ALIAK28
Registered User
درود...--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت تمام عزيزان و پيشاپيش ممنون از كساني كه ياري ميكنند :
راستش چند سوال داشتم :
1. الان يه يك ماهي هست كه شبها بد ميخوابم . يعني از ساعت 12 اينا كه ميرم براي خواب ساعت 3 خوابم ميبره و اعصابم خرد ميشه و صبح ساعت 11 بيدار ميشم . حال كه اين روزا امتحاناي داشگاه دارم بايد ساعت 6-7 بيدار شم بايد چكار كنم .
2-3 شب هم جوشانده ي بابونه خوردم خوب بود اما بعدش اثر نكرد
كمك كنيد
2. احساس ميكنم چشمام كوچك شده . آيا اگر چشم ضعيف بشه كوچك هم ميشود يا اين فكر من به خاطر افتادن مژه ها هست . آخه مژه هام خيلي داره ميوفته . راهي براي افزايش مژه هست ؟
3.چه چيزي باعث افزايش تمركز براي درس خواندن ميشود ؟ البته غير ازكنجد چون جوش ميزنه صورت .
لطفا كمك كنيد
ممنون
باز هم اگر سوالي بود ميپرسم .
يا حق
حتما شما هم حق می دهید که تشخیص علت این مشکل ، از راه مجازی کمی سخت است!
ولی از شایعترین علل بد خوابی ، استرس ، نداشتن برنامه روزانه منظم ، به هم خوردن عادات غذایی یا زندگی است....
و اکثر مواقع موقتی است...
یه ورزش نیم ساعته در عصر بطوری که عرقتون رو حتما در بیاره و ضربان قلبتون رو به بالای 110 برسونه می تونه کمک شایانی به بد خوابیتون بکنه ...
روش های دارویی رو قبل از معاینه کامل توصیه نمی کنم. ولی ممکنه براتون لازم باشه ..بسته به نوع بی خوابی یا بد خوابی ..اون هم بصورت کاملا موقت ...
در آخر ، میتونید از ماست و مشتقات اون هم استفاده بفرمایید...
2- منظورتون رو در مورد ضعف ، کوچک شدن چشم و ریزش مژه درک نکردم !
البته ریزش مژه ها اگر شدید باشه در نهایت باعث میشه که هچشم کوچکتر به نظر بیاد...ولی ارتباطی با ضعف چشم نداره...
اگر جشماتون تار می بینه یا احساس می کنید که مشکل بینایی خاصی دارید باید حتما به چشم پزشک مراعجعه کنید...
در ضمن احساس من اینه که شما خیلی اهل استرس هستید!
همین استرس می تونه عامل ریزش مو و از جمله موهای مژه باشه...
عوامل تغذیه ای ..محیطی و بیماری رو اجازه بدید پزشکتون در صورت نیاز تشخیص بده ..
3- مشکل اینه که نوع درس خواندن ما اشتباه است. درست مثل فوتبال بازی کردن ..همه چیز رو میگذاریم برای دقیقه نود ! او اون وقت هست که خواه نا خواه تمرکز کم میشه...
ولی میتونید برای مطالعه بهتر به این لینک مراجعه کنید.
همچنین از میوه و سبزی تازه ، کشمش و در صورتی که مشکل خاصی ( من جمله مشکل کبدی و کلیه ) ندارید می تونید از مقادیر کم کندور طبیعی استفاده کنید( حداکثر اندازه یک عدس در روز )
داروهایی که برای درمان برخی ناراحتی های عصبی استفاده میشه رو به هیچ وجه جهت افزایش تمرکز توصیه نمی کنم...که اگر دجار عوارضش بشید ممکنه جبران ناپذیر باشه ...خصوصا دسته داروهای تحریک کننده مثل متیل فنیدیت یا همون ریتالین ( که در واقع شاید بشه گفت یه جود قرص اکس ضعیف شده است !×!)
Last edited: