• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ و تبادل نظر پیرامون htc rezound

sears

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان عزیز در رام های 4.4.2 کربن و سیانوژن باید چه طوری مشکل ارسال اس ام اس را بر طرف کنم؟
هر کاری میکنم ارسال نمیشه
به اضافه دوستان برای رفع داغ کردن بیش از حد گوشی راهی ندارید؟
برای مصرف خیلی زیاد باطری چه طور؟
داغی گوشیه یه قسمتش برای نور صفحه نمایش است میتونید آن را کم کنید
از میزان استفاده رم و پردارنده بکاهید

sears

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من دیروز با مسئول این رام(Snuzzo) صحبت کردم
این جمله رو گفت:.No longer going to support Carbon for Rezound. Sorry
ترجمش:دیگر رام کرین برای این گوشی( HTC Rezound) پشتیبانی نمیشود و فکر کنم تاپیکش رو هم قفل کرده چون در آخرین پستی که گذاشته گفته مشکلات بیشتر و بیشتر به این دستگاه سرایت میکنند
از نظر من رام سبکی بود ولی دیگه به درد نمیخوره
#drpc پیشنهادی نداری؟
فقط نمیدونم برای چی تغیرات شبانه رویش انجام میدن به احتمال زیاد برای بقیه گوشی ها است

sears

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
میشه برگردوند ولی باید بکاپ داشته باشی
ببین حل میشه مشکلت
اول برو تو برنامه wifix بزن remove fix بعد که انجام داد رسیت نکن برنامه رو پاکش کن
حالا ایندفعه این سه تا لینکه میدمو نصب کن( به ترتیب دانلود کن نصب کن اول کرنل بعد رام فیکس بعدش سوپرسو)همه رو یه بار نصب کن بعد بزن گوشی روشن بشه
http://dl.dropboxusercontent.com/u/68255938/Android/Apps/CWM-SuperSU-v0.93.zip
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1301443671&uk=2536934962
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=59354285&uk=2536934962
بعد که گوشی اومد بالا برو برنامه wifix رو نصب کن برو تو برنامه یه پیغام میده gray رو بزن بعد بزن instal fix بعدش گوشی ریستارت کن دیگه فکرکنم درست شده باشه
فقط حواست باشه گوشی اومد بالا ببین وای فایش خاموشه یا نه اگه روشن بود خاموش کن اگه خاموش بود دست نزن
سلام
وایپ دیتا هم بکنیم؟

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
برای پیامک ارسال میشه
داغی گوشیه یه قسمتش برای نور صفحه نمایش است میتونید آن را کم کنید
از میزان استفاده رم و پردارنده بکاهید

من هر کاری میکنم نه با خط ایرانسل و نه با همراه اول نمیتونم اس ام اس ارسال کنم
البته این مشکل در رام های سنس دار وجود نداره اما در رام های سیانوژن و کربن به این شکل از برنامه های ارسال اس ام اس هم استفاده کردم اما نشد
فقط برام اس ام اس میاد اما نمیتونم بفرستم
رادیو و hboot را به اخرین ورژن اپدیت کردم
و در بوت لودر اون بالا مینویسه locked
ممنون میشم راهنمایی کنید

Last edited:

مهدی69

Registered User
لایک‌ها
5
سلام کسی میدونه چرا گوشی من پیامک فارسی نداره؟اما منو فارسیه .راستی کسی با تاچ گوشی مشکل نداره؟واسه من بالای تاچش به اندازه 1 میلیمتر پر نور تره.داداش میشه جواب منم بدید چطور پیامک فارسی بدم؟

SINA19MG

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان مشكل واي فاي جه طوري حل ميشه?امكان داره بدوننصب رام درست بشه?بعد خاموش و روشن شدن خود به خود كوشي مشكلش جيه?ممنون ميشم جواب بدين

alis007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من نمیتونم ریکاوری نصب کنم توسط فست بوت

khaghanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام ، دوستانی که اون کربن رام رو نصب کردن هیچ مشکلی ندارن ؟ مثلا دوربینش کار میکنه ؟ من این رام رو نصب کردم http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2378141 که خیلی روون و سریعه فقط یه ایراد کوچیک داره اونم اینه که بعضی وقتها الکی ریست میشه ! و این که اندرویدش 4.22 هست و چند ماه پیش اومده . اگه کربن از این بهتره و همه چیزش کار میکنه بگین نصب کنم . یه نکته دیگه اینه که رام سنس دار یه چیز دیگس ، کسی رام سنس داری که روون باشه و ایراد نداشته باشه ندیده ؟

khaghanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یه سوال دیگه ، شما هم بازی pou روی گوشیتون درست اجرا نمیشه ؟! واسه من بازی های گرافیک نسبتا بالا و دیتا دار رو روون اجرا میکنه ولی بازی مسخره پو رو کاملا با لگ و کندی شدید اجرا میکنه که واقعا عجیبه ! با رام اصلی خودشم همینجوری بود با این رام لیکوئید اسموزم باز همونه حتی سی پی یو رو روی 1800 میزارم بازم نمیشه فکر کنم مشکل از جی پی یو باشه

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان مشكل واي فاي جه طوري حل ميشه?امكان داره بدوننصب رام درست بشه?بعد خاموش و روشن شدن خود به خود كوشي مشكلش جيه?ممنون ميشم جواب بدين
مشكل واي فاي حتي اگه رام جديد هم نصب كنيد باقي ميمونه، فعلا تنها راهش همون نصب برنامه ي wifix هست كه نويسنده اش هم يه برنامه نويس ايراني توانا به اسم فرجاد هست. با اون نرم افزار به راحتي مشكل حل ميشه. اما حواستون باشه به تنظيماتش دست نزنيد و كشور رو بذاريد رو همون usa باشه.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
من خودم اندرويد 4.2 سيانوژن نصب كردم، خيلي راضيم.مصرف باتريمم بهتر شده.
درضمن اگه خريدار خوب باشه، ميفروشم.

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
سلام کسی میدونه چرا گوشی من پیامک فارسی نداره؟اما منو فارسیه؟راستی کسی با تاچ گوشی مشکل نداره؟واسه من بالای تاچش به اندازه 1 میلیمتر پر نور تره
شايد اصلا فعالش نكرديد. تو قسمت تنظيمات زبان ورودي رو بزنيد و علاوه بر انگليسي رو فارسي هم تيك بزنيد. به فرض اين كه نداشت- كه داره- ميتونيد يه كيبرد نصب كنيد. به نظر من بهترين كيبورد فارسي -يايكي از بهترين ها- swiftkeyboard هست.
من كه با تاچش مشكلي ندارم. بالاش هم پرنورتر نيست.

khaghanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کسی نبود جواب بده ؟! من کربن رام 4.4.2 رو نصب کردم گوشی عالی شد ولی نه دوربینش کار میکنه نه میشه اس ام اس فرستاد و به کامپیوتر هم وصل نمیشه :D ! اگه کسی هست که این رام رو نصب کرده و این مشکلاتو نداره بیاد بگه چیکار کرده. دوربین و اس ام اسش درست بشه دیگه ته رام میشه . من اون رامی که اروما نداره رو با ریکاوری twrp و بدون نصب gapp ها نصب کردم و دیدم که این اشکالاتو داره. یه اشکال دیگشم این بود که گزینه جی اس ام و فقط استفاده از 2جی رو نداشت. الانم سیانوژن 11 رو نصب کردم ولی سرعتش یکم کمتره و فقط دوربینش درست شده

Majid.J

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دوستان کاستوم رامی که هیچ مشکلی نداشته باشه رو این گوشی چیه؟ فرق نمیکنه چه ورژنی باشه فقط باگ و مشکلی نداشته باشه،ممنون میشم لینک بدید.
راستی فکر کنم برچسب این گوشی تو بازار نباشه،واسه چه گوشی رو میشه استفاده کرد که به اینم بخوره؟

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستانی که ا دارن با gprs همراه اول و ایرانسل مورد ندارن کار میکنه؟

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
امکان تعویض باطری با باطری های امپر بالاتر هست؟

khaghanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
دوستان کاستوم رامی که هیچ مشکلی نداشته باشه رو این گوشی چیه؟ فرق نمیکنه چه ورژنی باشه فقط باگ و مشکلی نداشته باشه،ممنون میشم لینک بدید.
راستی فکر کنم برچسب این گوشی تو بازار نباشه،واسه چه گوشی رو میشه استفاده کرد که به اینم بخوره؟
سلام ، اول باید hboot رو ارتقا بدین بعدش رام سیانوژن 4.4.2 رو نصب کنید خیلی خوبه و مشکلی نداره، کاملا هم روونه. برچسب هم من مال HTC AMAZE رو زدم . این تاپیک چرا انقدر خلوته ! دوستان بیاین نظر بدین همه استفاده کنن

khaghanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امکان تعویض باطری با باطری های امپر بالاتر هست؟
آره هست. سایت آمازون رو یه نگاه بنداز ، تا 3240 میلی آمپر هم داره ! فقط مشکلش اینه که گوشی خیلی گنده و ضایع میشه

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
واقعا ضایع میشه.:general107: البته قاب و کیس محافظ های جالبی برای این گوشی هست. شاید اگر خواستم نگهش دارم یکی براش سفارش دادم:general711:
داخل سایت Ebay هم باطری استاندارد با ظرفیت 1800 و 1980 آمپر پیدا میشه
ولی منظور من بیشتر باطری های 2000 یا 2100 آمپر سایر مدل های موبایل داخل ایران هست. :general609:

بالا