سلام
آیا دارویی هست که خواب آلودگی رو از بین ببره یا آدم رو هشیار تر کنه!؟
ممنون
بله...
سلام
ممنون
سلام
ممنون
بله دارو که هست، ولی خواب آلودگی در طول روز و کم بودن درجه هوشیاری فرد صدها بیماری و علت مهم داره که خوردن دارو برای اونها هیچ مشکلی رو حل نمی کنه (ضمن این که این داروها عمدتا داروهای روانپزشکی قوی و عارضه دار هستند و ممکنه براتون مشکل ایجاد کنند).
شما اگر همچین مشکلی دارید باید اول به یه متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) یا یه فوق تخصص اختلالات خواب مراجعه کنید و بعد بر حسب مشکلی که دارید ایشون برای شما راه حل (دارو - عمل جراحی - ...) توصیه می کنند.
قهوه - چای - شکلات. به مقدار کافی نه زیاده روی...ممنون از پاسختون
به غیر از دارو آیا خوراکی ها یا میوه هایی هستن که سطح هوشیاری رو به طور موقت بالا ببرن؟!؟
شما دو ساله این مشکل رو دارید، تا به حال ویزیت شدید یا نه؟درود بر متخصصين عزيز
عرض شود مدت دو ساله كه در ناحيه پوست انگشتان دست دوچار نوعي بيماري پوستي شدم كه پوست دستم رو پوست پوست ريز و سفيد ميكنه و زبر و زمخت ميشه
حتي بعضي مواقع انقدر پيش ميره كه بافت پوست رو به گلي مزمحل و ضايع ميكنه طوري كه خون به بييرون تراوش ميكنه و در طول زمان هم گسترش پيدا كرده و از انگشت وسط زده به بغلي بعضي مواقع خشكه بعضي مواقع مرطوب كه جوش هاي آبكي هم داره
خارش هم داره تو فصل زمستون بيشتر عود ميكنه .قارچ نيست بو نداره و اگه قارچ بود بايه پوماد راحت ميرفت
پوماداي تتراسايكلين-بتامتازون-دكستامتازون زدم بر طرف نشده يه پوماد قوي معرفي كنيد
يكي ميگفت پودر پني سيلين رو با وازلين قاطي كنم بمالم روش
ممنون از توجهتون
درود بر متخصصين عزيز
عرض شود مدت دو ساله كه در ناحيه پوست انگشتان دست دوچار نوعي بيماري پوستي شدم كه پوست دستم رو پوست پوست ريز و سفيد ميكنه و زبر و زمخت ميشه
حتي بعضي مواقع انقدر پيش ميره كه بافت پوست رو به گلي مزمحل و ضايع ميكنه طوري كه خون به بييرون تراوش ميكنه و در طول زمان هم گسترش پيدا كرده و از انگشت وسط زده به بغلي بعضي مواقع خشكه بعضي مواقع مرطوب كه جوش هاي آبكي هم داره
خارش هم داره تو فصل زمستون بيشتر عود ميكنه .قارچ نيست بو نداره و اگه قارچ بود بايه پوماد راحت ميرفت
پوماداي تتراسايكلين-بتامتازون-دكستامتازون زدم بر طرف نشده يه پوماد قوي معرفي كنيد
يكي ميگفت پودر پني سيلين رو با وازلين قاطي كنم بمالم روش
ممنون از توجهتون
دوستان میبخشید چندروزی که گوش سمت راستم گرفتگی پیدا کرده آزار دهنده شده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بگم از هدفون زیاد استفاده میکنم!!!
گوش کردن زیاد به صدای هدفون و هدست باعث وارد شدن استرس به گوش داخلی و احساس گرفتگی و ناراحتی گوش و گاهی درد گوش میشه و به مرور حتی شنوایی شما رو به طور غیر قابل برگشت ضعیف می کنه و پایین میاره. بهتره اگر هم می خواید با هدفون صدایی رو گوش بدین با Volume پایین، و به مقدار کمتر و به مدت کوتاه تر این کار رو بکنید.دوستان میبخشید چندروزی که گوش سمت راستم گرفتگی پیدا کرده آزار دهنده شده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بگم از هدفون زیاد استفاده میکنم!!!
خوابم به هم ریخته ! خسته اکثرا !
یعنی ایدز گرفتم ؟
دو قطره روغن بادام تلخ بریز درست میشه جانمدوستان میبخشید چندروزی که گوش سمت راستم گرفتگی پیدا کرده آزار دهنده شده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این بگم از هدفون زیاد استفاده میکنم!!!
چاقی یا لاغر؟دوستان من یه مقداری شدیدی بی حال هستم
بنظرتون مشکل از چیه
یعنی اصلا رمق ندارم
بعضی ها میگن آهن بدنت کمه و ..
تازگیا احساس میکنم یکمی سرگیجه هم دارم
اما این قضیه بی حالی خیلی وقته دچارش شدم
نه کلا زیاد گرسنم نمیشهچاقی یا لاغر؟
زیادم گرسنت میشه یا نه؟
کلا بیشتر توضیح بده؟
کلا یه آزمایش کامل بده یه چک بشی.نه کلا زیاد گرسنم نمیشه
لاغر هم هستم