mrali1234
Registered User
- نوشتهها
- 2,200
- لایکها
- 796
عزیز مگه چه راهی باید باشه دیگه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hamoon dg dada site ya store joftesh yekie b joz ina rahe dg nadare vase nasbe appo game
عزیز مگه چه راهی باید باشه دیگه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hamoon dg dada site ya store joftesh yekie b joz ina rahe dg nadare vase nasbe appo game
منم همینو گفتمبرای اینستال باید حتما به استور وصل بشید
ولی برای دانلود از windowsphone.com میشه دانلود کرد روی مموری کارت بریزید و بعد از داخل استور نصب کنید
داداشم من ک گفتم جفتش یکیه فرق از دهن من در نیومد ک ب جز این دو راه راه دیگه ای نداره فعلامگه چه فرقی می کنه عزیز؟!
بلاخره می خواین دانلود کنید. خوب با PC از استور دانلود کنید بریزید رو گوشی و نصب کنید.
توی 8.1 هم حتما لازم نیست روی مموری کارت دیخته بشه. روی رم گوشی هم می تونید بریزید.
دوستان من تو 1320 با 2بار زدن رو صفحه در حالت خاموش گوشیرو از لوک اسکرین در میاوردم ولی 630 نمیشه
لطفا راهنمایی کنین
برنامه persianhesaab را میشناسم.ولی اینکه شما میفرمایید نمیدونمیه برنامه بود که تو منو فارسی اسمش اموره مالی بود.میخام بدونم اسمه انگلیسیش چیه؟
اخه پاکش کردم
فقط بانک آینده یه نرم افزار برای ویندوزفون منتشر کرده به اسم Hamrah Card بقیه بانکها فعلا هیچی.دوستانی که از ویندوز فون استفاده می کنن، برای برنامه های همراه بانک ها مشکلی ندارید؟ همه بانک ها ویندوز فون رو پشتیبانی می کنن؟ ملی انگار می کنه، باقی چطورن؟
اگه توی قسمت extras+info زیر Manufacturer Name جز اینی که نوشتی چیزی ننوشته باهاش نمیشه تشخیص داد. روی جعبه باید یه برچسب گارانتی چسبیده باشه. روی اونو بخون.دوستان من گوشی لومیا 630 دوال سیم دارم این رامشه میخواستم بدونم برا کجاس؟؟؟
rm-978-1072
سلام.سلام
آقا گوشیای شما هم مشکل بیرون پریدن از بازی سیکس گانز موقع زدن دکمه سینگل پلیر رو دارن؟! یه ذره باهاش ور میری اوکی میشه ولی ور نری میاد بیرون
نه ولی یه جورایی معنیش اینه که احتمالا بازی های وینفون روی پی سی اجرا بشن..سلام دوستان
همونطور که مستحضر هستید مایکروسافت گفته ویندوز و ویندوز فون در ویندوز 10 ادغام می شه و کلا یک ویندوز کلی برای تمام دستگاه های ویندوزی منتشر می شه
آیا این گفته معنی این رو داره که بازی های کامپیوتر روی گوشی های ویندوز 10ی اجرا می شه؟؟
با وین سون بعضیا تست کردن جواب داده..دو تا آپلیکشن کرک شده ریختم و بعد پاکشون کنم بعدش می شه دو تا آپلیکشن کرک شده دیگه نصب کنم؟