سلام به همه دوستان عزیز persiantools.
بدون مقدمه میخوام مشکلاتم رو بگم،امیدوارم دوستان کمکم کنند.
دوستان من محمد هستم و 20 سالمه و قدم دوروبره 1.60 ایناست ، خواستم بدونم آیا هنوز امکان این هست که قدم بلند بشه یا نه ، راستی من دوتا دایی دارم پدر و مادرم هم قدشون کوتاس و دایی هام هم همینطور فک میکنم به طرف داییم رفتم دایی کوچیکم :evil2: در کل به طرف مادرم رفتم ، فامیلای پدرم خوبن اما شانس منه دیگه
یعنی همون ژنتیکه هستش،من نمیدونم چیکار باید کنم به خاطر این موضوع هرلحظه دارم اعتماد به نفسمو از دست میدم خواهشا کمکم کنید،اکثر وقتامو برای اینکه جلو دوستام مسخرم نکنن یا ... همش تو خونم و پشت میز کامپیوتر اونا هم فک میکنن من واقعا اینطوریم اما منم دلم میخواست با اونا باشم ولی از اینکه تو جمع تحقیر میشم خوشم نمیاد و برای همین ترجیح میدم بشینم تو خونه.دوستان آیا راهی برای قد بلند شدنم دارم یا نه،من به خاطر این موضوع کسی رو که دوسش داشتم رو هم از دست دادم خیلی اعتماد به نفسم پایینه تا تو جمعی میشینم و یا جایی میرم هولم کم روام و خجالتی اما من دوست دارم مثل بقیه پررو باشم اما چون قدم کوتاهه کسی تو جمع به حرف اهمیت نمیده منم ترجیح میدم ساکت بمونم،ما وضع مالیمون متوسط به مادر و پدرم این موضوع رو گفتم اما سادن و اهمیت زیادی نمیدن،هر چی هم دعا و نذر هم کردم خدا هم که قربونش برم اصلا نگام نمیکنه،بعد از اینکه هم کسی رو که دوست داشتم ازم جدا شد بدجوری افسردگی گرفتم خیلی احساس تنهایی میکنم همیشه گریه و .... خودتون میدونید دیگه... .تا اینجاش هم هدفی که داشتم منو نگه داشته وگرنه .... .
نمیخوام بگید به روانپزشک و ... مراجعه کنید ها نه فقط میخوام بدونم راهی برای قد بلند شدنم هست یا نه،ممنون.
راستی هر راهی برای این کار مفید هست رو برام بگید ، ممنون.
ببخشید زیاد حرف زدم،لطفا منو راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون و دوستای گل persiantools.