• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به تبلت ها...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
عزیز این تبلت میخواستم ببینم باطریش چطوره ممنون
خوب وقتی اون 2 تا هست که خیلی بهتره چرا هواوی بردارید؟
دومی سیمخور هم هست اگه حتما سیمخور میخواید

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
ببخشید که این ومطرح می کنم ولی شرکت های سازنده فبلت ، این دستگاههای بزرگ رو ساختن ولی واقعا شیوه ی استفاده شون چطوریه ؟

منظورم اینه که آیا این فبلت ها رو باید کسی داشته باشه که اسمارت فون نداره ؟ یعنی جایگزین اسمارت فونه ؟ اگر آره خب با اندازه بزرگشون چطوری باید استفاده بشن

چون دم گوش که نمیشه نمی گرفت ، بلوتوث هم که مساعد طبع همه نیست اگر هم از گوشی بلوتوث استفاده کنن باز هم باید فبلت همراه شخص باشه یعنی یه دستگاه بزرگ.

اگر هم جایگزین اسمارت فون قرار نیست باشه و یه دستگاه مستقله ( یعنی طرف هم اسمارت فون داره برای مکالمات هم فبلت برای امروات شخصی ) در اینصورت توجیه فبلت در کنار تبلت چیه ؟

خب اگر قرار باشه کسی گوشی داشته باشه و یه دستگاه اضافی هم برای کارهای دیگه ، خب تبلت ها هستن دیگه !

من وقعا تو فلسفه فبلت ها موندم. واقعا فرهنگ استفاده و شیوه استفاده اش رو نمی دونم.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ببخشید که این ومطرح می کنم ولی شرکت های سازنده فبلت ، این دستگاههای بزرگ رو ساختن ولی واقعا شیوه ی استفاده شون چطوریه ؟

منظورم اینه که آیا این فبلت ها رو باید کسی داشته باشه که اسمارت فون نداره ؟ یعنی جایگزین اسمارت فونه ؟ اگر آره خب با اندازه بزرگشون چطوری باید استفاده بشن

چون دم گوش که نمیشه نمی گرفت ، بلوتوث هم که مساعد طبع همه نیست اگر هم از گوشی بلوتوث استفاده کنن باز هم باید فبلت همراه شخص باشه یعنی یه دستگاه بزرگ.

اگر هم جایگزین اسمارت فون قرار نیست باشه و یه دستگاه مستقله ( یعنی طرف هم اسمارت فون داره برای مکالمات هم فبلت برای امروات شخصی ) در اینصورت توجیه فبلت در کنار تبلت چیه ؟

خب اگر قرار باشه کسی گوشی داشته باشه و یه دستگاه اضافی هم برای کارهای دیگه ، خب تبلت ها هستن دیگه !

من وقعا تو فلسفه فبلت ها موندم. واقعا فرهنگ استفاده و شیوه استفاده اش رو نمی دونم.
تا 5 اینچ گوشی هست و تبلتا از 7 اینچ به بالا هستند-فبلت فقط برای پر کردن این فاصلست یعنی برای کسی که ترجیح میده یه وسیله بین سایز 5تا7 داشته باشه به جای 5 یا 7 یا کوچکتر از 5 و بزرگتر از 7.یه جورایی کار هر دو رو هم میکنه.یعنی کسی که میخواد یه تبلت 7 اینچی و یه گوشی 4.5-5 اینچی بگیره به جاش یه فبلت 6 اینچی میگیره.
به نظر من حتی تبلت ها هم کاربردی ندارند و نباشن مشکلی پیش نمیاد دیگه فبلت که بماند-فبلت راهیه برا فروش بیشتر شرکت ها

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
سلام کابل OTG
mediapad fhd یافت میشه هنوز تو بازار ؟

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
اگر من بخوام روی pc اینترنتم یه vp n وصل کنم میشه توی تبلت هم از همون vp n استفاده کرد ( یعنی روی pc یه جورایی شیرش کرد ؟! )

با تبلت میتونم به محتویات داخل pc وصل بشم هرچی توش هست ببینم ؟ مثل شبکه ؟!

king abbas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آیا می شه به تبلت های اندرویدی که کابل او تی جی ساپورت می کنن دی وی دی رایتر پروتابل وصل کرد؟

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
آیا می شه به تبلت های اندرویدی که کابل او تی جی ساپورت می کنن دی وی دی رایتر پروتابل وصل کرد؟

خیر زیرا از طیق کایل USB دی وی دی رایتر برق خودش رو تأمین میکنه ولی در گجت ها این برق تأمین نمیشه.

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من میخوام یک تبلت بخرم تا 500 تومان که صفحه اش 10 اینچی باشه و بتونم توش فیلم ببینم از اینترنت به مقدار زیادی دانلود انجام بدم و بتونم باهاش فارسی تایپ کنم، میخوام به عنوان یک مینی کامپیوتر ازش استفاده کنم، شما چه مدلی را پیشنهاد میدید؟
با تشکر

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام نظر دوستان رو در مورد تبلت lenovo A3000 می خواستم بدونم در این رنج قیمت شنیدم بهترین کارایی رو داره درسته ؟ و حتی میشه باهاش مکالمه هم داشت ؟
اگر شما باشید برای وبگردی و کارای معمولی و مکالمه رنج 600 تا 1 تومان رو چه تبلتی انتخاب می کنید ؟؟؟ قابلیت مکالمه هم داشته باشه
منتظرم
ممنون

Liili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان نظرتون درمورد تبلت Energy Sistem Tablet i8 Dual - 8GB چیه؟
تو همین رنج قیمت چه تبلتی میشه خرید؟

[h=1][/h]

boose_bar_khoda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام بچه ها
یه سوال داشتم این تبلت پیر کاردین pc704 که قابلیت ساپورت 3g نداره آیا میشه با استفاده از این مودمای 3g سیم کارت رایتل روش گذاشت و باهاش کار کرد؟
تشکرررررر

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
[FONT=&amp]

سلام دوستان![/FONT]

[FONT=&amp]میخواستم تبلت بخرم قبلش میخواستم بپرسم 1- آیا تو یه تبلت 10 اینچی با فیسبوک کار کنیم چجوریه محیطش مثل کامپیوتر‌های معمولی دسکتاپ خوب و لذتبخشه؟ 2-آیا با تبلت‌های سیمکارت‌خور با اینترنت [/FONT] GPRS [FONT=&amp]ایرانسل، میشه راحت و بدون مشکل با فیسبوک کار کرد؟ آنتن‌دهی ایرانسل تو منطقه‌مون هم خوبه! این سئوالا برام خیلی مهم اگه بلدید و تجربه دارید خواهشا جواب بدید خیلی گیرم![/FONT]

erfanmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام بر دوستان
من می خواستم یدونه از این تبلت های چینی تو بازار بخرم مشخصاتش خوبه هارد 500 و سیپید دو هسته ای و ....
نظرتون چیه ؟؟
من بیشتر از 300 تومن نمی خوام هزینه کنم و فقطم ازش می خوام برای رفتن به فیبوک و ویچت و گاهی بازی کردن استفاده کنم
کدوم مارکاشون خوبه ؟؟؟ چینی ها خوبن یا مثلا کپی های سامسنوگ و اپل

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام نظر دوستان رو در مورد تبلت lenovo A3000 می خواستم بدونم در این رنج قیمت شنیدم بهترین کارایی رو داره درسته ؟ و حتی میشه باهاش مکالمه هم داشت ؟
اگر شما باشید برای وبگردی و کارای معمولی و مکالمه رنج 600 تا 1 تومان رو چه تبلتی انتخاب می کنید ؟؟؟ قابلیت مکالمه هم داشته باشه
منتظرم
ممنون
به نظر من اینو بگیر
Asus Fonepad 7 - مشخصات گوشی موبایل ایسوس فون پد 7 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام دوستان نظرتون درمورد تبلت Energy Sistem Tablet i8 Dual - 8GB چیه؟
تو همین رنج قیمت چه تبلتی میشه خرید؟
به نظر من از خوب به بد:
1-
Lenovo Ideapad A3000 - 16GB 1.2GHz1.0 GB7 "آندروید589,0002 ساعت پیش

2-Asus Memo Pad HD7
3-Asus Memo Pad ME173X HD - 8GB قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان تبلت

4-Lenovo Ideapad A2107A - 16GB قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان تبلت

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام یه تبلت ویندوزی بگیرم ( مثلا ایسوس یا گیگابایت یا....) حتما میخوام ویندوزی باشه و سیم کارت بخوره
خیلی تحقیق کردم ، بعضی از دوستان میگن تبلت هایی که ویندوزی هستند خیلی خوب نیستند ، استدلالشونم اینه که میگن:
ویندوز برای سیستمهای لمسی خوب جواب نمیده!
به نظر شما دوستان عزیز این نظریه تا چه حد درسته
ممنون میشم راهنمایی کنید

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام یه تبلت ویندوزی بگیرم ( مثلا ایسوس یا گیگابایت یا....) حتما میخوام ویندوزی باشه و سیم کارت بخوره
خیلی تحقیق کردم ، بعضی از دوستان میگن تبلت هایی که ویندوزی هستند خیلی خوب نیستند ، استدلالشونم اینه که میگن:
ویندوز برای سیستمهای لمسی خوب جواب نمیده!
به نظر شما دوستان عزیز این نظریه تا چه حد درسته
ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظر من ویندوزی بگیرید.
و پیشنهادم به شما
Asus VivoTab Smart ME400CL
اگه صبر کنید مدل های خیلی بهتری هم وارد کشور میشه
این مدل بدون سیمکارت هم داره که ارزونتره300-400

leo10messi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
میخواستم بدونم این تبلت های ویندوزی 8 سیمکارت خوراش اگر رایتل بندازیم میتونیم مثلا دقیقا همون پراکسی هایی که تو لپ تاپ اجرا میکنیم اونجام اجرا کنیم ؟ یعنی در کل تمام فایلای exe که تو لپ تاپ اجرا میشه توی اونم براحتی اجرا میشه (کاری با برنامه های سنگین ندارم منظورم کلی هست ) ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

بالا