سلام دوستان مشکلاتی در کار با ویندوزفون 8.1 لومیا 1320 دارم
لطفا کمکم کنید
1.map خود گوشی کار نمیکنه چه جوری باید فعالش کنم؟؟؟
2.نرم افزار viber از استور دانلود کردم بعد اکتیوش کردم پیام میاد بهم خبر میده ولی کلا تو گوشی دیده نمیشه؟؟؟
3.کورتانا گوشی من فعال نیس چرا؟چه جوری میشه فعال کرد؟؟؟
4.نرم افزار اینستاگرام تو ویندوزفون 8.1 جواب نمیده؟؟؟
5.چندتا نرم افزار کاربردی واقعا عالی معرفی کنید؟(مخصوصا فایل منیجر و چیزی که عین ایفون داره که بشه سایلنت و قفل صفحرو باره دم دست تا هی دکمه بغلو نزنم و نرم افزار اب و هوا که عین اندروید رو صفحه بیاد)
ممنون منتظرممممممم
1- منظورتون رو نمیفهمم، یعنی چی کار نمیکنه؟ شما Here Maps رو داری دیگه؟ اگه نه از استور دانلودش کن، تو یه ساعتی که سرعت اینترنتت خوبه برو تو Add Maps، ایرانو انتخاب کن و دانلودش کن، مشکلی هم نداره، فقط حواست به ریجن باشه چون این هم مثل استور با ریجن ایران کار نمیکنه.
2- وایبر کلاً تو منو اصلی (که با سوایپ سمت راست میکشید)نیست؟
3- وقتی به 8.1 آپدیت کنید کورتانا هم توی تایل ها و هم توی منوتون میاد، توش که برید چند تا سؤال میپرسه ازتون، حتماً باید به اینترنت وصل باشید.
4- نرم افزار اینستا همون 6tag بدون مشکل کار میکنه روی 8.1
5- نرم افزار آب و هوا که توی استور کلمه Weather رو سرچ کن تمام برنامه ها میاد، من خودم از Accuweather استفاده میکردم، بر اساس ریتینگ ها و نظرات میتونید انتخاب کنید.
درباره برنامه های کاربردی هم با یه سرچ ساده عبارت Windows Phone Essential Apps توی گوگل کامل به نتیجه میرسید.
فایل منجر رو هم توی استور سرچ کنید، اونایی که نمره های بالا از تعداد رأی بالای 2-3 هزار دارن امتحانشونو پس دادن.