• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دكتور من رو بيضه سمت راستم احساس يه برجستگي ميكنم يني وقتي لمسش كنم معلوم ميشه چي كارش كنم

لمس باید زیر دوش آب گرم در حالی که کیسه بیضه شل شده باشه انجام بشه. اگر در چنین حالتی روی سطح بیضه توده ای لمس میکنید که به بیضه چسبیده، سریعا به یه ارولوژیست یا آنکولوژیست مراجعه بفرمایید. کانسر بیضه اگر در مراحل ابتدایی شناسایی بشه، 100% قابل درمانه و بیمار قدرت بچه دار شدنش رو هم از دست نمیده. فقط سریع... حتی اگه به متخصص دسترسی ندارید به اورژانس بیمارستان مراجعه بفرمایید تا پزشک عمومی براتون سونوگرافی بنویسه. اگر هم خیلی میخواید محکمکاری کنید، 2 تا دستور سونوگرافی بگیرید و پیش 2 تا سونولوژیست برید.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کلا یه آزمایش کامل بده یه چک بشی.
صبحها دهنت تلخم میشه از خواب پا میشی؟ یبوست چی داری؟ فکرو خیال بد خواب رفتن و از این جور مشکلا چی؟
چک اپ دو سه باری کردم
گفتن هیچیت نیست
نه تلخ نمیشه
یبوست هم ندارم
فکر و خیال اره زیاد دارم

hooman-cloudy

Registered User
لایک‌ها
12,183
چک اپ دو سه باری کردم
گفتن هیچیت نیست
نه تلخ نمیشه
یبوست هم ندارم
فکر و خیال اره زیاد دارم
خوردنیهای پر انرژی و معتدل بخور مثلا بادام خام نه بو داده . و مغزهای دیگه . البته بهترینش بادامه . ورزشو فراموش نکن شاید اولش سختت باشه ولی شک نکن خیلی تاثیر داره . برای فکرو خیالتم میتونی از زعفران دم کرده استفاده کنی ولی میدونم خیلی گرونه پس به جاش از گل گاو زبان استفاده کن با لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری بریز تو قوری نیم ساعت دم کن روزی دوبار بخور یه جوری بهت آرامش میده که حال کنی

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام
من الان چند روزه سرماخوردم و در کنار این سرماخوردگی الان چند روزه دست چپم از قسمت کتف تا قسمت آرنجم هنگام بازدم تیر میکشه
دقیقا مطمئن نیستم که قبل از سرماخوردگیم این مشکل رو داشتم یا نه چون قبل عید اینقدر درگیر کارهام بودم که هیچی یادم نمیاد
الان سرماخوردگیم داره رو به بهبود میره ولی این تیر کشیدن دست چپم هنوز پابرجاست به نظر شما امکان داره به قلبم مربوط باشه؟
لازمه به پزشک مراجعه کنم؟
راهکاری به ذهنتون میرسه

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
سلام. قلب شوخی بردار نیست.
معمولا تیر کشیدن خدای نکرده خدای نکرده خدای نکرده به . . . . قلبی منجر میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
حتما برو دکتر.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من الان چند روزه سرماخوردم و در کنار این سرماخوردگی الان چند روزه دست چپم از قسمت کتف تا قسمت آرنجم هنگام بازدم تیر میکشه
دقیقا مطمئن نیستم که قبل از سرماخوردگیم این مشکل رو داشتم یا نه چون قبل عید اینقدر درگیر کارهام بودم که هیچی یادم نمیاد
الان سرماخوردگیم داره رو به بهبود میره ولی این تیر کشیدن دست چپم هنوز پابرجاست به نظر شما امکان داره به قلبم مربوط باشه؟
لازمه به پزشک مراجعه کنم؟
راهکاری به ذهنتون میرسه

دوست عزیز، خودت خوب میدونی که بچه های اینجا معمولا پزشک نیستن، حتی اگر کسی بگه پزشکم قاعدتا نباید روی حرفش حساب کنی و همین طور روی حرف من و حرف اول و آخر رو جهت سلامتیت باید از یک پزشک متخصص بگیری.

اما من با توجه به تجربه ای که دارم بهت میگم اگر سنت زیر 40 سال هست این مشکل خاصی نیست. اگر تیر میکشه و رها میکنه دوباره تیر میکشه و رها میکنه و به همین صورت ( یا در فواصل زمانی تیر میکشه ) این بیشتر عصبی هست ( اگر در خواب هم درد نداری و با خوابیدن احساس تسکین میکنی این خودش نشونه عصبی بودن درد هست ) ، درد هایی که به مسئله قلبی مربوط میشه قبل از درد دست معمولا درد قفسه سینه هست اون هم نه به صورت تیر کشیدن، بیشتر درد هایی که مدام تر هست، مثلا نیم ساعت درد و چند بار درطی شبانه روز تکرار، همچنین در شب درد بیشتر.

انشالا که سلامت باشید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آقا سرما خوردگي هست . چيز خاصي نيست . الكي پا نشي بري دكتور . خدا رو شكر جووني واست خيلي زوده بيماري جدي قلبي مگر مادرزادي باشه . برو دكتر بيا نتيجه رو هم اينجا بگو ولي سرماخوردگي هست .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
حتما دکتر برو و عکس بگیر خدایی نکرده شاید تو استخوان دست اتون کیست باشه ..

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
درد ناحیه سرو گردن و کتف میتونه یکی از علائم اولیه آرتروز باشه.

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
قضيه از اونجا شروع شد كه من بعد از مصرف الكل خواستم با جي . اف چيز كنم ولي هر كاري كردم اين برادرمون بيدار نميشد .
اين قضيه مال يه ماهه پيش . امروز بدون مصرف الكل هم همين بلا سرم اومد . دو رةز پيش هم همچنين . ابروم داره ميره راهكار بدين .
اسپم آزاد ... :( :(
كلاً چند وقتيه فقط رو يه پزيشن خاص برادرمون درست حسابي به وجد مياد .
البته امروز شديداً استرس داشتم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به نظرم مشکل مربوط به اعصاب و روان میشه! به پزشک متخصص مراجعه کنید.

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
احتمالا زیاده روی کردی...یه چن وقت به کمر و بیزه هات استراحت بده و در **** غذایت خرما بچپون...خود به خود رِدیف میشه

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
دوست عزیز، خودت خوب میدونی که بچه های اینجا معمولا پزشک نیستن، حتی اگر کسی بگه پزشکم قاعدتا نباید روی حرفش حساب کنی و همین طور روی حرف من و حرف اول و آخر رو جهت سلامتیت باید از یک پزشک متخصص بگیری.

اما من با توجه به تجربه ای که دارم بهت میگم اگر سنت زیر 40 سال هست این مشکل خاصی نیست. اگر تیر میکشه و رها میکنه دوباره تیر میکشه و رها میکنه و به همین صورت ( یا در فواصل زمانی تیر میکشه ) این بیشتر عصبی هست ( اگر در خواب هم درد نداری و با خوابیدن احساس تسکین میکنی این خودش نشونه عصبی بودن درد هست ) ، درد هایی که به مسئله قلبی مربوط میشه قبل از درد دست معمولا درد قفسه سینه هست اون هم نه به صورت تیر کشیدن، بیشتر درد هایی که مدام تر هست، مثلا نیم ساعت درد و چند بار درطی شبانه روز تکرار، همچنین در شب درد بیشتر.

انشالا که سلامت باشید
سلام
مرسی از کمکتون دقیقا درد من همینطور مثلا شب که خوابیدم کاملا دردم افتاد و هیچ دردی نداشتم و خیلی خوب خوابیدم
ولی صبح که بیدار شدم و یادم افتاد که این درد و داشتم بلافاصله باز دستم شروع کرد به تیر کشیدن
هر چند امروز مقدار تیر کشیدنش خیلی کمتره
بعد من دردی در قفسه سینه ندارم و این درد فقط در کتف و بازومه یعنی اونجا تیر میکشه
در هر صورت باز میرم دکتر و خودمو نشون میدم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
سلام علیکم

بیزحمت در مورد بلیچینگ دندان توضیح بدهید.اینکه آیا ضرر داره یا نه؟ چقدر دوام میاره؟ بعدش پرهیز خوردنی های خاص داره یا نه؟ و...
لطفا زوده زود.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام علیکم

بیزحمت در مورد بلیچینگ دندان توضیح بدهید.اینکه آیا ضرر داره یا نه؟ چقدر دوام میاره؟ بعدش پرهیز خوردنی های خاص داره یا نه؟ و...
لطفا زوده زود.

میگن مهمترین عارضش حساس شدن دندانهاست.

**** خاصی نیاز نداره اگر خوردن نوشابه و کشیدن سیگار و اینا لک یا زردی ایجاد کنه با جرم گیری به موقع رفع میشن.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام علیکم

لطفا زوده زود.

با دستگاه Zoom انجام ندهید ! هزینه ای حدود 500 تومان داره و چند روز هم بیشتر دوام نداره ..

از این کیت های ACP DayWhite یا NightWhite بخرید و فالب دندان اتون رو هم باید دندان پزشک درست کنه .. خیلی خوبه و خودتون هر موقع که خواستید استفاده میکند و حساسیت آنچنانی هم ایجاد نمیکنه ..

بالا