• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
باتری های آمپر بالاتر برای این گوشی متاسفانه قطرشون زیادتر از باتری روی خود گوشی هست و به همین دلیل باید درب پشت گوشی هم عوض بشه که گوشی رو خیلی قطور میکنه!
من منظورم باتریهای مشابهی که بشه داخل این گوشی جا داد بود.

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
باتری های آمپر بالاتر برای این گوشی متاسفانه قطرشون زیادتر از باتری روی خود گوشی هست و به همین دلیل باید درب پشت گوشی هم عوض بشه که گوشی رو خیلی قطور میکنه!
من منظورم باتریهای مشابهی که بشه داخل این گوشی جا داد بود.
نه داداش اینای که گفتم یعنی 1980 و 1800 همون قطر رو دارن
اونی که شما میگی باطری 3000 و 4000 میلی امپری هست که هم گرونه هم باید کاور براش بگیری ولی اون دوتای دیگه دقیقا همون قطر رو دارنم
اینا رو میگم
http://www.ebay.com/itm/New-Extende...tery-Verizon-1980-mAh-BRAND-NEW-/171198552322
http://www.ebay.com/itm/AceSoft-180...FOR-HTC-REZOUND-ADR6425-VERIZON-/221248386129
http://www.ebay.com/itm/1800mah-battery-for-HTC-Rezound-ADR6425-/310750348607

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
نه داداش اینای که گفتم یعنی 1980 و 1800 همون قطر رو دارن
اونی که شما میگی باطری 3000 و 4000 میلی امپری هست که هم گرونه هم باید کاور براش بگیری ولی اون دوتای دیگه دقیقا همون قطر رو دارنم
اینا رو میگم
http://www.ebay.com/itm/New-Extende...tery-Verizon-1980-mAh-BRAND-NEW-/171198552322
http://www.ebay.com/itm/AceSoft-180...FOR-HTC-REZOUND-ADR6425-VERIZON-/221248386129
http://www.ebay.com/itm/1800mah-battery-for-HTC-Rezound-ADR6425-/310750348607
دوست عزیز این باتریهای متفرقه معمولاً بی کیفیت هستند. من در موردشون خیلی تحقیق کردم.
به عنوان نمونه این تجربه یکی ازکاربران XDA با یکی از این باتریهاست :
I have the 1980mAh acesoft battery. This battery is junk it seems OEM standard battery outperforms this 1980 and I don't see paying 45 for mugen for 1900 that just rip off. It never gets below 15% it shut off I've used charger it came with and phone both don't improve battery life.
با توجه به قیمت دلار و هزینه حمل و نقل به نظر من به صرفه نیست.
من ترجیح میدم در صورت امکان باتری اورجینال بخرم که ساخت یک شرکت معتبر باشه. در ضمن من در گوشی های قبلی هم که داشتم تجربه استفاده از باتری های غیر اورجینال رو دارم. معمولاً اول به نظر خوب هستند ولی خیلی سریع بعد از یک مدت کوتاه کیفیت خودشون رو از دست میدن و از بین میرن.

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز این باتریهای متفرقه معمولاً بی کیفیت هستند. من در موردشون خیلی تحقیق کردم.
به عنوان نمونه این تجربه یکی ازکاربران XDA با یکی از این باتریهاست :
I have the 1980mAh acesoft battery. This battery is junk it seems OEM standard battery outperforms this 1980 and I don't see paying 45 for mugen for 1900 that just rip off. It never gets below 15% it shut off I've used charger it came with and phone both don't improve battery life.
با توجه به قیمت دلار و هزینه حمل و نقل به نظر من به صرفه نیست.
من ترجیح میدم در صورت امکان باتری اورجینال بخرم که ساخت یک شرکت معتبر باشه. در ضمن من در گوشی های قبلی هم که داشتم تجربه استفاده از باتری های غیر اورجینال رو دارم. معمولاً اول به نظر خوب هستند ولی خیلی سریع بعد از یک مدت کوتاه کیفیت خودشون رو از دست میدن و از بین میرن.

باهات موافقم خودمم هم این تجربه رو داشتم
با همین باطریه خودش یه جور سر میکنیم

ymt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا گوشی شمام تو بازی subway مشکل داره؟
من چندتا بازی ریختم همشون رو با تیک اجرا میکنه رفته رو اعصابم
کسی میدونه چیکار میشه کرد؟

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
آقا گوشی شمام تو بازی subway مشکل داره؟
من چندتا بازی ریختم همشون رو با تیک اجرا میکنه رفته رو اعصابم
کسی میدونه چیکار میشه کرد؟
بازی های که من نصب کردم و مثل هلو اجرا شد در حالی که الان حافظه خودش کامل پر هست و یه رم 8 کلاس 10 هم دارم که اونم نیمه پره!!! Need for speed most wanted v1.0.5--Asphalt 8 Airborne 1.2.1b--- Modern Combat 4 (Zero Hour UNMOD)--- Call of Duty® Strike Team 1 Angry Birds Go!--- Angry.Birds.Rio--- Angry-Birds-Star-Wars-- Apparatus Bridge Constructor Playground v1.4 ---- Cut the Rope Time Travel HD v1.2.2-- Fruit Ninja 1.9.0 Full Truck Simulator 3D-- Trial_Xtreme3-- Rayman_Jungle_Run_v2-- Stick Stunt Biker_2-- Stickman Tennis TRAFFIC_RACER-- X Construction-- Hill.Climb.Racing World of Goo-- Mountain Bike Simulator 33.322-- Dodge & Roll v1.0.7--- Let’s Create! Pottery 1.56+mod
Virtua-Tennis-Challenge
و چندتا بازیه دیگه .همه رو عالی اجرا کرد کلی برنامه دیگه هم روش نصبه. کلا در اجرای هیچ برنامه یا بازی کم نمیاره این بازی که شما میگید خفن ترش رو که temple runoz هست را خیلی روون اجرا کرد
شما چه رامی دارید قبلا هم اینطوری بوده یا الان اینطوری شده

ymt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی های که من نصب کردم و مثل هلو اجرا شد در حالی که الان حافظه خودش کامل پر هست و یه رم 8 کلاس 10 هم دارم که اونم نیمه پره!!! Need for speed most wanted v1.0.5--Asphalt 8 Airborne 1.2.1b--- Modern Combat 4 (Zero Hour UNMOD)--- Call of Duty® Strike Team 1 Angry Birds Go!--- Angry.Birds.Rio--- Angry-Birds-Star-Wars-- Apparatus Bridge Constructor Playground v1.4 ---- Cut the Rope Time Travel HD v1.2.2-- Fruit Ninja 1.9.0 Full Truck Simulator 3D-- Trial_Xtreme3-- Rayman_Jungle_Run_v2-- Stick Stunt Biker_2-- Stickman Tennis TRAFFIC_RACER-- X Construction-- Hill.Climb.Racing World of Goo-- Mountain Bike Simulator 33.322-- Dodge & Roll v1.0.7--- Let’s Create! Pottery 1.56+mod
Virtua-Tennis-Challenge
و چندتا بازیه دیگه .همه رو عالی اجرا کرد کلی برنامه دیگه هم روش نصبه. کلا در اجرای هیچ برنامه یا بازی کم نمیاره این بازی که شما میگید خفن ترش رو که temple runoz هست را خیلی روون اجرا کرد
شما چه رامی دارید قبلا هم اینطوری بوده یا الان اینطوری شده
گوشی رو 3 روزه خریدم.از اول همینطور بود
رام اصلی روشه،رامشو عوض نکردم
بازی سونیک رو هم با تیک اجرا میکنه

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
یه فکتوری ریست بزنید
گوشی رو 3 روزه خریدم.از اول همینطور بود
رام اصلی روشه،رامشو عوض نکردم
بازی سونیک رو هم با تیک اجرا میکنه
یه فکتوری ریست بزنید

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
کسی نمیدونه که چرا این گوشی ما تو حالت لاک اسکرین پیغام "Thiis Sim card is from an unknown source" رو نشون میده؟!
واسه هیچ کی اینطوری نیست؟!

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
کسی نمیدونه که چرا این گوشی ما تو حالت لاک اسکرین پیغام "Thiis Sim card is from an unknown source" رو نشون میده؟!
واسه هیچ کی اینطوری نیست؟!
داداش شما مشخصات گوشی رو بزار ببینیم
برو تو فست بوت اینارو بزار :
ruu
hboot
و..
فک کنم شما رام استوک یا همون ruuرو نصب کردی
یه جایی خوندم اگه این کارو بکونیم گوشی انلاک میشه
شایدم باید پچ مربوط به gsm رو نصب کنی حالا مشخصات رو بده ؟

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
این گوشی کلا سر تاپاش مشکله.بنظرم به پولی که آدم میده اصلا نمیارزه.من که کلا از سرم بازش کردمو خلاص.
ولی انصافا عکسشو فیلمبرداریش معرکه اس

Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
این گوشی کلا سر تاپاش مشکله.بنظرم به پولی که آدم میده اصلا نمیارزه.من که کلا از سرم بازش کردمو خلاص.
ولی انصافا عکسشو فیلمبرداریش معرکه اس

خب داداش با این قیمت عمرا همچین چیزی بشه خرید
به قوله خودت عکسش و فیلمبرداریش عالیه و بقیه چیزاشم خوبه خداییش
میمونه مشکلاتش که اونم باید شانس داشته باشی یه سالمش گیرت بیاد مثل من که البته بعد یه مدت منم مشکل پرش صفحه بعد لمس برخوردم که الان باهاش کنار اومدم چه میشه کرد !!!
در کل گوشیه خوبیه ولی اگه خراب بشه دیگه باید بندازی سطل اشغال چون جایی برای تعمیر نی

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
من ۳ تا عوض کردم ولی بی فایده بود،۲ تاش پبکسل سوخته،سوومیشم مثل واسه شما،بعدا پرش پیدا کرد،ولی من زود از سرم بازش کردم

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
من ۳ تا عوض کردم ولی بی فایده بود،۲ تاش پبکسل سوخته،سوومیشم مثل واسه شما،بعدا پرش پیدا کرد،ولی من زود از سرم بازش کردم

چند فروختی

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
به همونی که ازش گرفته بودم پس دادم.خداروشکر،قبولم کردن

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32