• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به ویندوز فون...

bburzum

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به دوستان مشکل روشن بودن ایرپلان مود گوشی من برطرف نشد فقط گاهی وقتا درست میشه خودش بعضی وقتا هم مثلا باطریش تموم بشه و دوباره به شارژ بزنم همون آشه هیچ راه حلی مد نظرتون نیست؟

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
سلام به دوستان مشکل روشن بودن ایرپلان مود گوشی من برطرف نشد فقط گاهی وقتا درست میشه خودش بعضی وقتا هم مثلا باطریش تموم بشه و دوباره به شارژ بزنم همون آشه هیچ راه حلی مد نظرتون نیست؟
سلام
یکم بیشتر توضیح میدید؟؟
یعنی خود به خود میره رو حالت هواپیما و نمیشه خارجش کرد؟

bburzum

Registered User
لایک‌ها
34
توضیح کامل اینه یه روز گوشبم بعد از خاموش شدن که باطریش تموم شد زدم به شارژ مثل همیشه روشن شد ایر پلانش روشن بود وقتی خاموش کردم خاموش نمیشه برمیگرده به حالت قبلش یعنی روشن میمونه وخاموش نمیشه بعد از چند بار ربست یهو درست میشه.

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
توضیح کامل اینه یه روز گوشبم بعد از خاموش شدن که باطریش تموم شد زدم به شارژ مثل همیشه روشن شد ایر پلانش روشن بود وقتی خاموش کردم خاموش نمیشه برمیگرده به حالت قبلش یعنی روشن میمونه وخاموش نمیشه بعد از چند بار ربست یهو درست میشه.
شما گوشیتونو هارد ریست کردید؟؟
ورژن ویندوزتون چیه؟

bburzum

Registered User
لایک‌ها
34
چند تا صفحه قبل پستهای من هست بله هارد ریست همه کاری کردم میگن مشکلش با فلش ککردن با باکس حل میشه که اینم نمیشه الان حوصله پاک شدن اطلاعاتم و ویندوز عوض اپدبت کردن هارو ندارم حتی من رام های مختلفم روش تست کردم همینطور بود از ۸.۱ به ۱۰ هم اپدیت کردم فرقی نکرد این مشکل از بین نمیره.

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
چند تا صفحه قبل پستهای من هست بله هارد ریست همه کاری کردم میگن مشکلش با فلش ککردن با باکس حل میشه که اینم نمیشه الان حوصله پاک شدن اطلاعاتم و ویندوز عوض اپدبت کردن هارو ندارم حتی من رام های مختلفم روش تست کردم همینطور بود از ۸.۱ به ۱۰ هم اپدیت کردم فرقی نکرد این مشکل از بین نمیره.
اگر با هارد ریست و فلش رامهای مختلف مشکل حل نشده، احتمال خیلی قوی مشکل سخت افزاری هست!! چون اگر نرم افزاری باشه با یک هارد ریست ساده و در بدترین حالت با نصب رام این مشکل رفع میشه.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام...ویندوز 10 موبایل برای لومیا 520 میاد؟؟ اگه آره چه زمانی؟.

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
سلام
در حال حاضر ویندوز 10 موبایل برای اینسایدرها(شما هم میتونید عضو بشید) برای لومیا 520 موجود هست و میتونید با اینسایدر شدن دریافت کنید آپدیت رو، که البته اگر کاربر مبتدی هستید توصیه نمیشه.
به صورت رسمی هم تاریخ دقیقی مشخص نیست، اما نزدیکه..

h_kh_1367

Registered User
لایک‌ها
82

سلام
در حال حاضر ویندوز 10 موبایل برای اینسایدرها(شما هم میتونید عضو بشید) برای لومیا 520 موجود هست و میتونید با اینسایدر شدن دریافت کنید آپدیت رو، که البته اگر کاربر مبتدی هستید توصیه نمیشه.
به صورت رسمی هم تاریخ دقیقی مشخص نیست، اما نزدیکه..

سلام

طبق آخرین اخبار انتشار ویندوز 10 موبایل طی روزهای آینده (نهایتا از هفته آینده) شروع میشه .
اول گوشی های جدید تر و بعد گوشی های قدیمی تر بر اساس نوع رام و ... بروزرسانی ویندوز 10 رو دریافت می کنن .
برای لومیا 520 احتمالا تا یکی دو ماه آینده به طول خواهد انجامید .

در مورد دریافت بروزرسانی ها به صورت Insider هم شما میتونید با نصب نرم افزار windows insider و sign in شدن با حساب مایکروسافتتون آخرین نسخه پیش نمایشی که برای ویندوز 10 موبایل منتشر شده رو دریافت کنید که نسخه کامل ، کاربردی تقریبا بدون مشکلی هست و بعد از دریافت آخرین بیلد و بروزرسانی اون حتما از پروژه insider انصراف بدید (leave) تا نسخه های پیش نمایش فنی ورژن redstone ویندوز 10 موبایل براتون دانلود و نصب نشه که مثل نسخه های اولیه ویندوز 10 موبایل نسخه پر مشکلی خواهد بود !!
بعد از انتشار ویندوز 10 موبایل به صورت رسمی برای گوشیتون ، چون از پروژه اینسایدر انصراف دادید با یک بروزرسانی کوچیک نسخه نهایی رو دریافت می کنید و نیاز به دانگرید به ویندوزفون 8.1 نخواهد بود .

جهت کسب اطلاعات بیشتر (اخبار ، آموزش ها ، معرفی نرم افزار و بازی و ...) به کانال من در تلگرام بپیوندید .

bburzum

Registered User
لایک‌ها
34
آخه تمام سم کارتها که میذارم دیتکت میکنه حتی وقتی پین کد داره پین کد رومیخواد میزنم ولی باز رو فلات مود خاموش نمیشه

h_kh_1367

Registered User
لایک‌ها
82
چطوری گوشی لومیا ۶۴۰ رو به ویندوز ۱۰ ارتقا بدیم؟؟؟

دو راه داری که جفتش رو دو تا پست قبل تر توضیح دادم !!

یا باید منتشر باشی تا نسخه نهاییش برای گوشیت بیاد ، یا ریسک کنی و از طریق windows insider نصب کنی !!

جهت کسب اطلاعات بیشتر (اخبار ، آموزش ها ، معرفی نرم افزار و بازی و ...) به کانال من در تلگرام بپیوندید .

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
آخه تمام سم کارتها که میذارم دیتکت میکنه حتی وقتی پین کد داره پین کد رومیخواد میزنم ولی باز رو فلات مود خاموش نمیشه
خب مشکل شما نشناختن سیمکارت نیست که!
اگر با هارد ریست و تعویض رام حل نشده چیز عجیبیه! بیشتر شبیه به مشکل سخت افزاری هستش..

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
تو چنتا گروه ویندوز فونی ایرانی تو ف ی س ب و ک عضو شدم و چنتا سایت گوشی رو خوندم که مردم نظر گذاشته بودن
انگار لومیا ها خیلی مشکل دارن حداقل فقط 12 مورد سوختن گوشی - چند مورد از کار افتادن آنتن و رفتن خود به خود به حالت پروزا - چند مورد کار نکردن منو ها سیستم و ..... دیدم
من داشتم پول جمع میکردم که لومیا 550 بخرم , اما پشیمون شدم از خرید لومیا و گوشی ویندوزی

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
تو چنتا گروه ویندوز فونی ایرانی تو ف ی س ب و ک عضو شدم و چنتا سایت گوشی رو خوندم که مردم نظر گذاشته بودن
انگار لومیا ها خیلی مشکل دارن حداقل فقط 12 مورد سوختن گوشی - چند مورد از کار افتادن آنتن و رفتن خود به خود به حالت پروزا - چند مورد کار نکردن منو ها سیستم و ..... دیدم
من داشتم پول جمع میکردم که لومیا 550 بخرم , اما پشیمون شدم از خرید لومیا و گوشی ویندوزی
سلام
انتخاب گوشی بیشتر سلیقه ای هست و باید خود فرد دنبال مدل مورد نظرش بگرده..
هیچ گوشی کامل و بی ایرادی توی دنیا وجود نداره! دلیلش هم واضحه! لومیاها هم مثل سایر گوشی ها هستن، مثل سایر گوشیها ممکنه خراب بشن و ایراداتی داشته باشن.. اما اینکه اکثرا مشکل داشته باشن و خیلی ناکارآمد باشن همچین چیزی نیست!

h_kh_1367

Registered User
لایک‌ها
82

سلام
انتخاب گوشی بیشتر سلیقه ای هست و باید خود فرد دنبال مدل مورد نظرش بگرده..
هیچ گوشی کامل و بی ایرادی توی دنیا وجود نداره! دلیلش هم واضحه! لومیاها هم مثل سایر گوشی ها هستن، مثل سایر گوشیها ممکنه خراب بشن و ایراداتی داشته باشن.. اما اینکه اکثرا مشکل داشته باشن و خیلی ناکارآمد باشن همچین چیزی نیست!

ضمن تایید صحبت های دوست عزیزمون H4med-LN یه چیزی هم من اضافه کنم
شما اگه عضو گروه های آی او اس یا اندروید هم بشی معمولا کاربرا میان مشکلات گوشی هاشون رو می نویسن و کسی نمیاد شروع کنه از گوشیش تعریف کردن !!
ضمنا عمده مشکلاتی که شما اشاره کردی به نحوه استفاده و سهل انگاری در نگه داری کاربر بر میگرده !! نمونش استفاده از شارژر ها ، پاوربانک ها و باتری های غیرمجاز که عامل اصلی مشکلاتی هست که گفتی .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بازم ممنون از این همه کمک ها و راهنمایی که کردید
بهتره برم همون گوشی اندرویدی بخرم از اولشم اشتباه کردم گوشی اندرویدمو با کلی ضرر فروختم بخاطر خرید لومیا

bburzum

Registered User
لایک‌ها
34
کلا اندروید و ویندوز غیر قابل مقایسه هستن من یه ۵۲۰ که روشن نمیشه دارم یه ۸ایکس یه ۱۵۲۰ که دوستان میگن انگار مشکل سخت افزاری داره که امشب دوباره درست شد ۶۴۰ دو سیم و چند دستگاه اندروید اما باز هم با وجود این دارم ۹۵۰ میگیرم ویندوز کلا متفاوته در ضمن ۵۵۰ گوشی ارزون قیمته در حد یه تست خبلی خوبه هم رده اون تو اندروید قیمتش بالاتره.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
من حدود 2 سال لومیا 520 داشتم . بعد الان حدود 5-6 ماهه که لومیا 640 دارم .
ولی داداشم 2200 پول داده 950 خریده . وقتی دو تا گوشی رو کنار هم میذاریم خیلی تفاوت چشمگیری مشاهده نمیشه .
خیلی توصیه نمیشه اگه وضع مالی خیلی خوبی ندارید . با این قیمت میشه گوشیای بهتری از سیستم عامل های دیگه گرفت . مثلا آیفون 6 تو این قیمت بهتر جواب داده.

بالا