• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852
خوابم بهم ریخته
جدی میگم
کسی نمیتونه کمک کنه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک نکته آیا از عینک آفتابی یا عینک رنگی شب استفاده می کنی؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یه سری توصیه های غیردارویی هستش که اگر سعی کنی با اینها (و بدون مصرف دارو) مشکلت رو کنترل کنی بسیار بهتره:

- مهم ترین توصیه: یه برنامه خاص برای خواب خودت داشته باش که بدنت بهش عادت کنه و خوابت نظم پیدا کنه. مثلا سر ساعت خاصی بگیر بخواب و سر ساعت خاصی هم بیدار شو.

- از مصرف بی رویه چیزایی که خواب رو مختل می کنند در طول روز، مثل چای زیاد یا قهوه زیاد پرهیز کن.

- قبل از خواب مصرف خوراکی های مفید، ولی خواب آور توصیه میشه. دوغ، ماست، و شیر گرم چیزایی هستند که به خوابیدنت کمک می کنند...

- اگر توی خوابیدن شبانه مشکل داری سعی کن در طول روز نخوابی و چرت نزنی. این کمک می کنه که خواب شبت (که مهم تره) مختل نشه.

- محیط خوابت رو دقت کن که مناسب باشه. اگر در طول خواب به دلایل خاصی مثل خوردن دست و پات به این ور و اون ور، یا صدا یا نور بیدار میشی، سعی کن اینها رو از محیط خوابت حذف کنی.

اگه این توصیه ها رو رعایت کردی و دیدی مشکلت برطرف نمیشه، ممکنه مساله پزشکی یا بیماری خاصی مطرح باشه، که بهتره به پزشکی که متخصص مغز و اعصاب باشند یا خصوصا اگه فلوشیپ اختلالات خواب داشته باشند مراجعه کنید تا مشکل تون دقیق تر بررسی بشه.

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان عزیز persiantools.

بدون مقدمه میخوام مشکلاتم رو بگم،امیدوارم دوستان کمکم کنند.

دوستان من محمد هستم و 20 سالمه و قدم دوروبره 1.60 ایناست ، خواستم بدونم آیا هنوز امکان این هست که قدم بلند بشه یا نه ، راستی من دوتا دایی دارم پدر و مادرم هم قدشون کوتاس و دایی هام هم همینطور فک میکنم به طرف داییم رفتم دایی کوچیکم :evil2: در کل به طرف مادرم رفتم ، فامیلای پدرم خوبن اما شانس منه دیگه :( یعنی همون ژنتیکه هستش،من نمیدونم چیکار باید کنم به خاطر این موضوع هرلحظه دارم اعتماد به نفسمو از دست میدم خواهشا کمکم کنید،اکثر وقتامو برای اینکه جلو دوستام مسخرم نکنن یا ... همش تو خونم و پشت میز کامپیوتر اونا هم فک میکنن من واقعا اینطوریم اما منم دلم میخواست با اونا باشم ولی از اینکه تو جمع تحقیر میشم خوشم نمیاد و برای همین ترجیح میدم بشینم تو خونه.دوستان آیا راهی برای قد بلند شدنم دارم یا نه،من به خاطر این موضوع کسی رو که دوسش داشتم رو هم از دست دادم خیلی اعتماد به نفسم پایینه تا تو جمعی میشینم و یا جایی میرم هولم کم روام و خجالتی اما من دوست دارم مثل بقیه پررو باشم اما چون قدم کوتاهه کسی تو جمع به حرف اهمیت نمیده منم ترجیح میدم ساکت بمونم،ما وضع مالیمون متوسط به مادر و پدرم این موضوع رو گفتم اما سادن و اهمیت زیادی نمیدن،هر چی هم دعا و نذر هم کردم خدا هم که قربونش برم اصلا نگام نمیکنه،بعد از اینکه هم کسی رو که دوست داشتم ازم جدا شد بدجوری افسردگی گرفتم خیلی احساس تنهایی میکنم همیشه گریه و .... خودتون میدونید دیگه... .تا اینجاش هم هدفی که داشتم منو نگه داشته وگرنه .... .
نمیخوام بگید به روانپزشک و ... مراجعه کنید ها نه فقط میخوام بدونم راهی برای قد بلند شدنم هست یا نه،ممنون.

راستی هر راهی برای این کار مفید هست رو برام بگید ، ممنون.
ببخشید زیاد حرف زدم،لطفا منو راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون و دوستای گل persiantools.

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
پسر عمه های من تا چند سال پیش کوتوله بودند اما با دوا درمون درست شدند، پس شوما هم نباید نگران باشی و باید با پزشک متخصص رشد مشورت کنی.

minairan

Registered User
لایک‌ها
2
عوارضش ایناست :
تورم مفصل
آرتروز
لرزش دست در سنین بالا

حالا هر کی دوست داره بشکنه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
عین نیکوتین و هروئین باید کم کم با قبولاندنش به خودتون و اینکه هر وقت خواستین این کار رو بکنین به خودتون یادآوری کنین هدفتونو و جلوی خودتونو بگیرید، ترکش کنید :D

جدی میگم

منم 5-6 سال پیش این کارو زیاد میکردم ولی ترکش کردم...

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852
سلام
میخوام خوابم تنظیم شه باید چه کارایی انجام بدم
شبا بیدارم روزا خواب
الانم که خوابم خیلی کم شده؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من رو ناخنهام 2 تا اولیا راه های افقی میفته بالا پایین شده .قوس و اینا داره .هر چی کلسیوم آهن میخورم خوب نمیشه ؟چرا آزمایش هم دادم همه چیم خوبه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من رو ناخنهام 2 تا اولیا راه های افقی میفته بالا پایین شده .قوس و اینا داره .هر چی کلسیوم آهن میخورم خوب نمیشه ؟چرا آزمایش هم دادم همه چیم خوبه

فکر کنم منظورت شیارهای عمودی باشه... به هر حال باید ناخنهاتو از ته بکشی تا درست بشن!!! :D

علل خیلی زیادی میتوانه داشته باشه... از کوچکترین مورد که کمبود مینرالها و تریس المنتها هست تا چیزای بد بد... :wacko: متخصص پوست باید ببینه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه خدای نکرده ای چیزی؟رفتم پیش متخصص پوست گفت چیزی نیست .تریس المن و مینرال چیه.عمودی نیست افقیه.

فکر کنم منظورت شیارهای عمودی باشه... به هر حال باید ناخنهاتو از ته بکشی تا درست بشن!!! :D

علل خیلی زیادی میتوانه داشته باشه... از کوچکترین مورد که کمبود مینرالها و تریس المنتها هست تا چیزای بد بد... :wacko: متخصص پوست باید ببینه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یه خدای نکرده ای چیزی؟رفتم پیش متخصص پوست گفت چیزی نیست .تریس المن و مینرال چیه.عمودی نیست افقیه.

مواد معدنی و عناصر کمیاب و اینا! :eek:

پیش یه متخصص پوست بهتر برو! :D

از دکتر باریکبین بپرس: (از ناخنهات عکس هم بگیر براش بفرست)

http://queenderma.com

ولی در آخر همون تشخیص خودم از همشون بهتره... دونه دونه با انبردست بده برات بکشن... :D

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
چون هم صبح و هم غروب طوری ورزش می کنم که بدنم زیاد عرق میکنه و همینطور با توجه به آلودگی محل تمرین ، روزانه دو بار حمام رفتن مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ضمنا همیشه پوستم رو بعد از استحمام مرطوب می کنم که دچار خشکی پوست نشم .
مرسی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بستگی داره... اگه هر بار که میری حموم، کیسه میکشی :D خب قطعا پوست و مو برات نمی مونه! :rolleyes:

ولی اگه صرفا دوش میگیری و یه دست شامپو میزنی و با دستت هم کمی شامپو بدن به تنت میزنی و در عرض 10 دقیقه میای بیرون، و اگه بعد از حمام هم از لوسیون بدن استفاده میکنی فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه... فقط به حمام و نگهدارنده های پوست مثل لوسیون بدن عادت میکنی... یعنی اگه 48 ساعت حموم نری، احساس میکنی کثیف ترین آدم دنیایی!

به نظرم اگه روزی به 1 بار تقلیل بدی، عوارض بسیار کمتری داره... یک روز در میون اگه بکنی که دیگه 100% هیچ عارضه جانبی نظیر بیماریهای پوست و مو نخواهی داشت.

ضمن اینکه آدمی که روزی 2 بار دوش میگیره و خیلی تمیزه، جزو اون 10% از کاندیدهای مناسب بیماری های قارچی است. اون 90% بقیه کسانی هستند که سالی یک بار حموم میرن! :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فکر کنم زیاد حموم رفتن احتمال ایجاد مشکلات تنفسی (مثلا آسم) رو در آینده افزایش میده.سعی کن کاهشش بدی فقط به فکر پوست و مو نباش بخار آب زیاد برای تنفس ضرر داره (شنیده م)

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
چون هم صبح و هم غروب طوری ورزش می کنم که بدنم زیاد عرق میکنه و همینطور با توجه به آلودگی محل تمرین ، روزانه دو بار حمام رفتن مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ضمنا همیشه پوستم رو بعد از استحمام مرطوب می کنم که دچار خشکی پوست نشم .
مرسی

فقط از شامپو مناسب استفاده کنید من هر روز دوش میگیرم و وقتی هوا گرم بشه بیشتر از یکبار در روز، به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد
تمیزی پوست کاملاً باعث کاهش بیماریهای قارچی میشه و بخار آب هم (در حد حمام) هیچ ضرری برای سلامتی نداره
آدمی که بوی گند عرق میده از آسم و قارچ و هزار تا چیز دیگه بدتر

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
lممنون از دوستان عزیز

بستگی داره... اگه هر بار که میری حموم، کیسه میکشی :D خب قطعا پوست و مو برات نمی مونه! :rolleyes:

ولی اگه صرفا دوش میگیری و یه دست شامپو میزنی و با دستت هم کمی شامپو بدن به تنت میزنی و در عرض 10 دقیقه میای بیرون، و اگه بعد از حمام هم از لوسیون بدن استفاده میکنی فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه... فقط به حمام و نگهدارنده های پوست مثل لوسیون بدن عادت میکنی... یعنی اگه 48 ساعت حموم نری، احساس میکنی کثیف ترین آدم دنیایی!

به نظرم اگه روزی به 1 بار تقلیل بدی، عوارض بسیار کمتری داره... یک روز در میون اگه بکنی که دیگه 100% هیچ عارضه جانبی نظیر بیماریهای پوست و مو نخواهی داشت.

ضمن اینکه آدمی که روزی 2 بار دوش میگیره و خیلی تمیزه، جزو اون 10% از کاندیدهای مناسب بیماری های قارچی است. اون 90% بقیه کسانی هستند که سالی یک بار حموم میرن! :D
همونطور که گفتم چون محیط باشگاه آلودست روزی یکبار رو اونم بعد از باشگاه حداقل باید به طور کامل استحمام کرد .1 روز در میون هم با این شرایطی که من دارم اصلا امکان پذیر نیست . ضمنا قرار نیست وسواس زیادی به خرج بدم . یه دوش معمولی در نوبت صبح منو راضی می کنه ;) آخر شب هم به صورت عمقی !
فکر کنم زیاد حموم رفتن احتمال ایجاد مشکلات تنفسی (مثلا آسم) رو در آینده افزایش میده.سعی کن کاهشش بدی فقط به فکر پوست و مو نباش بخار آب زیاد برای تنفس ضرر داره (شنیده م)
البته بخار حمام کاملا تنظیم شدست و از نظر خودم که رطوبتش کافیه . اما توصیه شما رو هم حتما مد نظر قرار میدم . ممنون
فقط از شامپو مناسب استفاده کنید من هر روز دوش میگیرم و وقتی هوا گرم بشه بیشتر از یکبار در روز، به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد
تمیزی پوست کاملاً باعث کاهش بیماریهای قارچی میشه و بخار آب هم (در حد حمام) هیچ ضرری برای سلامتی نداره
آدمی که بوی گند عرق میده از آسم و قارچ و هزار تا چیز دیگه بدتر

از نظر مواد شوینده مثل شامپو ، صابون و ... مشکلی نیست . همگی از مارک های عالی و متناسب با پوست و مو من انتخاب و تهیه میشه .
قسمت دوم حرفتون هم کاملا درسته و تایید میشه .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یه بار تو تی وی یه دکتری گفت بیشتر از یک روز درمیان به علت مرطوب بودن پوست احتمال بیماری های قارچی رو افزایش میده
البته حمام رو میگفت نمی دونم در مورد دوش هم صدق میکنه یا نه

بالا