- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
چگونگی تشخص سرطان پستان در مردان را بنویسید.
میدونی مردها خیلی خجالتیند.
مخصوصا تو این مورد.
مخصوصا تو این مورد.
علائمش مثله زنان هستشچگونگی تشخص سرطان پستان در مردان را بنویسید.
مخصوصا تو این مورد.
ليلا جانسلام.
واقعا اینجا دکتر هست ؟؟؟
میتونیم سوال کنیم؟آخه من پستای قبلیو نخوندم!
اکثر مردم دارای درجاتی از انحراف بینی هستند و خیلی از موارد علت خاصی ندارد. ولی در بعضی از موارد هم ضربه ها و . . . میتوانند باعث انحراف بینی شوند. با توجه به شیوع بالای انحراف بینی، همه نیاز به جراحی ندارند و باید دید که آیا این انحراف باعث مشکل خاصی برای فرد میشود که با اصلاح انحراف آن مشکل حل شود یا نه.باسلام انحرف بینی چگونه به وجودمیایدوبهترین زمان برای عمل کردن ان چه موقع می باشدوچگونه انجام می شود.
ليلا جان
اين جا چند تن از دوستان هستند كه پزشك هستند . هرچند كم سر مي زنند اما بالاخره عموم سوالات بي پاسخ نمي ماند .
من چند روزیه دچار درد شدید کلیه شدم
پریروزم تو بیمارستان بستری بودم و 3 تا مورفین بهم زدن رفته بودم رو فضا
ولی بازم دردمو آروم نکرد
دیوارو داشتم از درد گاز میگرفتم
نوع دردش واسه سنگ کلیس ولی علائم دیگش به عفونت کلیه هم میخوره
حالا فردا قراره برم سونوگرافی ببینم چی میشه
خدارو شکر مادرم خودم پرستاره
ولی این درده امونمو بریده
شدیدا هم با مسکن مخالفه میگه مقاومت بدنو کم میکنه باید تحملش کنی
منم چون میدونم یه چیز میدونه که میگه تحمل میکنم ولی واقعا سخته
این چند روزه هم شاید 2 باکس ماء الشعیر خوردم خیلی حال میده آخه من عاشق ماءالشعیرم
الانم که دارم این پستو میدم حسابی از درد دارم به خودم میپیچم ولی چه کنم من نمیتونم نت رو در هیچ شرایطی بزارم کنار
حالا سوالم چیه خودمم نمیدونم
همینجوری خواستم مطرح کنم اینجا
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییی (یه لحظه خیلی درد گرفت )
الان رفته بودم سونوگرافیخدا بد نده!
نگفته بودی مامانت پرستاره!خوشبختم که با مامانت همکارم!هرچی میگه گوش کن تا خوب شی!
الان رفته بودم سونوگرافی
دارم میترکم
اندازه 20 تا سونوگرافی آب خوردم تا اون چیزرو گذاشت همه چی معلوم شد گفت چقدر زیاد خوردی
گفت مثل اینکه همون موقع دفع شده و هواست نبوده
ولی هنوزم درد دارم
سلام
تقریبا 2 ماه پیش دچار کمر درد شدم و درد بیشتر در قسمت پایین بود و در همان نقطه احساس گرفتگی هم داشتم و صبحها احساس گرفتگی در پای چپ هم داشتم
متاسفانه به علت مشغله بسیار زیاد فرصت مراجعه به پزشک را نداشتم
بعد از حدود یک ماه درد خود به خود از بین رفت ولی هر روز موقع بیدار شدن از خواب گرفتگی ساق پا را احساس می کنم
می خواستم بدونم مشکل خاصی دارم و باید به پزشک مراجعه کنم؟
رضای عزیز..
راستش عمل دیسک فقط باید موقعی انجام بشه که اعصاب به شدت تحت فشار باشن و هیچ راه دیگری هم برای بهبودی وجود نداشته باشه و بیماری پیش آگهی خوبی نداشته باشه ...
اگر اعصاب تحت فشار نباشن عمل دیسک زیاد جالب نیست....در کل این رو فقط پزشک متخصص اعصاب و اون هم با معاینه از نزدیک می تونه بهتون بگه ...[/QUO
باسلام منهم دیسک کمردارم وعصب پای چپم
ضغیف شده ولی دکتر بهم گفته تا اونجا که بتونی تحمل کنی بهتره تا عمل کنی وقتی فشار کاری زیادی دارم به علت ضعفی که در پاهام بخصوص ودر کمرم احساس میکنم صاف ایستادن برام مشکله میشه از ورزش خاصی ویاکاری که از خمیدگی کمر جلو گیری کنه (به جزشنا )به من بگید.