• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

amir189

Registered User
لایک‌ها
12
دوستانی که بعد از تعویض رام مشکل the sim card source unknown دارند از روش زیر استفاده کنند مشکلشون صد در صد حل می شه
ابتدا با برنامه روت اکسپلورر یا هر برنامه مشابهی به این آدرس بروید : system/app
و فایل Idlescreen_Base.odex رو پاک کنید ( البته می تونید قبلش یه بک آپ هم داشته باشید ازش )
و در ادامه فایل Idlescreen_Base.apk رو در همون مسیر بالا کپی کنید و گوشی رو ریستارت کنید .
این روش برای رام های 4.0.3 می باشد و روی رام های دیگه تست نکردم .

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان رامای این گوشیو از کجا میشه دانلود کرد؟
کم مصرف ترین رام کدوم رامه؟

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان رامای این گوشیو از کجا میشه دانلود کرد؟
کم مصرف ترین رام کدوم رامه؟
به نظرم به رام اصلی دست نزنین خیلی بهتره ولی اگر قصد تعویض رام دارین حتما از رام اصلی بک آپ بگیرین :general208:
لیست کاستوم رام ها داخل سایت XDA
http://forum.xda-developers.com/htc-rezound/development

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
به نظرم به رام اصلی دست نزنین خیلی بهتره ولی اگر قصد تعویض رام دارین حتما از رام اصلی بک آپ بگیرین :general208:
من گوشیو خریدم رام 4.0.3 روش بود .این رام اصلیه؟ به نظر شما بهترین رام برای باتریش چیه؟

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
تنظیمات ام ام اس و جی پی ار اس گوشی چطور فعال میشه؟ سیم کارت ایرانسل .ممنون

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
بله رام اصلی هست همراه با اچ تی سی سنس ورژن 3
کلا باطری گوشی دوام زیادی نداره تعویض رام هم تاثیر انچنانی نداره. هواووی جی 525 با اون ال سی دیش و باطری 1700 مشکل نگه داری شارژ وباطری داره دیگه چه برسه به باطری 1600 ریزوند! البته کیفیت شارژر ریزوند هم اصلن جالب نیست
برای تنظیمات ام ام اس و جی پی ار اس میتونید کد *140*3*5# (از چپ به راست 140 اوله ) شماره بگیرین و تنظیمات براتون میاد.
تنظیمات دستی هم از لینک زیر میتونید انجام بدین :
http://microcosm.blogfa.com/post/135
یا ازین لینک
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=71626

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
دوستانی که بعد از تعویض رام مشکل the sim card source unknown دارند از روش زیر استفاده کنند مشکلشون صد در صد حل می شه
ابتدا با برنامه روت اکسپلورر یا هر برنامه مشابهی به این آدرس بروید : system/app
و فایل Idlescreen_Base.odex رو پاک کنید ( البته می تونید قبلش یه بک آپ هم داشته باشید ازش )
و در ادامه فایل Idlescreen_Base.apk رو در همون مسیر بالا کپی کنید و گوشی رو ریستارت کنید .
این روش برای رام های 4.0.3 می باشد و روی رام های دیگه تست نکردم .
آقا روشی که گفتی درسته و تست شدست؟! چون فایلی که حذف میکنیم و فایلی که کپی میکنیم با هم فرق دارن!!! من این کارو کردم گوشیم یه سره میومد بالا و ری استارت میشد!!!

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان میشه مشکلات این گوشی رو بگن؟
گوشی توی این رنج قیمت میخوام بخرم اما نه بصورتی که بعدا پشیمون بشم

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
گوشی بدی نیست اما مهمترین مشکلش از نظر من همون باطری خیلی ضعیفش بوده و هست
رو حالت استندبای هر شب نیاز به شارژر داره :general208:
به جز این مورد بعضی گوشی ها از لحاظ کیفیتی مطلوب نبودن و مثلا مشکل پیکسل سوختگی داشتن یا برای یکی از دوستان ال سی دی به حالت بدی نصب شده بود و کامل به بدنه چفت نبوده. به قول دوستان گوشی رفرش هست. که البته بستگی داره فروشنده چه کسی باشن و موبایل قبل از ارسال براتون تست کنه
ولی به غیر ازین موارد سخت افزار گوشی مناسب و در حد متوسط هست (بنچمارک 11000 ) هرچند با همین قیمت الان میتونید از برند هواوی هم گوشی های خوبی تهیه کنید مثل جی 525

Soundtrack

Registered User
لایک‌ها
83
سلام
من این رام رو ریختم:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419155
اندروید 4.0.4
سنس 4.5
فقط مشکل وای فای دارم و با wifi fixer و wifix manager درست نشد.
گوشی هم روت شده
دیگه چه کاری میشه کرد؟

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
به جز این مورد بعضی گوشی ها از لحاظ کیفیتی مطلوب نبودن و مثلا مشکل پیکسل سوختگی داشتن یا برای یکی از دوستان ال سی دی به حالت بدی نصب شده بود و کامل به بدنه چفت نبوده. به قول دوستان گوشی رفرش هست. که البته بستگی داره فروشنده چه کسی باشن و موبایل قبل از ارسال براتون تست کنه
ولی به غیر ازین موارد سخت افزار گوشی مناسب و در حد متوسط هست (بنچمارک 11000 ) هرچند با همین قیمت الان میتونید از برند هواوی هم گوشی های خوبی تهیه کنید مثل جی 525
در حالت فول باطری ظرفیت چند دقیقه فیلم برداری رو داره؟
دوست عزیز 525 هواوی از نظر دوربین و حافظه داخلی و پردازنده و گرافیک فکر کنم از این ضعیف تر باشه درسته؟

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
ببینید دوست من، هر دو موبایل در رده متوسط هستن. بهتر از گوشی های رده پایین بازار و البته جایگاهی بین گوشی های میان رده ی خوب هم ندارند !
در این حدود شما زیاد از پردازنده و گرافیک کلا توقع زیادی نداشته باشید اما برای اکثر نرم افزارها و بازی های موجود جوابگو هستند.
با این وجود اگر مشکل باطری ریزوند حل میشد ، خودم هم دوباره ریزوند دست میگرفتم. ازین نظر، این مدل هواوی به شما پیشنهاد دادم چون در محدوده قیمتی شما بود و هم اینکه حداقل نسبت به این مدل اچ تی سی برتری داره.
سنس رابط کاربری اختصاصی شرکت اچ تی سی هست (مثل تم برای سیستم عامل سیمبیان یا جاوا ولی با شخصی سازی های بیشتر و گاها امکانات بالاتر ) و به نظر من بهترین رابط کاربری موجود بین تمام شرکت های تولید کننده اندرویدی.

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
ببینید دوست من، هر دو موبایل در رده متوسط هستن. بهتر از گوشی های رده پایین بازار و البته جایگاهی بین گوشی های میان رده ی خوب هم ندارند !
در این حدود شما زیاد از پردازنده و گرافیک کلا توقع زیادی نداشته باشید اما برای اکثر نرم افزارها و بازی های موجود جوابگو هستند.
با این وجود اگر مشکل باطری ریزوند حل میشد ، خودم هم دوباره ریزوند دست میگرفتم. ازین نظر، این مدل هواوی به شما پیشنهاد دادم چون در محدوده قیمتی شما بود و هم اینکه حداقل نسبت به این مدل اچ تی سی برتری داره.
سنس رابط کاربری اختصاصی شرکت اچ تی سی هست (مثل تم برای سیستم عامل سیمبیان یا جاوا ولی با شخصی سازی های بیشتر و گاها امکانات بالاتر ) و به نظر من بهترین رابط کاربری موجود بین تمام شرکت های تولید کننده اندرویدی.
من هیچ کدوم از این دو تا رو دستم نگرفتم مرسی که درست و دقیق پاسخ میدید
جسارتا برتری هواوی چیه؟ ریزوند که روی کاغذ ظاهرا بهتره؟
بعد ریزوند بازی آسفالت رو جواب میده؟ و این که در حالت فول باطری چند دقیقه بازی سنگین یا فیلم برداری رو جواب میده؟

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
من هیچ کدوم از این دو تا رو دستم نگرفتم مرسی که درست و دقیق پاسخ میدید
جسارتا برتری هواوی چیه؟ ریزوند که روی کاغذ ظاهرا بهتره؟
بعد ریزوند بازی آسفالت رو جواب میده؟ و این که در حالت فول باطری چند دقیقه بازی سنگین یا فیلم برداری رو جواب میده؟
با ریزوند بازی مثل اسفالت انجام ندادم. کلا زیاد اهل بازی نیستم فوقش بازی های ساده چند مگابایتی !
اما به عنوان مثال بازی hill climb racing با ریزوند شاید حداکثر تا دو الی دو ساعت و نیم برای من جواب میداد البته با تنظیم ال سی دی به کمترین حالت روشنایی
ریزوند بله روی کاغذ خوب هست ولی همون مشکل باطریش خانه خراب کنه. انچنان هم به اون برند اچ تی سی روی این گوشی اطمینان نکنین. واقعا کیفیتش شانسی هست
برای فروش هم چون IMEI گوشی عوض شده خریدارها موقع چک کردنش با تعجب بهتون نگاه میکنن و با این سوال که گوشیتون چینی هست مواجعه میشین :general208:
در کل اینکه اگر گوشی بدون مشکل و کیفیت خوب گیر بیارید برای کارهای روزمره خوب هست. اگر هم باطری ظرفیت بالاتر براش پیدا کنید دیگه عیب و ایرادی براش نیست و در حد سونی اکسپریا پی و یا حتی بهتر از اون جوابگو هست. گوشی خوشدستی هست ولی وزنش بالاست در حدود 170 گرم;)

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
آقا اگه بخوام همون رام اصلی سنس دار رو بریزم باید چه کنم؟ یعنی از کجا گیر بیارمش؟ بعد چون گوشی ما روت شده هست، داستان نصب اون چی میشه؟
البته من از رام فعلیم راضیم؛ چون قصد فروش دارم میخوام بی دردسر بدم دست مشتری.

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
آقا اگه بخوام همون رام اصلی سنس دار رو بریزم باید چه کنم؟ یعنی از کجا گیر بیارمش؟ بعد چون گوشی ما روت شده هست، داستان نصب اون چی میشه؟
البته من از رام فعلیم راضیم؛ چون قصد فروش دارم میخوام بی دردسر بدم دست مشتری.
lمنم قصد خرید دارم:)

sasa23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باسلام
دوست عزیز شما با چه رامی گوشیتون بنچمارک 11000 داده؟من با رام رسمی از حدود 5500 بالاتر نمیره.تازه در حالتی که گوشی برنامه اصلا روش نصب نیست!!!

بالا