روش فعالسازی Wifi Hotspot در گوشی HTC Rezound (نیازمند روت میباشد)
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستانی که از گوشی HTC Rezound استفاده میکنند و رام اصلی گوشی رو دارند شاید به این مشکل بر خورده باشن که اگر بخوان از اینترنت سیم کارت خودشون روی لپ تاپ یا دستگاههای دیگه از طریق Wifi Hotspot استفاده کنند با خطای عدم سازگاری سیم کارت به دلیل متعلق نبودن سیم کارت به شرکت Verizon مواجه شدند.
من خودم میخواستم از اینترنت 3G همراه اول روی کامپیوترم استفاده کنم و با استفاده از گزینههای WiFi Hotspot یا USB Tethering نمیتونستم به این هدف برسم.
پس از جستجوهای مختلف راه حلی پیدا کردم که میخوام در این مبحث اون رو برای شما هم بازگو کنم و امیدوارم براتون مفید باشه.
***** نکته مهم: برای استفاده از این روش باید گوشیتون روت شده باشه! *****
توجه: من از این روش با موفقیت استفاده کردم و مشکلی هم پیش نیومده اما در هر حال مسئولیت استفاده از مطالب این مبحث به عهده خود شماست.
در ابتدا برنامهی WiFi Tether For Root Users v3.2-beta2 رو از لینک زیر دریافت کنید (به علت تحریم بودن کشور ما توسط google از برنامههای عبور از محدودیت تحریم استفاده کنید):
http://android-wifi-tether.googlecode.com/files/wifi_tether_v3_2-beta2.apk
برنامه رو روی گوشی خودتون نصب کنید و اون رو اجرا کنید.
داخل برنامه با زدن دکمه منوی گوشی خودتون از منوی ظاهر شده گزینه Settings رو انتخاب کنید.
گزینه Change Device-Profile رو انتخاب کنید.
در لیستی که ظاهر میشه نام گوشی یعنی HTC Rezound رو انتخاب کنید.
برای فعالسازی قابلیت امنیت بر روی Hotspotخودتون گزینه Enable WiFi-Encryption رو تیک بزنید.
گزینه Change Passphrase رو انتخاب کنید و یک رمز عبور حداقل 8 حرفی برای شبکه خودتون وارد کنید.
به صفحه اصلی برنامه برگردید و با زدن علامت بزرگ WiFi در وسط صفحه Hotspot خودتون رو فعال کنید.
توجه: در هر کجای برنامه که از شما اجازه دسترسی Root به برنامه خواسته شد، گزینه Grant رو به منظور دادن اجازه دسترسی بزنید.
با انجام مراحل بالا شما میتونید Hotspot رو روی گوشی خودتون فعال کنید و از شبکه 3G/4G اپراتور خودتون بر روی دستگاههای دیگه مثل لپ تاپ یا تبلت لذت ببرید.
امیدوارم که این مطلب برای شما دوستان عزیز مفید بوده باشه.
موفق و پیروز باشید