amir persian
Registered User
دوست عزیز شما که بخاطر یه اخطار ساده و وارد کردن یه شماره تلفن گوشی رو رد کردی ...همون بهتر که ردش کردی !مرسی از پاسختون
گوشی رو مفت دادم رفت
خیلی مسخره بود وین فون
دوست عزیز شما که بخاطر یه اخطار ساده و وارد کردن یه شماره تلفن گوشی رو رد کردی ...همون بهتر که ردش کردی !مرسی از پاسختون
گوشی رو مفت دادم رفت
خیلی مسخره بود وین فون
تا جایی که میدونم باید لوکیشن ، یا دیتاتون فعال باشه تا ردیابی بشه ...خدمت اساتید یک سوال داشتم فقط اگه جاش اینجا نیست یا جای دیگست بگید کجا بپرسم اونم اینکه
من یه لومیا 1520 داشتم که متاسفانه دزدین ازم رفتم برای شکایت کلانتری گفتن این مدل و 1320 رو حتی در حالت خاموش و بدون سیم کارت هم میشه ردیابی کرد میخواستم بدونم آیا صحت داره که دنبالش بیفتم یا نه چون یه دو سال پیشم یه نوت سامسونگ داشتم چند ماه درگیر شدم و الافی کشیدم و از آخر هیچی به هیچی
فقط چون در مورد این گوشی و یکی دو مدل دیگه این حرف رو اون طرف به من زد اینجا سوال کردم
ممنونم
سلامخدمت اساتید یک سوال داشتم فقط اگه جاش اینجا نیست یا جای دیگست بگید کجا بپرسم اونم اینکه
من یه لومیا 1520 داشتم که متاسفانه دزدین ازم رفتم برای شکایت کلانتری گفتن این مدل و 1320 رو حتی در حالت خاموش و بدون سیم کارت هم میشه ردیابی کرد میخواستم بدونم آیا صحت داره که دنبالش بیفتم یا نه چون یه دو سال پیشم یه نوت سامسونگ داشتم چند ماه درگیر شدم و الافی کشیدم و از آخر هیچی به هیچی
فقط چون در مورد این گوشی و یکی دو مدل دیگه این حرف رو اون طرف به من زد اینجا سوال کردم
ممنونم
ببین با کیا شدیم ۷۵ میلیون نفرمرسی از پاسختون
گوشی رو مفت دادم رفت
خیلی مسخره بود وین فون
نه نمیشهبرنامه های اندروید رو نمیشه روی ویدوز فن نصب کرد؟ بیشتر برنامه ها برای اندروید هستند
اکثر برنامه های مورد نیازتون رو توی استور میتونین پیدا کنین...برنامه های اندروید رو نمیشه روی ویدوز فن نصب کرد؟ بیشتر برنامه ها برای اندروید هستند
برای تمام دستگاه ها فیلتر شکن وجود داره یعنی می تونید از چیز پی ان استفاده کنید اما در ویندوزفون به علت پایین اومدن امنیت از نرم افزار هایی مثل سایفون و نرم افزار های معروف دیگر عبور از فیلترینگ وجود نداره چند نرم افزار رو تست کردم که هیچ کدوم جواب نداد شما اگر می خواهید فیلتر شکن داشته باشید باید از همین سایت هایی که وی پی ان میفروشن بخرید یعنی نرم افزار رایگان وجود نداره شما از طریق سرور و پسورد وی پی ان باید به جنگ فیلترینگ بریدبرای ویندور فون 8.1 فیلتر شکن وجود داره ؟
نه ویندوز 10 برای موبایل میشه Windows 10 Mobile نه چیز دیگه ایببخشید دوستان یک سوال بسیار فنی آخر من نفهمیدم ویندوز ۱۰ مگه سیستم عامل واحد بین دستگاه های مایکروسافت نیست؟
پس چرا یک ماه پس از معرفی ویندوز ۱۰ در زومیت گفتن که نام نسخه ی موبایل ویندوز ۱۰ windowsphone 10 شده؟
و سوال دیگر الان با این تفاسیر آیا ایکس باکس وان قادر هست بازی های ویندوزفون و دستگاه های موبایل مایکروسافتی قادر هستند بازی های ( خیلی سبک و یا برنامه های کاربردی) ویندوز دسکتاپ رو اجرا کنند؟منظورم فایل exe هست
خوب برو با کامپیوتر تو استور اکانتت رو وارد نکن اگر خواستی با گوشی دانلود کنی احتمالا تاییدیه ای چیزی بخواد اگر نشد ناچارا باید یک اکانت مایکروسافت جدید بسازیدرود دوستان عزیز
اقا من نمیتونم از استور نرم افزار دانلود کنم . قبلادانلود میکردم .ولی الان که میرم دانلود کنم میگه سرویس اکانت مایکروسافت فعال نیس . وقتی که با کامپیوتر میرم از داخل اکانت نرم افزار دانلود کنم میگه شما نمیتونید دانلود کنید .
مشکل از چی میتونه باشه ؟
هارد ریست فقط بعضی دستگاه ها دارنمن یه دسگاه لومیا گرفتم که برنامه اینا روشه میخوام اکانت خودم رو روش ست کنم چون اکانت برای کسی دیگس راهی هست که بسه اکانت رو عوض کردو برنامها نپره یا هارد ریست میخواد؟
برنامه ها مربوط به اکانت هست!من یه دسگاه لومیا گرفتم که برنامه اینا روشه میخوام اکانت خودم رو روش ست کنم چون اکانت برای کسی دیگس راهی هست که بسه اکانت رو عوض کردو برنامها نپره یا هارد ریست میخواد؟
خیر دوست گرامیسلام
ایا این ویندوز فون ها یا ویندوز موبایل ها دقیقا مثل کامپیوتر عمل میکنه؟
چون من یه سری برنامه دارم که فقط روی ویندوز 7 کار میکنه.
میخوام ببینم با خریدن ویندوز فون یا ویندوز موبایل (یا تبلت ویندوزی) دقیقا میتونم همون برنامه های کامپیوتر رو روی اونا نصب کنم؟
اگر تبلت ویندوزی بخرین به شرطی که ویندوزش rt نباشه هربرنامه ای که روش بخوابم میتونین نصب کنید.