داخل وردپرس وقتی یک عکس آپلود میشه اون رو بخواییم داخل دو تا مطلب استفاده کنیم فقط یک متن برای کلمه جایگزین و alt تصویر میشه گذاشت یعنی یک عکس مشترک یک متن alt میگیره وقتی روی مطلب دوم همون عکس رو بزاریم متن قدیمی رو میزاره یا متن متن جدید بازم متن قدیمی یعنی alt مطلب اولی حذف میشه و متن جدید جایگزین میشه . حتما همون عکس باید دو بار آپلود بشه تا alt جدا بگیره؟
همونطور که داخل رسانه ها روی فایل عکس میشه آلت گذاشت، شاید برای هر تصویر یک آلت ثابت هست نه هر مطلب یک آلت جدا
تست کردم داخل مطلب عکسی با آلت "عکس یک" آپلود کردم و داخل مطلب دو همون عکس رو از آپلودی که قبلا شده بود گذاشتم با آلت "عکس دو" داخل مطالب عکس همون عکس بود ولی با آلت های متفاوت و مختص خودشون بود ولی داخل رسانه ها > کتابخانه آلت عکس با عنوان "عکس دو" وجود داشت . من آلت تصاویر رو همیشه از داخل رسانه ها قرار میدم چون بعضی وقت ها وردپرس آلت رو نمیزاره از اونجا میزارم که مطمئن بشم
خب حالا آلت تصویر میتونه متفاوت باشه؟ پس آلت ثابت فایل داخل رسانه ها چیه؟
دوستان عزیز
ابزار جستجو در سایت من (هم سایت هستش هم صفحه مربوط به فروشگاه داره) وقتی چیزی سرچ میکنیم مطالب اصلی سایت رو نمیگرده و میزنه یافت نشد!
و میره تو فروشگاه دنبال محصول میگرده
اینو چجوری تنظیم کنم مطالب سایت اصلی رو جستجو کنه نه فروشگاه و محصولات رو ؟!
دوستان عزیز
ابزار جستجو در سایت من (هم سایت هستش هم صفحه مربوط به فروشگاه داره) وقتی چیزی سرچ میکنیم مطالب اصلی سایت رو نمیگرده و میزنه یافت نشد!
درود
اساتید لطفا جواب دهند
من میخواهم با وردپرس یک فروشگاه اینترنتی بزنم ( مشتری ببینه و ثبت سفارش کنه به درگاهی یا واسطی نمیخواهم وصل بشه)
کمی سرچ زدم معایب ش را بیشتر از مزایاش دیدم
کسانی که فروشگاه وردپرسی دارند دردسر زیاد داره؟ امنیتش کمه؟
برای 15000 محصول یا 30 هزار محصول جوابگو است؟
حتما وردپرس
بله
من با یک تومن ، میتونم قالب و وردپرس و افزونه ها رو نصب کنم و تا یک هفته پشتیبانی بدم برای محصولاتی که میزارید و سئو شده باشه
خوشبختانه من تجربه این کار رو برای 12 سال دارم ،
من سایت دکتر پی سی رو به مدت 6 ساله دارم و توی مقاله و پایان نامه کار کردم و تقریبا ریزه کاریهای سئو رو بلدم .
پلاگین یوآست و پلاگین کش ، متا و دیسکریپشن و موارد اولیه و مورد نیاز سئو رو تنظیم میکنم .
توی گوگل کنسول هم ثبت و تنظیم میکنم .
+ روی لود و سرعت سایت هم کار میکنم تا امتیاز کامل و درست رو از gtmetrix بیاره ... (اینو به عنوان یک پوئن مثبت برای انتخاب درخواست من انحام میدم ، این مورد رو برای سایتها بسته به نوع سایت از 300 تا یک میلیون انحام میدم ولی برای شما رایگان ... )
+امنیت :
پلاگین های امنیت شاید از نظر ساده باشه ، چون بقیه فکر میکنن فقط نصب داره ولی تنظیماتش مهمه ،
بعد هیچ امنیتی صد در صد نیست و خوشبختانه وردپرس امنیتش خیلی خوبه و بیشترین مشکلات از سمت پلاگین هایی هست که نصب میشه ، من تمام موارد نیاز امنیت رو هم انجام میدم و راهنمایی های مورد نیاز رو هم بهتون میگم
+ تا یک هفته هم محصول و پستی قرار دادین مشکلاتش رو برطرف میکنم تا بتونید سئو شده توی گوگل ثبت کنید ...
به نظر شما استفاده از کدوم افزونه کش بهتره؟
من از سروری استفاده می کنم که وب سرورش لایت اسپیده!
و خب می شنوم که از افزونه کشی که خود لایت اسپید معرفی کرده استفاده کنیم بهتره!
اما خودم از WP Rocket استفاده می کنم!
واقعا اگه از لایت اسپید کش استفاده کنم بهتره ؟
دوستان عزیز
هر صفحه از تنظیمات رو که فکر میکنید اوجاها میتونه باشه رو باز کنید و قسمتی از همین متن رو توی سورس کد صفحه ش با inspect element جستجو کنید..
مشخص میشه کجاست..
هر صفحه از تنظیمات رو که فکر میکنید اوجاها میتونه باشه رو باز کنید و قسمتی از همین متن رو توی سورس کد صفحه ش با inspect element جستجو کنید..
مشخص میشه کجاست..
سلام
بله..
اگه اصولی ساخته بشه سنگیننیست..
تازه میشه با بهینه سازی سرعتش رو بیشتر هم کرد..
البته که سرعتش به سیستم های فروشگاه ساز دیگه نمیرسه..
ولی برای شروع بهترین گزینه ست..
سیستم های دیگه محدودیت توسعه.. منابع آموزشی کم.. و هزینه استارت بیشتر دارن..