• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به ویندوز فون...

ebiramrb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من فقط اینو می دونم که از نظر راحتی و کاربرد ، اول از همه آیفون یعنی ios و بعد از اون Adnroid و در آخر هم ویندوز هست
چراکه ویندوز در زمینه نرم افزار به خوبی دوتای دیگه عمل نکرده ،
من خودم اندروید رو از همه بیشتر می پسندم چراکه رایگان هست و اکثر برنامه های آیفون رو هم داره.

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
چطور میشه زبان گوشی htc ultimate رو فارسی کرد؟
ممنون

mojifa

Registered User
لایک‌ها
33
کسی میدونه بهترین رام برای لومیا واس کدوم کشوره ؟

evry

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوست عزیز در حال حاضر وینفون فایل منیجر نداره میخواستم بدونم این نسخه ی پولی که تو استور هست رو بخریم به چه فایل هایی دسترسی داره؟ ممنون میشم پاسخ بدین

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوست عزیز در حال حاضر وینفون فایل منیجر نداره میخواستم بدونم این نسخه ی پولی که تو استور هست رو بخریم به چه فایل هایی دسترسی داره؟ ممنون میشم پاسخ بدین
نخیر. هر برنامه یه مخزن خاص به خودش داره و به فایل های دیگه دسترسی نداره اینها هم میان یه فایل منیجر داخل خود برنامه ارائه میدن.

mojifa

Registered User
لایک‌ها
33
من pocket file manager رو گرقتم به صورت تریال ولی فقط پوشه عکس و اسناد رو نشون میداد و ویدیو و موزیک هم نبود

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوستان یک دنه دوشواری دارم، گوشی HTC یکی از فامیلها رو گرفتم ، مدل TouchDiamond 2
حالا فامیلمون هارد ریست کرده و زبانش شده عربی . نمیتونم انگلیسی یا فارسی کنم تب زبان هم رفتم ولی زبانش عوض نمیشه

. راهنمایی کنید. با تشکر.

ویندوز فون 6.1

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوستان کسی میدونه آپدیت بعدی (GRD3) کی میاد واسه چه گوشی هایی؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فایل منیجر اضافه نشده ولی برای اچ تی سی 8 اس اومده.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اصلا سیستم وینفون 8 بصورتی نیست که فایل منیجری براش اضافه بشه چون ساختارش متفاوت هست. هر برنامه یک مخزن ذخیره مخصوص به خودش داره و اجازه دسترسی به فایل های برنامه دیگه رو نداره به همین علت هم فایل منیجری براش ساخته نمیشه. تصاویر در قسمت photo و موزیک تو قسمت music قرار داره، پوشه ای نیست که براش فایل منیجری بسازن.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اصلا سیستم وینفون 8 بصورتی نیست که فایل منیجری براش اضافه بشه چون ساختارش متفاوت هست. هر برنامه یک مخزن ذخیره مخصوص به خودش داره و اجازه دسترسی به فایل های برنامه دیگه رو نداره به همین علت هم فایل منیجری براش ساخته نمیشه. تصاویر در قسمت photo و موزیک تو قسمت music قرار داره، پوشه ای نیست که براش فایل منیجری بسازن.
چرا فایل منیجر عتیقه براش درس کردن، یه سایت روسی بود فک کنم چند تا هم خبر شنیدم که میزاره براش.
https://windowsphone.uservoice.com/...ons/3365632-add-file-manager-to-windows-phone
grd3 update when come to lumia - Microsoft Community

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اینها همش شایعه هست ولی چیزی که هست توی API ویندوز فون اصلا چنین قابلیتی نیست که حالا بخوان انجامش بدن. اون لینکی هم که گذاشتید گفته اشتباه شده:

This request was mistakenly marked as completed

چنین چیزی حداقل روی 8 نمیاد. اپ هایی هم که هست در این مورد همشون از همون مخزن خودشون استفاده میکنن و فایل منیجر به صورتی که تو سیستم های اندرویدیا دسکتاپ وجود داره روی وینفون 8 شدنی نیست. (اصلا لازم هم نیست در واقع. باشه که چیکار کنه!؟)

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اینها همش شایعه هست ولی چیزی که هست توی API ویندوز فون اصلا چنین قابلیتی نیست که حالا بخوان انجامش بدن. اون لینکی هم که گذاشتید گفته اشتباه شده:

This request was mistakenly marked as completed

چنین چیزی حداقل روی 8 نمیاد. اپ هایی هم که هست در این مورد همشون از همون مخزن خودشون استفاده میکنن و فایل منیجر به صورتی که تو سیستم های اندرویدیا دسکتاپ وجود داره روی وینفون 8 شدنی نیست. (اصلا لازم هم نیست در واقع. باشه که چیکار کنه!؟)
اولش گفته بود میشه!
یعنی روی 8.1 ممکنه؟
آخه این اندروید خیلی زاقارته گفتیم بریم سمت وینفون!
اون لینکی که میشد با وینفون 8 توی مرورگر کار کرد رو لطف میکنید؟

بالا