درد جدیدی که شروع شد چه طور شد شروع شد ؟ بعد از اتفاق خاصی بود ؟
معمولا اگر آسیب نباشه و فقط در حد کشیده شدن باشه با انجام تمرینات کششی اروم و در صورت نیاز فیزوتراپی حل میشه.
Sent from my Galaxy Note 2
اینم اضافه کنم بعد از اون 2-3 روز که خوب شد دوباره به تمریناتم(یه بار در هفته تمرین پا هم انجام میدادم مثل اسکات و یه حرکت دیگه ولی با وزنه سبک) ادامه دادم تا تقریبا یه هفته پیش(دوشنبه-سه شنبه) تمرین رو قطع کردم(به خاطر کنکور)... دقیقا شب کنکور (پنجشنبه) تا موقعی که تو رخت خواب بودم هیچ مشکلی نداشتم(هیچ کار سنگینی هم نکرده بودم تا چند روز پیشش) ولی صبح که پا شدم دیدم کشالم مقداری درد میکنه... بعد چند دقیقه خوب شد و بعدش تو جلسه کنکور دقیقا زیر کولر بودم(حماقت کردم از اونجا در نرفتم ) که دوباره کشالم شروع کرد به درد گرفتن(از اول جلسه) تا اینکه بعدِ 2-3 ساعت یکم درد اومد تو کمرم سمت چپ(همون جای اصلی) که رفتم خونه تا شبش کلا دردای اصلی شروع شد ولی اصلا به درد روز اولش نرسید(اولین بار بدجور درد میکرد)... الانم که یک دو روز گذشته یکم بهترم ولی نه کاملا.... ولی فک کنم درد دوم به خاطر اینکه بود احتمالا عرق کرده بودم(اصولا شبا زیاد عرق میکنم) و صبحم خیلی سرد بوده به همین خاطر یه استارتی خورده
به نظرم خیلی جدی نیومد(چون خیلی ممتد نیست درد از کمر تا پایین) برا همین دکتر نرفتم.... نظر شما چیه؟