ویندوز 10 موبایل مثل قدیم نیست اما یجورایی همون حس و حال رو میده به آدم البته از نوع مدرن و بروزش!دوستان من از زمان قدیم گوشی ها مختلفی رو خریدم و امتحان کردم از انواع مدل نوکیا , سونی اریکسون , i-mate و ..........
انواع سیستم عامل موبایل تجربه کردم مثل سیمبین ( از سیمبین سری 40 تا belle ) - ویندوز ce - موبایل - لینوکس ( موتورولا a1200 ) و ..............
میشه گفت از بهترین تجربیاتم برای زمان استفادم از سری ویندوز روی موبایل بود که اولین تجربم siemens simpad sl4 بود که سیستم عاملش Microsoft Handheld PC 2000 بود و هنوز دارمش
بعد i-mate SP3 گرفتم - i-mate JAM و i-mate K-JAM و .... تا این ادامه پیدا کرد رسید به htc viva و آخرین گوشی ویندوز موبایلی که داشتم htc touch 3g بود که روش ویندوز موبایل 6.1 داشت
یه اشتباهی کردم ویندوز موبایل 6.1 به 6.5 ارتقا دادم خودم و خراب شد گوشی
از اون به بعد دیگه گوشی ویندوزی نگرفتم
الان بعد از سال ها به فکر خرید یه گوشی ویندوزی افتادم -- حالا سوالام اینه :
ویندوز موبایل مثل قدیمه؟ نصب برنامه روش چطوره؟ مثل ویندوز موبایل 6.1 راحت میشه برنامه ها با پسوند .cab و exe مخصوص دانلود کرد روش نصب کرد؟
بازیا دیتا دار چجوری روش میشه کار کرد؟ برنامه ها رو میشه دانلود کرد ریخت رو مموری نصب کرد؟
فارسی خودش ساپورت میکنه؟ مثلا من مدل بدون گارانتی بخرم خودش مثل ویندوز کامپیوتر زبان فارسی هم داره؟
بین خرید لومیا 435 و لومیا 532 کدوم بهتره؟
البته مدل 435 از نظر دوربین کمی ضعیفتره ( برای من دوربین مهم نیست خود سیستم عامل و هنگ نکردنش و برنامه فت و فراوون داشتنش مهمه ) - خوبی این مدلم اینه که قابلیت آپدیت به ویندوز موبایل 10 داره
532 فقط همون ویندوز موبایل 8.1 ه قابلیت آپدیت به نسخه 10 نداره - دوربینش قویتره - سی پیوشم به جا 2 هسته ای 4 هسته ایه
بنظرتون کدوم واسه خرید ارزش داره؟
نمیشه cab و exe نصب و اجرا کرد، فرمت فایل نصبی عوض شده به appx. و در ویندوز فون 8 به xap(که دیگه با این فرمت عرضه نمیشه.)
برای نصب بازی و نرم افزار مستقیما باید از استور با گوشی دانلود کرد بازیهای دیتا دار هم یا بعد از نصب فایل اصلی بازی از داخل بازی به یک سرور متصل شده و دانلود میشه یا توی همون فایل نصبی هست که یکباره از استور دانلود میشه. برنامه هارو تقریبا دیگه نمیشه از استور دانلود کرد ولی اگر فایلش رو داشته باشید بله میشه(به شرط اینکه آخرین نسخه باشه). البته میتونید از طریقی بازی کرک شده هم نصب کنید بدون نیاز به استور.
زبان کامل فارسی داره به صورت رسمی.
طبیعتا 532 بهتره. پردازنده 4 هسته داره(2 هسته ای نیست). قابل آپدیت به ویندوز 10 موبایل هم هست. دوربین قوی تری داره(هرچند گفتین مهم نیست ولی بهرحال امتیاز مثبتی هست).
فقط دقت کنید که نسخه دو سیمکارته و تک سیمکارته دارن.