مثل بقیه دستگاه های اندروییدی هستدوستان نحوه فعال کردن 3g در این گوشی رو میگین ؟
دوست عزیز برای 3g با نوع شبکه رو روی wcdma بذاریم ولی گوشی من این رو نداره من چطوری میتونم اینو نوع شبکه رو اضافه کنم ؟مثل بقیه دستگاه های اندروییدی هست
setting- more- network ...- access point - add new -
دو تا فیلد اول رو به دلخواه پر کنین، بعد ذخیره و تمام
دیتا رو که روشن کنی باید علامت H تو نوتیفیکیشن بیاد
دوست عزیز در صورتی که تحت پوشش شبکه 3G باشید نیاز به تنظیم خاصی نیست و گوشی خودش 3G رو پشتیبانی میکنه اما برای محکم کاری شما در Settings در بخش Mobile Network گزینه Preferred Network رو روی حالت Global mode بذارید. من الان با همین تنظیمات با سیم کارت ایرانسل سرعت 3G میگیرم.دوستان یکی راهنمایی میکنه چطور میکنم 3g این گوشی رو فعال کنم ؟
من وقتی این کار رو میکنم 3g فعال نمیشه در حالی که تو همون نقطه یه گوشی دیگه 3g داره میگیره ، پس مشکل از گوشی منهدوست عزیز در صورتی که تحت پوشش شبکه 3G باشید نیاز به تنظیم خاصی نیست و گوشی خودش 3G رو پشتیبانی میکنه اما برای محکم کاری شما در Settings در بخش Mobile Network گزینه Preferred Network رو روی حالت Global mode بذارید. من الان با همین تنظیمات با سیم کارت ایرانسل سرعت 3G میگیرم.
من از رام اصلی خود گوشی استفاده میکنم. البته یک نکته هم بگم که با اینکه این گوشی 4G رو پشتیبانی میکنه اما من با سیم کارت 4G ایرانسل توی این گوشی فقط 3G رو داشتم. یک گوشی Samsung Note 3 N9005 گرفتم که این سیم کارت ایرانسل رو توش انداختم توی همون محل قبلی 4G میده و سرعت فوق العاده هست، حتی سرعت 23Mbps هم گرفتم ازش. عالیه!من وقتی این کار رو میکنم 3g فعال نمیشه در حالی که تو همون نقطه یه گوشی دیگه 3g داره میگیره ، پس مشکل از گوشی منه
تا جایی که من فهمیدم برای اینکه 3g فعال بشه حالت شبکه باید رو wcdma باشه ولی گوشی من اینو نداره ؟ با عوض کردن رام شاید درست بشه .
اگه ممکنه یه رام خوب و کامل معرفی کنین
ممنون