سلام
لطفا بهترین تبلت تا سقف 2 میلیون رو معرفی کنید.
1-نکسوز10 وسلام
لطفا بهترین تبلت تا سقف 2 میلیون رو معرفی کنید.
سلام.اگه ویندوز آر تی نباشه میشه.مثلا ویندوز پرو یا آلتیمایت.کلا برنامه های آر تی جدا هستند.سلام
می خواستم ببینم روی ویندوز 8 تبلت ها می شه برنامه های pc رو نصب کرد؟ مثل kmpalyer و photoshop
سلام.اگه ویندوز آر تی نباشه میشه.مثلا ویندوز پرو یا آلتیمایت.کلا برنامه های آر تی جدا هستند.
من می خوام تبلت زیر رو بگیرم.
Specs - Tablet PCs XE700T1C | Samsung PCs
ولی نمی دونم بشه یا نه، جلوی ویندوزش ننوشته RT اما باز هم شک دارم
ويندوزش rt هست .
این دوستمون اشتباه کردن احتمالا با یه تبلت مشابه اشتباه گرفتن.ویندوزش آر تی نیست چون تو مشخصات ننوشته و تو قسمت features هم نوشته که همه برنامه های یه کامپیوتر معمولی روش اجرا میشه یعنی همون ویندوز معمولی نه آر تی.ویندوزش آر تی نیست.با توجه به سی پی یو و گرافیک هم میشه فهمید که ویندوزش آر تی نیست چون پردازنده arm نداره و x86 داره.ولی بازم برای اطمینان موقع خرید مطمئن بشید که ویندوزش آر تی نیست.من می خوام تبلت زیر رو بگیرم.
Specs - Tablet PCs XE700T1C | Samsung PCs
ولی نمی دونم بشه یا نه، جلوی ویندوزش ننوشته RT اما باز هم شک دارم
ویندوز های آر تی هم صفحه دسکتاپ دارن فرقی نداره.در ظاهر یکیند ولی نوع برنامه ها و پردازنده فرق داره.ویندوز معمولی کل برنامه های 10سال پیش تا حال ویندوز را پشتیبانی میکنه ولی ویندوز آرتی تعداد برنامه هاش کمه و معلوم نیست مثل ویندوز معمولی خوب پشتیبانی بشه.موقع خرید دقت کنید که آر تی نباشه.مایکروسافت2تاتبلتش که میدونم سرفیس پرو ویندوز آر تی نیست ولی اون یکی آر تی هستبا همچین کانفیگی تبلت دیگه ای هست که ویندوزش RT نباشه؟
تبلت های مایکروسافت هم RT هستن؟
اگه صفحه دسکتاپ داشته باشه RT نیست؟
ویندوز های آر تی هم صفحه دسکتاپ دارن فرقی نداره.در ظاهر یکیند ولی نوع برنامه ها و پردازنده فرق داره.ویندوز معمولی کل برنامه های 10سال پیش تا حال ویندوز را پشتیبانی میکنه ولی ویندوز آرتی تعداد برنامه هاش کمه و معلوم نیست مثل ویندوز معمولی خوب پشتیبانی بشه.موقع خرید دقت کنید که آر تی نباشه.مایکروسافت2تاتبلتش که میدونم سرفیس پرو ویندوز آر تی نیست ولی اون یکی آر تی هست
بودنی که هست ولی خوب قیمت تبلت های ویندوز8خیلی بالاست و تو بازار ایران خیلی کمتر پیدا میشن.با مشخصات سامسونگ ATIV Tab 7 تبلت دیگه ای هست که ویندوزش RT نباشه؟
گفتم که به احتمال 99.9% ویندوزش آر تی نیست ولی خوب برا همون 0.1% بپرسید از اهل فن که مطمئن باشید.راستی این تبلتی که گفتم tablet-pc هست چطور میشه RT باشه. جلوی ویندوزش هم نوشته 64 بیت. خیلی حیفه آخه
در ضمن از راهنمایی هاتون هم ممنونم
اوکی.ممنون از جواب.دوتا پستتون پشت سرهم بود ندیدم، اوکی
فکر نکنم تو ایران اومده باشه تو سایتش که زده 1.199 دلار حتماً این جا 4 تومن می دن دیگه