• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
ممنون از پاسختون.
من گوشیو از یکی از بچه های همین فروم خریدم.
ریکاوری روش cwm نیست و Hboot هست. وقتی وارد ریکاوری میشم و میرم رو گزینه ریکاوری و پاور رو میزنم گزینه ی دیگه ای نمیاد و گوشی ری استارت میشه.
اگه بخوام hboot رو به cwm تغییر بدم باید چیکار کنم؟!
Vroot رو هم برا روت گوشی امتحان کردم ولی گوشیو نمیشناسه. اینجا باید چیکار کنم؟!
ساده ترین راه برای نصب ریکاوری (حداقل ساده ترین راه به نظر من) به این صورت هست:
1) به این صفحه برید http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1914215 و از اولین پست فایل CWM_Touch_6.0.3.6_Vigor_PH98IMG.zip رو دانلود کنید.
2) فایل دریافت شده رو به PH98IMG.ZIP‌تغییر نام بدید.
3) فایل رو در ریشه مموری کارت MicroSD خودتون بریزید.
4) گوشی رو خاموش کنید.
5) باتری گوشی رو در بیارید و بعد از چند ثانیه جا بزنید.
6) در حالیکه دکمه ولوم پایین (کم کردن صدا) رو نگه داشتید با گرفتن دکمه پاور گوشی رو روشن کنید و چند لحظه هر دو دکمه رو با هم نگه دارید تا گوشی بلرزه. بعد از لرزش گوشی میتونید دکمه ها رو رها کنید.
7) حالا در صورتیکه گوشی وارد محیط HBOOT بشه بصورت انوماتیک فایل ریکاوری رو میخونه و از شما برای نصب کردنش تایید میگیره که شما با زدن دکمه ولوم بالا (زیاد کردن صدا) اجازه نصب میدید.
8) بعد از چند ثانیه نصب تموم میشه و گوشی از شما میخواد که با زدن دکمه پاور گوشی رو ریستارت کنید.
9) بعد از انجام این کارها شما باید فایل PH98IMG.ZIP رو از روی کارت حافظه پاک کنید تا دفعه بعدی که وارد محیط HBOOT شدید مجدداً پیغام نصب نیاد.
10) حالا این دفعه که به محیط HBOOT برید با انتخاب گزینه Recovery وارد محیط ریکاوری میشید و از اونجا میتونید بقیه کارهای مد نظرتون رو انجام بدید.

نکته : این روش برای من جواب داد ولی با این حال مسئولیت انجام این کارها به عهده خودتون هست.
موفق باشید

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
از بچه ها کسی میدونه دقیقا ماله کدوم سنسور هست
light یا proximity
چطوری درستش کنیم خرجش چقدره
ماله سنسور لایته
ربطی به رام هم نداره
من باز کردم گوشی رو اما وقت نشد کار کنم رو برد ببینم درست میشه
چه سنسوری؟ اگه منظورتون Proximity Sensor هست که یک برنامه برای کالیبره کردنش مخصوص Rezound‌ وجود داره که مشکل رو حل میکنه. ولی با توجه به توضیحات این دوست عزیز که میگن ساعت خودش جلو میره و صفحه چشمک میزنه نمی تونه مشکل Proximity Sensor‌ باشه.
اون اولا فکر میکردم از ال سی دی هستش اما ال سی دی رو عوض کردم همین طور بود

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
ماله سنسور لایته
ربطی به رام هم نداره
من باز کردم گوشی رو اما وقت نشد کار کنم رو برد ببینم درست میشه

اون اولا فکر میکردم از ال سی دی هستش اما ال سی دی رو عوض کردم همین طور بود
داداش مگه lcd اون پیدا میشه که عوض کردی ؟؟؟
بعد راهی نیست کلا سنسور رو خاموش کنیم؟
یه چیز دیگه این سنسور فک کنم روز به روز بدتر میشه درسته

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
ساده ترین راه برای نصب ریکاوری (حداقل ساده ترین راه به نظر من) به این صورت هست:
1) به این صفحه برید http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1914215 و از اولین پست فایل CWM_Touch_6.0.3.6_Vigor_PH98IMG.zip رو دانلود کنید.
2) فایل دریافت شده رو به PH98IMG.ZIP‌تغییر نام بدید.
3) فایل رو در ریشه مموری کارت MicroSD خودتون بریزید.
4) گوشی رو خاموش کنید.
5) باتری گوشی رو در بیارید و بعد از چند ثانیه جا بزنید.
6) در حالیکه دکمه ولوم پایین (کم کردن صدا) رو نگه داشتید با گرفتن دکمه پاور گوشی رو روشن کنید و چند لحظه هر دو دکمه رو با هم نگه دارید تا گوشی بلرزه. بعد از لرزش گوشی میتونید دکمه ها رو رها کنید.
7) حالا در صورتیکه گوشی وارد محیط HBOOT بشه بصورت انوماتیک فایل ریکاوری رو میخونه و از شما برای نصب کردنش تایید میگیره که شما با زدن دکمه ولوم بالا (زیاد کردن صدا) اجازه نصب میدید.
8) بعد از چند ثانیه نصب تموم میشه و گوشی از شما میخواد که با زدن دکمه پاور گوشی رو ریستارت کنید.
9) بعد از انجام این کارها شما باید فایل PH98IMG.ZIP رو از روی کارت حافظه پاک کنید تا دفعه بعدی که وارد محیط HBOOT شدید مجدداً پیغام نصب نیاد.
10) حالا این دفعه که به محیط HBOOT برید با انتخاب گزینه Recovery وارد محیط ریکاوری میشید و از اونجا میتونید بقیه کارهای مد نظرتون رو انجام بدید.

نکته : این روش برای من جواب داد ولی با این حال مسئولیت انجام این کارها به عهده خودتون هست.
موفق باشید
داداش ممنون. این روش واقعا راحت و کاملا کاربردیه. تونستم ریکاوری رو نصب کنم و از رام بک آپ بگیرم. :general307:
خب حالا میمونه روت که هر کاری کردم نشد. یعنی هیچ برنامه ای گوشیمو شناسایی نمیکنه. به اینترنت هم وصلم.
یه چیز دیگه هم اینکه گوشیم تو حالت لاک اسکرین پیغام "Thiis Sim card is from an unknown source" رو نشون میده. دلیلش چیه؟!

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
داداش ممنون. این روش واقعا راحت و کاملا کاربردیه. تونستم ریکاوری رو نصب کنم و از رام بک آپ بگیرم. :general307:
خب حالا میمونه روت که هر کاری کردم نشد. یعنی هیچ برنامه ای گوشیمو شناسایی نمیکنه. به اینترنت هم وصلم.
یه چیز دیگه هم اینکه گوشیم تو حالت لاک اسکرین پیغام "Thiis Sim card is from an unknown source" رو نشون میده. دلیلش چیه؟!
داداش واسه روووت کردن خیلی شیک اینو تو ریکاوری فلش کن
مثل نصب رام

[url]http://dl.dropboxusercontent.com/u/68255938/Android/Apps/CWM-SuperSU-v0.93.zip[/URL]

بعد یعنی الان گوشیت انتن نمیده سیمکارتت رو نشناخته

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
خواهش ميکنم، در مورد روت شما اين روشي که دوستمون در پست بالا گفته رو انجام بديد ببينيد نتيجه چي ميشه.
اگر نشد دقيقاً بگيد چه رامي و چه نسخه اي رو الان رو گوشي داريد تا ببينيم چي ميشه.

sadiq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
كسي از دوستان مي دونه اگه باطري اين گوشي مشكل پيدا كنه،از باطري چه گوشي ديگه اي مي شه به جاش استفاده كرده؟

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
داداش واسه روووت کردن خیلی شیک اینو تو ریکاوری فلش کن
مثل نصب رام

http://dl.dropboxusercontent.com/u/68255938/Android/Apps/CWM-SuperSU-v0.93.zip

بعد یعنی الان گوشیت انتن نمیده سیمکارتت رو نشناخته
ممنون داداش. بعد از کلی اینور و اونور کردن بالاخره اینم اوکی شد.
الان دیگه مشکل وای فای ندارم. :general406:
چرا ... سیمو میشناسه و آنتن هم داره فقط تو لاک اسکرین این پیغام هست. دلیلشم نمیدونم!!!

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
راستی دوستان من قبل فروش گوشی ، ریست فکتوری زدم ولی بعد ریست و موقع نصب تنظیمات ، قسمتی برای وارد کردن سیم کارت اپراتور وریزون و فعال کردن گوشی داشت!
یه لحظه هرچی ریش و پشم در اومده بود ریخت ، خوشبختانه با خاموش و خارج کردن سیم کارت از گوشی، مشکل حل شد و این قسمت رد کرد. گفتم یه وقت شما هم مثل من سکته ناقص نزنین:general107:

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
راستی دوستان من قبل فروش گوشی ، ریست فکتوری زدم ولی بعد ریست و موقع نصب تنظیمات ، قسمتی برای وارد کردن سیم کارت اپراتور وریزون و فعال کردن گوشی داشت!
یه لحظه هرچی ریش و پشم در اومده بود ریخت ، خوشبختانه با خاموش و خارج کردن سیم کارت از گوشی، مشکل حل شد و این قسمت رد کرد. گفتم یه وقت شما هم مثل من سکته ناقص نزنین:general107:

اقا اینو ول کن یکی به مابگه با این پرش صفحه چه کنیم:(

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
داداش مگه lcd اون پیدا میشه که عوض کردی ؟؟؟
بعد راهی نیست کلا سنسور رو خاموش کنیم؟
یه چیز دیگه این سنسور فک کنم روز به روز بدتر میشه درسته
حاجي من خودم تعمير كارم و هم فروشنده
يه ١٢٠تايي تا الان ازين گوشي خريدم
فعلا كه وقت نشد روش كار كنم
اما داشتم كه از اول اينحوري بوده.داشتم بعدا اضافه شده
همين الان تو مغازه دارم بعد ٣روز استفاده ال سي ديش گوشه پايينش سياه شده و بقيه جاهاش سالمه
ديگه واسه بعدا نميدونم

ymt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اول اینکه واقعا خوشحالم که 1 فوروم به روز هست که مشکلات این گوشی مطرح میشه
1 سوال داشتم:
من این گوشی رو دیروز خریدم،تو استفاده اولیه متوجه شدم یکم مصرف باطریش بالاست و وقتی رو زبان فارسی هست بعضی اپلیکیشن هارو نصب نمیکنه!
با وای فای و بقیه چیزا مشکل ندارم
به نظرتون لازمه 1 رام دیگه نصب کنم؟این که میگن اگه رام نصب کنی ممکنه شبکه های ایرانی ساپورت نکنن درسته؟

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
به نظرتون لازمه 1 رام دیگه نصب کنم؟این که میگن اگه رام نصب کنی ممکنه شبکه های ایرانی ساپورت نکنن درسته؟
از نظر من به رامش دست نزن ، روشنایی ال سی دی کم کن خیلی برای مصرف باطریت تاثیر داره و اگر وقتشو داری دنبال باطری جایگزین مناسب براش بگرد + یک شارژر اصلی هم بگیر

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان
اول اینکه واقعا خوشحالم که 1 فوروم به روز هست که مشکلات این گوشی مطرح میشه
1 سوال داشتم:
من این گوشی رو دیروز خریدم،تو استفاده اولیه متوجه شدم یکم مصرف باطریش بالاست و وقتی رو زبان فارسی هست بعضی اپلیکیشن هارو نصب نمیکنه!
با وای فای و بقیه چیزا مشکل ندارم
به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان رام رو عوض نکن بهترین رام همین هست مصرف باطری هم دیگه گوشی hd هست دیگه همین قدر نگه میداره
من با مصرف معمولی با برنامه کنترل باطریdu battrey
یه روز نگه میدارم

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
من هم با رام Tachyon و استفاده عادي (در حد چند تماس در روز و چند تا اس ام اس و استفاده از برنامه هايي مثل لاين) شب ها ميزنم شارژ و در طول روز مشکلي ندارم خدا رو شکر.
-------------
دوستان اگر کسي باتري ديگه اي جز باتري اصلي گوشي رو تونست روي اين گوشي استفاده کنه لطفاً اطلاع بده.
من هم خودم پيگير بحث باتري و استفاده از باتريهاي جايگزين هستم.

Last edited:

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
من هم با رام Tachyon و استفاده عادي (در حد چند تماس در روز و چند تا اس ام اس و استفاده از برنامه هايي مثل لاين) شب ها ميزنم شارژ و در طول روز مشکلي ندارم خدا رو شکر.
-------------
دوستان اگر کسي باتري ديگه اي جز باتري اصلي گوشي رو تونست روي اين گوشي استفاده کنه لطفاً اطلاع بده.
من هم خودم پيگير بحث باتري و استفاده از باتريهاي جايگزين هستم.
تو یه فرومی همینجا یه شرکتی امکان سفارش رو فراهم کرده
میتونیم سفارش بدیم 1900 و 1800میلی امپرش الان هست
اگه با هم سفارش بدیم ارزون تر هم درمیاد

بالا