• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

miladdn3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان من یکی دو رام نصب کردم ولی انتن گوشی میره ولی وای فای کاملا سالمه ، کسی همچین مشکلی نداشته؟

Sent From My HTC Rezound 4G
داداش چ رام هایی رو نصب کردی ؟
رامی ک نصب میکنی باید از gsm پشتیبانی کنه و الا آنتن نداری !

sears

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام به همه دوستان
روی سخنم بیشتر با کسانی هست که میخواهند این گوشی رو بگیرن
این گوشی(با عرض پوزش به همه دارندگان)مفت نمی ارزد به چند دلیل:
رفرش بودن همه آنها
مشکل عمده باتری و صفحه نمایش و وای فای
مزخرف بودن رام رسمی و در صورت نصب رام غیر رسمی اگر گوشی وای فایش مشکل سخت افزاری نداشته باشه وای فایش به مشکل برمیخوره که بعضی هاش با نرم افزار هم حل نمیشوند
رام های غیر رسمی برای این گوشی زیاد هست ولی زیاد از حد مشکل دارند
در آخر این رو بگم که من این گوشی رو شش ماه داشتم و بعد فروختم
به شما هم پیشنهاد میکنم که بفروشینش و وقت خود رو برای درست کردن گوشی تلف نکنید
از قدیم هم گفتن آدم هرچه قدر پول بده همون قدر آش میخوره

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
درود
در پاسخ شما باید بگم بستگی داره کدوم درجه کیفی گوشی رو خریداری کنید، گوشی که من دارم هیچ گونه مشکل رایج گزارش شده رو نداره ، حتی رام غیر رسمی هم نصب کردم بدون هیچ دستکاری وای فای فعال شده فقط باید دقت کنید رام مخصوص ورژن گوشیتون رو بگیرید
نقاط ضعفی هم داره این گوشی مثل ضعیف بودن باتری، وزن زیاد و در اخر تعداد محدودی از این گوشی ها بعد از رفرش ، کاملا بدون مشکل هستن که هنگام خرید باید دقت کنید
در اصل حرف اخر همون چیزی که دوستمون در بالا گفتن هرچقدر پول بدی اش میخوری

Sent From My HTC Rezound 4G Using Tapatalk

لیو مسی

Registered User
لایک‌ها
22
سلام بچه ها
من یه رام رسمی از همون سایت که تو صفحات قبل لینکشو گذاشته بودن دان کردم و رو گوشی نصب کردم.
متاسفانه سیم کارتم رو اون رام کار نمیکنه و gsm رو نداره،از بخت بد منو ریکاوری هم حذف شد و بالا نمیاد دیگه...
ممنون میشم اگه یه رام اصلی رو بذارین که gsm رو داشته باشه و بشه از سیم کارت استفاده کرد

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان 4g ایرانیسلو تست کردن؟واسه من نشدش

digikish.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام بچه ها
من یه رام رسمی از همون سایت که تو صفحات قبل لینکشو گذاشته بودن دان کردم و رو گوشی نصب کردم.
متاسفانه سیم کارتم رو اون رام کار نمیکنه و gsm رو نداره،از بخت بد منو ریکاوری هم حذف شد و بالا نمیاد دیگه...
ممنون میشم اگه یه رام اصلی رو بذارین که gsm رو داشته باشه و بشه از سیم کارت استفاده کرد
دوست عزیز تو سایت Android RUU رام رسمی موجوده فقط متاسفانه فارسی نداره.

farzin fz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان خوبین من دنبال یه کاستوم خوب میگردم با اندروید 4.2.2 ایراد های نات وورکینک رو هم بگین ضمنا اگه میشه یکی آموزش نصب رو هم قرار بده من صفر صفرم ممنون

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان,من ی رام 4.4.4 کربن نصب کردم.تا الان که مشکلی باهاش نداشتم فقط sms نمیفرسته,کسی میدونه مشکلش چطور حل میشه؟؟

Last edited:

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان خوبین من دنبال یه کاستوم خوب میگردم با اندروید 4.2.2 ایراد های نات وورکینک رو هم بگین ضمنا اگه میشه یکی آموزش نصب رو هم قرار بده من صفر صفرم ممنون

از لینک زیر استفاده کن.توی یکی از پستها نصب رام کاملا توضیح داده شده.

http://forum.persiantools.com/threads/پرسش-و-پاسخ-و-تبادل-نظر-پیرامون-htc-rezound.516247/page-18

seraj-90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. من رام liquidsmooth v2.37 نصب کردم همچیش عالی کار میکنه فقط موقع فیلمبرداری اگه از دو دقیقه فیلم بشتر بگیری موقع استپ کردن هنگ میکنه و فیلم ذخیره نمیشه. نمیدونم شایدم برای تنظیماتشه. دوستان کسی مچین مشکلی داشته؟ اگه راه حلشو بگین ممنون میشم.باطریش هم در کل مزخرفه. باطری نو براش گرفتم 60 هزار ت این یکی بهتر شارژ نگه میداره.راستی بعد از ریختن کاستوم رام چرا google play نصب نمیشه؟

seraj-90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هنوز منتظر جواب دوستان هستم...

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
سلام. من رام liquidsmooth v2.37 نصب کردم همچیش عالی کار میکنه فقط موقع فیلمبرداری اگه از دو دقیقه فیلم بشتر بگیری موقع استپ کردن هنگ میکنه و فیلم ذخیره نمیشه. نمیدونم شایدم برای تنظیماتشه. دوستان کسی مچین مشکلی داشته؟ اگه راه حلشو بگین ممنون میشم.باطریش هم در کل مزخرفه. باطری نو براش گرفتم 60 هزار ت این یکی بهتر شارژ نگه میداره.راستی بعد از ریختن کاستوم رام چرا google play نصب نمیشه؟
من این رام رو قبلا نصب کردم اما ورژنش یادم نیست.گوگل پلی کار میکرد اما نمیتونستم مخاطب جدید ذخیره کنم و هر روز 2,3 بار ریبوت میشد خود به خود.الان رام کربن 4.4.4 نصب کردم با کل سرویسهای گوگل مشکل داره از جمله جیمیل-گوگل پلی و ... اس ام اسشم کار نمیکرد که با پچ gsm درستش کردم.کلا همون رام رسمی از همه بهتره

saeed-9494

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان یک رام رسمی ruu گرفتم.کسی میدونه چطور میشه بدون استفاده از htc sync نصبش کرد.میخوام از طریق ریکاوری گوشی نصبش کنم:(

بالا