GraphX
Registered User
به شدت موافقمبنظرم از هرجا هاست میگیرید از ine u . ir هاست نگیرید..
به شدت آشغال هست..
به شدت موافقمبنظرم از هرجا هاست میگیرید از ine u . ir هاست نگیرید..
به شدت آشغال هست..
لطفا آدرس سایت رو به صورت غیر لینک ویرایش کنید..رفقا قسمت مقالات وب سایت من خط اول و دوم عنوان مقاله رو به هم میچسبونه، چطور میتونم حلش کنم؟
از طریق زیر میتونید تغییر بدید ولی سئو ساییتتون عقب گرد شدید میخوره..مشاهده پیوست 1294460
رفقا من میخوام نوشته هایی که مینویسم تو وبلاگم ، مثل سمت چپی بشه. ینی یه دایرکتوری داشته باشه
الان مثل سمت راستیه
مثال :
www .felan. com/Blog/felan
روش اصولیش رو نمیدونم..چون من زیاد با اون ادیتوره کار نکردم..ادیتور بلاک(کوتربرگ) میخوام یه عکس خیلی کوچیک در حد اسمایل بزارم داخل خط، ولی ادیتور بلاک یا عکس میزاره یا متن یعنی یا بلوک متنه یا عکس. خب چطوری میشه اینکار رو کرد؟ روی همین ادیتور بلاک
مثل این
توی ادیتور بلاک نتونستم اینکار رو کنم عکس میره پایین یه قسمت جدا برای خودش نه داخل خط و متن
توسعه دهنده های وردپرس چه اصراری به استفاده از این ادیتور نامحبوب و بدقلق دارن؟! من هر جا این ادیتور رو ببینم، سریع به حالت کلاسیک تغییرش میدم.ادیتور بلاک(کوتربرگ) میخوام یه عکس خیلی کوچیک در حد اسمایل بزارم داخل خط، ولی ادیتور بلاک یا عکس میزاره یا متن یعنی یا بلوک متنه یا عکس. خب چطوری میشه اینکار رو کرد؟ روی همین ادیتور بلاک
یه خوبی که داره یه جرایی مثل ویژوال کامپوژر میتونی باش بلوک سازی و چیدمان انجامبدی..توسعه دهنده های وردپرس چه اصراری به استفاده از این ادیتور نامحبوب و بدقلق دارن؟! من هر جا این ادیتور رو ببینم، سریع به حالت کلاسیک تغییرش میدم.
من زیاد با گوتنبرگ کار نکردم..آی داد ، آی فغان ..
دقیقاً میخوای چه اتفاقی بیافته ؟دوستان مشکل تصویر و سایزش تو وردپرس چطور حل میشه؟
سایز fix بذاریم، یه داستان داریم، ریسپانسیو بذاریم یه داستان داریم
وات د فاز وردپرس!
خوب بود..من تازه وب سایتمو ریسپانسیو کردم، نگاه کن اگه قالب اوکی بود بگو بفرستم برات
بجای اینکه بخوای با ابعاد حجم بیاری پایین از فشرده کننده های عکس استفاده کن .برای سرعت سایت، میخوام سایزش رو کم کنم
فیکس که کنم میریزه بهم، ریسپانسیو هم که باشه ابزارهای تست سرعت ایراد میگیرن
اینم چک کنید۲ دامین برای یک سایت وردپرس
سلام و درود.
دوستان عزیز اساتید گرامی
یک سایت وردپرس دارم میخوام دوتا دامین داشته باشه به شرطی که ریدایرکت نکنن روی همدیگر هر دو به صورت جداگانه اون سایت رو بیارن بالا در سی پنل نتونستم کاری کنم
همش دامین دومی که اضاف کردم رو اولی ریدایرکت میشه.
ممنون میشم کمک کنید.
دروداینم چک کنید
فوروارد دامنه رایگان (Free Domain Forwarding)
Domain Forwarding يا URL Forwarding به سرويسي گفته مي شود که براي ارجاع يک دامنه ثبت شده به دامنه يا آدرس URL ديگري به کار مي رود.www.parsdata.com