• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
باسلام
دوست عزیز شما با چه رامی گوشیتون بنچمارک 11000 داده؟من با رام رسمی از حدود 5500 بالاتر نمیره.تازه در حالتی که گوشی برنامه اصلا روش نصب نیست!!!
با همون رام رسمی بنچمارک تقریبا 11000 میده و با کمی انگولک شاید بالاتر هم بتونید بگیرید. فیلم های مربوط به معرفی گوشی به اضافه تست بنچمارک آنتوتو داخل سایت آپارات موجود هست.

Last edited:

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
آقا اگه بخوام همون رام اصلی سنس دار رو بریزم باید چه کنم؟ یعنی از کجا گیر بیارمش؟ بعد چون گوشی ما روت شده هست، داستان نصب اون چی میشه؟
البته من از رام فعلیم راضیم؛ چون قصد فروش دارم میخوام بی دردسر بدم دست مشتری.
ببینید از فروشنده های این مدل کسی بک اپ رام اصلی داره براتون اپلود کنه و یا شاید لینک زیر بتونه بهتون کمک کنه
http://www.androidruu.com/
البته مطمعن نیستم اینها مربوط به رام اصلی باشند و یا باعث بریک گوشی نشن ! :confused: :general705:

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
سلام. اول بدون سیم کارت چک نکردم. الان که سیم رو در میارم باز هم نمیشناسه
WiFi fix و wifix manager هیچ کدوم نتونست درست کنه
به تنظیمات wifix نباید دست بزنید ها! مثلا کشور که به صورت پیشفرض us هست رو بذارید بمونه.

sasa23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با همون رام رسمی بنچمارک تقریبا 11000 میده و با کمی انگولک شاید بالاتر هم بتونید بگیرید. فیلم های مربوط به معرفی گوشی به اضافه تست بنچمارک آنتوتو داخل سایت آپارات موجود هست.
ممکنه مشکل از گوشی من باشه؟

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان مصرف باطری این گوشی چطوره؟
مثلا چند دقیقه میشه باهاش یه سره فیلم گرفت؟
یا فیلم hd دید؟البته با ذکر نوع رام
ممنون میشم جواب بدید

Last edited:

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
آقا ما همچنان لنگ رام اصلي خود گوشي هستيما! البته از سيانوژن 11 راضيم فقط سنسور مجاورتم كار نميكنه با نرم افزار هم درست نميشه. كسي اگه يه لينك معتبر از رام اصلي (يا در حقيقت هموني كه از اول رو گوشي بوده) داره ممنون ميشم معرفي كنه.

Soundtrack

Registered User
لایک‌ها
83
يعني اين رام از سيانوژن 11 بهتره؟
نميشه با wifix درستش كرد؟
سلام
من زیاد باهاش کار نکردم ... واسه اینکه مشکل وای فای برطرف نشد مجدد عوضش کردم رفتم روی این رام:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2425473
پایه ش سیانوژنه. الان تمام مشکلات برطرف شده ... رام خیلی خوبیه

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
من زیاد باهاش کار نکردم ... واسه اینکه مشکل وای فای برطرف نشد مجدد عوضش کردم رفتم روی این رام:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2425473
پایه ش سیانوژنه. الان تمام مشکلات برطرف شده ... رام خیلی خوبیه
اوخ! اينو ميگي؟ اينم تست كردم. اين تو هم مشكل حسگر مجاورت سنج رو داشتم و درضمن دوربينمم كار نميكرد.:confused:
رام قبلي رو نگفتيد كه چطور بود؟ فقط مشكل واي فاي داشت؟ wifix نصب نكرديد؟

Soundtrack

Registered User
لایک‌ها
83
اوخ! اينو ميگي؟ اينم تست كردم. اين تو هم مشكل حسگر مجاورت سنج رو داشتم و درضمن دوربينمم كار نميكرد.:confused:
رام قبلي رو نگفتيد كه چطور بود؟ فقط مشكل واي فاي داشت؟ wifix نصب نكرديد؟
رام قبلی رو باهاش کار نکردم، همون اول رفتم واسه مشکل وای فای که چون Region Code نداشت نتونستم وای فای رو درستش کنم.
توی رام PAC-man هم مشکل وای بود هم اس ام اس هم سنسور مجاورت.
وای فای با wifix manager درست شد ...
اس ام اس با این روش:
http://forum.persiantools.com/threa...رامون-htc-rezound.516247/page-10#post-9602507
سنسور مجاورت هم وقتی تماس میگرفتی در هر صورت صفحه خاموش می شد با کالیبره کردن برطرف شد:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1904974

دوربین هم فعلا مشکل نداره

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
ممنون میشم جواب بدید
این سوال سختیه من پرسیدم ؟

Soundtrack

Registered User
لایک‌ها
83
ممنون میشم جواب بدید
این سوال سختیه من پرسیدم ؟
کلا رو باطریش برای فیلم و بازی حساب نکن ...
تو استفاده معمولی هم حداقل روزی یه بار باید بزنی به شارژ.

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46

خب چقدر مثلا
در حالت فول شارژ چند دقیقه میتونه فیلم برداری کنه؟با فلاش

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
نکته ای رو بگم در مورد رام اصلی. در رام اصلی هم مشکل سنسور مجاورت هست و تنها راه حلش استفاده از نرم افزار کالیبره هست که حداقل مشکل من رو حل میکنه در این مورد. رام اصلی گوشی بهترین مصرف باتری رو داره در حالت استندبای که با گوشی کار نمی کنم حدود یک درصد در ساعت مصرف باتری هست که در رامهای کاستوم بهترین مصرف باتری که من در حالت استندبای دیدم ساعتی 1.5 تا 2 درصد بود. ولی در حالت کارکردن که صفحه روشن باشه مصرف باتری مثل همون کاستوم رام های خوب هست. مساله WiFi در رام اورجینال با برنامه WiFix Manager درست میشه و تنظیم مربوط به WiFi Region Code در رام وجود نداره. دوربین هم که کاملاً خوب کار میکنه که معمولاً در کاستوم رامها مشکل اصلی همین دوربین هست. در کل مزیت کاستوم رامها به نظر من تنظیمات بیشتر و امکان تیونییگ بیشتر هست وگرنه رام اصلی خیلی خوبه.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
نکته ای رو بگم در مورد رام اصلی. در رام اصلی هم مشکل سنسور مجاورت هست و تنها راه حلش استفاده از نرم افزار کالیبره هست که حداقل مشکل من رو حل میکنه در این مورد. رام اصلی گوشی بهترین مصرف باتری رو داره در حالت استندبای که با گوشی کار نمی کنم حدود یک درصد در ساعت مصرف باتری هست که در رامهای کاستوم بهترین مصرف باتری که من در حالت استندبای دیدم ساعتی 1.5 تا 2 درصد بود. ولی در حالت کارکردن که صفحه روشن باشه مصرف باتری مثل همون کاستوم رام های خوب هست. مساله WiFi در رام اورجینال با برنامه WiFix Manager درست میشه و تنظیم مربوط به WiFi Region Code در رام وجود نداره. دوربین هم که کاملاً خوب کار میکنه که معمولاً در کاستوم رامها مشکل اصلی همین دوربین هست. در کل مزیت کاستوم رامها به نظر من تنظیمات بیشتر و امکان تیونییگ بیشتر هست وگرنه رام اصلی خیلی خوبه.

فرمايشات دوستمون تأييد ميشه. به همين خاطر بنده هم برگردوندم به همون رام اصلي و براي واي فاي wifix رو نصب كردم. در ضمن براي من تو رام كاستوم سنسور مجاورت درست كار نميكرد و با نرم افزار هم درست نميشد. ولي الان با همون رام اصلي مثل ساعت كار ميكنه. :)

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46

خب چقدر مثلا
در حالت فول شارژ چند دقیقه میتونه فیلم برداری کنه؟با فلاش

بالا