A1C1E
Registered User
دوستان فایل فلش رو از کجا تهیه کردید چطوری فلش کردین؟
فعلا که خبری از آپدیت دوم نیست!
یک سوال که به ذهنم رسید اینه: آیا با تایید کاربر اولیه، نمیشه Reset Protection Mode رو غیر فعال کرد؟!!
دوستان فایل فلش رو از کجا تهیه کردید چطوری فلش کردین؟
گوشی های HTC چی؟فایل های مربوطه رو باید با استفاده از پروداکت کد و RM گوشیتون از سایت MrCrab.Net دانلود و به وسیله نرم افزار Nokia Care Suite - برای گوشی های نوکیا - Lumia Software Recovery برای گوشی های لومیا اعم از نوکیا و لومیا ، فلش بزنید .
البته نرم افزار Lumia software recovery میتونه به صورت خودکار فایل های مربوطه رو دانلود و فلش بزنه (ولی اینترنت درست و حسابی مورد نیاز هست)
نرم افزار Windows Phone software recovery هم هست که کاملا آنلاین هست .
گوشی رو نمیشناسه!
بله!سیستمتون گوشی رو میشناسه ؟؟
خیلی ممنون که جواب دادیگوشیتون رو که با دولوپر آنلاک آپدیت نکردین؟!!
من همین مشکل رو داشتم، آخرش فلش زدم رفت!!
گوشی رو از بچه ها خریده بودم و فکر کنم دولوپر کرده بود! چون آخرین رام رسمی برای مدل من دنیم نبود!
خلاصه بعد یه مدت راحت به دنیم هم آپدیت شد.
1- نه فقط گوشی هایی که قابلیت Miracast دارن و میتونن به یه نمایشگر بزرگ وصل بشن اینجوری اند! یعنی پرچمدارا!دوستان من یک سوالی در مورد ویندوز 10 داشتم یعنی یک ابهامی دارم اگر می شه من رو از این ابهامات در بیارید
1-تا جا هایی که من در مورد ویندوز 10 خوندم برنامه ی تمام ویندوز 10 ها به هم می خوره و تمام برنامه های ویندوز ایکس پی و سون و 8 هم به ویندوز 10 می خوره خوب با این اوصاف طبق چیزی که من می دونم تمام برنامه های ویندوز ایکس پی و سون و 8 و ویندوز 10 دسکتاپ به ویندوز 10 موبایل می خوره آیا این درسته؟
2-خوب اگر این طور باشه چرا مایکروسافت باید التماس برنامه نویس ها رو بکنه تا اون ها رو بکنه تا بخوان برنامه هاشون رو برای ویندوزفون توسعه بدن؟ اگر این طور باشه می تونیم خیلی راحت بلو استکس رو روی گوشیمون نصب کنیم و با بلو استکس هم می تونیم اکثر برنامه ها و بازی هایی که برای اندروید هست و برای ویندوزفون نیست استفاده کنیم
آیا موضوع بالا صحت داره؟
3-و از اون جایی که شایعه شده دو تا پرچمدار جدید مایکروسافت از رم های 4 و 3 گیگابایتی برخوردارن و ویندوزفون هر گر به این مقدار رم نیاز نداره پس میتونیم نتیجه بگیریم که این مقدار رم برای نصب بازی های کامپیوتر روی موبایل هست؟
حالا مایکروسافت چرا باید این کار رو بکنه؟
اگر تمام برنامه ها و ازی های مایکروسافت روی هم نصب بشه کسی دیگه سراغ ایکس باکس وان نمی ره که
دوباره طبق چیزی ک من متوجه شدم این قابلیت اجرا کردن برنامه های آی او اس و اندروید فقط تو ویندوز 10 دسکتاپ اجرا می شه1- نه فقط گوشی هایی که قابلیت Miracast دارن و میتونن به یه نمایشگر بزرگ وصل بشن اینجوری اند! یعنی پرچمدارا!
2- نیازی به نصب بلو استکس نیست خود ویندوز 10 برنامه های iOS و اندروید رو بدون برنامه کمکی میخونه
3- قدرت پردازشی - گرافیکی گوشی ها درحد کامپیوتر های شخصی و ایکس باکس وان نیست! که بتونن بازی های PC رو اجرا کنن فقط بازی های ویندوز فون و اندروید و iOS قابل اجرا هستن!
دوستان من یک سوالی در مورد ویندوز 10 داشتم یعنی یک ابهامی دارم اگر می شه من رو از این ابهامات در بیارید
تا جا هایی که من در مورد ویندوز 10 خوندم برنامه ی تمام ویندوز 10 ها به هم می خوره و تمام برنامه های ویندوز ایکس پی و سون و 8 هم به ویندوز 10 می خوره خوب با این اوصاف طبق چیزی که من می دونم تمام برنامه های ویندوز ایکس پی و سون و 8 و ویندوز 10 دسکتاپ به ویندوز 10 موبایل می خوره آیا این درسته؟
نرم افزار های معمولی (پسوند .exe) فقط روی ویندوز 10 نسخه pc نصب میشن نه همه نسخه ها !!
خوب اگر این طور باشه چرا مایکروسافت باید التماس برنامه نویس ها رو بکنه تا اون ها رو بکنه تا بخوان برنامه هاشون رو برای ویندوزفون توسعه بدن؟ اگر این طور باشه می تونیم خیلی راحت بلو استکس رو روی گوشیمون نصب کنیم و با بلو استکس هم می تونیم اکثر برنامه ها و بازی هایی که برای اندروید هست و برای ویندوزفون نیست استفاده کنیم
آیا موضوع بالا صحت داره؟
مایکروسافت فقط زبان برنامه نویسی جدیدی رو معرفی کرد که برنامه نویس ها میتونن نرم افزار طراحی شده شون رو برای همه سیستم عالم ها منتشر کنند ، نمونش بازی candy crash (اگه درست نوشته باشم) که از طریق این سیستم برنامه نویسی همزمان برای ویندوزفون و آی او اس منتشر شد !!
و از اون جایی که شایعه شده دو تا پرچمدار جدید مایکروسافت از رم های 4 و 3 گیگابایتی برخوردارن و ویندوزفون هر گر به این مقدار رم نیاز نداره پس میتونیم نتیجه بگیریم که این مقدار رم برای نصب بازی های کامپیوتر روی موبایل هست؟
پرچمدار های جدید مایکروسافت به رم 3 گیگابایتی مجهز میشن ، عملکرد سیستم عامل ویندوز 10 موبایل با ویندوزفون 8 و 8.1 رم بیشتری می طلبه !! این اواخر هم مایکروسافت اعلام کرد ویندوز 10 موبایل روی گوشی های با رم 512 محدودیت هایی خواهد داشت . ضمنا هیچ جا گفته نشده قراره بازی های pc روی mobioe نصب بشه و چنین چیزی صحت نداره .
حالا مایکروسافت چرا باید این کار رو بکنه؟
اگر تمام برنامه ها و ازی های مایکروسافت روی هم نصب بشه کسی دیگه سراغ ایکس باکس وان نمی ره که
1- نه فقط گوشی هایی که قابلیت Miracast دارن و میتونن به یه نمایشگر بزرگ وصل بشن اینجوری اند! یعنی پرچمدارا!
2- نیازی به نصب بلو استکس نیست خود ویندوز 10 برنامه های iOS و اندروید رو بدون برنامه کمکی میخونه
3- قدرت پردازشی - گرافیکی گوشی ها درحد کامپیوتر های شخصی و ایکس باکس وان نیست! که بتونن بازی های PC رو اجرا کنن فقط بازی های ویندوز فون و اندروید و iOS قابل اجرا هستن!
دوباره طبق چیزی ک من متوجه شدم این قابلیت اجرا کردن برنامه های آی او اس و اندروید فقط تو ویندوز 10 دسکتاپ اجرا می شه
منظور من هم بازی هایی مثل هالو نبود که مثلا بازی هایی در حد ژنرال و اینا
دوباره طبق چیزی ک من متوجه شدم این قابلیت اجرا کردن برنامه های آی او اس و اندروید فقط تو ویندوز 10 دسکتاپ اجرا می شه
منظور من هم بازی هایی مثل هالو نبود که مثلا بازی هایی در حد ژنرال و اینا
http://www.zoomit.ir/it-news/os/20076-continuum-adapt-windows-10-and-universal-apps-to-every-screenمایکروسافت همچین کاری نکرده !! یا اشتباه به عرضتون رسوندن یا اشتباه برداشت کردید . (نقل قول بالا رو باز کنید)
ویندوز قابلیت اجرای نرم افزار سایر سیستم عامل ها رو نداره !! این یک برداشت غلط هست .
ویندوز روی هر دستگاهی فقط اسمش ویندوز هست !! اینطور نیست که ویندوز 10 ایکس باکس با ویندوز 10 موبایل یا ویندوز 10 دسکتاپ یکی باشه !!
اگه از صحت مطلبی که گفتید مطمئن هستید منبعش رو برام بزارید .
امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم .
من هم این موضوع ها رو می دونم اما این عکس چه معنی ای میده؟مایکروسافت همچین کاری نکرده !! یا اشتباه به عرضتون رسوندن یا اشتباه برداشت کردید . (نقل قول بالا رو باز کنید)
ویندوز قابلیت اجرای نرم افزار سایر سیستم عامل ها رو نداره !! این یک برداشت غلط هست .
ویندوز روی هر دستگاهی فقط اسمش ویندوز هست !! اینطور نیست که ویندوز 10 ایکس باکس با ویندوز 10 موبایل یا ویندوز 10 دسکتاپ یکی باشه !!
اگه از صحت مطلبی که گفتید مطمئن هستید منبعش رو برام بزارید .
امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم .
http://www.zoomit.ir/it-news/os/20076-continuum-adapt-windows-10-and-universal-apps-to-every-screen
http://www.zoomit.ir/articles/mobile/20130-continuum-windows-10-hardware
http://www.zoomit.ir/it-news/20460-windows-10-home-mobile-pro-editions
فقط کافیه سرچ کنید Windows 10 continuum به منابع مورد نظر میرسید!
مایکروسافت از گذشته تلاش میکرده تا سیستم عامل های مختلفش رو به هم نزدیک کنه !! مثل شباهت ویندوز موبایل 6.1 و ویستا - یا ویندوز 8.1 و ویندوزفون 8.1 !! که البته تو ویندوز 8.1 و ویندوزفون 8.1 موفقیت بیشتری داشته !!من هم این موضوع ها رو می دونم اما این عکس چه معنی ای میده؟
وقتی نوشته وان استور یعنی همه ی دستگاه ها به یک استور مشترک وصل میشن یعنی یک پسوندی ایجاد میشه که همه ی دستگاه ها بتونن بخونن
این موضوع درسته یا باز هم برداشت غلط کردم؟