• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان من رام کربن نصب کردم.الان مشکل ارسال اس ام اس دارم.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟

kamran.t

Registered User
لایک‌ها
96
دوستان من رام کربن نصب کردم.الان مشکل ارسال اس ام اس دارم.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟

سلام دوست عزیز
لینک رو در صفحه قبل گذاشته بودم ⏬⏬

سلام
فایل زیر رو از ریکاوری نصب کنید :
http://www.mediafire.com/?2pw9u7sja7zls45

Sent from my SM-N9002 using Tapatalk 5 beta

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 5 RC

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز این فایل رو هم نصب کردم.اما هنوزم مشکل حل نشده.رام pac هم نصب کردم اما متاسفانه وقتی میخواد بالا بیاد اپراتور vrizon رو چک میکنه و همینطور در حال search میمونه و نمیشه کاریش کرد.من با رام اصلیش مشکل خاصی نداشتم جز اینکه بعضی وقتها چندتا نرم افزارو یهو واسه خودش پاک میکرد.و اینکه گوشی داغ میکرد.به نظرم این رام کربن خوبه ولی حیف که sms ارسال نمیشه

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان عزیز
راه حلی برای مشکل پرش صفحه این گوشی ویگور (ریزوند) پیدا کردین ؟
هیچ جور درست بشو نیست ؟
ممنون می شم پاسخ بدین
با تشکر

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان عزیز
راه حلی برای مشکل پرش صفحه این گوشی ویگور (ریزوند) پیدا کردین ؟
هیچ جور درست بشو نیست ؟
ممنون می شم پاسخ بدین
با تشکر
نه داداش بیخیال شو مشکل از ال سی دی هستش و فقط با تعویض اوکی میشه

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
سلام
مهندسای عزیز یه راهنمایی میکنین بی زحمت به بنده که چکار کنم...؟؟؟
گوشی رو تازه گرفتم موقع تماس صفحه سیاه میشه و وقتی قطع میشه چند ثانیه طول میکشه برگرده...
من با سیستم عامل اندورید آشنا نیستم خودم وینفون دارم که اینشکلیه نیست و موقع تماس تا گوشی رو کنار گوشت نبری خاموش نمیشه! این چرا اینطوری هست پس؟

peyman670

Registered User
لایک‌ها
12
اگه برچسب صفحه محافظ روی گوشی چسبوندی دقت کن روی سنسور مجاورت رو نگرفته باشه.اگه رو سنسور چسبونده باشی موثعی که تماس میگیری این اتفاق میافته

peyman670

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان گوشی شما هم صفحه نمایشش رنگها رو نصبت به گوشی های دیگه تیره نشون میده؟
برا من هم تیره نشون میده هم اینکه نور پس زمینه کمه.طوری که اگه نور رو تا آخر زیاد کنم یکم از حالت اتوماتیک گوشی های دیگه بیشتر میشه!

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
اگه برچسب صفحه محافظ روی گوشی چسبوندی دقت کن روی سنسور مجاورت رو نگرفته باشه.اگه رو سنسور چسبونده باشی موثعی که تماس میگیری این اتفاق میافته
نه عزیز برچسبی روش نیست...چطور میشه ریستش کرد؟

peyman670

Registered User
لایک‌ها
12
setting>storage>factoty data reset
برا شما مشکل تیره بودن رنگها (باید گوشی رو بزاری کنار یه گوشی دیگه تا متوجه شی) و کم بودن نور پس زمینه رو نداره؟

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
کلا یکمی تیره هست ولی فکر میکنم برای خود نوع ال سی دیش باشه و طبیعی حساب بشه...
من ریست هم کردم ولی درست نشد...ورژن اندرویدم 4.0.3 هست...توی ستینگم نوشته تنظیمات توسعه دهنده! یعنی قبلا رام روش ریختند؟
الآن اینی که من گفتم غیر طبیعیه؟ یعنی دستتون که روی گوشی هست و تماس رو میزنین صفحه نباید سیاه بشه ؟
با نصب رام درست میشه یا پس بدم؟

peyman670

Registered User
لایک‌ها
12
وقتی تماس میگیری تا وقتی گوشی رو به گوش نزدیک نکری(یا چیزی جلوی سنسور مجاورت قرار ندادی،حالا دست باشه یا به گوش نزدیک کنی)نباید صفحه خاموش بشه.
برای منم اندروییدم همینه اما هیچ مشکلی باهاش ندارم حتی مشکل وای فای هم ندارم.یعنی بدون وای فای فیکسر به راحتی به وای فای وصل میشم.فقط فکر میکردم این تیره بودن و کم نور بودن صفحه ایراد باشه که انگار مدله صفحش به این صورت هست.
این که با نصب رام درست میشه یا نه رو من خبر ندارم!

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
وقتی تماس میگیری تا وقتی گوشی رو به گوش نزدیک نکری(یا چیزی جلوی سنسور مجاورت قرار ندادی،حالا دست باشه یا به گوش نزدیک کنی)نباید صفحه خاموش بشه.
برای منم اندروییدم همینه اما هیچ مشکلی باهاش ندارم حتی مشکل وای فای هم ندارم.یعنی بدون وای فای فیکسر به راحتی به وای فای وصل میشم.فقط فکر میکردم این تیره بودن و کم نور بودن صفحه ایراد باشه که انگار مدله صفحش به این صورت هست.
این که با نصب رام درست میشه یا نه رو من خبر ندارم!
خیلی ممنونم داداش

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
مهندسای عزیز یه راهنمایی میکنین بی زحمت به بنده که چکار کنم...؟؟؟
گوشی رو تازه گرفتم موقع تماس صفحه سیاه میشه و وقتی قطع میشه چند ثانیه طول میکشه برگرده...
من با سیستم عامل اندورید آشنا نیستم خودم وینفون دارم که اینشکلیه نیست و موقع تماس تا گوشی رو کنار گوشت نبری خاموش نمیشه! این چرا اینطوری هست پس؟

فکر می کنم مشکل شما بابت سنسور proximity هست که دوستان چند صفحه قبل توضیح دادن
تعدادی از این گوشی این مشکل رو دارن. برنامه rezound proximity calibrator مشکل تون رو احتمالا حل می کنه.
دوستان صفحات قبل لینک دانلودش رو گزاشتن . آموزشش هم تو لینک زیر هست :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1904974

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
درود
دوستان بهترین رام سنس دار ( سنس 4 یا 5) کدوم هست؟

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان من رام PAC نصب کردم .همه چیزش خوبه تقریبا اما ی مشکلی باهاش دارم.وقتی گوشیم زنگ میخوره نمیتونم جواب بدم یعنی اصن هیچ گزینه ای برای جواب دادن یا رد کردن تماس نیست.فقط ی تصویر کوچیک پایین صفحه میاد که هیچ گزینه ای نداره.و البته زنگ هم میخوره.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟عکسشم موقع زنگ خوردن میذارم ی نگاهی بهش بندازین شاید فرجی شد.
ممنون.:general310:PER.jpg

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستان این مشکل ال سی دی که تیک میزنه( نورش کم و زیاد میشه) چیه؟
حل میشه با پچ نرم افزاری؟

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان من رام PAC نصب کردم .همه چیزش خوبه تقریبا اما ی مشکلی باهاش دارم.وقتی گوشیم زنگ میخوره نمیتونم جواب بدم یعنی اصن هیچ گزینه ای برای جواب دادن یا رد کردن تماس نیست.فقط ی تصویر کوچیک پایین صفحه میاد که هیچ گزینه ای نداره.و البته زنگ هم میخوره.کسی میدونه مشکلش چیه؟؟عکسشم موقع زنگ خوردن میذارم ی نگاهی بهش بندازین شاید فرجی شد.
ممنون.:general310:مشاهده پیوست 652219
دوست عزیز اگه زبان گوشی فارسی هس انگلیسی کن بعد دوباره امتحان کن. اگه نشد یه بار دیگه رام رو نصب کن. من رام رو نصب کردم ولی این مشکل رو نداشتم
نه داداش بیخیال شو مشکل از ال سی دی هستش و فقط با تعویض اوکی میشه
دوستان این مشکل ال سی دی که تیک میزنه( نورش کم و زیاد میشه) چیه؟
حل میشه با پچ نرم افزاری؟
من هم مشکل پرش صفحه رو داشتم رام pac رو که دوستمون صفحه قبل معرفی کردن نصب کردم فعلا برطرف شده
پیشنهاد می دم شما هم امتحانش کنین شاید مشکل برطرف شد

بالا