داداش چ رام هایی رو نصب کردی ؟دوستان من یکی دو رام نصب کردم ولی انتن گوشی میره ولی وای فای کاملا سالمه ، کسی همچین مشکلی نداشته؟
Sent From My HTC Rezound 4G
رامی ک نصب میکنی باید از gsm پشتیبانی کنه و الا آنتن نداری !
داداش چ رام هایی رو نصب کردی ؟دوستان من یکی دو رام نصب کردم ولی انتن گوشی میره ولی وای فای کاملا سالمه ، کسی همچین مشکلی نداشته؟
Sent From My HTC Rezound 4G
تو بازار باید باشه .دوستان باطری این گوشی رو از کجا می تونم تهیه کنم خیلی ضروریه لطفا کمک کنید .
دوست عزیز تو سایت Android RUU رام رسمی موجوده فقط متاسفانه فارسی نداره.سلام بچه ها
من یه رام رسمی از همون سایت که تو صفحات قبل لینکشو گذاشته بودن دان کردم و رو گوشی نصب کردم.
متاسفانه سیم کارتم رو اون رام کار نمیکنه و gsm رو نداره،از بخت بد منو ریکاوری هم حذف شد و بالا نمیاد دیگه...
ممنون میشم اگه یه رام اصلی رو بذارین که gsm رو داشته باشه و بشه از سیم کارت استفاده کرد
کل قطعاتش رو دارم . اگه خواستی هستم در خدمتت.والا پیدا نکردم شما سراغ ندارید .
سلام دوستان خوبین من دنبال یه کاستوم خوب میگردم با اندروید 4.2.2 ایراد های نات وورکینک رو هم بگین ضمنا اگه میشه یکی آموزش نصب رو هم قرار بده من صفر صفرم ممنون
من این رام رو قبلا نصب کردم اما ورژنش یادم نیست.گوگل پلی کار میکرد اما نمیتونستم مخاطب جدید ذخیره کنم و هر روز 2,3 بار ریبوت میشد خود به خود.الان رام کربن 4.4.4 نصب کردم با کل سرویسهای گوگل مشکل داره از جمله جیمیل-گوگل پلی و ... اس ام اسشم کار نمیکرد که با پچ gsm درستش کردم.کلا همون رام رسمی از همه بهترهسلام. من رام liquidsmooth v2.37 نصب کردم همچیش عالی کار میکنه فقط موقع فیلمبرداری اگه از دو دقیقه فیلم بشتر بگیری موقع استپ کردن هنگ میکنه و فیلم ذخیره نمیشه. نمیدونم شایدم برای تنظیماتشه. دوستان کسی مچین مشکلی داشته؟ اگه راه حلشو بگین ممنون میشم.باطریش هم در کل مزخرفه. باطری نو براش گرفتم 60 هزار ت این یکی بهتر شارژ نگه میداره.راستی بعد از ریختن کاستوم رام چرا google play نصب نمیشه؟
سلام.فارسی داره؟همه چیزش کار میکنه؟اول این فایل رو دانلود کن این رام رسمی خود HTC Rezound هستش .
http://www.androidruu.com/getdownlo..._1.12_9k_1.83_V_APT_release_221502_signed.exe