• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والله چه عرض کنم!
گروه ایمونولوژی این ور با وجود اساتید بزرگ و محبوبی مثل دکتر مسعود و دکتر کیهانی، رییسش یه نفره به اسم دکتر وجگانی که این طور که من شنیدم تحصیلات حوزوی هم علاوه بر مدرک دانشگاهی داره!!
43qoqxf.gif

هیچ وقت کلاس های چرت این بابا رو یادم نمیره! در حالی که نه سواد آن چنانی داره و نه قدرت انتقال سر کلاس یک چیزهای عجیب و غریبی میگه که بیا و ببین!!!
یه بار سر کلاس ما، وسط درس یه دفعه بدون هیچ مقدمه ای حدود 15 - 10 ثانیه سکوت کرد و بعد گفت: ببخشید بچه ها نمی دونم چی شد که یه دفعه یاد دو طفلان مسلم افتادم و بغض گلوم رو گرفت!! :blink::blink::blink: (می دونم فکر می کنی مبالغه می کنم، ولی باور کن عین واقعیته!)
چرت ترین و عجیب و غریب ترین تحقیقات در خاور میانه تا به حال متعلق به همین گروه ایمونولوژی بوده و مکررا تحقیقات در مورد اثر "نماز" :blink: و "روزه" :wacko: روی سیستم ایمنی بیرون داده، که نتایج همه شون هم (چنان که افتد و دانی)، با هر زوری هست مثبت در آوردن!!
296.gif

این یکیش ذیگه محشر بود
از اینهاش نداشتیم

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
واسه تقويت معده چى خوبه؟ من شنيدم موز مفيده درسته؟

besttran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک منبع کار نمی کنه ، اما تمام مقاله احتمالا تراوشات یک ذهن تخیل گرا بوده یا یک ذهن مذهبی
از دید حرفه پزشکی ، این سئوالا معمولا به دلیل بار روانی مسئله از روانپزشکان پرسیده می شه ، و در این زمینه باید بگویم که " از نظر علم پزشکی " ( و نه مرام اخلاقی یا هر دینی) این عمل هیچ مشکل شناخته شده ای به همراه نداره.
میان زوج ها ، البته ، در صورتی که توسط یک طرف ، به شکل روش ارجح کسب لذت در بیاد ، می بایست که با مراجعه به پزشک پیگیری بشه.چون یک اختلال روابط زناشویی به حساب می اد

من در فکرم که این حرف های شما از چه ذهن تخیل گرایی زده شده است. انجام این عمل به هر شکل دارای مضرات فراوان روحانی و جسمانی بسیار فراوان می باشد کمی از آن ها را در زیر ذکر می کنیم:

پيامدهاى جسمانى:ضدعف چشم و بينايى، تحليل رفتن قواى جسمانى، عقيم شدن و ناتوانى در توليدمثل، پيرى زودرس، ضعف مفاصل، لرزش دست، زشتى چهره و از بين رفتن طراوتصورت.
2- پيامدهاى روحى و روانى:ضعف حافظه و حواس‏پرتى، اضطراب، منزوى شدن و گوشه‏گيرى، افسردگى، بى‏نشاطىو لذت نبردن از زندگى، پرخاشگرى و بداخلاقى و تندخويى، كسالت دائمى، ضعفاراده.
3- عوارض اجتماعى:ناسازگارى خانوادگى، بى‏ميل شدن به همسر و ازدواج، ناتوانى در ارتباط باجنس مخالف و همسر، بى‏غيرت شدن، احساس طرد شدن، از بين رفتن عزت، پاكى،شرافت و جايگاه اجتماعى، دير ازدواج كردن و لذت نبردن از زندگى مشترك.

پیشنهاد می کنم این یکی را هم بخوانید تا کمی آگاهانه تر به این مسئله نگاه کنید

آثار منفی جسمی روحی و جنسی اعتیاد به خودارضایی و تاثرات آن بر رابطه جنسی و زندگی زناشویی:

افرادی که زود تحریک می شوند و برای ارضای خود به سوی خود ارضایی میروند بدانند که خود ارضایی تحریک پذیری را به میزان زیادی افزایش می دهد از این رو تنها با این کار عطش خودرا زیادتر کرده اند . فردی که به خود ارضایی اعتیاد دارد مطمئنا در زندگی زناشویی خود در رابطه جنسی با شریک خود دچار مشکل جدی خواهد شد این فرد از رابطه جنسی حقیقی به ارگاسم نخواهد رسید پس نخواهد توانست خود و شریک جنسی خود را ارضاء کند و از رابطه جنسی حقیقی لذت ببرد. اینگونه افراد معمولا انسانهای سردی خواهند شد . از تاثیرات روحی اعتیاد به خود ارضایی می توان بی حوصلی عدم تمرکز لاغری ناتوانی جسمی سردردهای میگرنی را نامبرد . اعتیاد به خودارضایی آسیبهای زیادی از نظری جنسی به فرد وارد می سازد در خانمها می تواند باعث شود تا عمل لقاح و تخمک ریزی به درستی انجام نگیرد و یا هرگز صاحب فرزند نشوند و یا اینکه فرزند آنها ناقص به دنیا خواهد آمد . مطمئن باشید علائم منفی خود ارضایی از سنین جوانی آغاز می شود پرخاشگری نیز یکی از عوامل اعتیاد به خودارضایی میباشد لذت میل جنسی را از خود دریغ نکنید . خودارضایی حالت خواب آلودگی بهمراه دارد .خود ارضایی باعث بهم ریختگی وضعیت فکری و هوشیاری انسان می شود خود ارضایی بینایی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد در مردان خارج شدن بیش از حد اسپرم باعث میشود تا در عمل لقاح قدرت بارگذاری اسپرم آنها کاهش یافته و از اینرو نتوانند صاحب فرزند شود . پوکی استخوان در دوران میان سالی برای خانمها و آقایانی که در دوران نوجوانی و جوانی اعتیاد به خودارضایی داشته اند امری بعید نمیباشد. تاثیر مستقیم خودارضایی بر غدد هیپوتالاموس مغز آسیب جدی بهمراه دارد . بارها در مقالاتی که در اکثر وبلاگها منتشر شده میبنم که از خودارضایی به خوبی تعریف می شود منکر نمی شوم اما بحث من مربوط به اعتیاد به خود ارضایی میباشد . اعتیاد به خودارضایی آسیبهای زیادی بهمراه دارد آیا ارزش آنرا دارد برای لحظاتی لذت خود را از لذت حقیقی یک رابطه جنسی محروم کنیم و به بدن خود آسیب وارد سازیم.

لازم به ذکر است که انجام این عمل به صورت دو بار در ماه اعتیاد محسوب شده اثرات مخرب فراوانی دارد.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوست عزیز، آقای besttran، میشه لطفا منبع علمی و معتبرتون رو برای این مسائلی که عنوان کرده بودید بفرمائید.
توضیح بدم خدمتتون که هم من و هم دانیال (King_dani)، نویسنده مطلب بالا هر دومون دانشجوی سال های آخر پزشکی هستیم و با آدم احمق و ساده لوح طرف نیستید، بنابراین از عنوان کردن مسائل عوام فریبانه و چرت همیشگی پرهیز کنید، و فقط منبع علمی معتبرتون رو برای مطالب گهربارتون بفرمائید!

• Like
Reactions: /m\

besttran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من هیچ وقت تصور نکردم که با آدم های احمق و ساده لوحی هستم لطفا به این سوالات من پاسخ دهید

آیا شما مضرات این عمل را از پایه انکار می کنید؟ یا به این مسئله واقف هستید که حداقل اعتیاد به این عمل بدون شک ضررهای سنگینی به جای خواهد گذاشت؟ و آیا این حرف را که ماهی دو بار انجام این عمل مساوی با اعتیاد به آن است قبول دارید؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوست عزیز، لطفا طفره نرید.
قرار بود منبع علمی خودتون رو برای این موضوعاتی که می فرمایید عنوان کنید.
اگرپست دیگه ای توی این تاپیک زدید لطفا فقط برای ارائه منبع علمی تون باشه، نه هیچ صحبت دیگه ای. من بعد از شنیدن منبع علمی شما برای مطالبی که فرمودید، نظر شخصی خودم رو در مورد این مساله به طور کامل عنوان می کنم.
کماکان منتظریم.

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
والله چه عرض کنم!
گروه ایمونولوژی این ور با وجود اساتید بزرگ و محبوبی مثل دکتر مسعود و دکتر کیهانی، رییسش یه نفره به اسم دکتر وجگانی که این طور که من شنیدم تحصیلات حوزوی هم علاوه بر مدرک دانشگاهی داره!!
43qoqxf.gif

هیچ وقت کلاس های چرت این بابا رو یادم نمیره! در حالی که نه سواد آن چنانی داره و نه قدرت انتقال سر کلاس یک چیزهای عجیب و غریبی میگه که بیا و ببین!!!
یه بار سر کلاس ما، وسط درس یه دفعه بدون هیچ مقدمه ای حدود 15 - 10 ثانیه سکوت کرد و بعد گفت: ببخشید بچه ها نمی دونم چی شد که یه دفعه یاد دو طفلان مسلم افتادم و بغض گلوم رو گرفت!! :blink::blink::blink: (می دونم فکر می کنی مبالغه می کنم، ولی باور کن عین واقعیته!)
چرت ترین و عجیب و غریب ترین تحقیقات در خاور میانه تا به حال متعلق به همین گروه ایمونولوژی بوده و مکررا تحقیقات در مورد اثر "نماز" :blink: و "روزه" :wacko: روی سیستم ایمنی بیرون داده، که نتایج همه شون هم (چنان که افتد و دانی)، با هر زوری هست مثبت در آوردن!!
296.gif

اینا هنوز از رو نرفتن !!! عجبا !!!:blink:
در زمان ما جناب دکتر مسعود - علی رغم این که استاد خوبی هستند - مسئولیت این طور کارهای ...... رو بر عهده داشتند...
بازنشسته شدن از این کار ...گویا !!!:D
البته ببخشید که یک کمی آف تاپیکه ...
ولی با یکی مثل پروفسور ملک نیاا اونطور برخورد می کنند..که حتی به دخترشون وصیت کردن درهیچ یک از مراسم دانشگاه علوم پزشکی شرکت نکنند........و با یکی مثل آقای ....اینطور .....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اینا هنوز از رو نرفتن !!! عجبا !!!:blink:
در زمان ما جناب دکتر مسعود - علی رغم این که استاد خوبی هستند - مسئولیت این طور کارهای ...... رو بر عهده داشتند...
بازنشسته شدن از این کار ...گویا !!!:D
البته ببخشید که یک کمی آف تاپیکه ...
ولی با یکی مثل پروفسور ملک نیاا اونطور برخورد می کنند..که حتی به دخترشون وصیت کردن درهیچ یک از مراسم دانشگاه علوم پزشکی شرکت نکنند........و با یکی مثل آقای ....اینطور .....

ایول بابا! :D
بزن زنگو!
Laie_25.gif

بابا شما که از ما هم قدیمی ترید که!
2lxe53l.gif

ای کاش می نوشتید که کجائید و چی کارها می کنید؟ :happy:
من چرا تازه بعد از هزار تا پست تازه دارم همکارهای پی تی رو می شناسم؟ (یه کم خودم رو تنبیه کنم
414430.gif
)
والله این دکتر وجگانی از وقتی اومده دیگه نیاز به غیرخودی برای انجام فعالیتهای فوق علمی (!!) نیست، و کارها همه دست خودی ها داده شده تا نتایج مثبت یه مقدار افزایش پیدا کنه!
ph34r.gif

البته من نمی دونستم دکتر مسعود هم قدیم ها توی این فعالیت ها بوده. دکتر مسعود رو هم (طی فرآیندی مشابه دکتر ملک نیای خدابیامرز) از دور خارج کردند و جاش رو به وجگانی دادند.
در مورد استاد دکتر ملک نیا متاسفانه موقعی که ما بیوشیمی می خوندیم این استاد بزرگوار رو کاملا از دور خارج کرده بودند و به جاش اکیپ کثافت هایی از قبیل گل محمدی - انصاری و ... لقب زیبای استادی رو توی گروه بیوشیمی لکه دار کرده بودند، و به همین دلیل من هرگز افتخار استفاده از کلاس درس استاد بزرگ بیوشیمی دکتر ملک نیا رو پیدا نکردم، ولی از خوندن مطالب لینکی که گذاشته بودید، به شدت متاسف و متاثر شدم.
کسانی که انقدر عشق به میهن دارند رو از دور خارج می کنند و به جاش کسی مثل انصاری رو میارند که با شناختی که از پسرش (که به لطف باباش هم دانشگاهی ماست)، دارم می تونم بهت بگم یکی از کثیف ترین خونواده های ایران زمین هستند...
متاسفانه بار اولی هم نیست که این چیزها رو می بینم و می شنوم، ولی افسوس و ناراحتی خودم رو با این فکر تا حدی برطرف می کنم که:
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز ---------------------- مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
72.gif

besttran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز، لطفا طفره نرید.
قرار بود منبع علمی خودتون رو برای این موضوعاتی که می فرمایید عنوان کنید.
اگرپست دیگه ای توی این تاپیک زدید لطفا فقط برای ارائه منبع علمی تون باشه، نه هیچ صحبت دیگه ای. من بعد از شنیدن منبع علمی شما برای مطالبی که فرمودید، نظر شخصی خودم رو در مورد این مساله به طور کامل عنوان می کنم.
کماکان منتظریم.

اگر تا فردا صبر بفرمایید منابع این مطالب و مطالب دیگر این چنینی را ذکز خواهم کرد.;)

ALIAK28

Registered User
لایک‌ها
2
ایول بابا! :D
بزن زنگو!
Laie_25.gif

بابا شما که از ما هم قدیمی ترید که!
2lxe53l.gif

ای کاش می نوشتید که کجائید و چی کارها می کنید؟ :happy:
من چرا تازه بعد از هزار تا پست تازه دارم همکارهای پی تی رو می شناسم؟ (یه کم خودم رو تنبیه کنم
414430.gif
)
والله این دکتر وجگانی از وقتی اومده دیگه نیاز به غیرخودی برای انجام فعالیتهای فوق علمی (!!) نیست، و کارها همه دست خودی ها داده شده تا نتایج مثبت یه مقدار افزایش پیدا کنه!
ph34r.gif

البته من نمی دونستم دکتر مسعود هم قدیم ها توی این فعالیت ها بوده. دکتر مسعود رو هم (طی فرآیندی مشابه دکتر ملک نیای خدابیامرز) از دور خارج کردند و جاش رو به وجگانی دادند.
در مورد استاد دکتر ملک نیا متاسفانه موقعی که ما بیوشیمی می خوندیم این استاد بزرگوار رو کاملا از دور خارج کرده بودند و به جاش اکیپ کثافت هایی از قبیل گل محمدی - انصاری و ... لقب زیبای استادی رو توی گروه بیوشیمی لکه دار کرده بودند، و به همین دلیل من هرگز افتخار استفاده از کلاس درس استاد بزرگ بیوشیمی دکتر ملک نیا رو پیدا نکردم، ولی از خوندن مطالب لینکی که گذاشته بودید، به شدت متاسف و متاثر شدم.
کسانی که انقدر عشق به میهن دارند رو از دور خارج می کنند و به جاش کسی مثل انصاری رو میارند که با شناختی که از پسرش (که به لطف باباش هم دانشگاهی ماست)، دارم می تونم بهت بگم یکی از کثیف ترین خونواده های ایران زمین هستند...
متاسفانه بار اولی هم نیست که این چیزها رو می بینم و می شنوم، ولی افسوس و ناراحتی خودم رو با این فکر تا حدی برطرف می کنم که:
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز ---------------------- مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
72.gif
مخلصیم..
الان که در خدمت شماییم !!:blush:
بقیه اش رو هم تو پی ام عرض می کنم...;)
ولی واقعا حیف شد....حتی 5 دقیقه از کلاس درس استاد ملک نیا ....به یک عمر نشستن پای صحبت های اینهایی که می گید و اون موقع داشتن ریشه می کردن می ارزید....
s334.gif

در مورد دوستمون هم که دنبال منبع علمی هستند....توصیه می کنم وقتشون رو هدر ندهند....یافت می نشود...جسته ایم ما !!
s244.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اگر تا فردا صبر بفرمایید منابع این مطالب و مطالب دیگر این چنینی را ذکز خواهم کرد.;)

هر چند که نمی دونم چرا برای ذکر یه منبع علمی ساده برای حرفتون 24 ساعت زمان احتیاج دارید، ولی بسیار خوب منتظر می مونیم!
فقط لطفا به کلمه "علمی" دقت کنید و نرید دوباره از سایت های مذهبی مطلب در بیارید، چون ارتباطی به بحث ندارد.

besttran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چند که نمی دونم چرا برای ذکر یه منبع علمی ساده برای حرفتون 24 ساعت زمان احتیاج دارید، ولی بسیار خوب منتظر می مونیم!
فقط لطفا به کلمه "علمی" دقت کنید و نرید دوباره از سایت های مذهبی مطلب در بیارید، چون ارتباطی به بحث ندارد.

یعنی شما می خواهید بگویید در رابطه با این موضوع موضع گیری علم با مذهب مغایرت دارد؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوست عزیز! لطفا مکررا بحث رو به صحرای کربلا آف نکنید!
لطفا در عرض 24 ساعت آینده منبع علمی معتبرتون رو (کتاب معتبر - مجله معتبر - مقاله معتبر علمی - ...) اینجا ذکر کنید و سعی نکنید بحث رو از جایی که توش به شدت گیر کردید، به جایی که دلتون می خواد منحرف کنید.
لطفا بحث های اضافه رو تموم کنیم، منتظر منبع شما هستیم.

• Like

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
48 ساعت گذشت و ایشون کماکان با زور دنبال پیدا کردن یه منبع علمی هستند.
146fs495919.gif

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
یک سوال از دوستان پزشک داشتم

علت اینکه بعضی از داروها در کشور ما وجود ندارد چیست؟ آیا این منع قانونی است ؟ اگر هست چرا ؟ اگر یک نفر تصمیم به استفاده از دارویی بگیرد که در ایران وجود ندارد باید چه کند؟

به عنوان مثال مدتی پیش در وبگردی به دارویی به نام Stablon برخوردم که برای درمان افسردگی به کار می رود بعد از مقایسه خصوصیات و عوارض آن با بعضی داروهایی که در داخل موجود است نظیر cipram از کارایی آن تعجب کردم

علت چیست؟

reza_s19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان - من تازه با این تاپیک آشنا شدم و احساس میکنم افراد مطلعی اینجا حضور دارن مشکل من اینه که مدتیه دچار درد در چشمها و خستگی مزمن همراه با خواب آلودگی شدید به همراه احساس تورم در اطراف چشمها هستم.از آنجاییکه از مدتها قبل دچار سینوزیت بودم سوالم اینه که آیا این علائم میتونن از عوارض سینوزیت باشن؟بخصوص حالت ضعف و احساس خستگی شدید و درد در چشمها به همراه خواب آلودگی؟(ضمناً مشکلی با قند و چربی خون و تیروئید و فشار خون و کم خونی ندارم).

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
والله چه عرض کنم!
43qoqxf.gif

296.gif

امثال این افراد کم نیستند و معلوم است از چه طریقی وارد دانشگاه شده اند و مدرک گرفته اند نمونه اش همین گماشته آخری

یک بار در دانشگاه متوجه شدم که عده ای جلوی برد بسیج جمع شده اند برای کنجکاوی رفتم جلو دیدم نتایج تحقیقات علمی یک دانشجوست !! که نمی دانم رشته اش مواد یا شیمی یا همچین چیزی بود وی آزمایشات متعددی کرده بود و نتایج معتبری کسب کرده بود که اگر در زمان شکل گیری یک ساختار کریستالی برای آن موسیقی پخش بشود در آرایش آن تاثیر خواهد داشت و عکسها نشان می داد که اگر برای بلور در حال شکل گیری آوای قرآن عزاداری امام حسین و سخنان ***** و ... پخش شود بلور آرایشی زیبا و مرتب خواهد داشت اما اگر برای آن متالیکا و سخنرانی صدام و ... پخش شود به شدت نامرتب و به هم ریخته است

• Like

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
علت اینکه بعضی از داروها در کشور ما وجود ندارد چیست؟ آیا این منع قانونی است ؟ اگر هست چرا ؟ اگر یک نفر تصمیم به استفاده از دارویی بگیرد که در ایران وجود ندارد باید چه کند؟
بطور خلاصه بگم، داروهایی که در ایران بطور معمول در داروخانه ها وجود دارند با کمک سوبسیدی که دولت پرداخت میکند تهیه میشوند. بنابراین اگر داروی خاصی در بین آنها نیست، یکی از دلایلش میتواند این باشد که به آن سوبسید نمیدهند. حالا چرا، دلایل مختلفی دارد که خیلی مفصل است.
اگر شما داروی خاصی میخواهید، اولا باید با پزشکتان مشورت کنید که آیا این دارو واقعا بدرد شما میخورد یا نه. و بعد هم اینکه آیا واقعا ارزش تهیه با ارز آزاد (بدون سوبسید) را دارد یا نه چون هزینه آن احتمالا خیلی بالا خواهد بود. اگر پزشکتان موافق بود که این دارو واقعا ضروری است، احتمالا راه تهیه آن را خواهد دانست. اگر هم راهی برای تهیه آن نباشد باید بگویید آنرا از خارج بیاورند. فکر میکنم شرکتهایی برای این منظور باشند ولی بهرحال هزینه آن یک موضوع مهم است.​

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان - من تازه با این تاپیک آشنا شدم و احساس میکنم افراد مطلعی اینجا حضور دارن مشکل من اینه که مدتیه دچار درد در چشمها و خستگی مزمن همراه با خواب آلودگی شدید به همراه احساس تورم در اطراف چشمها هستم.از آنجاییکه از مدتها قبل دچار سینوزیت بودم سوالم اینه که آیا این علائم میتونن از عوارض سینوزیت باشن؟بخصوص حالت ضعف و احساس خستگی شدید و درد در چشمها به همراه خواب آلودگی؟(ضمناً مشکلی با قند و چربی خون و تیروئید و فشار خون و کم خونی ندارم).
احتمال دارد علائمی که نوشتید مربوط به سینوزیت باشد، ولی نه الزاما. باید به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.
ولی قبل از آن دقت کنید که ایا خواب شما از نظر کمی و کیفی کافی هست یا نه.​

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460

بطور خلاصه بگم، داروهایی که در ایران بطور معمول در داروخانه ها وجود دارند با کمک سوبسیدی که دولت پرداخت میکند تهیه میشوند. بنابراین اگر داروی خاصی در بین آنها نیست، یکی از دلایلش میتواند این باشد که به آن سوبسید نمیدهند. حالا چرا، دلایل مختلفی دارد که خیلی مفصل است.
اگر شما داروی خاصی میخواهید، اولا باید با پزشکتان مشورت کنید که آیا این دارو واقعا بدرد شما میخورد یا نه. و بعد هم اینکه آیا واقعا ارزش تهیه با ارز آزاد (بدون سوبسید) را دارد یا نه چون هزینه آن احتمالا خیلی بالا خواهد بود. اگر پزشکتان موافق بود که این دارو واقعا ضروری است، احتمالا راه تهیه آن را خواهد دانست. اگر هم راهی برای تهیه آن نباشد باید بگویید آنرا از خارج بیاورند. فکر میکنم شرکتهایی برای این منظور باشند ولی بهرحال هزینه آن یک موضوع مهم است.​

بله البته این مطالب رو تا حدودی می دانستم اما فکر می کنم بحث بیشتر بر روی نوعی مافیا باشد

آیا از دوستان کسی هست که توضیحی در مورد اصطلاح Generic در مورد داروها بدهد

بالا