alishadmehr
Registered User
من بعید نمیدونم با این سنت اما بعید میدونم با این فکر منفی بشه.من فکر نکنم دیگه تو این تاپیک بیام اما سوالی بو برام پ.خ کن
مرسی ، این سام چی چی تراپین که توی اون تاپیک گفتی چی بود ؟ با اون میشه کاری کرد ؟
من بعید نمیدونم با این سنت اما بعید میدونم با این فکر منفی بشه.من فکر نکنم دیگه تو این تاپیک بیام اما سوالی بو برام پ.خ کن
اگه بسته شده باشه یه راه هست فقط خطر مرگ وجود داره و یه 10-15 تومن پول میخواد و تحمل درد فوق العاده بالا :wacko:
تو استخون یه چیزی مثل پیچ فرو میکنن و یه بار میشکونن استخونتو بعد یه ذره فاصله ایجاد میکنن و میزارن جوش بخوره (یه چند میلیمتر میره رو قدت!) بعد دوباره میشکونن و به همین ترتیب که آدم بمیره بهتر از اینه که این روش رو انجام بده.
ولی اگه باز باشه میشه کارهایی کرد.
آره جراحی افزایش قد ، در موردش خیلی هم جستجو که کردم ولی به نظر بدرد نمیخوره یا حداقل توی ایران با بدترین کیفیت انجام میشه !
حالا فردا سعی میکنم برم یک عکس بگیرم ببینم چی میشه ! :دی
سلام
من دو تا مورد رو ميخواستم بپرسم!
اوليش شايد روانشناسي باشه: مدرسه راهنمايي كه ميرفتم يك مدير سگ صفت وحشي آشغالي داشتيم به نام م.ن كه با رفتارش باعث شد يك قسمت عمده زندگي من تغيير كنه ، يعني اين كه اگه اون نبود الان من خيلي خيلي بهتر از الان بودم ، همين وحشي گيري اين حيوان ،تا همين الان هم تاثير بسيار بدي رو من گذاشته تا جايي كه حتي يك مدت افسردگي گرفته بودم ، بعد از اين همه سال دوباره متوجه شدم كه اين آشغال نزديك ما زندگي ميكنه و هنوز هم همون مدرسه يا بهتره بگم شكنجه گاه رو داره و با پاچه خواري تونسته چندتا مدال و رتبه و اين جور چيزا رو بگيره در صورتي كه همه ميگن و من هم ميدونم اصلا لايق اين چيزا نيست ، الان ناچارا من به اين حيوان برخورد ميكنم و واقعا اعصابم ميريزه به هم ، يكسري ميگن بايد با اين موضوع كنار بياي چون كاري نميشه كرد ، نظر شما چيه؟
سلام
امروز صبح ساعت 7.5 زنگ خونمون زده شد. من فکر کردم کسی خونه نیست، خواب بودم، یک دفعه پریدم که برم آیفون رو بزنم، احساس بی تعادلی کردم، میتونسم راه برم ولی یکم احساس گیجی داشتم. رو پام وا میستادم ولی انگار تعادلم بسمت جلو بود. ...
این طبیعیه و به دلیل اینکه سریع از خواب به حالت ایستاده رفتید بدن فرصت جبران افت فشار خون رو نداشته و خون به مغز کم رسیده + حرکت سریع و چرخشی تعادل گوش میانیتون رو برهم زده.
جای نگرانی نیست.
تو کتاب های مختلفی میشه پیدا کرد.,ولی تو گوگل هم سرچ کنید به نتیجه میرسید
ولی کتاب های فیزیولوژی اعصاب و غدد درون ریز و فیزیولوژی پزشکی دنبالشون باشی پیدا میکنی.یه جزوه دارم مربوط به کلینیکال پاتولوژی میشه که خب این مباحثم داره.الان دستم نیست دوشنبه برم کلینیک بخش مربوطه رو اسکن میکنم
سلام روز بخیر
میشه چند تا کتاب بهم معرفی کنید راجع به آدرنالین و نور آدرنالین و عملکردشون و تفاوتشون
ممنون میشم
در اصل دنبال تفاوت این دو ترنسمیتر هستم