• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
میگن مهمترین عارضش حساس شدن دندانهاست.

**** خاصی نیاز نداره اگر خوردن نوشابه و کشیدن سیگار و اینا لک یا زردی ایجاد کنه با جرم گیری به موقع رفع میشن.

مرسی از جوابتون.ولی گمونم این جرم گیری معمولی باشه که حساس میکنه .

با دستگاه Zoom انجام ندهید ! هزینه ای حدود 500 تومان داره و چند روز هم بیشتر دوام نداره ..

از این کیت های ACP DayWhite یا NightWhite بخرید و فالب دندان اتون رو هم باید دندان پزشک درست کنه .. خیلی خوبه و خودتون هر موقع که خواستید استفاده میکند و حساسیت آنچنانی هم ایجاد نمیکنه ..

از شما هم مرسی.بعدش این روش آسیب رساننده که نیست؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مرسی از جوابتون.ولی گمونم این جرم گیری معمولی باشه که حساس میکنه .

از شما هم مرسی.بعدش این روش آسیب رساننده که نیست؟

نه این روشها آسیبی نمیرسونه ولی جرم گیری خوب نیست مگر در مواقعی که واقعا ضرروی باشه .. در ضمن اسم اش روش هست دیگه " بلیچ " روی ماده شوینده هم که تو دستشویی میرزند نوشته " پلیچ " و خوب هر کاری عوارض خودش رو داره ولی کمترین عوارض رو کیت سفید کننده ACP داره .. این آشغالهایی هم که تو این سایتها میفروشند استفاده نکنید مینای دندان اتون رو خراب میکنه فقط هموم کیت ACP DayLight رو بخرید و استفاده کنید 1 هفته ای جواب خواهید گرفت

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
نه این روشها آسیبی نمیرسونه ولی جرم گیری خوب نیست مگر در مواقعی که واقعا ضرروی باشه .. در ضمن اسم اش روش هست دیگه " بلیچ " روی ماده شوینده هم که تو دستشویی میرزند نوشته " پلیچ " و خوب هر کاری عوارض خودش رو داره ولی کمترین عوارض رو کیت سفید کننده ACP داره .. این آشغالهایی هم که تو این سایتها میفروشند استفاده نکنید مینای دندان اتون رو خراب میکنه فقط هموم کیت ACP DayLight رو بخرید و استفاده کنید 1 هفته ای جواب خواهید گرفت

خیلی ممنون از راهنمایی.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان عزیز سفید کردن دندانها باید توسط دندانپزشک انجام بشه. کاری نیست که توی خونه انجام بدید! اثرش دائمی است و حساسیت شدیدی ایجاد میکنه به طوری که اگر پیش یه دندانپزشک منصف برید، خودش اول شما رو آگاه میکنه از این مورد!

این کیتهایی که خودتون میخرید و استفاده میکنید یه چیزی توی مایه های خمیر دندان سفید کننده هستند با قدرت بیشتر... اصلا قابل مقایسه با بلیچینگ توسط دندانپزشک نیستند! مثلا بخواید از 1 تا 100 امتیاز بدید، خمیر دندان سفید کننده امتیازش 10 هست، کیت سفیدکننده در خانه امتیازش 25 هست و سفید کردن در مطب امتیازش 100 هست!

جرمگیری اگر توسط دندانپزشک با براشهای یکبار مصرف یا air pulling انجام بشه، اگر سالی 2 بار هم انجام بشه نه تنها آسیبی به دندان نمیزنه، بلکه از دمینرالیزاسیون مینا که زیر توده ای از stain ها گیر افتاده جلوگیری میکنه!

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سفید کردن دندانها باید توسط دندانپزشک انجام بشه. کاری نیست که توی خونه انجام بدید! اثرش دائمی است و حساسیت شدیدی ایجاد میکنه به طوری که اگر پیش یه دندانپزشک منصف برید، خودش اول شما رو آگاه میکنه از این مورد!

این کیتهایی که خودتون میخرید و استفاده میکنید یه چیزی توی مایه های خمیر دندان سفید کننده هستند با قدرت بیشتر... اصلا قابل مقایسه با بلیچینگ توسط دندانپزشک نیستند! مثلا بخواید از 1 تا 100 امتیاز بدید، خمیر دندان سفید کننده امتیازش 10 هست، کیت سفیدکننده در خانه امتیازش 25 هست و سفید کردن در مطب امتیازش 100 هست!

جرمگیری اگر توسط دندانپزشک با براشهای یکبار مصرف یا air pulling انجام بشه، اگر سالی 2 بار هم انجام بشه نه تنها آسیبی به دندان نمیزنه، بلکه از دمینرالیزاسیون مینا که زیر توده ای از stain ها گیر افتاده جلوگیری میکنه!

آدم میمونه چیکار کنه؟! من شخصا به دنبال یه روش بی ضرر یا کم ضرر هستم.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آدم میمونه چیکار کنه؟! من شخصا به دنبال یه روش بی ضرر یا کم ضرر هستم.

شما یه جرمگیری با air یا براش یکبار مصرف بکنید، رنگ دندونهاتون سفیدتر میشه. اگه بازم میخواید سفید بشه با دندانپزشکتون مشورت کنید معمولا یه روش ترکیبی برای سفیدکردن دندانها استفاده میکنند. جرمگیری اگه با فرچه های چندبار مصرف قدیمی انجام نشه، کاملا و 100% بی ضرر و بهداشتی است. حتما این کارو انجام بدید و شاید بعدش از رنگ دندانهاتون راضی شدید.

اینو هم بدونید رنگ دندانها هم جنبه ارثی داره و هم به میزان کلسیم دریافتی در زمان نوزادی بستگی داره. چیزی نیست که بگیم کسی که دندانش زرده، بهداشت رو رعایت نمیکنه و از این حرفا... کسی هم ممکنه دندانهاش مثل برف باشه ولی همشون پوسیده باشن چون هفته ای یک بار مسواک میزنه! :D

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
شما یه جرمگیری با air یا براش یکبار مصرف بکنید، رنگ دندونهاتون سفیدتر میشه. اگه بازم میخواید سفید بشه با دندانپزشکتون مشورت کنید معمولا یه روش ترکیبی برای سفیدکردن دندانها استفاده میکنند. جرمگیری اگه با فرچه های چندبار مصرف قدیمی انجام نشه، کاملا و 100% بی ضرر و بهداشتی است. حتما این کارو انجام بدید و شاید بعدش از رنگ دندانهاتون راضی شدید.

اینو هم بدونید رنگ دندانها هم جنبه ارثی داره و هم به میزان کلسیم دریافتی در زمان نوزادی بستگی داره. چیزی نیست که بگیم کسی که دندانش زرده، بهداشت رو رعایت نمیکنه و از این حرفا... کسی هم ممکنه دندانهاش مثل برف باشه ولی همشون پوسیده باشن چون هفته ای یک بار مسواک میزنه! :D

پس من اول یه جرمگیری به روشی که شما گفتید انجام بدم ببینم چطور میشه.
دقیقا مشکل من هم همینه که شما گفتید! بعضی از اطرافیان خیال میکنن رنگ دندون آدم 100% مربوط میشه به مسواک زدن! در صورتیکه طبق گفته شما جنبه ارثی و... داره.
ممنون از راهکارهای پیشنهادی.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پس من اول یه جرمگیری به روشی که شما گفتید انجام بدم ببینم چطور میشه.
دقیقا مشکل من هم همینه که شما گفتید! بعضی از اطرافیان خیال میکنن رنگ دندون آدم 100% مربوط میشه به مسواک زدن! در صورتیکه طبق گفته شما جنبه ارثی و... داره.
ممنون از راهکارهای پیشنهادی.

شما بخواید بلیچ هم بکنید از هر نوع، باید قبلش جرم گیری کنید.

جایی برید که دستگاه air pull داشته باشه... air pull دستگاهیه که برس نداره... با فشار هوا و آب و یه ماده پلیش، جرم ها و stain ها رو پاک میکنه. دستگاه گرونیه و هر دندانپزشکی نداره.

یا جایی برید که از براشهای یکبار مصرف استفاده کنن.

پیشنهاد میکنم اول یه جرمگیری انجام بدید، بعد خمیر دندان سفید کننده سنسوداین رو 6 ماه امتحان کنید. فکر کنم اگه خیلی روی رنگ دندانهاتون وسواس نداشته باشید، کاملا راضی خواهید شد.

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
شما بخواید بلیچ هم بکنید از هر نوع، باید قبلش جرم گیری کنید.

جایی برید که دستگاه air pull داشته باشه... air pull دستگاهیه که برس نداره... با فشار هوا و آب و یه ماده پلیش، جرم ها و stain ها رو پاک میکنه. دستگاه گرونیه و هر دندانپزشکی نداره.

یا جایی برید که از براشهای یکبار مصرف استفاده کنن.

پیشنهاد میکنم اول یه جرمگیری انجام بدید، بعد خمیر دندان سفید کننده سنسوداین رو 6 ماه امتحان کنید. فکر کنم اگه خیلی روی رنگ دندانهاتون وسواس نداشته باشید، کاملا راضی خواهید شد.

پس قبل رفتن برای جرم گیری از دکتر بپرسم که اون دستگاه رو دارن یا نه.مرسی
راستش الان مدت چهار ساله که روزی چهاربار با خمیردندون سفید کننده "کرست" دندونامو مسواک میزنم.ولی نتیجه جالبی نداشته متاسفانه.خب مثل اینکه انتخابم خوب نبوده.حتما "سنسوداین" رو تست میکنم.ولی شش ماه خیلی زیاده...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پس قبل رفتن برای جرم گیری از دکتر بپرسم که اون دستگاه رو دارن یا نه.مرسی
راستش الان مدت چهار ساله که روزی چهاربار با خمیردندون سفید کننده "کرست" دندونامو مسواک میزنم.ولی نتیجه جالبی نداشته متاسفانه.خب مثل اینکه انتخابم خوب نبوده.حتما "سنسوداین" رو تست میکنم.ولی شش ماه خیلی زیاده...

از منشیش هم بپرسید بهتون میگه :blush:

تا اونجایی که من میدونم (البته اطلاعاتم قدیمیه) خمیر دندان سفید کننده رو باید هفته ای دو سه بار استفاده کنید. الآن مطمئنید چیزی به اسم دندان توی دهنتون هست؟ :blink: :p روی خودش نوشته بود روزی 4 بار؟ :eek:

حتما پیش دکتر رفتید بهش بگید 4 سال روزی 4 بار خمیردندان سفیدکننده زدید.

سنسوداین خیلی عالیه... مخصوصا الآن که پمپیش هم اومده حدود 7 تومنه ولی 2 ماه سرویس میده! :D

meygol

Registered User
لایک‌ها
0
از منشیش هم بپرسید بهتون میگه :blush:

تا اونجایی که من میدونم (البته اطلاعاتم قدیمیه) خمیر دندان سفید کننده رو باید هفته ای دو سه بار استفاده کنید. الآن مطمئنید چیزی به اسم دندان توی دهنتون هست؟ :blink: :p روی خودش نوشته بود روزی 4 بار؟ :eek:

حتما پیش دکتر رفتید بهش بگید 4 سال روزی 4 بار خمیردندان سفیدکننده زدید.

سنسوداین خیلی عالیه... مخصوصا الآن که پمپیش هم اومده حدود 7 تومنه ولی 2 ماه سرویس میده! :D

راستش روی خمیردندونه که چیزی در مورد چند بار زدن ننوشته بود! من خودم عادت دارم در روز 4 بار مسواک میزنم و خب هر سری هم از این خمیردندونه استفاده کردم.وضع دندونام که خوبه چکاپ شش ماهه میرم.ولی نمیدونم چرا نتیجه نداده.جالبیش اینه که نتیجه نابودی هم نداده بقول شما!!!
مرسی

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
مرسی از کمکتون دقیقا درد من همینطور مثلا شب که خوابیدم کاملا دردم افتاد و هیچ دردی نداشتم و خیلی خوب خوابیدم
ولی صبح که بیدار شدم و یادم افتاد که این درد و داشتم بلافاصله باز دستم شروع کرد به تیر کشیدن
هر چند امروز مقدار تیر کشیدنش خیلی کمتره
بعد من دردی در قفسه سینه ندارم و این درد فقط در کتف و بازومه یعنی اونجا تیر میکشه
در هر صورت باز میرم دکتر و خودمو نشون میدم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

بله همونطور که گفتم تقریبا مطمئن باش که عصبی هست، روحیه و فضای فعلیت که عوض بشه خوب میشی. احتمالا الان تحت استرسی هستی که شاید حتی خودت هم متوجه نیستی یا یه مشغله فکری داری.
پیشنهادم بهت اینکه که کاری رو که ازش لذت میبری رو انجام بدی، چیزی که 180 درجه با فضای الانت متفاوت باشه....یه وقت نری مواد یا الکل بزنی :D منظورم فیلمی بازی ای مهمونی چیزی هست
در ضمن احتمالا از اون دسته افرادی هستی که به مریضی حساسی و هی فکر میکنی الان یه چیزیت شده؛ هی هم میخوای بری دکتر ... اگه الان جلوش رو نگیری این فکر مریضی از پا درت میاره

با این حال من باز نمیتونم بگم دکتر نری و به حرف ما گوش کنی ... کلا حرف دکتر مطمئن تر هست،

avizhe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
تشكر بسيار از متخصصين عزيز و ساير دوستان به خاطر ايجاد اين تاپيك مفيد
من طي مدت يكي دوسال كه موزيك گوش ميدم و هدستاي مختلفي رو استفاده كردم متوجه شدم كه گوش راستم نسبت به گوش چپم شنوايي كمتري داره
همين مسئله اذيتم ميكنه
ايرادي نداره اگه تنظيمات مربوط به بالانس صدا رو تغيير بدم تا توازن بين صداي شنيده شده توسط گوشام برقرار بشه؟
ايا استفاده از هدست ميتونه به گوشام آسيب برسونه(مخصوصا صداي بلند)؟

just1

Registered User
لایک‌ها
194
با سلام.دو تا سوال دارم که خواهش میکنم تا فردا شب بهم جوابش رو بدند،خیلی کارم گیره بخدا
*ما تو سرطان ها،سرطان کبد هم داریم؟ یعنی اسمش همین باشه و فقط کبد رو تحت تخریب قرار بده؟
*آدرس و شماره تماس ی متخصص داخلی،که تشخیصش خوب باشه،تو تهران یا کرج،اگه شهر های حاشیه تهرانم باشه عیبی نداره.
ممنونتون میشم،خواهشا سریعتر به این دوتا سوال جواب بدید.
از ته دلم دعاگوتون میشم واقعا.
یاعلی

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
یه بحثی شد این خدانشناسا یه کاری دست ما دادن
در مورد بیماری واریکوسل
گفتن این کیسه بیزه اگه رگ داخل باشه (با دست حس میشه ) این رگا خود بیماریه !!!
درسته ؟ اگه رگ نباشه پس تخم ها به چی باید وصل باشن ؟ :eek:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آقا من جلوي چشام نقاط سياه ميبينم . چشم پچم اينجوريه ؟ رفتم دكتر گفت چيزيت نيست و شبكيه ات سالمه . من چيكار كنم خووب بشم ؟ اعصاب منو خورد ميكنه . خيلي اذيت ميشم . خيلي . . . كمك كنيد

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با سلام.دو تا سوال دارم که خواهش میکنم تا فردا شب بهم جوابش رو بدند،خیلی کارم گیره بخدا
*ما تو سرطان ها،سرطان کبد هم داریم؟ یعنی اسمش همین باشه و فقط کبد رو تحت تخریب قرار بده؟
*آدرس و شماره تماس ی متخصص داخلی،که تشخیصش خوب باشه،تو تهران یا کرج،اگه شهر های حاشیه تهرانم باشه عیبی نداره.
ممنونتون میشم،خواهشا سریعتر به این دوتا سوال جواب بدید.
از ته دلم دعاگوتون میشم واقعا.
یاعلی
بله داریم، ولی زیاد شایع نیست و تشخیصش مساله ساده ای نیست و نباید هر مشکلی پیش اومد آدم فکر کنه که سرطان کبد در کاره...

اطلاعات بیشتر راجع به این بیماری اینجا.

برای بررسی مشکل فردی که مشکوک به این بیماریه باید برید پیش فوق تخصص گوارش و آزمایشات و معاینات لازم رو انجام بدین. گوارشی ها هم همه شون خوب هستند چون جزو فوق های باکلاس رشته داخلیه، ولی چند تاشون مثل دکتر میرباقری (بیمارستان امیراعلم)، دکتر قدیمی (بیمارستان امیراعلم)، و دکتر دریانی (بیمارستان امام *****) خیلی معروف هستند، که البته سر همه شون هم حسابی شلوغه...
یه بحثی شد این خدانشناسا یه کاری دست ما دادن
در مورد بیماری واریکوسل
گفتن این کیسه بیزه اگه رگ داخل باشه (با دست حس میشه ) این رگا خود بیماریه !!!
درسته ؟ اگه رگ نباشه پس تخم ها به چی باید وصل باشن ؟ :eek:
بیضه ها رگ دارند، ولی رگ هاشون نباید بزرگ باشه به نحوی که قابل مشاهده باشه یا با زور زدن قابل مشاهده بشه. اگر بزرگ بشه همین واریکوسل میگن بهش. اطلاعات بیشتر اینجا.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
[بله داریم، ولی زیاد شایع نیست و تشخیصش مساله ساده ای نیست و نباید هر مشکلی پیش اومد آدم فکر کنه که سرطان کبد در کاره...

اطلاعات بیشتر راجع به این بیماری اینجا.

برای بررسی مشکل فردی که مشکوک به این بیماریه باید برید پیش فوق تخصص گوارش و آزمایشات و معاینات لازم رو انجام بدین. گوارشی ها هم همه شون خوب هستند چون جزو فوق های باکلاس رشته داخلیه، ولی چند تاشون مثل دکتر میرباقری (بیمارستان امیراعلم)، دکتر قدیمی (بیمارستان امیراعلم)، و دکتر دریانی (بیمارستان امام *****) خیلی معروف هستند، که البته سر همه شون هم حسابی شلوغه...
QUOTE=mahi58;4728543]

این سه تا دکتری که فرمودید،چطوری باید نوبت بگیرم؟زنگ بزنم اطلاعات تلفن تهران،شماره مطبشون رو میدند؟یا بباید جور دیگه اقدام کنم؟
واقعا ممنونم داداشی...

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این سه تا دکتری که فرمودید،چطوری باید نوبت بگیرم؟زنگ بزنم اطلاعات تلفن تهران،شماره مطبشون رو میدند؟یا بباید جور دیگه اقدام کنم؟
واقعا ممنونم داداشی...

خواهش می کنم. :)

هر موقع تلفن مطب یکی از اساتید پزشک دانشگاه رو خواستید می تونید با 118 تماس بگیرید و شماره مطب شون رو بگیرید یا این که با بیمارستان هایی که نوشتم تماس بگیرید و بپرسید درمانگاه هاشون کی هستش (که اگر به اون بیمارستان ها مراجعه کنید رزیدنت ها مریض تون رو می بینند و به اساتید معرفی می کنند) یا این که از همون بیمارستان ها شماره مطب شون رو بگیرید.

ممکنه پزشک ها از این موتور جستجوی پزشک هم قابل پیدا کردن باشند. من الان اینها رو براتون پیدا کردم:

نام و نام خانوادگی : دکتر رامين قديمي

رشته تخصصی : فوق تخصص بيماريهاي گوارش

استان : تهران

شهر : تهران

مطب : خ شهيد بهشتي تقاطع ميرعماد ساختمان پزشکي مير عماد

تلفن : 88746626

نام و نام خانوادگی : دکتر سيدامير ميرباقري

مطب : خ ولي عصر-نبش خيابان زنديه-1184-ط2

تلفن : 88676922

نام و نام خانوادگی : دکتر ناصر ابراهيمي درياني

مطب : وليعصر بالاتراز ظفر کوي ناصري جنب سي تي اسکن جام جم پ 130

تلفن : 88799446

می تونید تلفن بزنید ببینید درسته یا نه. فقط امیدوارم وقت های 6 ماهه نخوان بدن بهتون (اگر این طور شد برید پیش هر فوق تخصص گوارش دیگه ای که سرش خلوت تر بود).

just1

Registered User
لایک‌ها
194
خواهش می کنم. :)

هر موقع تلفن مطب یکی از اساتید پزشک دانشگاه رو خواستید می تونید با 118 تماس بگیرید و شماره مطب شون رو بگیرید یا این که با بیمارستان هایی که نوشتم تماس بگیرید و بپرسید درمانگاه هاشون کی هستش (که اگر به اون بیمارستان ها مراجعه کنید رزیدنت ها مریض تون رو می بینند و به اساتید معرفی می کنند) یا این که از همون بیمارستان ها شماره مطب شون رو بگیرید.

ممکنه پزشک ها از این موتور جستجوی پزشک هم قابل پیدا کردن باشند. من الان اینها رو براتون پیدا کردم:

می تونید تلفن بزنید ببینید درسته یا نه. فقط امیدوارم وقت های 6 ماهه نخوان بدن بهتون (اگر این طور شد برید پیش هر فوق تخصص گوارش دیگه ای که سرش خلوت تر بود).

نمیدونم چطور ازت تشکر کنم.امیدوارم همیشه تنت سلام باشه و هیچ موقع تو زندگی امیدت رو از دست ندی.
خیلی گلی.خیلی خیلی...فدات بشم داداشی

بالا