gone girl
Registered User
اها.
بله بهترین راه اینه ک کارت حافظه ۳۲ بندازی خودتو راحت کنی
بله بهترین راه اینه ک کارت حافظه ۳۲ بندازی خودتو راحت کنی
گوشیت بریک شده واسه خودمم ی چنین اتفاقی افتاده بود قبلادرود.
من یه گوشی لومیا 520 داشتم که 2 هفته پیش رفت رو حالت airplane mode و هرچی از این حالت خارجش میکردم دوباره میرفت رو همین حالت، البته قبلش هم گاهی وقتا خود به خود no service میشد:general107:
خلاصه دادمش به رفیقم که موبایلی داشت که خیر سرش درستش کنه، اما کلا گوشیا خاموش کرده و روشن نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا این علامت و میده
میخواستم ببینم هیچ کدوم از دوستان با این مشکلات روبرو شدن تا حالا و راه حلی دارن؟
فک نکنم که سیستم عامل گوشی (که ویندوزفون 8.1 بود) پریده باشه، البته هنوز هم فلش نکردم که ببینم درست میشه یا نه.
من به یاد گوشیای ویندوز موبایلی که داشتم (jamin , kjam , ...) رفتم یه گوشی ویندوز فونی هم بگیرم ببینم خوب هست یا نه ولی خیلی رضایت بخش نبود
ممنون میش اگه کسی راهکاری داشت بگه
خیلی ممنون از راهنمایی:general601:گوشیت بریک شده واسه خودمم ی چنین اتفاقی افتاده بود قبلا
http://winphone.ir/آموزش-چگونه-گوشی-های-نوکیا-لومیا-را-فل/
خیلی ممنون از راهنمایی:general601:
طبق این لینکی که گذاشتین گوشیا فلش کنم امکان اینکه درست بشه هست؟ خودت تا حالا با Nokia Care Suite گوشیا فلش کردی و نتیجه گرفتی؟
بله با این برنامه کار کردمخیلی ممنون از راهنمایی:general601:
طبق این لینکی که گذاشتین گوشیا فلش کنم امکان اینکه درست بشه هست؟ خودت تا حالا با Nokia Care Suite گوشیا فلش کردی و نتیجه گرفتی؟
سوالی برات پیش اومد درخدمتممرسی از هر دو عزیزان:general601:
پس من هم به همین روش فلش میکنم گوشیا ایشالا که درست بشه
هرچقد مدل بالاتر بهتر !دوستان من قبلا میخواستم lumia 435 بخرم امابخاطر تجربیات بدی نخریدم
حالا برادرم دنبال گوشی ویندوزی ارزونه ، من این گوشی بهش پیشنهاد کردم قرار شد فردا بریم براش بخریم
حالا سوالم اینه اگر خودم بخوام گوشی ویندوزی بخرم همین مدل lumia 435 بخرم واسه خودم یا مثلا یکمی پول بزارم روش lumia 540 بخرم ؟
غیر از دوربین فرق اساسی دارن؟
این lumia 550 چطوره؟
کلا سری lumia ارزش خرید داره؟
بعد لیست سیاه تماس هم داره؟
هرچقد مدل بالاتر بهتر !
مطمئناََ 540 بهتر از 435 و 550 بهتر از 540 هست. از نظر آپدیت و پشتیبانی و ... هم همینطور.
550>540>435
قسمتی به نام Block and Filter در تنظیمات وجود داره که برای فیلتر کردن تماسها و پیامکهای ورودیه.
مدل ۵۵۰ سی پیوش ضعیفتر از 540 ه
مدل ۵۵۰ باتریش یکمی ضعیفتر از ۵۴۰
مدل ۵۵۰ صفحه اش یکمی کوچیکتر از ۵۴۰ ه
مدل ۵۵۰ قابلیتClearBlack display نداره اما ۵۴۰ داره
دوربین ۵۵۰ ضعیفتر از ۵۴۰ از نظر پیکسل
مزیت ۵۵۰ ویندوز ۱۰ و تراکم پیکسلی کمی بیشتره
خودتون کدومو پیشنهاد میکنید
احسان جان روی کاغذ خیلی چیزا قوی هستن! واقعیت مهمه! الان گوشیهای هوآوی با مشخصات فوق العاده بالا عملکردشون در حد میانرده های برندهای مطرحی مثل اچ تی سی و ... نیست!مدل ۵۵۰ سی پیوش ضعیفتر از 540 ه
مدل ۵۵۰ باتریش یکمی ضعیفتر از ۵۴۰
مدل ۵۵۰ صفحه اش یکمی کوچیکتر از ۵۴۰ ه
مدل ۵۵۰ قابلیتClearBlack display نداره اما ۵۴۰ داره
دوربین ۵۵۰ ضعیفتر از ۵۴۰ از نظر پیکسل
مزیت ۵۵۰ ویندوز ۱۰ و تراکم پیکسلی کمی بیشتره
خودتون کدومو پیشنهاد میکنید
احسان جان روی کاغذ خیلی چیزا قوی هستن! واقعیت مهمه! الان گوشیهای هوآوی با مشخصات فوق العاده بالا عملکردشون در حد میانرده های برندهای مطرحی مثل اچ تی سی و ... نیست!
سی پی یو 550 قوی تر از 540 هست و به طبع اون جی پی یو قوی تر و رم سرعت بیشتری خواهد داشت و خیلی چیزهای دیگه.سی پی یو 540 فقط کلاکش 100 مگاهرتز بیشتره.
باتری فقط 100 میلی آمپر قوی تر هست که در عمل حرفی برای گفتن نداره, چون صفحه نمایش بزرگتر مصرف رو برابر و حتی بیشتر میکنه.
صفحه نمایش540, 0.3 بزرگتره ولی تراکم پیکسلی کمتری داره(البته تفاوت محسوسی نیست.). ولی بله قابلیت کلیربلک داره 540.
دوربین 550 ضعیفتر نیست, سایز تصویری که ثبت میکنه نسبت به 540 کوچیکتر هست. یک مقایسه نسبی بکنید مشخص میشه.لزوما مگاپیکسل بیشتر تضمین کننده کیفیت بهتر نیست!(دوربین جلوی 540 بهتره.)
لومیا 540 فقط تا 3G ساپورت میکنه و متاسفانه 4G نداره.
من باز هم 550 رو پیشنهاد میکنم.
چون سری 50 هست. و احتمال اینکه سری 40 زودتر از سری 50 رده خارج بشه بیشتر هست.
الان لومیاهای 920 و 820 بخوبی تا آخرین بیلد رداستون رو ساپورت میکنن و عملکرد مشابه و حتی بهتر با سایر مدلها دارند. اما مایکروسافت فقط تا بیلد 10586 اجازه آپدیت داد و سری 20 رو از چرخه آپدیتش حذف کرد.
من پیشنهاد میکنم این دوستمون حداقل نیم ساعت با هرکدوم از گوشیها کار بکنن بعد تصمیم به خرید بگیرن.
با توجه به کارکرد شما و نیازهاتونو من همون 540 رو پیشنهاد میکنمبله خیلی چیزا روی کاغذ قویی هستن اما این درباره لومیا و ویندوز فون صدق نمیکنه
یادمهخبری خونده بودم که مایکروسافت گفته بود 71 درصد برنامه و بازی ها استور روی گوشی ها با رم ۵۱۲ و پایینتر نصب و اجرا شدن
یعنی عملا این سیستم عامل عملا سخت افزار قویی نیاز نداره و کاملا یونیکه
بعد خوب سلیقه تو انتخاب مهمه ، و از همه مهمتر نیاز کاربر مهمه که بسته به اون گوشی انتخاب بشه
خود من lumia 435 نیازمو برطرف میکنه
نیاز من تلگرام . صبح تا شب اینترنت رفتن برای چک کردن چنتا سایت فرومی . موزیکگوش دادنه . اس دادن و زنگ زدنه
بعد سخت افزار لومیا ها عملا از بهچیدمان استفاده میکنن باکمی تفاوت . مایکروسافت یهو نمیاد از سی پیو مدیا تک استفاده کنه
مثلا من گوشی متفرقه 5 اینچی اندرویدی داشتم باتریش ۱.۸۰۰ میلی آمپر بود بازم نیازمو برآورده میکرد
حالا ویندوز فونکه مصرف کمی داره
قابلیت کلیر بلک هم مهمه
بلاخره لومیاها همه از رده خارج میشن خود مایکروسافت رسما اعلام کرد لومیا دیگه نمیسازه
نظر من روی لومیا 540 عه
بخاطر قیمت مناسب تر و صفحه نمایش بزرگترِ
باتریشم نسبت به صفحه نمایش اوکیه
میتونید از جریس خرید کنید یا بانه کالا که هر دو تست شدن و خودم خرید داشتم ازشون و کاملا مورد اطمینان هستن
کلا تو ویندوزفون زیاد درگیر پردازنده نشید
چون کاملا نیازهاتونو برطرف میکنه و بدون لگ برنامه ها اجرا میشن
با توجه به کارکرد شما و نیازهاتونو من همون 540 رو پیشنهاد میکنم
اینم توجه داشته باشید گوشی 300 تومنی اپدیت چندساله رو درنظر نگیرید براش
الان تو اندروید میان رده ها بزور ی اپدیت دریافت میکنن
مهمترین چیز واسه فروم گردی صفحه نمایش بزرگه
احسان جان به نظر من این مورد قوی تر بودن روی کاغذ در مورد همه چی صدق میکنه. مثالی که در مورد هوآوی زدم بخاطر رسوندن منظورم بود, بین لومیاها هم این اتفاقات زیاد میوفته. نمونه ش لومیا 930 , لومیا 950 !!! لومیا 1520 بهترین و قوی ترین و معقول ترین پرچمدار ویندوزفون بوده تا حالا, دوست بنده یکی از برنامه نویسهای نام آشنای ویندوزفون هست و شدیدا این موضوع رو تایید میکنه(نظرات کاربرا رو هم بخون). لومیا 1520 واقعا پرچمدار قابلی بود, در صورتی که انتظارات بیشتری از 930 در رده خودش و 950 میرفت اما اونطور که باید عملکرد جالبی نداشتند یک نگاهی به مشخصات 950 یا 950xl بندازید, یک مدت هم باهاش کار کنید. یکمی هم با 1520 این تجربه رو داشته باشید متوجه حرفم میشید.بله خیلی چیزا روی کاغذ قویی هستن اما این درباره لومیا و ویندوز فون صدق نمیکنه
یادمهخبری خونده بودم که مایکروسافت گفته بود 71 درصد برنامه و بازی ها استور روی گوشی ها با رم ۵۱۲ و پایینتر نصب و اجرا شدن
یعنی عملا این سیستم عامل عملا سخت افزار قویی نیاز نداره و کاملا یونیکه
بعد خوب سلیقه تو انتخاب مهمه ، و از همه مهمتر نیاز کاربر مهمه که بسته به اون گوشی انتخاب بشه
خود من lumia 435 نیازمو برطرف میکنه
نیاز من تلگرام . صبح تا شب اینترنت رفتن برای چک کردن چنتا سایت فرومی . موزیکگوش دادنه . اس دادن و زنگ زدنه
بعد سخت افزار لومیا ها عملا از بهچیدمان استفاده میکنن باکمی تفاوت . مایکروسافت یهو نمیاد از سی پیو مدیا تک استفاده کنه
مثلا من گوشی متفرقه 5 اینچی اندرویدی داشتم باتریش ۱.۸۰۰ میلی آمپر بود بازم نیازمو برآورده میکرد
حالا ویندوز فونکه مصرف کمی داره
قابلیت کلیر بلک هم مهمه
بلاخره لومیاها همه از رده خارج میشن خود مایکروسافت رسما اعلام کرد لومیا دیگه نمیسازه