• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
دوست عزیز شما رام اورجینال خود شرکت رو روت کن و بعد بگیر نرم افزار Wifix manager رو نصب کن و گزینه Install رو بزن گوشی Restart میشه و بعد همه چی درسته و مشکل Wifi حل میشه.
منم نتونستم
رام خود شرکت اما این برنامه تو نصب میمونه

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
راستی یادم رفت بالا بنویسم
توی پی تی کی این گوشی رو فروش داره
حالا نو یا دست دوم

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
اسکرین شات بگیر برام پخ کن راهنماییت کنم

چطوری اسکرین شات باید بگیرم؟:)(فوق مبتدی)
بعدش مثلا کد *733# رو میزنم یا هر کد بانکی دیگه خطا میزنه چرا؟میزنه connection problem or invalide mmi code

البته فقط ظاهرا با بانک ها مشکل داره
و مثلا با *1403 یا *777#
مشکلی نداره خطم ایرانسله
تا سیم کات رو گوشی نیست وای فای فعاله ام با سیم کارت نه

Smart phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
چطوری اسکرین شات باید بگیرم؟:)(فوق مبتدی)
بعدش مثلا کد *733# رو میزنم یا هر کد بانکی دیگه خطا میزنه چرا؟میزنه connection problem or invalide mmi code

البته فقط ظاهرا با بانک ها مشکل داره
و مثلا با *1403 یا *777#
مشکلی نداره خطم ایرانسله
تا سیم کات رو گوشی نیست وای فای فعاله ام با سیم کارت نه
دوست عزیز رام گوشیت 4.4 هستش یا 4.2.1 ؟

Smart phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام من به سفارش خیلی از دوستان امروز وقت گذاشتم و یک ویدئو از HTC Vigro تهیه کردم . که در این ویدئو آموزش حل مشکل Wifi رو توضیح میدم .
لطفا این با این مطلب رو بخونید و همین حین کارای Wifi گوشی رو انجام بدید .
اول از همه نرم افزار Wifix رو که براتون آپلود کردم دانلود کنید. http://upsara.com/images/amzr_wifixmanager.rar
و بعد از نصب نرم افزار Wifix برنامه رو باز نکنید .
حالا وقتشه که گوشیتون رو روت کنید . (فکر کنم همه روت کردن رو بلد باشن ولی اگه شما بلد نبودی بگو برات پ خ کنم )
خب دیگه شما همه چی رو آماده کردی حالا ویدئو رو ببین .
http://www.aparat.com/v/zZ5vS

XLL

Registered User
لایک‌ها
42
سلام اگه گوشی روت شه مموری جای حافظ داخلی رومیگیره؟؟اون چندگیگ حافظه داخلی پس چی میشه؟

Smart phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام اگه گوشی روت شه مموری جای حافظ داخلی رومیگیره؟؟اون چندگیگ حافظه داخلی پس چی میشه؟
نه دوست عزیز جای اون رو نمیگیره . برای اینکه جای اونو بگیره بعد از روت باید یه سری فایل رو جابه جا کنی

takmihan

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام من به سفارش خیلی از دوستان امروز وقت گذاشتم و یک ویدئو از HTC Vigro تهیه کردم . که در این ویدئو آموزش حل مشکل Wifi رو توضیح میدم .
اول از همه نرم افزار Wifix رو که براتون آپلود کردم دانلود کنید. http://upsara.com/images/amzr_wifixmanager.rar
حالا وقتشه که گوشیتون رو روت کنید . (فکر کنم همه روت کردن رو بلد باشن ولی اگه شما بلد نبودی بگو برات پ خ کنم )

سلام

آموزش روت کردن این گوشی برای من پ خ کنید؟

ممنون

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
عجب سرطانیه این گوشی اگه کسی 100 تومنم خواست بفروشش 100 تومن میزارم روش بهش میدم میگم مارو به خیرو تورو به سلامت که با این گوشی اندازه 5اسی بایید خرج اعصابمون کنیم
نظر شخصی خرید این گوشی:
1-این گوشی مال 3 سال پیشه و با مشکلاتش ارزش خرید نداره حتی کمتر از این قیمت
2- با توجه به گوشیا بازار خریدش عاقلانه نیست مثلا 50 تومن بزارین روش xperia l بگیرین gpu هم از این بالاتره

pos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من می خواستم این گوشی را بخرم حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم دوستان با حوصله جواب بدن:
اول اینکه می گن این گوشی لاگ اپراتور AT&T هست و بصورت آنلاک بفروش میرسه. حالا برداشت من اینه : این اپراتور از با اچ تی سی قرار داد تولید بسته واسه تولید. حالا این گوشی مثلا شده 200 دلار. 100 دلارش را این اپراتور میده. تا مردم رزون تر بخرند. عوض اش فقط از سیم کارت های اون اپراتور استفاده کنند و کم کم در زمان استفاده از سیم این اپراتور اون 100 دلار هم چبران بشه. حالا یکسری میرن این گوشی را می خرن و میان آنلاک می کنند و می فروشند. اینجا سر تنها کسی که کلاه میره اپراتور هست که 100 دلار واسه این گوشی پرداخته. این برداشت درسته؟
دوم اینکه با توجه به رزولوشن صفحه و حجم باطری و صحبت های دوستان چقدر باطریش دوام میشه؟ نمیشه باطریش را عوض کرد و یک باطری با ظرفیت بیشتر روش گذاشت؟
سوم هم اینکه من یک زمانی بخوام روتش کنم و نسخه اندرویدش را بیاورم بالاتر دوباره مشکل لاک شدن پیش نمیاد؟
چهارم هم اینکه آیا دوربینش واقعا 8 هست؟
ممنون از وقت گذاشتنتون.

Last edited:

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
این سوالا همش جواب داده شدن در پستایه اول دوربینش 8 معمولیه نه در حد ایفونو ... ولی خوبه . اصلا مشکل انتن نداره مشکل sms وایفایه مشکلایه عجیب غریب دیگه مثل که برای هر کس
یه مشکله جدیدی رو میکنه این معجره بشریت :) این گوشی تو امازون بزنی انلاک با قیمت 120 دلار برات میاد و بازارش الان برای کشورایه عقب مانده جهان سومه که تولیدش متوقف شده و دوباره در تایوان داره ساخته میشه سال= 2011 بدلیل سرعت پایین 4g که داشته تولیدشو متوقف کردن که اصلا تو ایران نیومده به گفته فروشندگان ایرانی /میشه باطریشمم عوض کنی گوشی مثل که باد کرده خیلی خیت میشه
خودش سنگینه دیگه دو بارم بخوره رمین میشه......

alksdj

Registered User
لایک‌ها
257
با سلام و احترام خدمت دوسنان
دوست عزیز من یک گوشی thc rezound خریدم
دنبال یک رام خوب هستم شما میتونید یک لینک از رام خوب بهم بدین
با تشکر
من خودم یک سری رام دانلود کردم ولی همشون مشکل پرش انتن یا نشناختن سیم کارت یا مشکل واریلس دارن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نرم افزار wifi fix هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد

kamran.t

Registered User
لایک‌ها
96
کسانی که با HTC AMAZE 4G مشکل WI-FI دارند ، با این آموزش مشکلشون حل میشه
البته تعداد کمی از AMAZE ها این مشکل رو دارند و بستگی به رجین گوشی داره

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk

تکنولوژی امروز....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باسلام به همه دوستان
من یک HTC Vigro دارم به سرم زد رامش رو عوض کنم بیشتر از 10 تا رام دانلود کردم . به مشکل ارسال اس ام اس برخوردم خیلی ناراحت شدم کا اینترنت و زیر رو کردم مطالب زیادی نوشته بود هرکاری میکنم
مشکلش حل نمیشه .
اگه کسی راه حلی داره بی زحمت اعلام کنه.
اگه کسی رام رسمیش رو داره لینک دانلودش رو بی زحمت برام بذاره بخدا خسته شدم از بس دنبال درست کردن گوشی بودم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همگی
دوستان با توجه به قیمت بسیار مناسب این گوشی (الان تو تاپیکهای بازارچه تا 410 تومن هم میشه خرید!) گفتم بپرسم این مدل دقیقا اسمش چی باید باشه؟
Rezound ؟ Vigor ؟
اصل و فرع داره؟ تا جایی که فهمیدم وسایل داخل جعبه مثل هندزفری، اصلی نیست که با این قیمت نبایدم باشه ! با اینحال گفتم بپرسم برای خرید، نکته ی خاصی وجود داره که دقت کنم؟
سخت کجاست؟

بالا