• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
کسی این جا اطلاعات جامع (که به مغز ما بخوره) در مورد کری و کوری هیسترزیک (درست نوشتم؟ ) داره؟
نمونه ای هست که دیده باشه؟ اصلا" اثبات شده است یا نه؟
از نظر پزشکی درمانی براش هست؟ مثل دارو

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
من مدتی زیادی با کامپیوتر کار میکنم الانم یه عینک مخصوص کامپیوتر دارم

ولی وقتی تصاویر 3 بعدی رو میبینم نمیتونم واضع ببینم شنیدم کسانی که چشمشون ضعیف باشه نمیتونن خوب ببین درمانش چی هست؟

سوالتون رو از ايشون بپرسيد جواب ميگيريد ... موفق باشيد
نمایش مشخصات: b.yasini - PersianTools Forums

fxtabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من با مشکلات معده دست و پنجه نرم می کنم با این قضیه تحریم کلوفک خارجی هم گیر نمی یاد کسی می تونه جایزگین خارجی این قرص رو معرفی کنه ؟

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
درود :happy:

یک سئوال عجیب داشتم !!! ( البته عجیب از نظر خودم :blush: )

اگر تمام فرزندان یک خانواده گروه خونیشون یکی باشه این طبیعیه ؟؟؟!!!

البته عجیب تر این که تا حالا اصلا رنگ مریضی رو به چشم خودشون ندیدند !!! :blink: ( گوش شیطون کر !!! کور بشه چشم حسود :p )

البته تنها مریضی فوق فوقش یک سرما خوردگی یا آبریزش بینی !!! توی فصل سرما که این طبیعیه !!!

نظر اساتید چیه ؟؟؟؟ :rolleyes:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
درود :happy:

یک سئوال عجیب داشتم !!! ( البته عجیب از نظر خودم :blush: )

اگر تمام فرزندان یک خانواده گروه خونیشون یکی باشه این طبیعیه ؟؟؟!!!

البته عجیب تر این که تا حالا اصلا رنگ مریضی رو به چشم خودشون ندیدند !!! :blink: ( گوش شیطون کر !!! کور بشه چشم حسود :p )

البته تنها مریضی فوق فوقش یک سرما خوردگی یا آبریزش بینی !!! توی فصل سرما که این طبیعیه !!!

نظر اساتید چیه ؟؟؟؟ :rolleyes:

من با ۳ تا برادرام و پدرم گروه خونیم یکیه نه بابا غیرطبیعی نیست خیالت تخت

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
حدودا ۱۰ روزی میشه که روی صورتم اطراف لب رنگ پوستم به طور محسوسی عوض شده و واقعا نگرانم کرده و رو اعصابمه ،
به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟

یک سوال دیگر ، یکی از آشنایان ۶ ماهی میشه که با خارش شدید پوست داره عذاب میکشه ، چندتا دکتر هم رفته یه سری قرص و کرم دادن و هیچ فرقی نکرده ،
دلیل این چی میتونه باشه ؟
این حالته که اگه دستش رو بگیری و یک مقدار خیری کم فشارش بدی سریعا قرمز میشه و خارش شروع میشه ، این در سایر جاهای بدنش هم صادقه ...

sal2a

Registered User
لایک‌ها
16
پوست صورتم معمولیه رو به چربه.:rolleyes:
جوش و لک و اینا هم نداره.
چه صابونی واسه شستشوی روزانه پیشنهاد میکنید؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان گرامی من درباره ی گیاه شاهدانه و محصولات اون که بنگ و حشیش و ماری جوانا هست کمی توی اینترنت خوندم. جاهایی که به گونه ی علی به این موضوع پرداخته شده زیان های اون رو نوشته که توی هیچ کدوم اشاره ای به مشکلات مغزی (اصلاح عامیانه پوک شدن مغز و ...) نیست. پس چرا در میون مردم چنین چیزی رواج داره که می گن بنگ یا ماری جوانا مغزو پوک می کنه و ...

با سپاس

p30world

Guest
لایک‌ها
17
سلام من به بیماری سوشال فوبیا(هراس اجتماعی) مبتلا هستم
الان با تجویز پزشک روزانه یک عدد فلوکستین20 میخورم حالم میشه گفت 10٪ بهتر شده
میخواستم بدونم اگه سرترالین رو هم همزمان با فلوکستین مصرف کنم چی میشه یعنی تاثیر مثبت میزاره؟؟!

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
هشیش توی آزمایش خون یا ادرار مشخص می شه؟

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
سلام
کسی چسب و یا ژل سفید کننده دندادن استفاده کرده
لطفا مارک و قیمت و نحوه تاثر گذاری رو بگید که چه مارکی خوب هست

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود به همگی دوستان عزیز ، در حال حاضر به مشکلی برخوردم که بسیار به کمک دوستان متخصص نیاز دارم . ممنون میشم کمکم کنید. بخصوص که امروز هیچ دکتری رو نتونستم پیدا کنم که باهاش در این مورد مشورت کنم.

من وسطای مرداد ماه امسال ، دچار شکستگی اسخوان متاکارپ اول دست راست شدم ، که در نهایت ، با جراحی بسته ، و پین گذاری ، دستم به مدت 1 ماه و تقریباً 6 روز گچ گرفته شد. یعنی آخرای شهریور دستمو باز کردم . بعد از 3 هفته کار درمانی رو شروع کردم ، و تقریباً فکر میکنم اوایل دی بود که از کار درمانی مرخص شدم . قسمت قابل توجهی از نیرو و انعطاف دست و انگشتام برگشته بود ، فقط دامنه ی حرکت شصتم محدود تر شده بود که هنوز هم همونطوریه ، و همچنین یکم هنوز حالت خشکی داشت که هنوز هم همونطوریه . تو این 2 - 3 هفته ی اخیر تقریباً دیگه تمام کارای روزانه مو بدون هیچ مشکلی انجام میدادم و حتی ساز تخصصیم که کوبه ای هست و ضربه ی زیادی به دست وارد میکنه (درامز) رو نیز میزدم . فقط هرازگاهی یه درد موضعی و موقتی تو دستم ایجاد میشد که بیشتر احساس میکنم درد عضله ای . اما دیروز ، برای کارم مجبور شدم یه بار 30 - 35 کیلویی رو با 2 تا دستم بلند کنم ، و تقریباً فشار زیادی به دستم اومد ، و از دیروز ، یکم درد تو دست راستم احساس میکنم ، که چندان محسوس و قابل ملاحظه نیست ، و هیچ مشکلی تو کارام ایجاد نکرده ، ولی تا قبل از دیروز این درد رو نداشتم ، مثلاً وقتی مسواک رو دستم میگیرم و با شست راستم روش فشار میدم ، یه درد خفیفی رو تو ناحیه شصتم احساس میکنم که نمیدونم مربوط به عضله هست یا استخون ، در صورتی که این درد رو تا دیرو نداشتم . از دوستان عزیز متخصص و با تجربه خواهش دارم منو راهنمایی کنن که آیا این موردی هست که بخوام نگرانش باشم پس از گذشت 6 ماه از عملم؟ کلاً در حال حاضر باید نگران چه سیپتمهایی باشم؟ آیا پس از گذشت این زمان ، ولو اینکه هنوز بازه ی حرکتی شصتم کامل برنگشته ، و هنوز کاملاً از حالت خشکی در نیومده ، میتونم مثل قبل ازش کار بکشم؟ از همیگ سپاسگذارم

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
با درود

دوستان گرامی من درباره ی گیاه شاهدانه و محصولات اون که بنگ و حشیش و ماری جوانا هست کمی توی اینترنت خوندم. جاهایی که به گونه ی علی به این موضوع پرداخته شده زیان های اون رو نوشته که توی هیچ کدوم اشاره ای به مشکلات مغزی (اصلاح عامیانه پوک شدن مغز و ...) نیست. پس چرا در میون مردم چنین چیزی رواج داره که می گن بنگ یا ماری جوانا مغزو پوک می کنه و ...

با سپاس

سلام دوست عزیز مغز پوک شدن یه قول خودتون فقط و فقط یه اصطلاح عامیانه هست.
کسانیکه ازین مواد استفاده میکنن به تدریج و بعد از مدتی مشاعیر و قدرت منطق و درک خودشون رو از دست میدن.اگه به این نکته توجه کرده باشین مغز انسان به منطق و قدرت استدلال و شعور معروفه و مغز پوک شدن کنایه از نداشتن این قدرتها و داشتن خشونت و پرخاشگری هست.

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
درود به همگی دوستان عزیز ، در حال حاضر به مشکلی برخوردم که بسیار به کمک دوستان متخصص نیاز دارم . ممنون میشم کمکم کنید. بخصوص که امروز هیچ دکتری رو نتونستم پیدا کنم که باهاش در این مورد مشورت کنم.

من وسطای مرداد ماه امسال ، دچار شکستگی اسخوان متاکارپ اول دست راست شدم ، که در نهایت ، با جراحی بسته ، و پین گذاری ، دستم به مدت 1 ماه و تقریباً 6 روز گچ گرفته شد. یعنی آخرای شهریور دستمو باز کردم . بعد از 3 هفته کار درمانی رو شروع کردم ، و تقریباً فکر میکنم اوایل دی بود که از کار درمانی مرخص شدم . قسمت قابل توجهی از نیرو و انعطاف دست و انگشتام برگشته بود ، فقط دامنه ی حرکت شصتم محدود تر شده بود که هنوز هم همونطوریه ، و همچنین یکم هنوز حالت خشکی داشت که هنوز هم همونطوریه . تو این 2 - 3 هفته ی اخیر تقریباً دیگه تمام کارای روزانه مو بدون هیچ مشکلی انجام میدادم و حتی ساز تخصصیم که کوبه ای هست و ضربه ی زیادی به دست وارد میکنه (درامز) رو نیز میزدم . فقط هرازگاهی یه درد موضعی و موقتی تو دستم ایجاد میشد که بیشتر احساس میکنم درد عضله ای . اما دیروز ، برای کارم مجبور شدم یه بار 30 - 35 کیلویی رو با 2 تا دستم بلند کنم ، و تقریباً فشار زیادی به دستم اومد ، و از دیروز ، یکم درد تو دست راستم احساس میکنم ، که چندان محسوس و قابل ملاحظه نیست ، و هیچ مشکلی تو کارام ایجاد نکرده ، ولی تا قبل از دیروز این درد رو نداشتم ، مثلاً وقتی مسواک رو دستم میگیرم و با شست راستم روش فشار میدم ، یه درد خفیفی رو تو ناحیه شصتم احساس میکنم که نمیدونم مربوط به عضله هست یا استخون ، در صورتی که این درد رو تا دیرو نداشتم . از دوستان عزیز متخصص و با تجربه خواهش دارم منو راهنمایی کنن که آیا این موردی هست که بخوام نگرانش باشم پس از گذشت 6 ماه از عملم؟ کلاً در حال حاضر باید نگران چه سیپتمهایی باشم؟ آیا پس از گذشت این زمان ، ولو اینکه هنوز بازه ی حرکتی شصتم کامل برنگشته ، و هنوز کاملاً از حالت خشکی در نیومده ، میتونم مثل قبل ازش کار بکشم؟ از همیگ سپاسگذارم

سلام.
نیازی نیست که نگران این قضیه باشی ولی یه مورد رو باید ذکر کنم که شما تا زمانیکه نتونستین حرکات قبل از عمل رو بطور کامل انجام بدین هنوز دچار مشکل هستین و باید در حرکات مربوط به دستتون بیشتر رعایت کنین.
این درد مربوط به درد استخوان هست و نشون میده که هوز جای پلاتین و شکستگی بطور کامل ترمیم نشده چون استخوان بدلیل جسم سخت بودن و شرایط سنی میزان ترمیم پذیری متفاوتی داره.شما بیشتر از غذاهایی که طبع گرم دارن استفاده کنین و از سردیها کمتر استفاده کنین(قدرت ترمیم بیشتر میشه در این حالت) و اینکه کمترین حرکت ممکن رو به دستتون بدین تا به دستتون به خالت استراحت بره و توان ترمیم رو بدست بیاره.
یه نکته دیگه اینکه شما وقتی از ساز استفاده میکنن بیشتر از کف دستتون استفاده میکنین هرچند ضربه ها محکم هست ولی وقتیکه میخواین وزنه یا جسم سنگینی رو بلند کنین از تمام آرنج ، کتف ، بازوها استفاده میکنین و این درد مقطع آسیب دیده در این نواحی رو بیشتر میکنه

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
سلام من به بیماری سوشال فوبیا(هراس اجتماعی) مبتلا هستم
الان با تجویز پزشک روزانه یک عدد فلوکستین20 میخورم حالم میشه گفت 10٪ بهتر شده
میخواستم بدونم اگه سرترالین رو هم همزمان با فلوکستین مصرف کنم چی میشه یعنی تاثیر مثبت میزاره؟؟!

اصلا این کار رو نکنین. فلوکستین و سرترالین هردو از داروهای SSRI هستن یه کار رو انجام میدن مصرف همزمانشون هم توصیه نمیشه.
بهتر بود مشخصات و سن خودتون رو هم ذکر میکردین. شما سابقه بیماری های عروق یا کلیه ندارین ؟ توی رفتارتون وسواس فکری و عدم تمرکز هم داشتین ؟ اضافه وزن دارین ؟ دکتر چه طرز مصرفی برای فلوکستین داده بهتون ؟ قبلا داروی اعصاب مصرف کردین ؟ از عوارض فلوکستین چیزی مشاهده کردین ؟ کابوس یا بیخوابی داشتین در روزهای اول مصرف ؟ پرش پلک یا سایر اعضای صورت رو داشتین ؟
ضمنا فلوکستین جزء داروهایی که برای فوبیا تجویز میشن نیست پزشک معالج شما احتمالا مشکل شما رو در افسردگی تشخصی داده وگرنه شاید همون سرترالین رو تجویز میکرد. البته بیشتر روانپزشکان ایرانی برخلاف بقیه جاهای دنیا از همون اول از داروهای بنزودیازپین هم مثل کلونازپام تجویر میکنن که البته توی ایران در بسیاری موارد تاثیر مثبتی روی بیمار داره.

به هر حال فلوکستین رو باید بهش فرصت داد حداقل دو ماه بهش فرصت بدین. اگر لازم شد شاید پزشک ایندفه فلوکستین رو به همراه یه بنزودیازپین یا به همراه یه SNRI مثل ونافلاکستین براتون تجویز کنه.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
حتما تا حالا دیدید که بر اثر یک ضربه سنگین زیر ناخن (دست یا پا) خون مردگی ایجاد میشه و همانند یک لکه قهوه ای رنگ یا قرمز تیره باقی میمونه! این لکه و خون مردگی سالیان سال باقی میمونه و حتی شاید تا آخر عمر باشه و نه کم بشه نه زیاد.
1- آیا این خون مردگی میتونه خطر داشته باشه؟ حالا به هر صورتی که فرض کرد.
2- به دلیل ظاهر ناخوشایندی که ایجاد میکنه آیا میشه این خون مردگی را از بین برد؟ روش کار به چه صورت هست ؟

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
سلام
حتما تا حالا دیدید که بر اثر یک ضربه سنگین زیر ناخن (دست یا پا) خون مردگی ایجاد میشه و همانند یک لکه قهوه ای رنگ یا قرمز تیره باقی میمونه! این لکه و خون مردگی سالیان سال باقی میمونه و حتی شاید تا آخر عمر باشه و نه کم بشه نه زیاد.
1- آیا این خون مردگی میتونه خطر داشته باشه؟ حالا به هر صورتی که فرض کرد.
2- به دلیل ظاهر ناخوشایندی که ایجاد میکنه آیا میشه این خون مردگی را از بین برد؟ روش کار به چه صورت هست ؟

از خطرش که فکر نمیکنم خطری داشته باشه (100% مطمئن نیستم) منتها من خودم چند دفعه همچین اتفاقی برا پوسته دستم و ناخنهام افتاده , پوسته دستو که فورا سوراخ میکردم تا خونش بره و پانسمان میکردمش , ناخنمم که به مرور خونش به سمت بالا حرکت میکرد و میومد بیرون

حالا اگه ماله شما خیلی وقته ثابته نمیدونم

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم دوستان اگه میدونن حتما جواب بدن.
این آزمایش ژنتیک قبل ازدواج قضیش چیه? هزینش چقدره?
من تهرانم کجا سراغ دارین ارزون و دولتی باشه? بیمارستانی یا درمانگاهی.
ممنون که توجه میکنید

Sent from my GT-I8190

بالا