نمی خواد روت کنی؟پس مشکل از چیه!؟میشه برنامش بزاری!اگه میشه به ترتیب بگید چکار کنم که انجام بدم
نمی خواد روت کنی؟پس مشکل از چیه!؟میشه برنامش بزاری!اگه میشه به ترتیب بگید چکار کنم که انجام بدم
داداش منم همین مشکلو داشتم میدونی مشکل از کجاست ؟؟؟نمی خواد روت کنی؟
عزیز کاری که گفتی انجام دادم نشد!نمیشه رام قبلیش برگردونم بکاپ نگرفتمداداش منم همین مشکلو داشتم میدونی مشکل از کجاست ؟؟؟
شما تو همون فروم http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419155 برو که رامو گرفتی
اون پائین دقت کنی نوشته کرنل Funky Kernel v3.8.4 for MyROM اونو دانلود کن حجمی هم نداره 5 مگ هست بریز تو گوشیت مثل نصب رام نصبش کن
حتما هم قبل وایپ کش و وایپ داویلوکو بزن بعد نصب کن مشکلت حل میشه
میشه برگردوند ولی باید بکاپ داشته باشیعزیز کاری که گفتی انجام دادم نشد!نمیشه رام قبلیش برگردونم بکاپ نگرفتم
اینا که گفتید از ریکاوری برم دیگه مثل نصب راممیشه برگردوند ولی باید بکاپ داشته باشی
ببین حل میشه مشکلت
اول برو تو برنامه wifix بزن remove fix بعد که انجام داد رسیت نکن برنامه رو پاکش کن
حالا ایندفعه این سه تا لینکه میدمو نصب کن( به ترتیب دانلود کن نصب کن اول کرنل بعد رام فیکس بعدش سوپرسو)همه رو یه بار نصب کن بعد بزن گوشی روشن بشه
http://dl.dropboxusercontent.com/u/68255938/Android/Apps/CWM-SuperSU-v0.93.zip
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1301443671&uk=2536934962
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=59354285&uk=2536934962
بعد که گوشی اومد بالا برو برنامه wifix رو نصب کن برو تو برنامه یه پیغام میده gray رو بزن بعد بزن instal fix بعدش گوشی ریستارت کن دیگه فکرکنم درست شده باشه
فقط حواست باشه گوشی اومد بالا ببین وای فایش خاموشه یا نه اگه روشن بود خاموش کن اگه خاموش بود دست نزن
دوست عزیز همین رامی که دوستان اینجا معرفی کردن به نظر من خوبه هم سریع و 400 تا فضای خالی رام هست فقط باتریش من بازی میکنم 6 ساعت هم دوام نمیاره :دیدوستان عزیز بنده دنبال یه رام زیبا و در عین حال بسیار بسیار سبک و کم مصرف واسه بازی هستم . اساتید لطف کنین یه رام خوب که مشکل آنتن و وای فای و . . . نداشته باشه معرفی کنید (سریع بودن و خالی بودن فضای رم خیلی مهمه ) . با تشکر . . .
با تشکر از شما!بابت کمکتون سپاسگزارم مرسی!میخواستم ببینم باتری شما هم زود خالی میکنه؟دوست عزیز همین رامی که دوستان اینجا معرفی کردن به نظر من خوبه هم سریع و 400 تا فضای خالی رام هست فقط باتریش من بازی میکنم 6 ساعت هم دوام نمیاره :دی
مشکل وای فای هم تو همه اندروید *.4.0 ها هست که با نصب wifix درست میشه
حل شد مشکل وای فایتون؟؟با تشکر از شما!بابت کمکتون سپاسگزارم مرسی!میخواستم ببینم باتری شما هم زود خالی میکنه؟
یعنی چطوری میشه نمیفهمم منظورتو ؟؟ هر مشکلی یه راه حلی داره بلاخرهرفقا گوشی من بعد از هر لمس تاچ یکبار چشمک می زنه! خیلی تو ذوق می زنه با ریست فکتوری هم درست نشد! کسی مشکل مشابه داره یا نظر و پیشنهادی در مورد این مشکل داره؟
Sent from my GT-N8000
بابت کمکی که کردید سپاسگزارم!مشکل وای فای حل شد!!!حالا از این برنامه مصرف بهینه باتری چیزی سراغ دارید بدید که نصب کنم اگه جواب میده!مرسی بازم از کمکتونحل شد مشکل وای فایتون؟؟
باتری بستگی به استفاده خودتون من بیشتر بازی میکنم با گوشی 6 ساعته میترکه باتریش :دی
ولی بهتره بری تو تنظیمات نتورک بزاریش رو حالت gsm only خیلی تو مصرف باتری کمک میکنه نور صفحه رو هم از حالت auto در بیار بزار رو 50% بازم مصرف باتریت کاهش پیدا میکنه
بازم با این اوصاف فکر نکنم بیشتر از 1 روز نگه داره چون صفحه نمایش گوشی Hd هست و باتری 1650 میلی امپره واسش کمه
اها گرفتم ببین دوست عزیز اگه مشکل از سخت افزار باشه که یا اصلا کار میکنه که نمیکنه نه اینکه با لمس یا تغییر ساعت صفحه نمایش رو روشن و خاموش کنه به دلیل زیاد نرم افزاری هستببین من هر وقت صفحه رو لمس می کنم یا خود به خود تو صفحه تغییری ایجاد میشه مثلا ساعت رو صفحه یه دقیقه میره جلو بعد از یک ثانیه نور صفحه پرش داره مثله اینکه خود فرد یک پلک بزنه! متوجه منظورم شدی؟ من از آقا احسان که گوشی رو گرفتم هم پرسیدم گفت چنین موردی تا الان گزارش نشده خلاصه نمی دونم ولی احتمالا از سخت افزار هست می ترسم اینها نشونه عمر کم صفحه نمایش باشه و مشکلی برای اون پیش بیاره
Sent from my GT-N8000
خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالم تونستم کمکی بکنمبابت کمکی که کردید سپاسگزارم!مشکل وای فای حل شد!!!حالا از این برنامه مصرف بهینه باتری چیزی سراغ دارید بدید که نصب کنم اگه جواب میده!مرسی بازم از کمکتون
سلاممن تو چندتا سایت خارج دیدم امتیاز antutu رو 5666 نوشته !!!! اگه میشه یکی با اخرین ورژن برنامه ازش یه پنچمارک بگیره و امتیازشو بزاره
در ضمن تو اجرای بازی های سنگین چطوره ..راحت اجرا میکنه؟؟؟