• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت تمام عزيزان و پيشاپيش ممنون از كساني كه ياري ميكنند :

راستش چند سوال داشتم :

1. الان يه يك ماهي هست كه شبها بد ميخوابم . يعني از ساعت 12 اينا كه ميرم براي خواب ساعت 3 خوابم ميبره و اعصابم خرد ميشه و صبح ساعت 11 بيدار ميشم . حال كه اين روزا امتحاناي داشگاه دارم بايد ساعت 6-7 بيدار شم بايد چكار كنم .
2-3 شب هم جوشانده ي بابونه خوردم خوب بود اما بعدش اثر نكرد

كمك كنيد

2. احساس ميكنم چشمام كوچك شده . آيا اگر چشم ضعيف بشه كوچك هم ميشود يا اين فكر من به خاطر افتادن مژه ها هست . آخه مژه هام خيلي داره ميوفته . راهي براي افزايش مژه هست ؟

3.چه چيزي باعث افزايش تمركز براي درس خواندن ميشود ؟ البته غير ازكنجد چون جوش ميزنه صورت .

لطفا كمك كنيد

ممنون

باز هم اگر سوالي بود ميپرسم .

يا حق
درود...
حتما شما هم حق می دهید که تشخیص علت این مشکل ، از راه مجازی کمی سخت است!
ولی از شایعترین علل بد خوابی ، استرس ، نداشتن برنامه روزانه منظم ، به هم خوردن عادات غذایی یا زندگی است....
و اکثر مواقع موقتی است...
یه ورزش نیم ساعته در عصر بطوری که عرقتون رو حتما در بیاره و ضربان قلبتون رو به بالای 110 برسونه می تونه کمک شایانی به بد خوابیتون بکنه ...
روش های دارویی رو قبل از معاینه کامل توصیه نمی کنم. ولی ممکنه براتون لازم باشه ..بسته به نوع بی خوابی یا بد خوابی ..اون هم بصورت کاملا موقت ...
در آخر ، میتونید از ماست و مشتقات اون هم استفاده بفرمایید...

2- منظورتون رو در مورد ضعف ، کوچک شدن چشم و ریزش مژه درک نکردم !
البته ریزش مژه ها اگر شدید باشه در نهایت باعث میشه که هچشم کوچکتر به نظر بیاد...ولی ارتباطی با ضعف چشم نداره...
اگر جشماتون تار می بینه یا احساس می کنید که مشکل بینایی خاصی دارید باید حتما به چشم پزشک مراعجعه کنید...
در ضمن احساس من اینه که شما خیلی اهل استرس هستید!
همین استرس می تونه عامل ریزش مو و از جمله موهای مژه باشه...
عوامل تغذیه ای ..محیطی و بیماری رو اجازه بدید پزشکتون در صورت نیاز تشخیص بده ..

3- مشکل اینه که نوع درس خواندن ما اشتباه است. درست مثل فوتبال بازی کردن ..همه چیز رو میگذاریم برای دقیقه نود ! او اون وقت هست که خواه نا خواه تمرکز کم میشه...
ولی میتونید برای مطالعه بهتر به این لینک مراجعه کنید.
همچنین از میوه و سبزی تازه ، کشمش و در صورتی که مشکل خاصی ( من جمله مشکل کبدی و کلیه ) ندارید می تونید از مقادیر کم کندور طبیعی استفاده کنید( حداکثر اندازه یک عدس در روز )

داروهایی که برای درمان برخی ناراحتی های عصبی استفاده میشه رو به هیچ وجه جهت افزایش تمرکز توصیه نمی کنم...که اگر دجار عوارضش بشید ممکنه جبران ناپذیر باشه ...خصوصا دسته داروهای تحریک کننده مثل متیل فنیدیت یا همون ریتالین ( که در واقع شاید بشه گفت یه جود قرص اکس ضعیف شده است !×!)

Last edited:

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
از یکی شنیدم روغن بادمجون سرخ شده همش دفع میشه و هیچیش جذب بدن نمیشه. درسته یا غلط؟
خیر دوست گرامی !
متاسفاه به هیچ وجه صحت نداره ...
البته به دلیل داشتن فیبر های گیاهی در بادمجان مقادیری از روغن به همراه فیبر دفع می شود ولی اکثر آن جذب می گردد ...
کاری نداره امتحانش !
یه روز ظهر فقط بادمجان سرخ کرده میل بفرمایید ببینید چقدر خوابتون میگیره یا بدنتون لخت میشه ! که علت اصلیش افزایش چربی های خونه ...

Kanwulf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر دوست گرامی !
متاسفاه به هیچ وجه صحت نداره ...
البته به دلیل داشتن فیبر های گیاهی در بادمجان مقادیری از روغن به همراه فیبر دفع می شود ولی اکثر آن جذب می گردد ...
کاری نداره امتحانش !
یه روز ظهر فقط بادمجان سرخ کرده میل بفرمایید ببینید چقدر خوابتون میگیره یا بدنتون لخت میشه ! که علت اصلیش افزایش چربی های خونه ...
ممنون ولی این رفیقه من ملا لغتیه اومده گیر داده میگه منظور ALIAK28 اینه که روغن های روی بادمجون [من که روغنی روی بادمجون نمیبینم] جذب میشه و روغن های توی بادمجون که همش جذب فیبر شده بطور کامل همراه فیبر دفع میشه. حالا بگید که آیا تمام روغنی که جذب فیبر شده دفع میشه یا خیر که من حال اینو بگیرم. اصلا چرا اینطوری. اگر میشه حدودا به درصد بگین که چقدر از روغن بادمجون سرخ کرده جذب یا دفع میشه

ضمنا میپرسه چرا چربی تو خون باعث خواب آلودگی و لختی بدن میشه

Last edited:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دكتر عزيزم واقعا ممنون از راهنمايياتون :

2-3 سوال ديگه :

1: كلا براي افزايش مژه چي يا چه دارويي يا چه محصولي پيشنهاد ميدين ؟

2. اين ريتالين يه اكس ضعيف شده است فرموديد چه آثاري داره يعني باعث افزايش تمركز ميشه يا حالت روان گردانيش بيشتره ؟

3 براي كسي كه چين و چروك زير چشماش هست چه راهي پيشنهاد ميديد ؟
آيا پاكسازي صورت مناسبه ؟ و پاكسازي صورت نزد پزشك هست بايد رفت يا آرايشگاه و مراكز زيبايي ؟

ممنون

شرمنده زياد ميپرسم

يا حق

Last edited:

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون ولی این رفیقه من ملا لغتیه اومده گیر داده میگه منظور ALIAK28 اینه که روغن های روی بادمجون [من که روغنی روی بادمجون نمیبینم] جذب میشه و روغن های توی بادمجون که همش جذب فیبر شده بطور کامل همراه فیبر دفع میشه. حالا بگید که آیا تمام روغنی که جذب فیبر شده دفع میشه یا خیر که من حال اینو بگیرم. اصلا چرا اینطوری. اگر میشه حدودا به درصد بگین که چقدر از روغن بادمجون سرخ کرده جذب یا دفع میشه

ضمنا میپرسه چرا چربی تو خون باعث خواب آلودگی و لختی بدن میشه
زیاد سخت نگیرید !!! دیگه تو و رو نداره !! !:D:rolleyes:
یه مقداریش ( خیلی کم) دفع میشه..بقیه اش هم جذب میشه !!:happy:

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
دكتر عزيزم واقعا ممنون از راهنمايياتون :

2-3 سوال ديگه :

1: كلا براي افزايش مژه چي يا چه دارويي يا چه محصولي پيشنهاد ميدين ؟

2. اين ريتالين يه اكس ضعيف شده است فرموديد چه آثاري داره يعني باعث افزايش تمركز ميشه يا حالت روان گردانيش بيشتره ؟

3 براي كسي كه چين و چروك زير چشماش هست چه راهي پيشنهاد ميديد ؟
آيا پاكسازي صورت مناسبه ؟ و پاكسازي صورت نزد پزشك هست بايد رفت يا آرايشگاه و مراكز زيبايي ؟

ممنون

شرمنده زياد ميپرسم

يا حق
درودی دوباره ..
1- خوب ...محصولات زیادی هست...ولی این که واقعا تو هر فرد کدوم اثر میکنه ..واقعا قابل پیش بینی نیست...باید اول علت این ریزش مشخص بشه ...تا بشه راهی برای درمانش پیدا کرد....
2- نه این که دقیقا اکس ضعیف شده باشه...ولی تو همون گروه ( محرک های عصبی) قرار می گیره ...- تو افرادی که واقعا لازم باشه ( مثل برخی کودکان بیش فعال ) می تونه یه کم تمرکز رو زیاد کنه ...ولی بازم تاکید می کنم حتما حتما حتما باید تحت نظر پزشک و به جا مصرف بشه ...سعی نکنید سر خود امتحانش کنید....
3- برای چین و چروک زیر چشم...کرم های کلاژن مناسب هستند + پرهیز از نور آفتاب + استفاده از کرم های ضد آفتاب...
در ضمن کرم های کلاژن چون فروش و سود خوبی دارن انواع تقلبی زیادی دارن...سعی کنید از جای معتبر تهیه کنید ( چون قیمت نوع واقعیش پایین هم نیست) و همچنین روش مصرف درستش رو یاد بگیرد...چون مالیدنی نیست! استفاده بصورت ضربه ای هست....

پاکسازی صورت برای از بین بردن جای زخم ها یا جوش ها ...اگر تکرار نشه زیاد بد نیست...منتها قطعا باید توسط پزشک متخصص پوست انجام بشه...
به خصوص تو این روزها که آمار مشکلات ایجاد شده ( و متاسفانه غیر قابل بازگشت) در اثر لایه برداری توسط آرایشگاه ها _ که غیر مجاز هم هستند) روز به روز داره بیشتر میشه...
پاینده باشید..

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

اين سوال برا خودمه : ( قبلي ها هم بودا ولي نصفش . ازتون متشكريم )

من يه مشكل در بيني م حس ميكنم . راستش ديديد مثل وقتي انگشتان رو يكم فشار ميديد صدا (تقه) ميده .

من دماغم همينطور شده يعني وقتي ميگيرمش يه تقه اي ميده . علت چيه ؟ نكنه شكسته ؟

ممنون

يا حق

پ ن : حوصله رفتن دكتر نداره . حالا شما يه چيزي براي افزايش مژه و زيبايي پيشنهاد بديد
.

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

اين سوال برا خودمه : ( قبلي ها هم بودا ولي نصفش . ازتون متشكريم )

من يه مشكل در بيني م حس ميكنم . راستش ديديد مثل وقتي انگشتان رو يكم فشار ميديد صدا (تقه) ميده .

من دماغم همينطور شده يعني وقتي ميگيرمش يه تقه اي ميده . علت چيه ؟ نكنه شكسته ؟

ممنون

يا حق

پ ن : حوصله رفتن دكتر نداره . حالا شما يه چيزي براي افزايش مژه و زيبايي پيشنهاد بديد
.

1- مربوط به مفاصل استخوان های بینی و یه چیز طبیعی هست...درست همونطور که خودتون هم گفتید تو مفاصل دست هست..اونجاهم استخوان های بینی با هم مفل تشکیل می دن...سعی کنید این کار ور حتی المقدرو انجام ندید...تا موجب تحریک استخوان های بینی و در طولانی مدت بد شکل شدن بینی نشه ....

2- شرمنده ! اگر حوصله دکتر رفتن ندارن قاعدتا باید قید تشخیص و درمان مناسب رو هم بزنن!
تنها چیزی که میشه تو این زمینه و با این شرایط گفت بهبود وضع تغذیه ای و استفاده از منابع غنی ویتامین b مثل سبوس ..نان سبوس دار ( بربری ..تافتون...سنگک ..) قرص مخمر به همراه کلسیم و اّب فراوان...و ور نرفتن با مژه ها هست....

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میشه در مورد میگرن توضیح بدید ؟
علائمش - سردرداش - مدت زمانش - دلایل به وجود اومدنش خلاصه همه چی ....

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
میشه در مورد میگرن توضیح بدید ؟
علائمش - سردرداش - مدت زمانش - دلایل به وجود اومدنش خلاصه همه چی ....
البته این دیگه پرسش و پاسخ نمیشه...ولی ...
فایل زیر رو مطالعه بفرمایید ..
اگر هنوز مورد و پرسشی بود همین جا دقیق بگذارید تا عرض کنم :
http://cheeeta.com/files/i1/8685de451/migraine.rar.htm

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
البته این دیگه پرسش و پاسخ نمیشه...ولی ...
فایل زیر رو مطالعه بفرمایید ..
اگر هنوز مورد و پرسشی بود همین جا دقیق بگذارید تا عرض کنم :
http://cheeeta.com/files/i1/8685de451/migraine.rar.htm

ممنون ولی من فایل rar رو نمیتونم باز کنم، بهتره سوال بپرسم

من یه مدته سرم درد میکنه ، فکر میکنم 3-4 ماهی میشه ولی هر روز که میگذره بدتر میشه ، سمت چپ سرمه و ضربان داره ، هر وقت درد میگره 3-4 ساعت طول میکشه تا آروم بشه ، دکتر رفتم قرص داد که یه مدت دردش خیلی کمتر شد ولی الان خیلی شدید شده وخصوصاً دیروز که نمیتونستم هیچ کاری بکنم. هر موقع از خواب پامیشم سردرد دارم ، میتونم بگم 10-12 ساعت هر روز درد داره و فقط غروبا آرومه ولی دوباره موقع خواب که میشه باز شروع میشه ،
میتونید کمکم کنید ؟؟؟

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون ولی من فایل rar رو نمیتونم باز کنم، بهتره سوال بپرسم

من یه مدته سرم درد میکنه ، فکر میکنم 3-4 ماهی میشه ولی هر روز که میگذره بدتر میشه ، سمت چپ سرمه و ضربان داره ، هر وقت درد میگره 3-4 ساعت طول میکشه تا آروم بشه ، دکتر رفتم قرص داد که یه مدت دردش خیلی کمتر شد ولی الان خیلی شدید شده وخصوصاً دیروز که نمیتونستم هیچ کاری بکنم. هر موقع از خواب پامیشم سردرد دارم ، میتونم بگم 10-12 ساعت هر روز درد داره و فقط غروبا آرومه ولی دوباره موقع خواب که میشه باز شروع میشه ،
میتونید کمکم کنید ؟؟؟

درودی دوباره ...
خوب قطعا تایید می فرمایید که راهنمایی از راه مجازی سخت تر و دقتش کمتر هست. بهترین راه مراجعه به پزشک متخصص داخلی یا مغز و اعصاب هست.
علائم شما تا حدودی به میگرن شبیه هست. ولی باز هم به نتایج آزمایشات و معاینات بالینی بیشتری نیاز هست.
آزمایش دادید؟

راستی اون فایل رو با فرمت zip هم آپلود کردم ...بفرمایید :
http://cheeeta.com/files/i1/8695d97d0/migraine-0.zip.htm

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
جدیداً فقط آزمایش خون دادم که اون هیچ مشکلی نداشت. بابت اون فایل هم ممنون

Last edited:

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
جدیداً فقط آزمایش خون دادم که اون هیچ مشکلی نداشت. بابت اون فایل هم ممنون

تو آزمایشتون CRP و ESR هم بود؟
اگر بتونید یه اسکن ازش بگیرید برام پی ام کنید بهتر میشه قضاوت کرد...

ssmohandes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دختر 22 ساله ای هستم. در قسمت سمت چپ بدنم احساس گزگز یا نمی دونم بی حسی(کم) می کنم. چشم چپم گود رفته است و در قسمت چپ سرم هم یه احساس مورمور دارم.( البته خیلی ضعیف).
برای چشمم به چشم پزشک مراجعه کردم.گفتند مشکلی نداری.
برای سرم به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم . ایشون با معاینه مختصری به من گفتند مشکلی نداری.
ولی مشکل من همچنان پابرجاست
من می خواهم بینی ام را عمل زیبایی کنم. می ترسم از این بابت مشکلی برایم پیش بیاید.
ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
با تشکر

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به اساتيد و پزشكان و كلا جامعه ي علمي كشور

من 2 سوال براي شخصي داشتم :

1. براي عمل زيبايي بيني بايد به متخصص جراحي پلاستيك مراجعه كرد يا گوش و حلق و بيني ؟؟

2. براي بوتاكس بايد به كدام دكتر مراجعه كرد و تفاوت بوتاكس با ديسپورت چي هست ؟

ممنون

يا حق

newstaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا سفکسیم می تواند عملکرد روده ای را مختل کرده و اسهال شیدد ایجاد کند؟ و این عارضه تا چه مدت ممکن است ادامه یابد؟

چون من بخاطر التهاب ته گلو به پزشک مراجعه کردم و او به من داروی سفکسیم تجویز کرد. حدود سه روز بعد اسهال شدید گرفتم و آزمایش های متعددی را برای اطمینان از عفونی نبودن آن انجام دادم ولی تقریبا یک ماه است این وضع ادامه دارد. در ضمن استفاده از عرقیات گیاهی هم بی فایده بوده است. لطفا راهنمایی کنید.

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به اساتيد و پزشكان و كلا جامعه ي علمي كشور

من 2 سوال براي شخصي داشتم :

1. براي عمل زيبايي بيني بايد به متخصص جراحي پلاستيك مراجعه كرد يا گوش و حلق و بيني ؟؟

2. براي بوتاكس بايد به كدام دكتر مراجعه كرد و تفاوت بوتاكس با ديسپورت چي هست ؟

ممنون

يا حق

هر دووانه !‌ منتها از نظر ظاهري به نظر مي رسه كه اگر مشكل تنفسي ( مثل انحراف بيني و يا مشكل سينوسي و غيره ) داريد بهتره به متخصص جراح ENT‌ و اگر نداريد به جراح پلاستيك بهتره مراجعه بشه ...ولي در واقع مهمتر از اين ها مهارت و نتايج كار قبلي جراح مربوطه است....هر كدوم سابقه درخشان تري داشته باشند همون توصيه ميشه ....
براي بوتاكس هم بهتره متخصص پوست تشريف ببريد ...

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
آیا سفکسیم می تواند عملکرد روده ای را مختل کرده و اسهال شیدد ایجاد کند؟ و این عارضه تا چه مدت ممکن است ادامه یابد؟

چون من بخاطر التهاب ته گلو به پزشک مراجعه کردم و او به من داروی سفکسیم تجویز کرد. حدود سه روز بعد اسهال شدید گرفتم و آزمایش های متعددی را برای اطمینان از عفونی نبودن آن انجام دادم ولی تقریبا یک ماه است این وضع ادامه دارد. در ضمن استفاده از عرقیات گیاهی هم بی فایده بوده است. لطفا راهنمایی کنید.

درود...
يكي از عوارض احتمالي تقريبا تمام آنتي بيوتيك ها مشكلات گوارشي هست. در مورد شما ممكنه به همين علت بوده باشه و يا نباشه ...اما اگر مدتي از قطعيش گذشته ، علامت ديگه اي ( به خصوص تب ) نداريد شايد چندان جاي نگراني نباشه ...بهترين راه مراجعه مستقيم به متخصص گوارش هست. اسهال مزمن دلايل زيادي مي تونه داشته باشه كه بايد توسط ايشون بررسي و رد بشن ....
به اميد بهبودي شما دوست گرامي ..

بالا