• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوست عزیز، حجامت یک ریال ارزش علمی نداره و فقط به درد تحمیق مردم می خوره! قبلا مفصل بحث شده در این مورد و می تونید تو این تاپیک ببینید که افراد متخصص و افراد بی اطلاع حاضر در این انجمن هر کدوم در مورد این مساله چی فکر می کنند.

فقط لطفا قبل از این که سوالی در این مورد بپرسید مطالب مطرح شده در اون تاپیک رو کامل بخونید، چون تقریبا جواب هر سوالی در اونجا داده شده و با عرض معذرت واقعا حوصله وارد شدن تو یه ماراتن مسخره دیگه در مورد این موضوع بی ارزش رو ندارم...

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

دیدم وضعیت بخش آزاد پزشکی شده گفتم منم یک سوالی بکنم !

آیا به نظرتون راهی میشناسید برای افزایش قد ، بعد از بسته شدن استخوانها ؟

من سنم 23 قدم هم حدود 170 هست و آرزوم قد بلند بود :( کاریش نمیشه کرد دیگه نه ؟!

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
سلام

دیدم وضعیت بخش آزاد پزشکی شده گفتم منم یک سوالی بکنم !

آیا به نظرتون راهی میشناسید برای افزایش وزن، بعد از بسته شدن استخوانها ؟

من سنم 23 قدم هم حدود 170 هست و آرزوم وزنم زیاد بود کاریش نمیشه کرد دیگه نه ؟!

H9(v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
چون از سن رشد گذشتی تنها راهش اینه که بری جراحی کنی که این نوع جراحی اصلا خوب نیست خیلی دردناک و دارای عوارض و ...

کلا بیخیال دنیا دو روزه :happy: :rolleyes:

راستی چرا دو بار تاپیک زدی ؟؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
چه خبره این همه سوال پزشکی شده امشب؟. الان به یکی از دوستان گفتم.استخونهات بسته شده؟ منظورت صفحاته؟ عکس گرفتی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
افزایش وزن چه ربطی به بسته شدن استخوانها داره!:blink: اون قده که دیگه بلند نمیشه

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
چه خبره این همه سوال پزشکی شده امشب؟. الان به یکی از دوستان گفتم.استخونهات بسته شده؟ منظورت صفحاته؟ عکس گرفتی؟

آره همون که شما گفتی منم یاد گرفتم گفتم :lol: عکس نه نگرفتم ولی خوب تابلو هست دیگه توی سن من بسته شده !!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره همون که شما گفتی منم یاد گرفتم گفتم :lol: عکس نه نگرفتم ولی خوب تابلو هست دیگه توی سن من بسته شده !!!

اگه بسته شده دیگه راهی نیست به جز عمل جراحی که اونو کلا باید بیخیال شد.

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
من شنیدم قد تا 26-26 سالگی رشد می کنه

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
منظور از سوال 3 این بود که فکر میکنی چه اشکالی داره اگه توی چشم کسی نگاه کنی؟
حس میکنم طرف مقابلم خوشش نمیاد از این کار

منظورم از سوال 6 عیب ظاهری بود، آیا توی تیپ و ظاهرت عیبی میبینی؟
خیر ، من از نظر ظاهری هیچ مشکلی ندارم
یه آدم معمولی ام و مشکلی هم با تیم و ظاهرم ندارم

منظورت در جواب سوال 9 از اینکه گفتی " تازه فهمیدم زندگی یعنی چی" چی هست؟ توضیح بده لطفا
میدونی
گاهی اوقات دلت میخواد تنها باشی و کسی ازت انتظاری نداشته باشه و فقط خودت باشی و خودت
دوستی با اون دختر با اینکه تلفنی بود ، برای من مسئولیت درست کرده بود
صادقانه بگم
حوصلشو دیگه نداشتم
و حس میکردم داره آزادیم گرفته میشه

در کل این حس بدی که داری با همه افراد یکجوره؟ یا با دختر ها و پسر ها متفاوته؟
60% دخترا و 40% پسرا
بستگی داره طرف منو میشناسه یا نه
اگه منو نشناسه این درصد خیلی پایین میاد و اعتماد به نفسم خیلی بالاتره

مثلا در مورد نگاه کردن که میگی بدت میاد طرف چه دختر باشه چه پسر تفاوتی میکنه؟ چه تفاوتی؟

گفتم که
زیاد فرقی نمیکنه
مهم اینه که طرف داره تو ذهن خودش چه فکری درباره من میکنه

اینکه میگی از دخترها خوشت نمیاد واقعا از ته دل این حرف رو میزنی؟ یا ته دلت دوست داری با دختری باشی و این نیاز رو حس میکنی؟
خیر
ازشون بدم نمیاد
ولی احساسی هم نسبت بهشون ندارم
تو نخ هیچ دختری هم نیستم
البته مذهبی هم نیستم و ارتباط بین دختر و پسر رو بد نمیدونمش
اگه یه دختر فقط بخواد یه دوستی معمولی و پاستوریزه داشته باشه منم بدم نمیاد ولی به شرطی که مسئولیت برام بوجود نیاره و ازم انتظاری نداشته باشه

غیر از این مورد تلفنی هیچ ارتباط دیگه که منجر به مشکل دیگه ای از جمله بی اعتمادی به دخترها ( مرسوم به شکست عشقی ) بشه نداشتی؟
خوشبختانه خیر

ببخشید من نمیدونستم جواب دادی

خب، چیزایی که میخوام بهت بگم توجه داشته باش که از نگاه یک روانشناس نیست، از نگاه من و تشخیص من که موردهای مشابهی دیدم هست. پس دلیل نمیشه حتما حرفم درست باشه و برای برطرف شدن مشکل پیشنهادم مراجعه به روانشناس هست به خصوص که سنت هم خیلی مهم و مناسب هست و تاکیید دارم تا دیر نشده حلش کنی.

ببین مشکل تو در سه چیز خلاصه میشه، زود قضاوتی + بدبینی + نبود احساس موفقیت اجتماعی

چندتا تمرین بهت میدم یه مدت اتجام بده فقط برای تست، سعی کن حتی برات سحت هم بود انجام بدی :

1) تا وقتی کسی چیزی به زبون نیاورده در مورد نظرش به تو، هیچ فکر پیش زمینه ای نکن ( در اصل فکرت رو عملی نکن و روش پافشاری نکن ) و سعی کن به افراد بدون توقع ( دقت کن بدون توقع ) نزدیک بشی، به خصوص دخترا تا جایی که بتونن راحت راجع بهت نظرشونو بگن. ( این نکته رو هم توجه داشته باش که ایجاد توقع در کسی نکنی )
بعد این نظرات رو با چیزی که از قبل فکر میکردی مقایسه کن.

2) مواردی مثل همین کنفرانس رو حتی سعی کن زودتر انجام بدی، به هیچ وجه فکر پیش زمینه ای حتی مثبت قبل از انجام کارت ( هر کاری ) نداشته باش، فقط و فقط متمرکز این باش که کارت رو درست انجام بدی، وقتی میدونی مثلا در زمینه کامپیوتر سر تری دلیلی پس نداره نگران واکنش افراد باشی. مطمئن باش در لحظه ای که انسان داره کاری رو ( مثل ارائه ) انجام میده اکثر توجه ها فقط به اون کاره نه به اون شخص.

3) سعی کن موقعیت های اجتماعی خودت رو زیادتر کنی. مثلا استقلال مالی و داشتن کاری مستقل از خانواده هرچند کوچک روحیه قوی ایجاد میکنه و فکرای زائد رو دور میکنه. انجمن های علمی، برنامه های ورزشی تیمی میتونه حتی کاملا مشکلت رو برطرف کنه

اگه تست کردی ( حداقل برای یک ماه ) نتیجه اش رو اعلام کن

با آرزوی موفقیت!

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
اگه بسته شده دیگه راهی نیست به جز عمل جراحی که اونو کلا باید بیخیال شد.

یعنی آرزو به دل باید بمیریم ؟ :hmm:

خیلی مضخرفه آدم به یک چیزی حتی با تلاش هم نرسه !

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بابا من یکی رو میشناسم تا 25 سالگی صفحاتش باز بود.شاید شانست بکسه.حالا 10 تومن خرج کن برو عکس بگیر ببر پیس یک دکتر اگه باز بود ببرش بالا.چون اگر باز باشه اما ولس کنی بعدا پشیمون میشی.پاشو همین فردا برو عکس بگیر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی آرزو به دل باید بمیریم ؟ :hmm:

خیلی مضخرفه آدم به یک چیزی حتی با تلاش هم نرسه !

خودت میگی صفحات رشدت بسته شده. باید قبل از بسته شدن تلاش میکردی.

برو عکس بگیر ضرر نداره.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
خودت میگی صفحات رشدت بسته شده. باید قبل از بسته شدن تلاش میکردی.

برو عکس بگیر ضرر نداره.

ای آقا ..................... هیچی نگم بهتره :hmm:

خوب کدوم پزشک باید برم عکس بگیرم ! بعید میدونم همچین شانسی داشته باشم که باز باشه !

باز باشه میشه کاری کرد ؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
بابا من یکی رو میشناسم تا 25 سالگی صفحاتش باز بود.شاید شانست بکسه.حالا 10 تومن خرج کن برو عکس بگیر ببر پیس یک دکتر اگه باز بود ببرش بالا.چون اگر باز باشه اما ولس کنی بعدا پشیمون میشی.پاشو همین فردا برو عکس بگیر

خدا کنه باز باشه ! کدوم دکتر باید رفت ؟!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
شما میتونی دکتر عمومی بری برای نوشتن آزمایشت.اینجا ماهر بودن دکتر مهم نیست مهم اینه که فقط بنویسه تو دفترچت که بری عکس بگیری.بعدش عکس رو ببر پیش یک متخصص غدد و مفاصل.اگر گفت بازه.با نهایت 2 تومن میتونی تا 10 سانت بیای بالا

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
شما میتونی دکتر عمومی بری برای نوشتن آزمایشت.اینجا ماهر بودن دکتر مهم نیست مهم اینه که فقط بنویسه تو دفترچت که بری عکس بگیری.بعدش عکس رو ببر پیش یک متخصص غدد و مفاصل.اگر گفت بازه.با نهایت 2 تومن میتونی تا 10 سانت بیای بالا

خیلی عالیه ! خدایا صفحات رشدمان را حداقل باز کن ! ولی با این سن بعید میدونم :(

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من بعید نمیدونم با این سنت اما بعید میدونم با این فکر منفی بشه.من فکر نکنم دیگه تو این تاپیک بیام اما سوالی بو برام پ.خ کن

بالا