• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ های عمومی مربوط به ویندوز فون...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مشکل عجیبی برام پیش اومده!
تو بخش عکس ها ، آهنگ ها و فیلم ها بعضی ها دو بار بعضی ها 3 بار بعضی ها 4 بار تکرار شدن!
خیلی عجیبه هر کاری میکنم درست نمیشه!
قبلا اینجور نبود الان که ریست کردم اینجوری شده ...
کسی نیست جوابمونو بده؟ ما که رفتیم سر وقت ریست ... !

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مشکل عجیبیه!
احیاناً تو icoud اینا سیو نشدن؟ اگر این نباشه دیگه نمیدونم چیه!
فعلا با ریست کردن به نظر درست شده...
ببینم بعدا دوباره همینجوری میشه یا نه.
قبلا خواستم بک آپ بگیرم دیدیم خیلی طول میکشه، کنسل کردم. بعد از اون دیگه کم کم این طوری شد ... (اول عکس ها بعدش، آهنگ ها و آخر سر هم فیلما)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فعلا با ریست کردن به نظر درست شده...
ببینم بعدا دوباره همینجوری میشه یا نه.
قبلا خواستم بک آپ بگیرم دیدیم خیلی طول میکشه، کنسل کردم. بعد از اون دیگه کم کم این طوری شد ... (اول عکس ها بعدش، آهنگ ها و آخر سر هم فیلما)
احتمالاً به خاطر همون بک آپ بوده، مشکل نسبتاً مشابهی برای من هم پیش اومد که البته با خاموش روشن کردن حل شد و به ریست نکشید.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کسی اطلاع داره که 8xt با رایتل کار می کنه یا نه؟
خیر دوست عزیز.
من علت اصرار دوستان روی این مدل رو نمیدونم!
8xt همون 8x هست منتها برای اپراتورهای cdma. رایتل، ایرانسل و همراه اول و در کل همه اپراتورهای ایران gsm هستن. کلاً این گوشی قابل استفاده نیست توی ایران.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
yjaremen.jpg

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
ممنونم. فکر میکردم عیناً با 8اکس یکی باشه اما یه چیزی بین این دو هست.
و البته اینکه کماکان cdma هست! :)

آقا الآن توی تنظیمات گوشیم با wcdma به رایتل وصل شده
این wcdma با cdma فرق دتره?

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
بله. این همون 3جی هست
می دونم همون ۳ جیه
منظورم این بود که آیا با اون cdma که شما گفتین فرق داره یا همونه?
اگه همون باشه که 8tx باید با رایتل کار کنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
می دونم همون ۳ جیه
منظورم این بود که آیا با اون cdma که شما گفتین فرق داره یا همونه?
اگه همون باشه که 8tx باید با رایتل کار کنه

:) همونطور که عرض کردم خدمتتون فرق دارن با هم این ها. و تا جایی که من اطلاع دارم 8xt با اپراتورهای ایرانی کار نمیکن.
این لیست اپراتورهای CDMA هست:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_CDMA2000_networks
این هم تفاوت های اپراتورهای cdma و gsm
http://mobiledevices.about.com/od/carrierfaq/i/Cdma-Vs-Gsm-Which-Is-More-Preferable.htm

Dr-Ps3

Registered User
لایک‌ها
8
سلام داداش چندتا سوال داشتم که چطور میشه برنامه بلوتوث نصب کنم رو لومیا ۸۰۰؟و یک سوال دیگه اینه که بنده مکبوک دارم و میخوام برنامه و موسیقی و … کپی کنم تو گوشی میشه توضیح بدید؟و چطور میشه آپدیت کرد؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام داداش چندتا سوال داشتم که چطور میشه برنامه بلوتوث نصب کنم رو لومیا ۸۰۰؟و یک سوال دیگه اینه که بنده مکبوک دارم و میخوام برنامه و موسیقی و … کپی کنم تو گوشی میشه توضیح بدید؟و چطور میشه آپدیت کرد؟
درود.
راستش لومیا 800 ویندوزفون 7.8 هست و من تا حالا کار نکردم باهاش، اما درباره موسیقی و .... میدونم که تا ویندوزفون 7.8 از برنامه Zune باید استفاده کنید .
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp7/start/install-the-zune-software?signin=true
از این لینک میتونید برنامه رو دانلود کنید و عکس و آهنگ و .... رو بریزید تو گوشیتون.
درباره آپدیت هم از طریق منو - ستینگز، Phone Update برید اگر آپدیتی باشه میتونید دانلودش کنید.
پ.ن: ویندوزفون های 7.5 و 7.8 به 8 و بالاتر آپدیت نمیشن.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کسی نیست جوابمونو بده؟ ما که رفتیم سر وقت ریست ... !
داداش دیر دیدم
نیازی به ریست نیست.ریست هم راه حلش نیست
شما باید گوشیت رو برای ریختن چیز میز مستقیم به کام وصل نکنی.رم رو بزاری تو رم ریدر
همین !

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نرم افزاری نیست بشه با کامپیوتر برنامه هارو روی ویندوز نصب فون کرد؟
برای ریختن برنامه روی وین فون چند راه هست:
اول از استور دانلود کنی
دوم از پی سی دانلود کنی بریزی رو کارت حافظه، انداختی تو گوشی خاموش روشن کن برو تو استور گزینه اس دی کارت رو انتخاب کن، اونوقت یه چک کوچیک میکنه، برنامه رو نصب میکنه.
سوم از طریق دولوپر مود و ساختن اکانت دولوپر شما میتونید تا ده عدد برنامه خارج از استور وحتی کرک شد نصب کنید
و روش های دیگر که معمولا با آنلاک کردن گوشیتون میتونید مثه روش سوم که توضیح دادم هر چقدر خواستین نرم افزار کرک شده و خارج از استور نصب کنید
من خودم گوشیمو با روش آخری با یه نرم افزار چینی با کلی دردسر آنلاک کردم ، الان که دقت میکنم به زور نرم افزار کرک شده گیر میاد واسه دانلود، اصلا این کار ارزشو نداشت:دی
حالا اگر درست توصیح ندادم و متوجه نشدید، بعدا بیشتر توضیح میدم

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
برای ریختن برنامه روی وین فون چند راه هست:
اول از استور دانلود کنی
دوم از پی سی دانلود کنی بریزی رو کارت حافظه، انداختی تو گوشی خاموش روشن کن برو تو استور گزینه اس دی کارت رو انتخاب کن، اونوقت یه چک کوچیک میکنه، برنامه رو نصب میکنه.
سوم از طریق دولوپر مود و ساختن اکانت دولوپر شما میتونید تا ده عدد برنامه خارج از استور وحتی کرک شد نصب کنید
و روش های دیگر که معمولا با آنلاک کردن گوشیتون میتونید مثه روش سوم که توضیح دادم هر چقدر خواستین نرم افزار کرک شده و خارج از استور نصب کنید
من خودم گوشیمو با روش آخری با یه نرم افزار چینی با کلی دردسر آنلاک کردم ، الان که دقت میکنم به زور نرم افزار کرک شده گیر میاد واسه دانلود، اصلا این کار ارزشو نداشت:دی
حالا اگر درست توصیح ندادم و متوجه نشدید، بعدا بیشتر توضیح میدم
مرسی داداش
من نرم افزار کار موبایلم
روش اول جواب میده اما خب زمان زیادی واسه نصب همه برنامه ها و بازی باید صرف شه تا رو گوشی مشتری نصب شه
روش دووم خیلی مناسبه اما خب همه گوشیای ویندوزی رم نمیخورن
روش سوم که میگی برنامه چینی فک کنم همونی رو میگی که عکس ایکونش شبیه یه جغد ابیه! خب اوونجا محدودیت تعداد نصب برنامه هارو دارم که بیشتر از 10 تا نمیشه
راهی دیگه نییس؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مرسی داداش
من نرم افزار کار موبایلم
روش اول جواب میده اما خب زمان زیادی واسه نصب همه برنامه ها و بازی باید صرف شه تا رو گوشی مشتری نصب شه
روش دووم خیلی مناسبه اما خب همه گوشیای ویندوزی رم نمیخورن
روش سوم که میگی برنامه چینی فک کنم همونی رو میگی که عکس ایکونش شبیه یه جغد ابیه! خب اوونجا محدودیت تعداد نصب برنامه هارو دارم که بیشتر از 10 تا نمیشه
راهی دیگه نییس؟
فعلاً که نه، اونم همون روش دولوپره فکر کنم، تا وقتی جیل بریک نشه (که معلوم نیست کی میشه )کاری نمیشه کرد.
البته تو 8.1 فایل منیجر اضافه میشه، اون موقع میشه راحت نصب کرد، اما تو اون موقع فکر نمیکنم راهی وجود داشته باشه، توی وینفون سنتر هم گشتم، فعلاً راهی نیست جز دانلود مستقیم!

بالا