• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من رام 4.4.2 سيانوژن رو نصب كردم روش . عاليه.:cool: اما پيامك نميفرسته و ميگه: message not send . در ضمن براي اين كه واي فاي كار كنه از توي قسمت wi-fi region code كشور رو us انتخاب كردم كه واي فاي درست شد. ممكنه براي اون باشه؟ البته يكي دوتا كشور ديگه رو هم امتحان كردم ولي همچنان sms نميره! :(

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
آقا من رام 4.4.2 سيانوژن رو نصب كردم روش . عاليه.:cool: اما پيامك نميفرسته و ميگه: message not send . در ضمن براي اين كه واي فاي كار كنه از توي قسمت wi-fi region code كشور رو us انتخاب كردم كه واي فاي درست شد. ممكنه براي اون باشه؟ البته يكي دوتا كشور ديگه رو هم امتحان كردم ولي همچنان sms نميره! :(
برای حل مشکل SMS به این روش عمل کنید :
1) برنامه ای مثل Root Browser‌ که امکان دسترسی و ویرایش فایلهای سیستمی میده رو نصب کنید.
2) در روت سیستم به پوشه system‌ برید که در اینجا فایلی بنام build.prop‌ رو خواهید دید.
3) روی این فایل کلیک کنید و برای باز کردنش از RB Editor‌ استفاده کنید.
4) خطی رو که نوشته ro.telephony.default_network = 10 پیدا کنید و عدد 10 رو به عدد 8 تغییر بدید.
5) خط دیگه ای که نوشته telephony.lteOnCdmaDevice = 1 رو پیدا کنید و در ابتدای این خط یک علامت # قرار بدید.
6) حالا فایل رو ذخیره کنید و گوشی رو ریبوت کنید.
با این روش باید مشکل ارسال نشدن SMS‌ حل بشه.

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
wi-fi region code این رو از کجا بزنیم

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
wi-fi region code این رو از کجا بزنیم
در بخش تنظیمات و در بخش Wifi‌ که لیست شبکه ها باید ظاهر بشن، اگر دکمه menu‌ رو بزنید و گزینه Advanced رو انتخاب کنید می تونید گزینه WiFi Region Code رو ببینید که با زدن اون میشه منطقه رو به دلخواه تغییر داد.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من امروز اولین روزی بود که با این رام جدید سر میکردم. بعد از اولین مکالمه ام متوجه شدم که هفت هشت تا پنجره و نرم افزار باز شده. بعد شصتم خبردار شد که این حسگر مجاورت سنج - چی میگن بهش؟ Proximity Sensor‌ ؟ - عمل نمیکنه. یعنی بعد از برقراری تماس صفحه همچنان روشنه. هرچی تو تنظیمات گشتم جایی پیدا نکردم که بشه فعالش کرد. باتوجه به این که تو رام قبلی (4.2.2) عمل میکرده، الان میتونه مال رام جدید باشه؟ رام جدیدمم 4.4.2 هست، سیانوژن. ممنون از راهنمایی های خوب دوستان. :)

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
آقا من امروز اولین روزی بود که با این رام جدید سر میکردم. بعد از اولین مکالمه ام متوجه شدم که هفت هشت تا پنجره و نرم افزار باز شده. بعد شصتم خبردار شد که این حسگر مجاورت سنج - چی میگن بهش؟ Proximity Sensor‌ ؟ - عمل نمیکنه. یعنی بعد از برقراری تماس صفحه همچنان روشنه. هرچی تو تنظیمات گشتم جایی پیدا نکردم که بشه فعالش کرد. باتوجه به این که تو رام قبلی (4.2.2) عمل میکرده، الان میتونه مال رام جدید باشه؟ رام جدیدمم 4.4.2 هست، سیانوژن. ممنون از راهنمایی های خوب دوستان. :)
برنامه ای هست بنام Rezound Proximity Sensor Calibrator‌ که این مشکل رو حل میکنه. من هم خودم از این برنامه روی همه رامهایی که نصب میکنم استفاده میکنم. این برنامه رو نصب کنید و اگر مساله ای بود بگید تا راهنمایی کنم.

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
اینم لینک برنامه واسه کالیبره کردن سنسور مجاورت
http://s5.picofile.com/file/8122242068/com_incredicontrol_ProxSensorCalibrator.apk.html

برای مشکل چشمک زدن صفحه من
لانچر زیبای Buzz_Launcher رو استفاده میکنم
و با گذاشتن والپیپر زیر مشکل پر پر زدن صفحه بعد لمس حداقل تو منو و دستکتابش حل شده شما هم امتحان کنید ببینید جواب میده
واسه من جواب داد و حداقل یکم از عصاب خوردیمون رو کم کرده!!!!!!

http://www.yekmobile.com/2013/12/-galaxy-note-3-live-wallpaper/

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
قرار شد وقت كنم يه كم روش كار كنم

متاسفانه يه سريشون مشكل از ال سي دي هستش يه سري هم سنسور نور
كه سنسور رو ميتوان كلا حذف كرد
ولي حالت بعدي ال سي دي بايد تعويض شه
البته امروز يه دونه باز كردم كه بعد بستن خود به خود درست شد

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32

چطوری سنسورو بحذوییم داداش

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
برنامه ای هست بنام Rezound Proximity Sensor Calibrator‌ که این مشکل رو حل میکنه. من هم خودم از این برنامه روی همه رامهایی که نصب میکنم استفاده میکنم. این برنامه رو نصب کنید و اگر مساله ای بود بگید تا راهنمایی کنم.
خیلی ممنون . این برنامه رو نصب کردم و جواب داد. :general601: راستش مساله یی که هست، ولی خب دیگه خجالت میکشم بپرسم اینقدر سوالام داره زیاد میشه. ولی خب چاره یی نیست، میپرسم!:p
اول این که تو قسمت تنظیمات وای فای من باید برم هردفعه region code رو انتخاب کنم و مثلا بذارم رو us تا وای فای رو بشناسه و دفعه ی بعد که دوباره میخوام کانکت بشم باز همین داستانه. دوم این که گوشی رو که وصل میکنم به کامپیوتر usb mass storage ش فعال نمیشه و گوشی به عنوان یه حافظه ی جانبی شناخته نمیشه ، فقط شارژ میشه. البته ممکنه از نوع رامم باشه ولی تو فروم اصلی رام رفتم کسی همچین مشکلی نداشت و تو توضیحات رام گفته بودن باید درایور htc رو نصب کنید که من کردم ولی باز نتیجه نداد.
باز هم ممنون از راهنمایی شما و همه ی دوستان خوب. :)

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
خیلی ممنون . این برنامه رو نصب کردم و جواب داد. :general601: راستش مساله یی که هست، ولی خب دیگه خجالت میکشم بپرسم اینقدر سوالام داره زیاد میشه. ولی خب چاره یی نیست، میپرسم!:p
اول این که تو قسمت تنظیمات وای فای من باید برم هردفعه region code رو انتخاب کنم و مثلا بذارم رو us تا وای فای رو بشناسه و دفعه ی بعد که دوباره میخوام کانکت بشم باز همین داستانه. دوم این که گوشی رو که وصل میکنم به کامپیوتر usb mass storage ش فعال نمیشه و گوشی به عنوان یه حافظه ی جانبی شناخته نمیشه ، فقط شارژ میشه. البته ممکنه از نوع رامم باشه ولی تو فروم اصلی رام رفتم کسی همچین مشکلی نداشت و تو توضیحات رام گفته بودن باید درایور htc رو نصب کنید که من کردم ولی باز نتیجه نداد.
از تو تنظیمات میتونی عوض کنی پیش فرضشو
ولی تا جایی که من میدونم باید نوتی فای بده

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
در مورد WiFi‌من این مشکل رو ندارم و فقط یک بار که ریجن کد رو تنظیم کردم دیگه دفعات بعد فقط با روشن کردن وای فای شبکه ها رو میبینم و وصل میشم. اگر شما هربار باید این تنظیم رو انجام بدید شاید مشکل از رام باشه.
در مورد USB هم شما در قسمت تنظیمات گوشی روی گزینه Storage‌ برید و در صفحه Storage دکمه Menu رو از رو گوشی بزنید که یک منو باز میشه که گزینه ای داره بنام usb computer connection وارد این گزینه بشید و نوع ارتباط رو Mass Storage انتخاب کنید که دفعه بعد که کابل رو وصل میکنید در قسمت Notification بالای گوشی آیکنی میاد که با زدن اون می تونید حالت Mass Storage‌ رو Enable‌ کنید.

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32

داداش نگفتی چطوری سنسور رو کلا برداریم که درست بشه ماله من فک کنم مشکل از سنسوره

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
گوشی رو کامل باز کن یه عکس از برد تهیه کن واسم پخ کن تا نقطه مورد نظرو واست علامت گذاری کنم

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
گوشی رو کامل باز کن یه عکس از برد تهیه کن واسم پخ کن تا نقطه مورد نظرو واست علامت گذاری کنم
داش پخ شد منتظر جوابیم

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
پخ كردم براتون
راستی من خیلی رام نصب کردم و به این نتیجه رسیدم که بقول شما ربطی به رام نداره اما رو این رام سیانوژن 11
ریختم و اولاش پرش صفحه خیلی شدید داشت ولی بعد یکم دستکاری نور صفحه و اتوماتیک کردن و دستی کردنش
بالا خره الان کاملا درست شده شاید تو این رام سنسور کامل از کار بیافته شما هم یه تستی بکن ببین چطوره

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه اقا من گوشی رو باز کردم و سنسور light رو برداشتم ولی کلا سنسور proxهم از کار افتاد و زدم سیم موتور ویبره رو هم کندم کلا کسی هوس نکنه بازش کنه اگه گوشیتون چشمک میزنه باهاش سر کنید بهتر از اینه که بزنید داغونش کنید

keyone72

Registered User
لایک‌ها
32
اقااین گوشی هر چقدر داغون باشه دوربینش بیسته
امروز اینو تو دانشگاه گرفتم
06492823209013474633.jpg

بالا