دوست عزیز این پست منو بخون
http://forum.persiantools.com/threads/windows-phone-or-android.542575/page-7#post-11907986
من از ابتدا کلا عاشق ویندوز و هر چی وابسته بهمش بودم , مثلا زمانی که گوشی با ویندوز موبایل 6.1 خریدم همون موقع گوشی ها سیمبین دار ارزونتر بودن و برنامه و بازی ها بیشتری داشتن
اما من ویندوز موبایل داشتم , حتی همین الانشم دنبال مینی لپ تاپ میگردم که windows ce 6.0 داشته باشه تاپیک خریدم زدم
همین ویندوز موبایل 6.1 میدیدی تو منو ها انار ویندوز xp رو گوشی آورده باشن
کلا سلیقه ایه - من همین الان بتونم روی تبلتم بجا سیستم اندروید یه ویندوز xp کامل ( نه شبیه سازی شده در داخل اندروید ) یه ثانیه نصب میکنم
مثلا همین اندروید هنوز نسخه 4.4 نیومده - نسخه 5 اومد - یعنی هنوز روی خیلی از گوشیا هنوز نصب نیست اندروید 5 یهو دیدم اندروید 6 اومده - هنوز چنتا گوشی خاص آپدیت گرفتن به 6 - یهو صحبت انتشار اندروید 7 لوقا شده
اما مثلا کسی که یه لومیا داشته ویندوز 8 گرفته - بعد آپدیت ویندوز 8.1 گرفته - بازم گوشیش داره آپدیت یشه به 10 - این خودش کلیه
اما نقص هاشو نسبت به اندروید قبول دارم
وقتی من دیدم دوستم lumia 630 داره بازی مدرن کمبات 5 بازی میکنه بدون مشکل - وقتی رسیدم گفت رمش 512 مگه واقعا تعجب کردم
چون روی گوشی اندرویدی کار نکرد - بازار روی تبلت gpad 8.3 که بینشیره اجراش کردیم
همین الان lumia 435 با ssmsung j1 mini مقایسه کنی از نظر سخت افزاری , به طبع لومیا 435 بهتره
از نظر قیمتی هم لومیا 170 تا 180 هزار- سامسونگ 300 هزار
دوربینش خیلی خوبه مبارکت باشه - البته دوربین از نوکیا وام گرفته - نوکیا بهترین دوربین ها داره - دوربین یه گوشی قدیمی نوکیا سگش می ارزه به دوربین گوشی ها پیشرفته الان
درسته موافقم از نظر امنیت بهتر از اندرویده - البته تو امنیت بلک بری بهترینه اما با ساپورت برنامه ها اندرویدی دیگه امنیتش از بین رفته
بلک بریos دیگه عمرشو کرده از بین رفته - حتی گوشی جدید بلک بری کلا سیستم عاملش اندرویده
من چیز زیادی نمیخوام - همین الانم به اینستاگرامم هفته ای یه بار سر میزنم - بیشتر بخاطر سریع بودن سیستم و امنیت و بازی برام مهمه
بازی تو اندروید خیلی دردسر داره - گوشی اندرویدی داشتم کانفیگش همه چیش با گوشی اندرویدی داداشم یکی بود 2تا بازی دیتا دار تو گوشی من کار میکرد تو گوشی اون کار نمیکرد - 2 تا بازی دیتا دار تو گوشی من کار نمیکرد تو گوشی اون کار میکرد
بعد من بعد از ویندوز موبایل 6.5 دیگه گوشی ویندوزی نخریدم - چون هم کم بود هم خیلی گرون بودن گوشی ها ویندوز فونی - که بعد از سال ها دیدم گوشی ها ویندوز فونی خوب با امکانات خوب با کمترین قیمت الان وجود داره که به ویندوز 10 موبایلم آپدیت میشن سریع رفتم خریدم
بعد اینترنت مخابرات دارم مشکلی ندارم؟ بزار ایران - یا برنم آمریکا
یه بار با برنامه اش کار کردم اشگر اشتباه نکنم نوکیا کیر بود - که باهاش nokia asha 503 فلش کردم
من هنوز nokia 603 با سیستم عامل symbian belle دارم