• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
یه بار تو تی وی یه دکتری گفت بیشتر از یک روز درمیان به علت مرطوب بودن پوست احتمال بیماری های قارچی رو افزایش میده
البته حمام رو میگفت نمی دونم در مورد دوش هم صدق میکنه یا نه

یعنی آدم یک روز طول میکشه تا خشک بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اون حرف ها بود ها + ازون دکترها

شوما باور نکن

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
یه بار تو تی وی یه دکتری گفت بیشتر از یک روز درمیان به علت مرطوب بودن پوست احتمال بیماری های قارچی رو افزایش میده
البته حمام رو میگفت نمی دونم در مورد دوش هم صدق میکنه یا نه

پس چطوریه که وقتی مثلا دست به دفعات در طول روز زیر جریان آب قرار میگیره بعد از مدتی پوستش خشک میشه و شروع می کنه به پوسته شدن ؟

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره ، اعصاب دیگه واسم نمونده خیلی ذهنمو به خودش مشغول کرده:wacko:
لطفا یک راهنمایی دقیق کنید،برای این قده :( چیکار کنم!؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
راه که هست... برو پیش یه ارتوپد درست و درمون گرافی برات بنویسه اگه صفحه رشدت بسته نشده باشه با مکملهایی مثل کلسیم میشه چند سانتی کاری کرد. داروی موثر و هورمون هم برای سن شما هست ولی با وجود انجام آزمایشات و ثابت شدن وجود غضروف، احتمال اینکه به جای رشد طولی، رشد عرضی بکنی هم زیاده... اینه که پزشکان زیاد طرف این دارو ها نمیرن مگر اینکه ببینن مریض از نظر رشد طولی خیلی مناسبه.

راستی 160 که برای دختر یه قد نرماله... برای پسر هم مینیمم قد نرماله... اگه وزنت با این قد زیر 60 کیلو هست، بلند تر هم نشون میدی... همچین میگی کوتاهی که انگار 120 هستی!

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از ج شما دوست عزیز:)
نمیدونم شایدم هیکلم کوچیک نشونم میده،پس خوبم :D،آخه حس بدی دارم ،اه،من وزنم دور و بره 40 و 45 ایناس،هزینش چقدره اگر برم پیش دکترش
میشه در مورد رشد عرضی کمی توضیح بدین،ممنون ... .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواهش میکنم :)

اگه 50 کیلو باشی، با قد 160 که برای یه پسر تقریبا ایده آله... 40 کیلو کمه...

یه ویزیت میدی، عکس اشعه ایکس برات می نویسه... هزینه عکس به صورت آزاد حول و حوش 20 تومن میشه.

یعنی بهت هورمون میدن که رشد طولی کنی، استخوانسازی طولی متوقف شده و چک و چونت به صورت خیلی دفرمه و بدجوری رشد میکنه! :wacko: من جات بودم اصلا طرف دارو و هورمون نمی رفتم مگر با احتیاط کامل. همین کلیسم و منیزیم و زینک و اینا خوبن، به شرطی که از این طرف هم اونقدر زیاده روی نکنی که رسوب کلسیم از چشم و چارت بزنه بیرون!

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی
آره به نظر خودمم با احتیاط بهتره،پس ایرادی نداره من میرم اما سنم 20 ها تاثیر داره دیگه!؟دیگه مطمعن بشیم و بریم:):happy:.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مرسی
آره به نظر خودمم با احتیاط بهتره،پس ایرادی نداره من میرم اما سنم 20 ها تاثیر داره دیگه!؟دیگه مطمعن بشیم و بریم:):happy:.

شانس که داری هر چند کمه... اگه صفحه رشدت بسته نشده باشه مشکلی نیست. هر چه زودتر، بهتر...

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون 7_f_7 دعا کنید دیگه امروز میرم:happy:،خبرشو به شما میدم،اما اگر صفحه رشد بسته شده باشه چی،یعنی دیگه هیچی:(.
ببخشید اینقده میپرسما،آخه این موضوع اعصاب نذاشته برام:wacko:.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون 7_f_7 دعا کنید دیگه امروز میرم:happy:،خبرشو به شما میدم،اما اگر صفحه رشد بسته شده باشه چی،یعنی دیگه هیچی:(.
ببخشید اینقده میپرسما،آخه این موضوع اعصاب نذاشته برام:wacko:.

اگه بسته شده باشه که بله با روشهای معمول و معقول کاری نمیشه کرد.

پیش یه ارتوپدی برو که **** پزشکیش بالاتر از 40000 باشه. حداقل یادش مونده باشه که صفحه رشد و اینا چیه! :D

ای بابا قد 160 که گفتم خیلی خوبه... اگه وزنت رو هم بیاری روی 50 دیگه نسبت قد و وزنت خیلی عالی میشه... فکر میکنم افتادی میون چند نفر بالای 180، احساس میکنی کوتاه هستی... والا 160 برای یه مرد که زیر 55-60 کیلو وزنش باشه خیلی هم خوبه.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
رشد قد که واسه خیلیا تا 25 سال هم هست البته قدت با اینکه ایده آل نیست خیلی هم کوتاه نیست
راهنمایی های پزشکی رو دوستان کردن
ولی محمد جان در مورد روحیت باور کن اینا همش بخاطر تفکرات خودته تفکرات منفیو بزار کنار با جسارت همه جا حرفتو بزن این موضوع هیچ ربطی به اندیشه و عقاید فکری تو نداره ارزش هر انسانی به اندیشه و طرز تفکرش نسبت به دنیای اطرافشه نه به قد و وزن و قیافه . بله یه آدم بزرگ و قد بلند و خوش قیافه وقتی وارد یه جمعی میشه وقتی بخواد حرف بزنه دیگران ابتدا بخاطر هیبتش و پیش زمینه فکری که دارن حرفشو راحت تر میخونن ولی همین آدم اگه چرت و پرت بگه دیگه اون هیبتشو از دست میده و دیگران بجای تشویقش تحقیرش میکنن و همین بلندی و هیبت رو به درازی و دیلاقی تبدیل میکنن تا بوده همیشه همین بوده خدا هم تولیداتش مثل کارخونه های موبایل میمونه همه چیز رو به صورت ایده آل توی وجود همه کس نمیزاره آدم باید خودش زحمت بکشه با تقویت استعداد های دیگش کمی ها و کاستیهاشو جبران کنه باور کن همه همینطورین به خدا خیلی ها رو دیدم قدر چیزایی که خدا بهشون داده رو ندونستن و برعکس خیلی هام هستن مشکلاتی دارن که مشکل شما در برابرشون خیلی کوچیکه اولش به خاطر ذهنیتی که از قبل ازشون داریم شاید فکر کنیم نباید زیاد روشون حساب کنیم ولی یکم که باهاشون حرف میزنی میبینی بابا عجب شوری دارن آدم تو حیرتش میمونه
راستی شما همین ناپلئون بناپارتو مگه نمیشناسی اولین امپراطور فرانسه 155 سانت قدش بود;)

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون MAS✪UD جان،اما میدونی من فقط دارم به هدفم فک میکنم فقط و فقط،اما این موضوع رو خودمم میدونم خودم هم همین فکرا رو میکردم و باعث میشد کمتر به این موضوع فک کنم،اما الانش میدونی چیه داداش همه مردم عقلشون تو چشمشونه ه ه ه ه ه ه ، تو هم اگه مثل ما بودی درکش میکردی،ممنون ... .

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من حرفی ندارم بعضی ها مخالف هستند آخه پس چرا میگن زور نداری فلان راستم میگن دیگه خداییش خودت بودی دلت نمیشکست اونم و از این حرفا خوشم نمیاد بشنوم این حرفا رو میخوام عادی باشم مثل بقیه شماها.شما جای ما نیستی که درک کنی ی ی ی ی ، ممنون.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
این خیلی خوبه که برنامه داری و هدفی رو نشون کردی اکثر افراد نمیدونن واسه چی دارن زندگی میکنن
واسه چی درس میخونن واسه چی کار میکنن
نگو درک نمیکنی چون نه مشابه تو اما تو همچین شرایطی بودم چرا دروغ بگیم آره دلمم شکسته ولی
همیشه تو چنین شرایطی جمله ای که میگم اینه "گور پدرشون" شعار نمیدم اما اکثر مردم به اکثر حرفایی که
میزنن اعقاد ندارن

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
همچین میگه کوتاه که انگار 80 سانته.داداش من نرمال جامعه الان 72 سانته کجای کاری که اینقد غصه میخوری؟
حالا چرا میگن زور نداره ریزس؟ واسه قدت نیس عزیزم واسه هیکلته.40 کیلو شد وزن؟ من 40 کیلو جلو بازو میزنم یعنی میتونم ت رو رو یک دستم 12 مرتبه ببرم بالا بیارم پایین.مشکلت اینجاس داداش من هیکل نداری.حالا رفع مسِِأله :
اگر گیر دادی قدت بره بالا راه زیاده.اما شما نرفتی عکس از صفحات رشدت بگیری که برو بگیر اگه باز بود که هیچ نهایت با 100 تومن که بهترین قرص هاست میتونی 6 تا 7 سانت بپری بالا بیشترم بخوای باید سوماتروپین تزریق کنی که عوارض تا حدودی داره قیمتشم گرونه اما 11 12 سانت مکشه بالا
اما مهمترین موضوع واسه شما قدت نیست هیکلته شما هیکلتو خوب کن برو بدنسازی کار کن بعد 6 ماه ببین کدوم دختری بهت نیگا نمیکنه.برای ورزش بدنسازی هم حتما با این وزنت باید مکمل استفاده کنی که حجم وزن بگیری.خبر صفحات رشد رو برام پ.خ کن فکر نکنم دیگه به این تاپیک بیام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مصرف خودسر سوماتوتروپین رو بیخیال شو... آکرومگالی میگیری خودتو روزی 100 بار لعنت میکنیا! :( از ما گفتن بود...

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من الان دارم بدنسازی میرم ، شاید ترکش کنم برم بسکتبال ، کدومیش رو انتخاب کنم!؟
ببخشیدا هی میپرسم:happy:.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
ببین عزیزم شما خودتم گیج شدی.مگه نمیگی مهمه قدت بیاد بالا مگه نمیگی میخوام بلند شم خوب چرا کاری نمیکنی؟ موندی من و بچه های پی تی بیایم با سلام و صلوات ببریمت دکتر؟ پاشو برو عکس از صفحات رشدت بگیر بیا بگو نتیجش رو بگو تا بهترین تصمیم گرفته شه و الا اگر بخوای امروز این شاخه فردا اون شاخه باشی 5 سال دیگه هم همینی.اگر میخوایس به هدفت برسی خوب لااقل یک قدم که بردار دیگه.شما اول برو عکس بگیر ببینیم صفحات بسته شده یا نه بعد میشینیم تصمیم میگیریم که چیکار کنیم.الکی هم تو خونه دنبال معجزه نباش

mohammad_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ممنون از راهنماییاتون،برم ببینم میتونم متخصصش رو پیدا کنم،ممنون از دوستان.

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آیا دارویی هست که خواب آلودگی رو از بین ببره یا آدم رو هشیار تر کنه!؟
ممنون

بالا