• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام برو بچز ...
من برای افسردگی و استرس خیلی زیادی که دارم رفتم روانپزشک سه مدل قرص داده بهم .
بوسپانکس 5 ( بوسپیرون )
پروپرانولول 20
ایمی پرامین 10

یه توضیحاتی هم توی نت در موردشون خوندم . حالا میخوام بدونم این داروها اولا تا چه حد کمک میکنند و دوما اینکه عوارضشون در چه حدیه ؟ کلا من از خوردن این داروهایی که مربوط به اعصاب و روان میشه خیلی ترس دارم چون بعضیهاشون عوارضشون خیلی تخمیه و واقعا ادمو ازار میده و وقتی هم که مصرفشون قطع بشه دوباره یه دردسر بزرگتر ایجاد میشه .

به نظرتون استفاده کنم ؟:eek:

اگه متخصص اعصاب و روان بوده دیگه از چی نگرانی؟

ایندرال که این روزا به همه میدن و همه هم میخورن... یه بتا بلوکر ساده است که کلی فایده داره... اونقدر فایده داره که ضررهای دارو در پیش اونها وقعا 0 هستند!

دو تا داروی دیگه رو هم اگه متخصص داده خب مصرف کن و تحت نظر باش... بالاخره 4 تا کلاس درس خونده میدونه داره چی کار میکنه! :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام برو بچز ...
من برای افسردگی و استرس خیلی زیادی که دارم رفتم روانپزشک سه مدل قرص داده بهم .
بوسپانکس 5 ( بوسپیرون )
پروپرانولول 20
ایمی پرامین 10

یه توضیحاتی هم توی نت در موردشون خوندم . حالا میخوام بدونم این داروها اولا تا چه حد کمک میکنند و دوما اینکه عوارضشون در چه حدیه ؟ کلا من از خوردن این داروهایی که مربوط به اعصاب و روان میشه خیلی ترس دارم چون بعضیهاشون عوارضشون خیلی تخمیه و واقعا ادمو ازار میده و وقتی هم که مصرفشون قطع بشه دوباره یه دردسر بزرگتر ایجاد میشه .

به نظرتون استفاده کنم ؟:eek:

اگه متخصص اعصاب و روان بوده دیگه از چی نگرانی؟

ایندرال که این روزا به همه میدن و همه هم میخورن... یه بتا بلوکر ساده است که کلی فایده داره... اونقدر فایده داره که ضررهای دارو در پیش اونها وقعا 0 صفرو

دو تا داروی دیگه رو هم اگه متخصص داده خب مصرف کن و تحت نظر باش... بالاخره 4 تا کلاس درس خونده میدونه داره چی کار میکنه! :D

RAYAN4

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان گرامی من این قسمت رو تاحالا ندیده بودم!
یه چند تا سوال بپرسم؟!
اول یه شرح حال بدم:(بیشتر شبیه مرثیه است!)
من 4.5سال دیالیز شدم،دو بار پیوند کلیه که الان دومیش 6 ماهه داره کار میکنه، از سال 83 به واسطه عوارض دیالیز دچار آتروفی مغزی شدم که باعث تشنجهای دایم شد تا سال 89 که یه دکتر خدا خیرش بده برام دپاکین تجویز کرد از تشنج نجات پیدا کردم،سال 82 به علت تشنج های پیاپی یک هفته رفتم توی کما که بعد از اون فراموشی و گیجی شد همراهم،سال 87 به علت فشار خون بالا یه رگ توی مغزم پاره شد که باعث شد سکته مغزی کنم یک هفته ای نصف بدنم فلج بود اما به خیر گذاشت.
همون طور که میبینید برای انواع اقسام این بیماریها داروهای مختلفی مصرف کردم که عوارض مختلفی هم برام باقی گذاشت.
باقی مشکلات رو نمیگم فعلا لازم نیست! همه اینا از 1376 تا 1390 بوده
حالا سوال!:
1-لرزش دست شدید به حدی که قاشق غذا از دستم میفته
2-گیجی و فراموشی ناجور
3-بی خوابی(معمولا همه شبها بیدارم داروی خواب دادن-زولپیرکس-اما 2 هفته جواب داد)
4-خستگی مثلا توی لیست نمره 15 تا نمره وارد کنم خودکار از دستم میفته یا دستم درد میگیره یا دستم چند ثانیه بالا بگیرم خسته میشه
5-خستگی شدید هنگام راه رفتن که البته فکر میکنم بیشتر به خاطر فرم پاهام باشه که پای راست 8 سانتیمتر کوتاه شده

بااحترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان گرامی من این قسمت رو تاحالا ندیده بودم!
یه چند تا سوال بپرسم؟!
اول یه شرح حال بدم:(بیشتر شبیه مرثیه است!)
من 4.5سال دیالیز شدم،دو بار پیوند کلیه که الان دومیش 6 ماهه داره کار میکنه، از سال 83 به واسطه عوارض دیالیز دچار آتروفی مغزی شدم که باعث تشنجهای دایم شد تا سال 89 که یه دکتر خدا خیرش بده برام دپاکین تجویز کرد از تشنج نجات پیدا کردم،سال 82 به علت تشنج های پیاپی یک هفته رفتم توی کما که بعد از اون فراموشی و گیجی شد همراهم،سال 87 به علت فشار خون بالا یه رگ توی مغزم پاره شد که باعث شد سکته مغزی کنم یک هفته ای نصف بدنم فلج بود اما به خیر گذاشت.
همون طور که میبینید برای انواع اقسام این بیماریها داروهای مختلفی مصرف کردم که عوارض مختلفی هم برام باقی گذاشت.
باقی مشکلات رو نمیگم فعلا لازم نیست! همه اینا از 1376 تا 1390 بوده
حالا سوال!:
1-لرزش دست شدید به حدی که قاشق غذا از دستم میفته
2-گیجی و فراموشی ناجور
3-بی خوابی(معمولا همه شبها بیدارم داروی خواب دادن-زولپیرکس-اما 2 هفته جواب داد)
4-خستگی مثلا توی لیست نمره 15 تا نمره وارد کنم خودکار از دستم میفته یا دستم درد میگیره یا دستم چند ثانیه بالا بگیرم خسته میشه
5-خستگی شدید هنگام راه رفتن که البته فکر میکنم بیشتر به خاطر فرم پاهام باشه که پای راست 8 سانتیمتر کوتاه شده

بااحترام

انشاالله که زودتر به بهبودی برسید. ولی دوتا مکمل هست که عرض میکنم ولی در مورد شما حتما و حتما باید قبل از استفاده با پزشکتون مشورت کنید.

1. قرص american super memorex محصول TNT که برای تقویت حافظه است. ترکیبی از جینکوبیلوبا و جین سینگ و ویتامینهای ضروری برای حافظه. البته بیشتر جنبه تبلیغاتی داره ولی خب اگه وسع مالیتون میرسه به امتحانش می ارزه. برای یک ماه مصرف الآن 26 هزار تومنه.

2. قرص ملاتونین که هم آنتی اکسیدانه و هم دارو محسوب نمیشه. برای تنظیم ریتم خواب و بیداری و به عنوان قرص خواب به کار میره. تاثیر فوق العاده ای من ازش دیدم. اگه پزشکتون موافقت کنن به نظرم ارزش امتحان کردنو داره... روی بعضیا با یک قرص هم جواب داده! (یعنی از شب اول...)

برای پاتون هم که یه مشکل تقریبا شایعی هست البته 8 سانت اختلاف، کمی زیاده ولی به هر حال با استفاده از کفشهای مخصوص که براتون ساخته میشه مطمئنم قابل اصلاحه.

در مورد لرزش دست و ضعف عمومی هم به پزشکتون بگید... ایشون حتما متخصص مغز و اعصاب هستند... پیشنهاد میکنم با متخصصین مغز و اعصاب بنام هم مشورت داشته باشید و دقت کنید تا جایی که میتوانید پیش جراح و متخصص مغز نرید، پیش متخصص برید. فرقشون این هست که اولی بیشتر تمرکزش روی جراحی است ولی دومی کارش تشخیص و درمان دارویی است.

پاینده باشید.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . منم مشکلم رو میگم ببینیم چی میشه :دی کامل کامل میگم :دی

پارسال تابستون رفتم یه دکتر متخصص داخلی برای لاغریم ( میخواستم سر از خود تستسترون مصرف کنم گفتم برم با عین بچه خوب با دکتر مشورت کنم :دی ) برام یه چکاب کامل نوشت . یه 3تا آزمایش خون بود توی 2روز که همه چیزارو بررسی داد . اومدین جوابو نشونش دادم گفت همه چیزت میزونه میزونه فقط یک کوچولو تیروییدت کم کاره . قرص رو بهم داد ( اسمش یادم نیس الان) گفت ماله همینه لاغریت . بهش گفت خو میگه لاغری یکی از علایم پرکاری نیست ؟! گفت نمیدونم دیگه آزمایش خونت اینو میگه :دی
یه چند ماه قرص رو خوردم دیدم اثر نکرد همون طور لاغر موندم :دی تـــــا همین چند ماه پیش رفتم یه دکتر عمومی ( داخلی و اطفال و اینا ) اما تجربه اش بالاس . رفتم جریان بهش گفتم . بهش گفتم چی کنم چاق شم گفت خب باید یه آزمایش دیگه بدی ببینم تیروییدت در چه حاله . رفتم آزمایش دادم اومدم گفت تیروییدت نرمال کار میکنه و مشکل نداره . گفتمش پس چرا نمیتونم غذا بخورم ؟! غذا یکم که میخورم دیگه از گلوم پایین نمیره . یه چندتا سوال و جواب کرد بعدش شال گردن و گفت باز کردم یه دست زد به گلوم گفت اوه :دی تورم داره احتمال داره گواتر باشه که به گلوت فشار میاره و راهش رو بسته . گفت برای یه عکس مینویسم برو فلان بیمارستان بگیر.
رفتم فقط یه بیمارستان بود که این مدل عکس میگرفت :دی نمیدونم چی چی هسته ای :دی خلاصه عکس هم گرفتم اومدم دادم بهش گفت اره گواتر نمیدونم چی داری . اسمش هم گفت . بعد گفت برو پیش فلان دکتر فوق تخصص غدد .
رفتم اونجا گفتم یه نوبت بده گفت برو اردیبهشت 91 بیا تا برا خرداد نوبت بت بدم :دی گفتم آقای نیک منش معرفی کردن گفتن بیام و خلاصه نوبت داد برا 20روز بعدش :دی
10 بهمن بود رفتم پیشش گفتم سلام آزمایش خون رو ازم گرفت نگاهش کرد گفت یاشار جان هیچیت نیست :)) گفتم میتونم بشینم ؟! دیگه شروع کردم تعریف کردن تا اسم تیرویید و گواتر رو میوردم میگفت هیچیت نیست اینو از ذهنت خارج کن :دی ( دکتر باحالی بود :دی ) دیگه گفتم پس چرا نمیتونم غذا بخورم نمیره پایین گفت این دیگه ربطی به تیرویید نداره باید بری نمیدونم چی ( یادم نیس ) آخر سر یه متخصص تغذیه معرفی کرد گفت برو پیش این چاق میشی :دی گفتم وقتی نمیتونم بخورم برم پیشش چی بگم :دی
دیگه حتی عکسی که 4ساعتت نیشستم تا نوبتم بشه و 30دقیقه زیر دستگاه بودم هم نگاه نکرد :دی آخر سر گفتم نمیشه حالا عملم کنی ؟! گفت هیچیت نیست بهش فکر نکن . گفتم نه برا کمپوتای بعدش برنامه دارم :دی گفت برو بیرون دویوونه :))

حالا هنوز متخصص تغذیه نرفتم. البته میخوام پیش یه فوق تخصص غدد هم برم میگن خیلی کارش درست و تشخیصش درست . نمیدونم پیش اینم برم یا نه :-؟ ؟!!

اااااااااااااا چقد تایپ کردم :))))

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان خوبم ...من همش چشمم خسته هست و همین باعث میشه که بی حوصله باشم و اصلا حال و حوصله هیچ کسی رو هم ندارم ..دلیلش چیه و باید چکار کنم برای مقابله با این مشکل ؟؟؟ روزها اصلا خسته هستم و خیلی خیلی بی حوصله و کارم هم با صحبت کردن با مشتری هست

اول از همه یه دکتر برو. بعدشم کمتر تلویزیون یا مانیتور نگاه کن. بویژه توی تاریکی که اصلا چشم رو داغون میکنه. هویج بگیر یا آب میوه گیری بنداز هفته ای یه بار بخور. البته اینم بگم که هویج زیادش هم خوب نیس چشم رو سفت میکنه خودش میشه یه مشکل دیگه.
آها یادم رفت اینو بگم: اگه تونستی گاهی جیگر بخر بخور درمان قطعی ضعیفی چشمه.
ولی اول همه برو دکتر ببین اصلا اصل قضیه چیه. من خواهرم چشمش درد میکرد دکتر گفته بود فشار چشمش بالاست بهش یه قطره داده بود بنام تیمولول. ولی تا دکتر نری هیچی معلوم نمیشه.

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من گاها دردهایی رو روی قلب و اطراف قلب حس می کنم. یکی دوبار شدیدا تیر کشیده تا جاییکه یکبار در جا خشکم زد و حس کردم الان هست که بمیرم.
حالا نمی دونم این دردها برای خود سینه است یا قلب !
چند سال پیش همین دردها رو داشتم رفتم نوار قلب گرفتن ولی گفت چیزی نیست !
این دردهای گاهگاه میاد سراغم.
این رو بگم فشار روحی شدیدی گاها بهم وارد میشه.استرس تا بخواهید دارم. حالا این دردها اگر از طرف قلب هست لازمه برم دکتر؟
اگه از طرف قلب نیست پس چیه؟

همونطور که خودتون هم گفتین سعی کن کمتر فکر و خیال و استرس داشته باشی. ولی غیر از دکتر رفتن که باید بری میتونی عادتهای بد تغذیه ایت رو هم بذاری کنار مثلا گوشت بخصوص گوشت گوساله نخور که بشدت سرده و انواع بیماریها رو میاره. سبزی بخصوص کرفس و گوشت گوسفند بخور. ماهی هم سرده ولی باز خیلی از گوشت گوساله کم ضررتره. کلا نوشابه و این آت و آشغال ها رو کنار بذار. جای آب هم آبمیوه (ترجیحا خونگی) بخور. زیره گاهی با غذات نوش جان کن ایشالا خبر بهتر شدنت رو همینجا به همه مون بده.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
شکستن مفصل ها مخصوصاً گردن و انگشتان چه مشکلاتی رو در آینده به وجود می اره؟
اصلا عوارض خواصی داره یا نه

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
واسه شکستن مفاصل انگشتان هنوز معایب و عوارضی به اثبات نرسیده. شکستن گردن باعث ساییده شدن دیسک بین مهره ای میشه احتمالا، ضرر داره نکن همچین کاری.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
گردن رو قبول دارم
کلا حرکت انفجاری و ناگهانی سنگین حالا چه واسه قلج گرفتن یا حتی ورزش عوارض داره
ولی انگشت چی

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
:(
عادت کردیم
کاریش نمیشه کرد اخه....

منم بچه که بودم خیلی مفاصل انگشتای دستمو میشکستم ولی وقتی دیدم چه آدمای لج در آری اینکارو میکنن ترکش کردم. البته میگم عوارضی براشون به اثبات نرسیده. زیاد ناراحت نباش.

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
منم بچه که بودم خیلی مفاصل انگشتای دستمو میشکستم ولی وقتی دیدم چه آدمای لج در آری اینکارو میکنن ترکش کردم. البته میگم عوارضی براشون به اثبات نرسیده. زیاد ناراحت نباش.

منم مطلب ضد و نقیض در موردش زیاد خوندم
هم در مورد اینکه باعث سایدگی و لرزش دست و اینجور داستانا میشه
هم اینکه میگن ضرر خاصی نداره

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
منم مطلب ضد و نقیض در موردش زیاد خوندم
هم در مورد اینکه باعث سایدگی و لرزش دست و اینجور داستانا میشه
هم اینکه میگن ضرر خاصی نداره

همین دیروز استاد ارتوپدیه ما گفت که عوارضی براش شناخته نشده.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
ای بابا. من قلنج انگشتهای دست و پا. کتف.زانو.کمر.گردن و حتی فک رو میشکونم :( اما خیلی لذت داره خدایی
19482_eva.gif

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
واسه ترکش چه راهی پیشنهاد میشه؟

بریم کمپ؟:lol:

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
منم انجام میدم روزی چند بار
اینم بگم گاز هیدروژنه فک کنم واسه همینه وقتی میشکنی واسه یه مدتی نمیتونی دوباره بشکنی گردنو نمیدونم چجوریه ولی واسه دست اینجوره
بله قطعا اثراتی داره خود بنده الان که 19 سالمه دستم میلرزه یه برگه بگیر دستت میفهی اعصابم خیلی تاثیر داره بخدا

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

shoojats

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان از من بپرسید که از کوچکی عادت به این کار داشتم ولی تونستم ترکش کنم. الان چند سالی هست که ترکش کردم ولی میتونم با اطمینان بگم اثرات خیلی خیلی بدی داره!

مهم ترین اثرش اینه که اون انگشت یا انگشتان به شدت ضعیف میشن. یعنی اینکه مثلا وقتی داری والیبال بازی میکنی اون انگشتت راحت جا به جا میشه!

الان بعد از چند سال هنوز اون انگشتهایی که قلنجش رو میشکستم ضعیف ترین انگشتهام هستم و تا الان هم احساس بدی دارم. و این رو بهتون اطمینان میدم وقتی زیاد این کار رو انجام بدید باعث لرزش انگشت خواهد شد. خودتون به مرور متوجه خواهید شد. چیزی نیست که علم بخواد ثابت کنه. اینجاست که تجربه حرف اول رو میزنه.

بالا