saeed-9494
Registered User
- نوشتهها
- 70
- لایکها
- 16
دوستان من رام کربن نصب کردم.الان مشکل ارسال اس ام اس دارم.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
دوستان من رام کربن نصب کردم.الان مشکل ارسال اس ام اس دارم.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
سلام
فایل زیر رو از ریکاوری نصب کنید :
http://www.mediafire.com/?2pw9u7sja7zls45
Sent from my SM-N9002 using Tapatalk 5 beta
نه داداش بیخیال شو مشکل از ال سی دی هستش و فقط با تعویض اوکی میشهسلام دوستان عزیز
راه حلی برای مشکل پرش صفحه این گوشی ویگور (ریزوند) پیدا کردین ؟
هیچ جور درست بشو نیست ؟
ممنون می شم پاسخ بدین
با تشکر
خیلی ممنوننه داداش بیخیال شو مشکل از ال سی دی هستش و فقط با تعویض اوکی میشه
ال سی دی رومیتونم۱۲۰تقدیمتون کنمخیلی ممنون
حدودا چقدر هزینه اشه ؟
نه عزیز برچسبی روش نیست...چطور میشه ریستش کرد؟اگه برچسب صفحه محافظ روی گوشی چسبوندی دقت کن روی سنسور مجاورت رو نگرفته باشه.اگه رو سنسور چسبونده باشی موثعی که تماس میگیری این اتفاق میافته
خیلی ممنونم داداشوقتی تماس میگیری تا وقتی گوشی رو به گوش نزدیک نکری(یا چیزی جلوی سنسور مجاورت قرار ندادی،حالا دست باشه یا به گوش نزدیک کنی)نباید صفحه خاموش بشه.
برای منم اندروییدم همینه اما هیچ مشکلی باهاش ندارم حتی مشکل وای فای هم ندارم.یعنی بدون وای فای فیکسر به راحتی به وای فای وصل میشم.فقط فکر میکردم این تیره بودن و کم نور بودن صفحه ایراد باشه که انگار مدله صفحش به این صورت هست.
این که با نصب رام درست میشه یا نه رو من خبر ندارم!
سلام
مهندسای عزیز یه راهنمایی میکنین بی زحمت به بنده که چکار کنم...؟؟؟
گوشی رو تازه گرفتم موقع تماس صفحه سیاه میشه و وقتی قطع میشه چند ثانیه طول میکشه برگرده...
من با سیستم عامل اندورید آشنا نیستم خودم وینفون دارم که اینشکلیه نیست و موقع تماس تا گوشی رو کنار گوشت نبری خاموش نمیشه! این چرا اینطوری هست پس؟
دوست عزیز اگه زبان گوشی فارسی هس انگلیسی کن بعد دوباره امتحان کن. اگه نشد یه بار دیگه رام رو نصب کن. من رام رو نصب کردم ولی این مشکل رو نداشتمدوستان من رام PAC نصب کردم .همه چیزش خوبه تقریبا اما ی مشکلی باهاش دارم.وقتی گوشیم زنگ میخوره نمیتونم جواب بدم یعنی اصن هیچ گزینه ای برای جواب دادن یا رد کردن تماس نیست.فقط ی تصویر کوچیک پایین صفحه میاد که هیچ گزینه ای نداره.و البته زنگ هم میخوره.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟عکسشم موقع زنگ خوردن میذارم ی نگاهی بهش بندازین شاید فرجی شد.
ممنون.:general310:مشاهده پیوست 652219
نه داداش بیخیال شو مشکل از ال سی دی هستش و فقط با تعویض اوکی میشه
من هم مشکل پرش صفحه رو داشتم رام pac رو که دوستمون صفحه قبل معرفی کردن نصب کردم فعلا برطرف شدهدوستان این مشکل ال سی دی که تیک میزنه( نورش کم و زیاد میشه) چیه؟
حل میشه با پچ نرم افزاری؟