• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اول سلام
چند تا سوال مربوط به رشته ی پزشکی داشتم:
1-چرا تب حاصل از دیفتری به صورت موجی است؟
2-دلیل این که در انتشار تسهیل شده یک حدmax وجود دارد چیست؟
:p

اقا یالله کار برادرمو راه بندازین وگرنه با من طرفین حواستون باشه:rolleyes::rolleyes:

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خناق (دیفتری Diphtheria)
علت بیماری : خناق یا دیفتری ورم ماهیچه های حنجره از داخل یا خارج و ورم زبان کوچک و سقف دهان است که از غلبه خون در مزاج روی میدهد درمانش فصد از طرف مقابل و بعد طرف موافق است

علائم بیماری : ورم زبان کوچک؛ ورم گلو از داخل و بیرون این بیماری را هرچه زود تر درمان کنند اسانتر درمان میشود.

داروهایی که کاملو بدون هیچ عارضه جانبی این بیماری را از بین خواهندبرد:
نام دارو : ضماد و محلول دیفتری
خواص دارو : این دارو با خاصیت عفونت زدایی بالایی که دارد و مخصوصا عفونتهای حاصل از بیماری دیفتری را با سرعت التیام می بخشد.:rolleyes:

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلایل بروز سرطان ریه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1- استعمال دخانیات :(
هیچ شکی وجود ندارد که مصرف تنباکو از اصول بنیادین ابتلا به سرطان ریه است. در حقیقت حدود 80 تا 90 درصد کل بیماری های ریوی به دلیل مصرف تنباکو بروز می کنند. مدت زمان سیگار کشیدن هر چه بیشتر و طولانی تر باشد، ریسک ابتلا به سرطان ریه نیز افزایش پیدا می کند. که البته این ریسک در مردان بالاتر می باشد: مردهایی که در طول روز یک پاکت سیگار می کشند 22 مرتبه بیشتر از افراد غیر سیگاری در معرض ابتلا به این سرطان قرار دارند. از سوی دیگر زنانی که همین مقدار سیگار را مصرف می کنند، ریسک ابتلا در آنان تنها 12 مرتبه افزایش پیدا می کند. مصرف سیگار برگ و پیپ نیز کاری بدور از خطر به شمار نمی رود و درصد ریسک ابتلا به بیماری را در حدود 2 تا 6 درصد افزایش می دهد.

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلایل بروز سرطان ریه

2- عوامل شغلی
عوامل معینی در خانه و یا محل کار مثل استفاده از پنبه های نسوز و یا تشعشعات رادیواکتیویته می توانند عوامل ایجاد سرطان ریه در فرد باشند. در حقیقت اگر در معرض این عوامل قرار گیرید ریسک ابتلا به بیماری در حدود 2 تا 3 درصد افزایش پیدا می کند. این رقم زمانیکه که شما خودتان هم سیگاری باشید بالاتر خواهد رفت...

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلایل بروز سرطان ریه

3- پنبه نسوز: یک ماده طبیعی است که از الیاف بسیار ریزی تشکیل شده است که می تواند باعث ایجاد بیماری های مختلفی در فرد شوند. این ماده معمولا در ساختمان خانه ها، مواد عایق کاری و همچنین به عنوان بازدارنده آتش مورد استفاده قرار می گیرد. چندی پیش سازمان محافظت از محیط زیست استفاده از چند فراورده پنبه نسوز را ممنوع اعلام کرد، اما این در حالی است که هنوز در ساختمان خانه های قدیمی، لوله های آب، مواد عایق کاری، مقواهای قطور، رنگ های با فندگی و سایر مواد پوششی و همچنین برخی کاشی ها و موزاییک ها از این ماده استفاده می شود.
در افراد سیگاری استفاده از این ماده ریسک ابتلا به بیماری را 25/1 تا 5 بار نسبت به افراد عادی افزایش می دهد. این رقم بر اساس میزان و مدت زمان قرار گرفتن در معرض ماده فوق الذکر تغییر خواهد کرد...

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلایل بروز سرطان ریه
4- وراثت
از دیگر عوامل بروز سرطان ریه عوامل وراثتی هستند. یک فرد غیر سیگاری اگر یک فامیل ( که سیگاری بوده) داشته باشد که دارای سرطان بوده، 2 تا 4 مرتبه بیش از سایرین احتمال ابتلا به سرطان را دارد. محققان بر این باورند که ژن های مشخصی وجود دارند که باعث ایجاد سرطان ریه می شوند. در حدود 50 تا 70 درصد از سرطان های ریه در جوانان به دلیل مسائل ژنتیکی بروز می کند. شاید عوامل وراثتی و ژنتیکی توضیح قانع کننده ای برای اینکه بسیاری از جوانان غیر سیگاری به سرطان ریه مبتلا می شوند در حالیکه بسیاری از افراد سالمند سیگاری به این بیماری دچار نمی شوند، باشد...

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علائم سرطان ریه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
این بیماری نشانه های متفاوت بسیار زیادی دارد که از شایع ترین علائم آن سرفه های بی پایان است. این اتفاق زمانی روی می دهد که تومور به اندازه کافی بزرگ شده و مسیر ورودی جریان هوا به درون شش ها را مسدود می کند. نشانه های دیگر سرطان ریه عبارتند از:

- تنگی نفس
- درد های دائمی قفسه سینه
- بالا آوردن خون به همراه سرفه ها
- خس خس سینه
- گرفتگی تارهای صوتی
- تورم صورت و گردن
- کاهش وزن
- خستگی
- کم اشتهایی

هنگامیکه سرطان به اندازه کافی رشد کرده و به سایر نقاط بدن نیز کشیده شود علائم زیر بروز می کنند:

- سردردهای شدید
- احساس درد
- شکستگی استخوان ها
- ضعف
- خونریزی و لخته شدن خون

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روش ها درمانی
ــــــــــــــــــــــــــــــ
این بیماری شامل چند روش درمانی مختلف است. یکی از آنها جراحی است ( زمانی از این روش استفاده می شود که تومور سرطانی تنها در یک قسمت مشخص از ریه و گره های لنفاوی نزدیک به آن مشاهده شود) دیگری پرتو درمانی است ( با استفاده از اشعه ایکس و سایر تشعشعات سلول های سرطانی کشته می شوند) شیمی درمانی ( داروهایی که برای متوقف کردن سلول های سرطانی استفاده می شوند حال چه به طور کلی آنها را از بین ببرند و چه از تقسیم شدن آنها جلوگیری کنند)

برای بسیاری از بیماران این روش های درمانی، بیماری را به طور کلی از بین نمی برد و فقط در رشد سلول های سرطانی وقفه ایجاد می کند و به بیمار اجازه میدهد تا مدت زمان بیشتری را زنده بماند. اما باید همیشه به پیشرفت های جدید علم پزشکی چشم امید دوخت. به عنوان مثال BLP25 واکسنی است که در آلبرتای کانادا مورد مصرف قرار گرفت و با موفقیت بر روی سلول های غیر میکروسکوپیک سرطانی عمل کرد. بیمارانی که تحت درمان این نوع واکسن بودند 44 ماه بیشتر از بیمارانی که تحت درمان عادی بودند عمر کردند. همچنین سرطان نتوانست کیفیت زندگی این نوع بیماران را تغییر دهد.

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افسردگي در كودكان و نوجوانان
ــــــــــــــــــــــــ
افسردگی معمولي در اين دو قشر ، از نوع افسردگی خفيف است . تشخيص افسردگی در كودكان و نوجوانان كار نسبتا دشوای است . زيرا كودكان و نوجوانان افت و خيز های خلقي زيادی از خود نشان مي دهند. اين افت و خيزها به ويژه در آغاز نوجوانی مشاهده مي شود. در مورد اين دو قشر بهتر است با درمان روانی، اجتماعی و ترتيبی آغاز كرد و در صورت نياز به دارو روي آورد. جالب اينكه تا همين اواخر بسياری از پزشكان منكر اين بودند كه كودكان و نو جوانان هم ممكن است دچار افسردگی واقعی شوند . (كلرمن 1978 و نيكولي 1978 ) كودكان و نوجوانان افسردگی خود را به صورت خستگی و بي قراری و تظاهر به بيماری نشان مي دهند. اين افسردگی در حالت افراطی به صورت پرخاشگری و نيز رفتار بزهكارانه بروز مي كند. (تحقیقات آخن باخ 1981 )

Thats_Love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نقش آب انار در درمان سرطان ریه
به گزارش روز ‌شنبه گروه علمی فرهنگی ایسکانیوز، به نقل از سایت دانشگاه wesconsin ، این تحقیقات بر روی مدل های آزمایشگاهی با موفقیت صورت گرفته است و مشخص شد که اب انار و ترکیبات موجود در آن به صورت بالقوه از گسترش سلول های سرطانی در ریه جلوگیری به عمل می آورند. تحقیقات قبلی بر روی آب انار نیز نشانگر مفید بودن این ماده طبیعی در درمان سرطان های پوست و پروستات بود و امروز می توان از این میوه در درمان و بهبوی سرطان ریه استفاده کرد. آزمایشات صورت گرفته، مشخص کرد که در 84 روز، 9/53 درصد و در 140 روز، 6/61 درصد از میزان سلول های سرطانی بامصرف آب انار کاسته شده است. همچنین محققان امیدوارند که بتوان با استفاده از ترکیبات چای سبز و انگور قرمز به همراه آب انار در پیشگیری و کاهش انواع سرطان ها سود جست.

Hedieh _15

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

من یه سوالی داشتم خیلی روش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

می گن برای در مان اگزما می تونید از گزنه استفاده کنید

در گزنه فرمیک اسید وجود داره می خواستم بدونمکه آیا فرمیک اسید باعث بهبود اگزما میشه یا چیز دیگه ای

ممنون می شم

راستی خیلی دوست دارم اینجا فعالیت کنم آخه من خودم یه وبلاگ دارم که در مورد همین پزشکیه خلاصه خواستم بگم

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان یکی به من کمک کنه:(
من بعد از نهار یا شام احساس سنگینی و خستگی شدید میکنم و سرم گیج میره:wacko:
یا نیم ساعت که میشینم رو صندلی پشت کامپیوتر سرم گیج میره و باید دراز بکشم تا حالم
خوب شه آزمایش خون هم دادم و دکتر گفته چیزیت نیست ولی من تو برگه آزمایش دیدم
تیروییدم تو رنج نرماله ولی حد اقله به دکتره هم گفتم ولی گفت موردی نداره ولی به نظرم
تیروییدم کم کاره به خاطر همین غذا که میخورم جای اینکه مثل بقیه انرژی پیدا کنم وضعم
بدتر میشه:blink: ضمنا پای راستم خیلی خواب میره و تا بخواد از خواب دربیاد جونمو میگیره منظورم اینه که شاید گردش خونم مشکل داره که اثراتش بقیه چیزاس که گفتم خودمونیم تو کارهم تنبلی زیاد میکنم یعنی دستم به کاری نمیره یعنی فکر کنم رو روانم هم تاثیر گذاشته :f34r: چیکار کنم ؟:(
ضمنا 28 سالمه

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
يكي به من كمك كنه معدم انگار تعطيل كرده 2 تا لقمه ميخورم سير ميشم
گاهي اوقات گشنمه نميتونم بخورم غذا
بعد از طرفي كالري مصرفيم بيشتر از كالري كه جذب ميكنم
خيلي ذپرتي شدم از عيد به اين ور كلي وزن كم كردم
حساب كني روزي يه وعده اونم رف كتي غذا ميخورم
چجوري دوباره معدم رديف كنم

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

لطفا چند قرص كه واسه يادگيري و ازدياد حافظه و .... كه واسه تحصيل بدرد ميخوره رو معرفي كنيد

البته قبلا يه سري از اين قرص ديده بودم كه مثلا سلول هاي مغز رو فعال تر مي كنه و .... ولي الان نام هيچكدومشون رو نمي دونم

لطفا قرص و كپسوب و .... در اين رابطه معرفي كنيد

ترجيحا آمريكايي باشه

سايتي هم براي خريد اين محصولات معرفي كنيد

با تشكر

Hedieh _15

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

میخواستم بدونم آیا افراد مبتلا به سندرم داون (تریزومی 21 یا منگولیسم ) عقیم هستند و در هیچ شرایطی نمی تونن بچه دار شوند

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

میخواستم بدونم آیا افراد مبتلا به سندرم داون (تریزومی 21 یا منگولیسم ) عقیم هستند و در هیچ شرایطی نمی تونن بچه دار شوند

درود...
با این که مردان مبتلا به سندروم داون عقیم فرض می شوند ولی موارد کمی بوده که بچه دار شده اند...
اما زنان مبتلا به سندروم داون احتمال بچه دار شدنشون زیادتر هست....به همین دلیل هم توصیه میشه از روش های جلوگیری از بارداری استفاده کنند.

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
سلام Aliak28 عزیز
من وقتی بوی پیاز داغ یا هرچیزی که داره تو روغن سرخ میشه رو احساس میکنم سرم گیج میره و فشارم میفته
و باید یه نوشابه یا آب قند بخورم تا حالم خوب بشه...دلیلشو کسی میدونه؟؟؟:blink:ضمنا من آزمایش خون که دادم بعضی مقادیرش رو high و بعضی رو low زده...میشه راهنمایی کنین اینا چی هستن و چه خطراتی دارن...
Uric Acid ...9mg/dl...High
U/creatinine 24 hr...0.3g/24 hrs...low
Hematology...MCV....77.7fl...low

هفته بعد میخام برم به دکتر نشون بدم...ولی اگه شما هم اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

Last edited:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت تمام عزيزان و پيشاپيش ممنون از كساني كه ياري ميكنند :

راستش چند سوال داشتم :

1. الان يه يك ماهي هست كه شبها بد ميخوابم . يعني از ساعت 12 اينا كه ميرم براي خواب ساعت 3 خوابم ميبره و اعصابم خرد ميشه و صبح ساعت 11 بيدار ميشم . حال كه اين روزا امتحاناي داشگاه دارم بايد ساعت 6-7 بيدار شم بايد چكار كنم .
2-3 شب هم جوشانده ي بابونه خوردم خوب بود اما بعدش اثر نكرد

كمك كنيد

2. احساس ميكنم چشمام كوچك شده . آيا اگر چشم ضعيف بشه كوچك هم ميشود يا اين فكر من به خاطر افتادن مژه ها هست . آخه مژه هام خيلي داره ميوفته . راهي براي افزايش مژه هست ؟

3.چه چيزي باعث افزايش تمركز براي درس خواندن ميشود ؟ البته غير ازكنجد چون جوش ميزنه صورت .

لطفا كمك كنيد

ممنون

باز هم اگر سوالي بود ميپرسم .

يا حق

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
سلام Aliak28 عزیز
من وقتی بوی پیاز داغ یا هرچیزی که داره تو روغن سرخ میشه رو احساس میکنم سرم گیج میره و فشارم میفته
و باید یه نوشابه یا آب قند بخورم تا حالم خوب بشه...دلیلشو کسی میدونه؟؟؟:blink:ضمنا من آزمایش خون که دادم بعضی مقادیرش رو high و بعضی رو low زده...میشه راهنمایی کنین اینا چی هستن و چه خطراتی دارن...
Uric Acid ...9mg/dl...High
U/creatinine 24 hr...0.3g/24 hrs...low
Hematology...MCV....77.7fl...low

هفته بعد میخام برم به دکتر نشون بدم...ولی اگه شما هم اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
درود...
احتمالا تا الان تشریف بردید و آزمایش رو نشون دادید...
منتها همونطور که مشخصه ، اسید اوریک شما از حد طبیعی بالاتره...و باید علت بررسی بشه ...
به احتمالی ..کم خونی هم دارید...
آزمایش باید تکرار بشه ..
--------در مورد اول هم به احتمال زیاد حالت حساسیت عصبی وجود داره ...
پاینده باشید.

بالا