• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
درد جدیدی که شروع شد چه طور شد شروع شد ؟ بعد از اتفاق خاصی بود ؟
معمولا اگر آسیب نباشه و فقط در حد کشیده شدن باشه با انجام تمرینات کششی اروم و در صورت نیاز فیزوتراپی حل میشه.

Sent from my Galaxy Note 2

اینم اضافه کنم بعد از اون 2-3 روز که خوب شد دوباره به تمریناتم(یه بار در هفته تمرین پا هم انجام میدادم مثل اسکات و یه حرکت دیگه ولی با وزنه سبک) ادامه دادم تا تقریبا یه هفته پیش(دوشنبه-سه شنبه) تمرین رو قطع کردم(به خاطر کنکور)... دقیقا شب کنکور (پنجشنبه) تا موقعی که تو رخت خواب بودم هیچ مشکلی نداشتم(هیچ کار سنگینی هم نکرده بودم تا چند روز پیشش) ولی صبح که پا شدم دیدم کشالم مقداری درد میکنه... بعد چند دقیقه خوب شد و بعدش تو جلسه کنکور دقیقا زیر کولر بودم(حماقت کردم از اونجا در نرفتم:( ) که دوباره کشالم شروع کرد به درد گرفتن(از اول جلسه) تا اینکه بعدِ 2-3 ساعت یکم درد اومد تو کمرم سمت چپ(همون جای اصلی) که رفتم خونه تا شبش کلا دردای اصلی شروع شد ولی اصلا به درد روز اولش نرسید(اولین بار بدجور درد میکرد)... الانم که یک دو روز گذشته یکم بهترم ولی نه کاملا.... ولی فک کنم درد دوم به خاطر اینکه بود احتمالا عرق کرده بودم(اصولا شبا زیاد عرق میکنم) و صبحم خیلی سرد بوده به همین خاطر یه استارتی خورده

به نظرم خیلی جدی نیومد(چون خیلی ممتد نیست درد از کمر تا پایین) برا همین دکتر نرفتم.... نظر شما چیه؟

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
اینم اضافه کنم بعد از اون 2-3 روز که خوب شد دوباره به تمریناتم(یه بار در هفته تمرین پا هم انجام میدادم مثل اسکات و یه حرکت دیگه ولی با وزنه سبک) ادامه دادم تا تقریبا یه هفته پیش(دوشنبه-سه شنبه) تمرین رو قطع کردم(به خاطر کنکور)... دقیقا شب کنکور (پنجشنبه) تا موقعی که تو رخت خواب بودم هیچ مشکلی نداشتم(هیچ کار سنگینی هم نکرده بودم تا چند روز پیشش) ولی صبح که پا شدم دیدم کشالم مقداری درد میکنه... بعد چند دقیقه خوب شد و بعدش تو جلسه کنکور دقیقا زیر کولر بودم(حماقت کردم از اونجا در نرفتم:( ) که دوباره کشالم شروع کرد به درد گرفتن(از اول جلسه) تا اینکه بعدِ 2-3 ساعت یکم درد اومد تو کمرم سمت چپ(همون جای اصلی) که رفتم خونه تا شبش کلا دردای اصلی شروع شد ولی اصلا به درد روز اولش نرسید(اولین بار بدجور درد میکرد)... الانم که یک دو روز گذشته یکم بهترم ولی نه کاملا.... ولی فک کنم درد دوم به خاطر اینکه بود احتمالا عرق کرده بودم(اصولا شبا زیاد عرق میکنم) و صبحم خیلی سرد بوده به همین خاطر یه استارتی خورده

به نظرم خیلی جدی نیومد(چون خیلی ممتد نیست درد از کمر تا پایین) برا همین دکتر نرفتم.... نظر شما چیه؟

یه مقدار استراحت کنین و ورزشهای کششی ملایم انجام بدین اگر بهتر شد خدا رو شکر در غیر این صورت بهتر به یک متخصص توانبخشی مراجعه کنین. ولی ایشاالله 99% با همون کارا که گفتم حل میشه.

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
یه مقدار استراحت کنین و ورزشهای کششی ملایم انجام بدین اگر بهتر شد خدا رو شکر در غیر این صورت بهتر به یک متخصص توانبخشی مراجعه کنین. ولی ایشاالله 99% با همون کارا که گفتم حل میشه.

ممنون دوست عزیز.
پس شما میگین درد کل پا 100% به همین مربوطه دیگه؟(حتی پای راست هم؟)(حتی کمی هم درد روی پای(پشت انگشتا) راست دارم)
هی میگن ورزش کنین الان من ورزش کردم اینطوری شد(با اینکه بدنم آماده بود- 3،4 ماهی بود تمرین میکردم-) :wacko: همون ورزش نکنیم بهتره :wacko: :D
امیدوارم خوب بشه وگرنه حوصله دکتر برا این چیزا رو ندارم و بدجور عذابه :wacko::wacko:

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون دوست عزیز.
پس شما میگین درد کل پا 100% به همین مربوطه دیگه؟(حتی پای راست هم؟)(حتی کمی هم درد روی پای(پشت انگشتا) راست دارم)
هی میگن ورزش کنین الان من ورزش کردم اینطوری شد(با اینکه بدنم آماده بود- 3،4 ماهی بود تمرین میکردم-) :wacko: همون ورزش نکنیم بهتره :wacko: :D
امیدوارم خوب بشه وگرنه حوصله دکتر برا این چیزا رو ندارم و بدجور عذابه :wacko::wacko:

نمی تونم 100% بگم چون من دارم از دور و بدون معاینه حرف میزنم ولی به احتمال زیاد بله.
ورزش اگر به روش درست باشه برای بدن بسیار بسیار خوبه.

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
سلام.

دوستان دقیقا از عید دچار تکرر ادرار شدم و گلوم هم خشک میشه و هم لبم از داخل انگار خشک هست. دهانم خشک نمیشه صبح ها هم شدیدتر هست. و تا حالا هم ادامه داره. آزمایش خون دادم برای قند هم همون عید یک بار، که منفی بود هم در ادرام قند نبود هم قند ناشتام 96 بود. قند خونم دو ماه پیش هم دادم باز هم در جواب منفی بود.

هموگلوبین خونمم 5.7 هست

موندم که چه مرگم هست. اینم بگم من سالهاست که کمر درد دارم، کلیه هام هم زود سرما میخوره. معدم زیاد ترش می کنه و هر چی میخورم نفغ میشه با تشکر.

ممنون میشم بگید

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
سلام.

دوستان دقیقا از عید دچار تکرر ادرار شدم و گلوم هم خشک میشه و هم لبم از داخل انگار خشک هست. دهانم خشک نمیشه صبح ها هم شدیدتر هست. و تا حالا هم ادامه داره. آزمایش خون دادم برای قند هم همون عید یک بار، که منفی بود هم در ادرام قند نبود هم قند ناشتام 96 بود. قند خونم دو ماه پیش هم دادم باز هم در جواب منفی بود.

هموگلوبین خونمم 5.7 هست

موندم که چه مرگم هست. اینم بگم من سالهاست که کمر درد دارم، کلیه هام هم زود سرما میخوره. معدم زیاد ترش می کنه و هر چی میخورم نفغ میشه با تشکر.

ممنون میشم بگید

اوووو چه لیست بلند بالایی.
اول تصحیح کنم : rbc شما 5.7 هست نه هموگلوبین.
1- هر تکرر ادراری نشونه دیابت نیست.
2- در مجموع علایم که فرمودین با اینکه بسیار علایم غیر اختصاصی هستند ولی پیشنهاد میکنم با یک فوق تخصص غدد مشورت نمایید.
البته اکثر این علایم میتونه در اثر بی تحرکی و عدم ورزش نیز باشه.

arinboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام ..
آیا دارویی هست که تو داروخانه ها باشه .. و استاندارد باشه برای چاق شدن ؟
از بس تو این عطاری ها رفتیم دارو چاقی الکی خریدیم خسته شدیم ..
اگر همچین دارویی هست لطفا اسمشو بگین ..

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام ..
آیا دارویی هست که تو داروخانه ها باشه .. و استاندارد باشه برای چاق شدن ؟
از بس تو این عطاری ها رفتیم دارو چاقی الکی خریدیم خسته شدیم ..
اگر همچین دارویی هست لطفا اسمشو بگین ..

داروهایی هستند مثل Cyproheptadine و ... که اشتها رو زیاد میکنند ولی خود اونا عوارض زیادی دارند و نباید به این قصد مصرف شوند.
در کل به هیچ وجه گول تبلیغات ماهواره ای و عطاری ها رو نخورین.

آدم پلاستیکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
سلام ..

دوستان اخته کردن تغییر جنسیت محصوب میشه؟!!

هر فردی میتونه بره اخته کردن اقدام کنه؟!!

مرسی

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
سلام ..

دوستان اخته کردن تغییر جنسیت محصوب میشه؟!!

هر فردی میتونه بره اخته کردن اقدام کنه؟!!

مرسی

!!!!
جایی نشنیدم که بطور قانونی این کارو انجام بده .
ولی چرا یه نفر باید بخواد بزه اخته کنه ؟؟

آدم پلاستیکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
یعنی باید غیر قانونی اینکارو انجام داد!!:eek:

مشکلات روحی و As3xuality

دردت چیه من نمی قهمم . گفتم که اگه دوست داری می تونم برات مشتری جور کنم . درصد هم ازت نمی گیرم هر چی درآوردی مال خودت . هم یه پولی درمیاری هم یه حالی میبری .

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
من مشکلی دارم از دوستان پزشک تقاضا دارم جواب من رو بدن
مشکل اینه که من هر بار یک چیز محرک معده مثل ترشی غلیظ یا مش-روب جایی میخورم بعد مدتی حالت تهوع شدید میگیرم.تا اینجا مشکلی نیست
ولی بعد از حدود دو ساعت فشارم پایین میاد و تمام دست و پاهام شروع میکنه به بی حس شدن و جمع شدن
جوری که بزور نفس میکشم
دو بار من اینجور شدم با بدبختی و به واسطه مراقبت تو بیمارستان حالم بهتر و عادی شده
ولی هیچ وقت نفهمیدم چرا اینجوری میشم
جوری بدنم کرخت و بیحس میشه که احساس میکنم اگر این کرختی به مغزم برسه میکشتم
این رو بگم این بیحسی و کرختی از دستام شروع میشه و به مرور همه جامو در بر میگیره و بدنم عینه معلول ها جمع میشه
ممنونم

Galaxy 3.5 using Tapale HD

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
مشکل اینه که من هر بار یک چیز محرک معده مثل ترشی غلیظ یا مش-روب جایی میخورم بعد مدتی حالت تهوع شدید میگیرم.تا اینجا مشکلی نیست
ولی بعد از حدود دو ساعت فشارم پایین میاد و تمام دست و پاهام شروع میکنه به بی حس شدن و جمع شدن
جوری که بزور نفس میکشم
دو بار من اینجور شدم با بدبختی و به واسطه مراقبت تو بیمارستان حالم بهتر و عادی شده
این رو بگم این بیحسی و کرختی از دستام شروع میشه و به مرور همه جامو در بر میگیره و بدنم عینه معلول ها جمع میشه
ممنونم

اخه اینجا پزشکش کجا بود اینجا یه مشت الاف دور هم جمع میشن مگر پزشک میاد مجانی تو نت بهت مشاوره بده اینجا اینایی که میبینی از خودت الاف ترن:Dو اما مشاوره من به شما اینه که شما جلوی اون شکم صاب مرده رو بگیری همه چی حله خوب مگه مجبورت کردن نخور دیگه گفتن این حرف پزشک و متخصص نمیخواست ادم چیزی که حالشو بد میکنه نمیخوره به ههمین راحتی

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
جوری که بزور نفس میکشم
ممنونم

اینقدر اراجیف گفتین که این پست من رو اگرم قرار بود یه ادم مطلع بخونه دیگه نبینه
یه نگاه به اسم تاپیک بکنین و گند نزنین بهش

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148

دقیق تر مثال بزنی چه چیزایی میخوری اینطوری میشه بهتر میشه کمک کرد

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82

اخه ببو گلابی اینجا مگر پزشک میاد :Dجوابتم دادم دیگه توی او شکم صاب مردت چیزی که حالتو بد میکنه نریز:D

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
اخه ببو گلابی اینجا مگر پزشک میاد :Dجوابتم دادم دیگه توی او شکم صاب مردت چیزی که حالتو بد میکنه نریز:D

من تو همین تاپیک با یوزرهای پزشک صحبت کردم بچه
ادمای الافی مثل تو خراب کردن اینجا رو
ضمنا کسی از تو نظر نخواست کوچولو

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اونها پزشک نیستن پزشک نما هستن:D یکیشونو که میشناسم طرف لیسانس مهندسی پزشکی داره میاد جواب سوالات پزشکیو میده:lol: پزشک واقعی میاد بهت ادرس مطبشو میده که تیغت بزنه بعدشم این قد ر مثل من و تو الاف نیست که بیاد اینجا بشینه نظرات و بخونه بیاد دونه دونه جواب بده پزشک وقت ازادیم داشته باشی متعلق به خانوم منشیه:D بگو خوب!!!

باز هم متاسفم برای امثال شما که ظرفیت ازادی بیان رو ندارید و هر حرف زشت و نامربوطی که به ذهنتون میاد رو تو یه انجمن عمومی به اشتراک میزارید .
جناب ، جامعه ما اونقدرم وضعش خراب نیس که تو دم میزنی ازش . و اینجوری به همه میتازی . اگرم خرابه ؛ اطمینان داشته باش امثال شما و همفکرا و هم مسلکای شما خرابش کردند
کسانی که تحمل شنیدن عقاید دیگر رو ندارن و فرهنگ خودشون رو تحمیل میکنن به دیگران به هر طریق ممکن
از دوستان خواهش میکنم ایشون رو ریپورت کنید . تا بن ای پی بشن . اینجا جایی برای شما نیس . بهتره این طرز صحبتتون رو برای هم مسلکا و هم مشربای خودتون خرج کنید . حتما خریدار خواهد داشت .

Sent From My C6602 Using Tapatalk 4

بالا