• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
واسه خیلیا این نوع تیر کشیدن ها اتفاق میوفته ولی به قول دوستمون که ظاهراً متخصص قلب هستن یه دکتر هم بری بد نیس . من زمانی که دبستان میرفتم واسم بیشتر اتفاق میوفتاد که رفتیم دکتر و اونم گفت چیزی نیس و به خاطر درس خوندن زیاد و استرس هست . واسه همین کلاً درس رو گذاشتم کنار :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
واسه خیلیا این نوع تیر کشیدن ها اتفاق میوفته ولی به قول دوستمون که ظاهراً متخصص قلب هستن یه دکتر هم بری بد نیس . من زمانی که دبستان میرفتم واسم بیشتر اتفاق میوفتاد که رفتیم دکتر و اونم گفت چیزی نیس و به خاطر درس خوندن زیاد و استرس هست . واسه همین کلاً درس رو گذاشتم کنار :D

آدم هم آدم های قدیم جنسمون چینی شده دیگه تقلبی شدیم!
لیکن برای منم از اینا اتفاق میافته.

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
واسه منم اتفاق می افتاد
تا اینکه حدودا 2 تا 3 هفته امتحانی گوشت رو گذاشتم کنار و غذا هم کم مصرف می کردم
کاملا رفع شد، الان هم دوباره مصرف گوشت و غذاهای بیشتر رو شروع کردم ولی نه به اندازه اون موقع(کم)
کلا به نظرم هرچی درده منشا اون معده هست(به جز دردهای روحی و روانی)

P@rsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزی نیست و با توجه به سنتان خیالتان راحت باشه.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
کلا زیاد چیز خاصی نیست ولی اگه مدتش زیاد بود برای اینکه خیالتون راحت بشه به مرکز قلب محل زندگی خودتون مراجعه کنید.در تهران مرکز قلب تهران در کارگر شمالیه.یه تست و چکاپ کامل بگیرن مشخص بشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دیگه داری رفتنی میشی .. بعضی مواقع معده باعث درد در قفسه سینه میشه .. جوری که شما فکر میکنی قلب ات هست ، در ضمن استرس هم اصلا خوب نیست .. سعی کنید از استرس و هیجان به دور باشید .. و یه چک آپ ( آزمایش خون ، نوار قلب ، عکس رادیولوژی از قفسه سینه ، دکتر قلب ) هزینه‌ای حدود 50 تومان داره .. در عوض خیال ات راحت میشه

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
شما چون در مورد دردات بیان کردی که خشکت زده و احساس مرگ قریب الوقوع داشتی که معمولا با PVC ی قلب ( یه دیس ریتمی آنی قلبه که 1 لحظه به وجود میاد و از بین میره ) همراهه به نظرم مشکلات گوارشی و کولیتی نیست. من که تا حالا همچین درد معده ای نداشتم خودم. پدرم هم سال هاست درد معده داره ولی فقط در حد سوزش مزمنه. نه اینجوری حاد. البته نگراان نباش با توجه به سنت و این که منم 2- 3 سال ازت بزرگترم و بعضی وقتا همین دردو تو صبحا تجربه میکنم فکر کنم توام مثل من درد آنژینی داشته باشی . که این درد مربوط میشه با جور در نیومدن S/D یا عرضه و مصرف قلب. یه مشاوره قلب بشی خیالت راحت میشه.
راستی اگه صبح ها احساس گزگز تو نوک انگشتای دست و پات ( بی حسی ) یا سرگیجه موقع بلند شدن هم داری اینجا بگو.

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
دوستان چند روزیه احساس میکنم پشت چشم راستم !! دردمیکنه توی کتف راستم هم دردی رو حس میکنم که موقع ماش اونجا دوباره چشمم درد میگیره
حالا میخواستم بدونم به چشم پزشک مراجعه کنم یا متخصص اعصاب

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
استرس یا فشار کاری زیاد دارید دوست من؟

livetolive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سلام دوستان خوبم ...من همش چشمم خسته هست و همین باعث میشه که بی حوصله باشم و اصلا حال و حوصله هیچ کسی رو هم ندارم ..دلیلش چیه و باید چکار کنم برای مقابله با این مشکل ؟؟؟ روزها اصلا خسته هستم و خیلی خیلی بی حوصله و کارم هم با صحبت کردن با مشتری هست

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
یه ویتامینی کم داری ! احتمالا ! آب هویج بخور :دی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بخواب ..... تا 3 صبح بیداری تو پی تی خوب صبح خوابت میاد دیگه
عجیبه ؟؟!!!!

pershang@nine

Registered User
لایک‌ها
4
من هم این مشکل رو دارم و از قطره تیر لوز (tear loose) استفاده میکنم تا حدودی مشکلمو رفع میکنه

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خوابت رو بیشتر کن .منم همینجورم و اصلا نه حواسم جمع هست و هر کسی هم بهم صحبت میکنه گیجم و نمیدونم باید دقیقا چکار کرد

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
بیشتر بخواب.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
برو چشم پزشک.چشم عضو حساسیه و اگه مراقبش نباشی ممکنه صدمه جبران ناپذیری بزنه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام برو بچز ...
من برای افسردگی و استرس خیلی زیادی که دارم رفتم روانپزشک سه مدل قرص داده بهم .
بوسپانکس 5 ( بوسپیرون )
پروپرانولول 20
ایمی پرامین 10

یه توضیحاتی هم توی نت در موردشون خوندم . حالا میخوام بدونم این داروها اولا تا چه حد کمک میکنند و دوما اینکه عوارضشون در چه حدیه ؟ کلا من از خوردن این داروهایی که مربوط به اعصاب و روان میشه خیلی ترس دارم چون بعضیهاشون عوارضشون خیلی تخمیه و واقعا ادمو ازار میده و وقتی هم که مصرفشون قطع بشه دوباره یه دردسر بزرگتر ایجاد میشه .

به نظرتون استفاده کنم ؟:eek:

بالا