• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام
آیا دارویی هست که خواب آلودگی رو از بین ببره یا آدم رو هشیار تر کنه!؟
ممنون

بله دارو که هست، ولی خواب آلودگی در طول روز و کم بودن درجه هوشیاری فرد صدها بیماری و علت مهم داره که خوردن دارو برای اونها هیچ مشکلی رو حل نمی کنه (ضمن این که این داروها عمدتا داروهای روانپزشکی قوی و عارضه دار هستند و ممکنه براتون مشکل ایجاد کنند).

شما اگر همچین مشکلی دارید باید اول به یه متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) یا یه فوق تخصص اختلالات خواب مراجعه کنید و بعد بر حسب مشکلی که دارید ایشون برای شما راه حل (دارو - عمل جراحی - ...) توصیه می کنند.

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
بله دارو که هست، ولی خواب آلودگی در طول روز و کم بودن درجه هوشیاری فرد صدها بیماری و علت مهم داره که خوردن دارو برای اونها هیچ مشکلی رو حل نمی کنه (ضمن این که این داروها عمدتا داروهای روانپزشکی قوی و عارضه دار هستند و ممکنه براتون مشکل ایجاد کنند).

شما اگر همچین مشکلی دارید باید اول به یه متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) یا یه فوق تخصص اختلالات خواب مراجعه کنید و بعد بر حسب مشکلی که دارید ایشون برای شما راه حل (دارو - عمل جراحی - ...) توصیه می کنند.

ممنون از پاسختون
به غیر از دارو آیا خوراکی ها یا میوه هایی هستن که سطح هوشیاری رو به طور موقت بالا ببرن؟!؟

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
درود بر متخصصين عزيز

عرض شود مدت دو ساله كه در ناحيه پوست انگشتان دست دوچار نوعي بيماري پوستي شدم كه پوست دستم رو پوست پوست ريز و سفيد ميكنه و زبر و زمخت ميشه
حتي بعضي مواقع انقدر پيش ميره كه بافت پوست رو به گلي مزمحل و ضايع ميكنه طوري كه خون به بييرون تراوش ميكنه و در طول زمان هم گسترش پيدا كرده و از انگشت وسط زده به بغلي بعضي مواقع خشكه بعضي مواقع مرطوب كه جوش هاي آبكي هم داره

خارش هم داره تو فصل زمستون بيشتر عود ميكنه .قارچ نيست بو نداره و اگه قارچ بود بايه پوماد راحت ميرفت

پوماداي تتراسايكلين-بتامتازون-دكستامتازون زدم بر طرف نشده يه پوماد قوي معرفي كنيد
يكي ميگفت پودر پني سيلين رو با وازلين قاطي كنم بمالم روش

ممنون از توجهتون

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
تو یکی از تاپیک ها درباره ملاتونین صحبت شده.....آیا برای جلوگیری از خواب ظهر هم مفیده؟!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ممنون از پاسختون
به غیر از دارو آیا خوراکی ها یا میوه هایی هستن که سطح هوشیاری رو به طور موقت بالا ببرن؟!؟
قهوه - چای - شکلات. به مقدار کافی نه زیاده روی...
درود بر متخصصين عزيز

عرض شود مدت دو ساله كه در ناحيه پوست انگشتان دست دوچار نوعي بيماري پوستي شدم كه پوست دستم رو پوست پوست ريز و سفيد ميكنه و زبر و زمخت ميشه
حتي بعضي مواقع انقدر پيش ميره كه بافت پوست رو به گلي مزمحل و ضايع ميكنه طوري كه خون به بييرون تراوش ميكنه و در طول زمان هم گسترش پيدا كرده و از انگشت وسط زده به بغلي بعضي مواقع خشكه بعضي مواقع مرطوب كه جوش هاي آبكي هم داره

خارش هم داره تو فصل زمستون بيشتر عود ميكنه .قارچ نيست بو نداره و اگه قارچ بود بايه پوماد راحت ميرفت

پوماداي تتراسايكلين-بتامتازون-دكستامتازون زدم بر طرف نشده يه پوماد قوي معرفي كنيد

ممنون از توجهتون
شما دو ساله این مشکل رو دارید، تا به حال ویزیت شدید یا نه؟

این پمادهایی که تا به حال استفاده کردید سرخود بودند، یا تجویز پزشک بوده؟

متاسفانه تو اینترنت پهلوون پنبه و آدم پرمدعا و توخالی زیاده، ولی شما خودتون تجویز دارو توسط یه آدم غیر متخصص در اینترنت رو به هیچ وجه قبول نکنید. برید یه متخصص پوست که دست تون رو ببینه و اول بیماری تون رو تشیص بده و بعد بخواد دارو بده و درمان کنه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
درود بر متخصصين عزيز

ممنون از توجهتون

از پشت مانیتور و بدون عکس که نمیشه تشخیص داد ولی به نظر میاد مشکل شما درماتیت سبوره هست که با حساسیت فصلی ادغام شده و عاملش هم قارچه... قارچش هم فلور طبیعی پوسته، یعنی روی پوست همه هست. در شرایط استرس و اینا تغییر شکل میده. بهترین کار برای شما این هست که استرست رو کم کنی.

به مدت یک هفته اینا رو مصرف کن:

مقدار کمی پماد کلوبتازول 0.05% می مالی به دستت و 10 دقیقه صبر میکنی، روش این ترکیب رو به میزان مناسب طوری که دستت کاملا چرب بشه میزنی: (دقت کن کلوبتازول چون جذب پوستی بالایی داره، اولا مقدار خیلی زیاد نزن... ثانیا ماساژ نده! اگه قبلا کورتونهای ضعیف مصرف نمیکردی الآن با یه تریام مشکلت حل میشد ولی با این شرایط دیگه فقط کلو جواب میده.)

آب: 5 سی سی
اوره: 10 گرم
گلیسیرین: 15 گرم
دکسپانتنول: 10 گرم
ویتامین ای: 10 گرم (حتما از آمپول ویتامین E استفاده بشه)
اوسرین: 50 گرم

این ترکیب آب رسان خیلی قویه که داروخانه برات میسازه فکر کنم حدود 5 تومنی برات آب خوره. پماد کلوبتازول هم 500 تومن! این کارو روزی 2-3 بار بستگی به میزان پیشرفته بودن ضایعه انجام بده.

بعد از 3-2 روز باید نتیجه بهبودی مشخص باشه و بعد از یک هفته کاملا خوب شده باشی. اگر نشد، برای بررسی بیشتر پاتولوژی به متخصص پوست مراجعه بفرمایید.

دور مایع صابون رو هم خط بکش. اگرم میخوای خیلی لوکس کار کنی یه صابون گلیسیرین یا صابون کرم (میگن مارک بیاژ خوبه) هم بگیر که 7-8 تومنی هم اون برات خرج داره! دستت رو با اون بشور.

مصرف امگا3 و مولتی ویتامین هم فراموش نشه.

اونی که میگفت پودر پنی سیلین با وازلین رو قاطی کن، احتمالا منظورش پودر آسپیرین به منظور برداشتن لایه های شاخی بوده. فکر نمیکنم چیز خوبی برای ناحیه انگشتان دست در کیس شما باشه.

ادیت: ترکیب آبرسان رو من بر حسب 10% اوره فرموله کردم، با نشون دادن دستتون به مسئول فنی داروخانه طبق نظر ایشون میتوانید از میزان ویتامین E و گلیسیرین کم کنید و میزان اوره رو تا 15 گرم افزایش بدید، همینطور در مورد دکسپانتنول.

Last edited:

falang

Registered User
لایک‌ها
382
دوستان میبخشید چندروزی که گوش سمت راستم گرفتگی پیدا کرده آزار دهنده شده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بگم از هدفون زیاد استفاده میکنم!!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان میبخشید چندروزی که گوش سمت راستم گرفتگی پیدا کرده آزار دهنده شده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بگم از هدفون زیاد استفاده میکنم!!!

گوشتون جرم داره. وسایلی مثل هدفون و سمعک چون مانع تبخیر بخارات گوش میشن، باعث میشن سرومن گوش خیلی زود تجمع پیدا کنه. اگه مشکل پارگی پرده در گذشته نداشتید، هر 6 ساعت 3 قطره و به مدت 3 روز قطره گلیسیرین فنیکه توی گوشتون بریزید و تشریف ببرید پیش متخصص گوش و حلق و بینی برای تخلیه. پیش متخصصی برید که میکروسکوپ و دستگاه ساکشن داشته باشه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
گوش کردن زیاد به صدای هدفون و هدست باعث وارد شدن استرس به گوش داخلی و احساس گرفتگی و ناراحتی گوش و گاهی درد گوش میشه و به مرور حتی شنوایی شما رو به طور غیر قابل برگشت ضعیف می کنه و پایین میاره. بهتره اگر هم می خواید با هدفون صدایی رو گوش بدین با Volume پایین، و به مقدار کمتر و به مدت کوتاه تر این کار رو بکنید.

برای توضیحات بیشتر این صفحه رو بخونید.

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آیا استفاده طولانی مدت از قرص امپرازول میتونه عوارض بدی داشته باشه؟!یا از این دارو هاست که هیچ ضرری نداره؟!؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم اینکه اگه میشه هر چیزی درباره فرومون ها میدونید توضیح بدید؟!یا حتی چطور میشه فرومون تهیه کرد؟

ممنون

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خوابم به هم ریخته ! خسته اکثرا !
یعنی ایدز گرفتم ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
دوستان من یه مقداری شدیدی بی حال هستم
بنظرتون مشکل از چیه
یعنی اصلا رمق ندارم
بعضی ها میگن آهن بدنت کمه و ..
تازگیا احساس میکنم یکمی سرگیجه هم دارم
اما این قضیه بی حالی خیلی وقته دچارش شدم

hooman-cloudy

Registered User
لایک‌ها
12,183
دو قطره روغن بادام تلخ بریز درست میشه جانم

hooman-cloudy

Registered User
لایک‌ها
12,183
دوستان من یه مقداری شدیدی بی حال هستم
بنظرتون مشکل از چیه
یعنی اصلا رمق ندارم
بعضی ها میگن آهن بدنت کمه و ..
تازگیا احساس میکنم یکمی سرگیجه هم دارم
اما این قضیه بی حالی خیلی وقته دچارش شدم
چاقی یا لاغر؟

زیادم گرسنت میشه یا نه؟
کلا بیشتر توضیح بده؟

hooman-cloudy

Registered User
لایک‌ها
12,183
نه کلا زیاد گرسنم نمیشه
لاغر هم هستم
کلا یه آزمایش کامل بده یه چک بشی.
صبحها دهنت تلخم میشه از خواب پا میشی؟ یبوست چی داری؟ فکرو خیال بد خواب رفتن و از این جور مشکلا چی؟

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
دكتور من رو بيضه سمت راستم احساس يه برجستگي ميكنم يني وقتي لمسش كنم معلوم ميشه چي كارش كنم

بالا