• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
من بعید نمیدونم با این سنت اما بعید میدونم با این فکر منفی بشه.من فکر نکنم دیگه تو این تاپیک بیام اما سوالی بو برام پ.خ کن

مرسی ، این سام چی چی تراپین که توی اون تاپیک گفتی چی بود ؟ با اون میشه کاری کرد ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه بسته شده باشه یه راه هست فقط خطر مرگ وجود داره و یه 10-15 تومن پول میخواد و تحمل درد فوق العاده بالا :wacko:
تو استخون یه چیزی مثل پیچ فرو میکنن و یه بار میشکونن استخونتو بعد یه ذره فاصله ایجاد میکنن و میزارن جوش بخوره (یه چند میلیمتر میره رو قدت!) بعد دوباره میشکونن و به همین ترتیب که آدم بمیره بهتر از اینه که این روش رو انجام بده.

ولی اگه باز باشه میشه کارهایی کرد.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
اگه بسته شده باشه یه راه هست فقط خطر مرگ وجود داره و یه 10-15 تومن پول میخواد و تحمل درد فوق العاده بالا :wacko:
تو استخون یه چیزی مثل پیچ فرو میکنن و یه بار میشکونن استخونتو بعد یه ذره فاصله ایجاد میکنن و میزارن جوش بخوره (یه چند میلیمتر میره رو قدت!) بعد دوباره میشکونن و به همین ترتیب که آدم بمیره بهتر از اینه که این روش رو انجام بده.

ولی اگه باز باشه میشه کارهایی کرد.

آره جراحی افزایش قد ، در موردش خیلی هم جستجو که کردم ولی به نظر بدرد نمیخوره یا حداقل توی ایران با بدترین کیفیت انجام میشه !

حالا فردا سعی میکنم برم یک عکس بگیرم ببینم چی میشه ! :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره جراحی افزایش قد ، در موردش خیلی هم جستجو که کردم ولی به نظر بدرد نمیخوره یا حداقل توی ایران با بدترین کیفیت انجام میشه !

حالا فردا سعی میکنم برم یک عکس بگیرم ببینم چی میشه ! :دی

عکس گرفتی، نتیجه شو بزار اینجا ببینیم باز بوده صفحات یا نه.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یکی از بستگان قدش 163 و 4 ماه دیگه 19 سالش تموم میشه آیا میشه برای قدش کاری کرد؟ صفحات رشدش بازه یا بستس؟ پیش دکتر غدد رفته با خنده گفت خیلی دیر اومدی.

شمقدر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
حدود يكي دوساله بعضي وقتا درد عجيبي تو قسمت جناق و وسط قفسه سينه احساس ميكنم دردش خيلي متفاوت با دردايه ديگس يه جور حالت درد استخوني
و درد همراه با انقباض
درد همينجور از سينه ميزنه بالا مياد گردنو ميگره بعد ميزنه به فك و از فك ميزنه به دندوناي آسيابم و قفسه سينه و گردن و فك و دندون باهم درد ميكنه جوري كه نميتونم بشينم بايد خودمو بندازم
زيادي قوز ميكنم - ممكنه اين درد مربوط به ستون فقراط باشه؟
چند سال پيش رژيم خيلي شديدي داشت و همينطور خود ار-ض-ايي
به نظر شما علت اين درد چيه؟
راستي معدم هم فك ميكنم مشكل داره هميشه حالت ضعف داره (مثل وقتي كه صبح از خواب پاميشي و معدت احساس ضعف و گرسنگي ميكني

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من دو تا مورد رو ميخواستم بپرسم!
اوليش شايد روانشناسي باشه: مدرسه راهنمايي كه ميرفتم يك مدير سگ صفت وحشي آشغالي داشتيم به نام م.ن كه با رفتارش باعث شد يك قسمت عمده زندگي من تغيير كنه ، يعني اين كه اگه اون نبود الان من خيلي خيلي بهتر از الان بودم ، همين وحشي گيري اين حيوان ،تا همين الان هم تاثير بسيار بدي رو من گذاشته تا جايي كه حتي يك مدت افسردگي گرفته بودم ، بعد از اين همه سال دوباره متوجه شدم كه اين آشغال نزديك ما زندگي ميكنه و هنوز هم همون مدرسه يا بهتره بگم شكنجه گاه رو داره و با پاچه خواري تونسته چندتا مدال و رتبه و اين جور چيزا رو بگيره در صورتي كه همه ميگن و من هم ميدونم اصلا لايق اين چيزا نيست ، الان ناچارا من به اين حيوان برخورد ميكنم و واقعا اعصابم ميريزه به هم ، يكسري ميگن بايد با اين موضوع كنار بياي چون كاري نميشه كرد ، نظر شما چيه؟

و اما يك سوال پزشكي:
انگشت من يك مدته پوست پوست ميشه تا جايي كه رسيده به گوشت شما ميدونيد چي شده؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
من دو تا مورد رو ميخواستم بپرسم!
اوليش شايد روانشناسي باشه: مدرسه راهنمايي كه ميرفتم يك مدير سگ صفت وحشي آشغالي داشتيم به نام م.ن كه با رفتارش باعث شد يك قسمت عمده زندگي من تغيير كنه ، يعني اين كه اگه اون نبود الان من خيلي خيلي بهتر از الان بودم ، همين وحشي گيري اين حيوان ،تا همين الان هم تاثير بسيار بدي رو من گذاشته تا جايي كه حتي يك مدت افسردگي گرفته بودم ، بعد از اين همه سال دوباره متوجه شدم كه اين آشغال نزديك ما زندگي ميكنه و هنوز هم همون مدرسه يا بهتره بگم شكنجه گاه رو داره و با پاچه خواري تونسته چندتا مدال و رتبه و اين جور چيزا رو بگيره در صورتي كه همه ميگن و من هم ميدونم اصلا لايق اين چيزا نيست ، الان ناچارا من به اين حيوان برخورد ميكنم و واقعا اعصابم ميريزه به هم ، يكسري ميگن بايد با اين موضوع كنار بياي چون كاري نميشه كرد ، نظر شما چيه؟

به نظر من نذار کهنه تر بشه و برو پیش یه روانشناس فکر میکنم هر چی زودتر بری بهتر بتونه کمکت کنه

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان
من یه غده چربی روی سرم دارم
اینو چجوری باید درمان کنم؟
به کجا باید مراجعه کنم و هزیتش چقدره؟
یکی میگفت باید بری بیمارستان رازی
عملش چجوریه باید موس سرو بتراشن یا نیازی نیست؟

ammmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حداکثر مدت ماه عسل دیابتی در افراد دیابت نوع 1 چقدره ؟

Dark B0y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! میخواستم یه صابون توپ و اصل و خارجی پیشنهاد کنید که چربی صورت و بدن رو ریشه کن کنه واسه چربی مو ام راه حلی اگه هست بگید مرسی

Dj_aghamajid

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
امروز صبح ساعت 7.5 زنگ خونمون زده شد. من فکر کردم کسی خونه نیست، خواب بودم، یک دفعه پریدم که برم آیفون رو بزنم، احساس بی تعادلی کردم، میتونسم راه برم ولی یکم احساس گیجی داشتم. رو پام وا میستادم ولی انگار تعادلم بسمت جلو بود. دوباره برگشتم که بخوابم اما خوابم نبرد. نگران شدم.اینقدر تو تلویزیون و... درباره ی بیماریها هشدار میدن، منم گفتم نکنه مثلا این ار علائم ام اس باشه!... تو خانوادمون سابقه ام اس نداریم. من قبلا حدود 1-2 سال پیش هم در طول روز یکبار خفیفتر از این رو تجربه کرده بودم. فقط مشکل خیلی خیلی جزئی تعادل. یعنی سرگیجه و مشکل دید و وز گوش و... نداشتم و ندارم.
دیروز کلی ورزش کرده بودم. شنا و دو میدانی، شام هم بیرون خوردم تقریبا سنگین. اینا رو گفتم شاید مشکل از فشار خون و چربی و... باشه.
الان مشکل تا حدودی زیادی رفع شده. اما با حرکت سرم کمی احساس گنگی میکنم. البته بخاطر استرس هم شاید تشدید شده باشه. الان راحت راه میرم.
قبلا مادرم بخاطر عفونت گوش، موقعی که از حالت درازکش بلند میشد احساس چرخش دنیا دور سرش میکرد. دکتر گوشش رو شستشو داد و یه سری قرص، زود خوب شد. داداشم هم مشابه همین، اما اون ظاهرا بالش بلندی زیره سرش میزازشت. دکتر گفت بخاطر اونه و بعد مشکلش حل شد.
من گوشم معمولا تمیزه. کوچیک بودم عفونت کرده بود ولی چند ساله که همیشه تمیزش میکنم. البته دیروز که شنا کردم شاید داخلش آب رفته باشه و ...
سنم 27 سال. وزن 79- قد 184

اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا از نگرانی در بیام. لازم هست اقدامی بکنم؟

lonely_angel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام روز بخیر
میشه چند تا کتاب بهم معرفی کنید راجع به آدرنالین و نور آدرنالین و عملکردشون و تفاوتشون
ممنون میشم
در اصل دنبال تفاوت این دو ترنسمیتر هستم

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
تو کتاب های مختلفی میشه پیدا کرد.,ولی تو گوگل هم سرچ کنید به نتیجه میرسید
ولی کتاب های فیزیولوژی اعصاب و غدد درون ریز و فیزیولوژی پزشکی دنبالشون باشی پیدا میکنی.یه جزوه دارم مربوط به کلینیکال پاتولوژی میشه که خب این مباحثم داره.الان دستم نیست دوشنبه برم کلینیک بخش مربوطه رو اسکن میکنم

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
امروز صبح ساعت 7.5 زنگ خونمون زده شد. من فکر کردم کسی خونه نیست، خواب بودم، یک دفعه پریدم که برم آیفون رو بزنم، احساس بی تعادلی کردم، میتونسم راه برم ولی یکم احساس گیجی داشتم. رو پام وا میستادم ولی انگار تعادلم بسمت جلو بود. ...

این طبیعیه و به دلیل اینکه سریع از خواب به حالت ایستاده رفتید بدن فرصت جبران افت فشار خون رو نداشته و خون به مغز کم رسیده + حرکت سریع و چرخشی تعادل گوش داخلی تون رو برهم زده.
جای نگرانی نیست.

Last edited:

Dj_aghamajid

Registered User
لایک‌ها
10
این طبیعیه و به دلیل اینکه سریع از خواب به حالت ایستاده رفتید بدن فرصت جبران افت فشار خون رو نداشته و خون به مغز کم رسیده + حرکت سریع و چرخشی تعادل گوش میانیتون رو برهم زده.
جای نگرانی نیست.

خیلی ممنونم از شما.:rolleyes:
آره بنظر میادحق با شماست.
بنظرتون چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه. باید آروم پاشم؟ مثلا قبل از ایستادن یه چند دقیقهای بشینم؟یکم راهنمایی کنید...
تشکر از وقتی که میزارید. :wub:

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
کافیه چند ثانیه قبل از برخاستن اراده کنید!!! با فکر کردن به بلند شدن بدن خودش رو تطبیق میده. با سن و سال شما مکانیسم های جبرانی اونقدر سریع و قوی هستن که در طی چند ثانیه فشار و تون عروق رو بالا ببرن. این اتفاق حتی در صورت تکرار شدن نگران کننده نیست. شما مستقیما از خواب به حالت ایستاده رفتین و اگر تو این فاصله بیدار میشدین با شنیدن صدای زنگ آیفون بدنتون اتومات تون عروقی رو برا بلند شدن هماهنگ میکرد.
حتی ممکنه صدای آیفون وجود نداشته بوده و اون رو هم hallucination (توهم) زده باشید که اون هم طبیعیه و در لحظات اول به خواب رفتن و اول برخواستن از خواب نرمال و حتی شایع هست. هرچند در افراد با استرس بالا بیشتر دیده میشه.

Dj_aghamajid

Registered User
لایک‌ها
10
تشکر.
توهم که نزدم. رفتم آیفون رو بزنم همون لحظه داداشم زد و در و باز کرد.
من کلا به صدای ناگهانی خیلی حساس هستم. یعنی کاملا قافلگیر(ترس و هیجان زده) میشم. استرس هم بعضی اوقات دارم. بستگی به شرایط زندگی که همه دارند.
اخیرا هم استرس دارم. حتی گاهی اوقات یه پلکم تیک کوچکی میزنه و بعد از رفع استرس خوب میشه.
بازم ممنونم.

lonely_angel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو کتاب های مختلفی میشه پیدا کرد.,ولی تو گوگل هم سرچ کنید به نتیجه میرسید
ولی کتاب های فیزیولوژی اعصاب و غدد درون ریز و فیزیولوژی پزشکی دنبالشون باشی پیدا میکنی.یه جزوه دارم مربوط به کلینیکال پاتولوژی میشه که خب این مباحثم داره.الان دستم نیست دوشنبه برم کلینیک بخش مربوطه رو اسکن میکنم

هنوز نرفتید کلینیک؟:rolleyes:

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
سلام روز بخیر
میشه چند تا کتاب بهم معرفی کنید راجع به آدرنالین و نور آدرنالین و عملکردشون و تفاوتشون
ممنون میشم
در اصل دنبال تفاوت این دو ترنسمیتر هستم

تو کتابهای فارماکولوژی دنبالش باید بگردی. اونم ترجیحا نه تو فارماکوی کلینیکال. کاتزونگ داره ولی نمیدونم در چه حد اطلاعات میخوای. ببین اینتو هست اونی که میخوای یانه: (زحمت قیلتر شکنو باید بکشی. البته حجمش کمه)
http://avaxhome.ws/ebooks/Katzung_Trevors_Pharmacology_Examination_and_Board_Review_repost.html
Download katzung - clinical pharmacology.pdf for free on uploading.com

اگه نه تو این یکی ها باید باشه که حجمشون برا دانلود بالاست:
http://avaxhome.ws/ebooks/science_books/medicine/0781783550_pharmacology.html
http://avaxhome.ws/ebooks/science_books/medicine/0073520861Pharmacol.html

امیدوارم لینکهاش خراب نباشه.

بالا