یا Lenovo Ideapad S2109A - 8GB
Lenovo Ideapad S2109A - 8GB - تبلت لنوو آیدیا پد اس 2109 آ - 8 گیگابایت

میتونه کار منو راه بندازه؟
یعنی آیا میتونه فایل های آفیس رو باز کنه و یا پی دی اف بخونه؟ و همزمان یک فایل صوتی هم پخش شه؟

سوال دوم:
آیا میشه روی این سیستم های عامل Google Android v4.1.1 JellyBean و Google Android v4.0 Ice Cream Sandwich برنامه هایی مثل دیکشنری یا جیزهای دیگر بریزم؟
چون من شنیدم که روی سیستم عامل های تبلت نمیشه نرم افزار ریخت یا بهتر بگم نمیشه نرم افزار کرک شده ریخت.

سوال سوم
آیا این مارکهایی که گفتم خوبه یا میشه مارک بهتری خرید با بودجه حدود 1 میلیون. البته حتما حدودا 10 اینچ باشه

با سپاس از دوستان گرامی
سوال اول: بله یکی از امکانات اصلی که کاربردی هست برای افرادی که از تبلت استفاده می کنن استفاده از فایل های آفیس و پی دی اف هست که توسط اندروید پشتیبانی می شه و هم نرم افزارهای مخصوص برای اندروید در این زمینه وجود داره
سوال دوم : بله(اندروید یک سیستم عامل باز هست که اکثر نرم افزار های روز دنیا که فکرش رو هم نمی کنید براش وجود داره و به راحتی می تونید نسخه های رایگان هم گیر بیارید)
سوال سوم:پیشنهاد بنده استفاده از تبلت های مارک دار مثل سامسونگ و ایسوز هست که پشتیبانی کامل داشته باشن که به قول خودمون یه بار مصرف نباشن و هر وقت خواستید بتونید از رام های مورد نظر و دلخواهتون استفاده کنید.یا هزینه کنید و صفر بگیرید و یا دنبال دسته دوم باشید به نظر من(تو این بازار دنبال صفر نرید که فقط ضرره)
موفق و سربلند باشید
سوال سوم:

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام

دومیش هیوندای p700

سومی آکستروم اکسپد 7E01

دوست من انتخاب های شما از نظر سخت افزاری خیلی با هم فرق می کنن من جمله سی پی یو اما خوب هواوی خیلی تو بازار اسم در کرده به خاطر کاراییش اما باز هم سر حرفم هستم که از برند های رسمی استفاده کنید مثل سامسونگ و ایسوس

DJ Tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در پاسخ شما باید بگم....
بهتر یک کتابخان بگیرین
من هم مثل شما فقط برای مطالعه میخوام...تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که کتابخان بهتره
در مورد فایل های افیس و پی دی اف....تبلت ها با استفاده از نرم افزار این فایل هارو پخش میکنن....تقریبا همشون
درمورد ارتقا سیستم عامل اندروید...باید تبلتت قابلیت ارتقا رو داشته باشه...
تبلت هوایی رو اگه میخوای بگیری بگیر....10 اینچ و فول اچ دی...قابل رقابت با تبلت های معروف و خوب دنیا...حتی از اون ها هم بهتره

با سپاس از شما
بله اول من به فکر کتابخوان بودم که بتونه آهنگ هم پخش کنه. یعنی مادر من بتونه قرآن رو هم تصویری ببینه و هم صدای قاری رو بشنوه. ولی متاسفانه رفتم بازار دیدم کتابخوان ها حداکثر تا 7 اینچ هست و 7 تصویر ریزی میده.
به همین خاطر دنبال تبلت هستم تا صفحه نمایش بزرکتری داشته باشم.
وگرنه بله طبق فرمایش شما با توجه به استفاده ای که من میخوام(فایلهای ورد و پی دی اف و پخش صوت) مسلما تبلت گزینه بالاتر از انتظاری هست.
تبلت هواووی خوبه ولی قیمتش بالای 1300 میشه که با توجه به استفاده من ( نه فیلم نه بازی نه سیم کارت) یکذره سنگینه.

سوال اول: بله یکی از امکانات اصلی که کاربردی هست برای افرادی که از تبلت استفاده می کنن استفاده از فایل های آفیس و پی دی اف هست که توسط اندروید پشتیبانی می شه و هم نرم افزارهای مخصوص برای اندروید در این زمینه وجود داره
سوال دوم : بله(اندروید یک سیستم عامل باز هست که اکثر نرم افزار های روز دنیا که فکرش رو هم نمی کنید براش وجود داره و به راحتی می تونید نسخه های رایگان هم گیر بیارید)
سوال سوم:پیشنهاد بنده استفاده از تبلت های مارک دار مثل سامسونگ و ایسوز هست که پشتیبانی کامل داشته باشن که به قول خودمون یه بار مصرف نباشن و هر وقت خواستید بتونید از رام های مورد نظر و دلخواهتون استفاده کنید.یا هزینه کنید و صفر بگیرید و یا دنبال دسته دوم باشید به نظر من(تو این بازار دنبال صفر نرید که فقط ضرره)
موفق و سربلند باشید
سوال سوم:

با سپاس از شما سرور گرامی
خدا رو شکر بابت نرم افزار کرک شده نصب کردن خیالم راحت شد
فقط دو تا سوال دیگه برام درست شد
اول:
رو بعضی تبلت ها نوشته پورت USB و رو بعضی ها microUSB
آیا به اون دسته از تبلت هایی که پورت USB دارن میشه فلش زد یا هارد اسکترنال زد و مثلا محتویات داخل هارد یا فلش رو دید؟ مثلا فیلم روی فلش دارم و توسط اون پورت فلش رو بزنم و بدون اینکه داخل تبلت کپی کنم فیلم ببینم؟
فرق بین این دو پورت برای تبلت در چی هست؟ مثلا آیا نبود USB ضعف بزرگی محسوب میشه؟

دوم:
آیا تو تبلت هایی که پورت HDMI دارن میشه با کابل HDMI تصویر رو روی ال سی دی ها پخش کرد؟

با تشکر مجدد
موفق و موید باشید

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
خسته نباشید هواوی مدیا پد 7 لایت از نظر بازی چطوره بازی های تا چه حد سنگین رو بالا میاره؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
با سپاس از شما
بله اول من به فکر کتابخوان بودم که بتونه آهنگ هم پخش کنه. یعنی مادر من بتونه قرآن رو هم تصویری ببینه و هم صدای قاری رو بشنوه. ولی متاسفانه رفتم بازار دیدم کتابخوان ها حداکثر تا 7 اینچ هست و 7 تصویر ریزی میده.
به همین خاطر دنبال تبلت هستم تا صفحه نمایش بزرکتری داشته باشم.
وگرنه بله طبق فرمایش شما با توجه به استفاده ای که من میخوام(فایلهای ورد و پی دی اف و پخش صوت) مسلما تبلت گزینه بالاتر از انتظاری هست.
تبلت هواووی خوبه ولی قیمتش بالای 1300 میشه که با توجه به استفاده من ( نه فیلم نه بازی نه سیم کارت) یکذره سنگینه.

با سپاس از شما سرور گرامی
خدا رو شکر بابت نرم افزار کرک شده نصب کردن خیالم راحت شد
فقط دو تا سوال دیگه برام درست شد
اول:
رو بعضی تبلت ها نوشته پورت USB و رو بعضی ها microUSB
آیا به اون دسته از تبلت هایی که پورت USB دارن میشه فلش زد یا هارد اسکترنال زد و مثلا محتویات داخل هارد یا فلش رو دید؟ مثلا فیلم روی فلش دارم و توسط اون پورت فلش رو بزنم و بدون اینکه داخل تبلت کپی کنم فیلم ببینم؟
فرق بین این دو پورت برای تبلت در چی هست؟ مثلا آیا نبود USB ضعف بزرگی محسوب میشه؟

دوم:
آیا تو تبلت هایی که پورت HDMI دارن میشه با کابل HDMI تصویر رو روی ال سی دی ها پخش کرد؟

با تشکر مجدد
موفق و موید باشید
سلام مجدد عزیزم.
اول:
روی همه تبلت های فلش مموری و هارد و انواع رم ها ساپرت می شه فقط فرقش اینه که اونایی که زده یو اس بی مستقیم به تبلت وصل میشه اما اونایی که ندارن با استفاده از کابل تبدیل.تبلت تو امضام عکسشو نگاه کنید یه تبدیل کنارشه.چیزی شبیه اون یا قوی ترش که کانکشن کیت می گن که انواع رم ها هم بهش می خوره
دوم:
بله این امکان وجود داره و در اصل کارش همینه
موفق و سربلند باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
خسته نباشید هواوی مدیا پد 7 لایت از نظر بازی چطوره بازی های تا چه حد سنگین رو بالا میاره؟

دوست عزیزم سلام.باید ببینید که سی پی یو و رمتون چقدره ولی در حد معمول سی پی یو 1 به بالا رم هاشونم بالایه و راحت می کشه که تبلت های روز و مارک دار اکثرا بالاتر هستن

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام خدمت دوستان،

من مدت زیادی با اندروید 2.3 و آپدیت های ریز بعد از اون کار کردم و الانم 5-6 ماهی میشه از اندروید 4 استفاده میکنم و در کل چون از لانچر استفاده میکنم جفتشون رو در یه حد میبینم.
الان میخوام یه تبلت بگیرم که ورژن اندرویدش 3.1 هست(یه نسخه از اندروید که فقط واسه تبلتا عرضه شد),
الان میخوام بدونم این اندروید مثل اندروید 2.3 و 4 هست یا با اونها تفاوت داره?
چون چند جا شنیدم که اندروید 3.1 رو نقد کرده بودن و به نحوی یه ورژن شکست خورده میدونستنش.
میخوام اگه کسی از دوستان تجربشو داشته بگه این اندروید مشکل خاصی از لحاظ اینترفیس پیچیده یا ناسازگاری با نصب برنامه های مطرح داشته یا نه.
ممنونم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با سلام خدمت دوستان،

من مدت زیادی با اندروید 2.3 و آپدیت های ریز بعد از اون کار کردم و الانم 5-6 ماهی میشه از اندروید 4 استفاده میکنم و در کل چون از لانچر استفاده میکنم جفتشون رو در یه حد میبینم.
الان میخوام یه تبلت بگیرم که ورژن اندرویدش 3.1 هست(یه نسخه از اندروید که فقط واسه تبلتا عرضه شد),
الان میخوام بدونم این اندروید مثل اندروید 2.3 و 4 هست یا با اونها تفاوت داره?
چون چند جا شنیدم که اندروید 3.1 رو نقد کرده بودن و به نحوی یه ورژن شکست خورده میدونستنش.
میخوام اگه کسی از دوستان تجربشو داشته بگه این اندروید مشکل خاصی از لحاظ اینترفیس پیچیده یا ناسازگاری با نصب برنامه های مطرح داشته یا نه.
ممنونم
بزار حدس بزنم تبلت اچ تی سی جت استریم؟
به نظرم خیلی خوب نباشه ولی مسلما به 4 یا بالاتر آپدیت میشه یا حداقل رام کاستوم براش هست

minavand

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
دوستان یک تبلت میخوام فقط برای مطالعه و خواندن کتاب...
فرمت های pdf..htm...html...word رو ساپرت کنه
چند تا سوال هم داشتم
1-فرق htm با html چیست؟
2-برای متن های فارسی با فرمت های بالا در تبلت مشکلی وجود داره؟بعضی ها میگن تبلت نمیتونه کتاب الکترونیک فارسی رو اجرا کنه..میشه یک کم توضیح بدین

Last edited:

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
دوستان یک تبلت میخوام فقط برای مطالعه و خواندن کتاب...
فرمت های pdf..htm...html...word رو ساپرت کنه
چند تا سوال هم داشتم
1-فرق htm با html چیست؟
2-برای متن های فارسی با فرمت های بالا در تبلت مشکلی وجود داره؟بعضی ها میگن تبلت نمیتونه کتاب الکترونیک فارسی رو اجرا کنه..میشه یک کم توضیح بدین

ضعیفترین تبلتها هم قادر به اجرای این فرمتها هستن،پس میتونید هر تبلتی بخواید بگیرید

1-فرقی ندارن،البته فرمت های htm و html کتاب الکترونیکی نیستند و فرمتی تحت وبن ولی تبلت ها قادر به اجرای اونها با یه مرورگر یا برنامه ی html viewer هستن.
2-اندروید 4 از زبان فارسی پشتیبانی میکنه و تبلت های اندروید4 دار مشکلی با متن فارسی ندارن،الان هم چون اکثر تبلت ها اندروید 4 دارن مشکلی از این بابت ندارن،ضمنا همه ی تبلت هایی که گارانتی ایرانی دارن فارسی ساپورت میکنن.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

بالا