ساده ترین راه برای نصب ریکاوری (حداقل ساده ترین راه به نظر من) به این صورت هست:ممنون از پاسختون.
من گوشیو از یکی از بچه های همین فروم خریدم.
ریکاوری روش cwm نیست و Hboot هست. وقتی وارد ریکاوری میشم و میرم رو گزینه ریکاوری و پاور رو میزنم گزینه ی دیگه ای نمیاد و گوشی ری استارت میشه.
اگه بخوام hboot رو به cwm تغییر بدم باید چیکار کنم؟!
Vroot رو هم برا روت گوشی امتحان کردم ولی گوشیو نمیشناسه. اینجا باید چیکار کنم؟!
1) به این صفحه برید http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1914215 و از اولین پست فایل CWM_Touch_6.0.3.6_Vigor_PH98IMG.zip رو دانلود کنید.
2) فایل دریافت شده رو به PH98IMG.ZIPتغییر نام بدید.
3) فایل رو در ریشه مموری کارت MicroSD خودتون بریزید.
4) گوشی رو خاموش کنید.
5) باتری گوشی رو در بیارید و بعد از چند ثانیه جا بزنید.
6) در حالیکه دکمه ولوم پایین (کم کردن صدا) رو نگه داشتید با گرفتن دکمه پاور گوشی رو روشن کنید و چند لحظه هر دو دکمه رو با هم نگه دارید تا گوشی بلرزه. بعد از لرزش گوشی میتونید دکمه ها رو رها کنید.
7) حالا در صورتیکه گوشی وارد محیط HBOOT بشه بصورت انوماتیک فایل ریکاوری رو میخونه و از شما برای نصب کردنش تایید میگیره که شما با زدن دکمه ولوم بالا (زیاد کردن صدا) اجازه نصب میدید.
8) بعد از چند ثانیه نصب تموم میشه و گوشی از شما میخواد که با زدن دکمه پاور گوشی رو ریستارت کنید.
9) بعد از انجام این کارها شما باید فایل PH98IMG.ZIP رو از روی کارت حافظه پاک کنید تا دفعه بعدی که وارد محیط HBOOT شدید مجدداً پیغام نصب نیاد.
10) حالا این دفعه که به محیط HBOOT برید با انتخاب گزینه Recovery وارد محیط ریکاوری میشید و از اونجا میتونید بقیه کارهای مد نظرتون رو انجام بدید.
نکته : این روش برای من جواب داد ولی با این حال مسئولیت انجام این کارها به عهده خودتون هست.
موفق باشید