• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
دوست من لطفا وقتی میخواید چیزی رو تکذیب کنید ابتدا راجع بهش تحقیق کنید ..... بنده درسشو خوندم ..... از رو دلم که حرف نمیزنم ... این منبعش :

Blue Balls | Expert Clinic

این هم قسمتهایی که از تو متن در آوردم و توجه شما رو بهش جلب می کنم :

Blue balls is caused by unsatisfied sexual arousal and is common, but not dangerous. Several techniques will provide relief of this phenomenon if ejaculation is not an option.

در قسمت قرمز رنگ میگه : تکنیکهای متعددی وجود داره برای تسکین حالتی به نام بیضه ی آبی اگر انزال رو به عنوان یک آپشن نمی پذیرید .......

اما در پایینتر در صدر تکنیکهای درمانی این بخش رو آورده :

• Get Sexual Release - Ejaculation will result in a decrease of the vasocongestion and the blood will then flow out of the groin area. This is the most effective way to relieve blue balls. Masturbation will provide almost instantaneous relief.
ترجمه قسمت قرمز رنگ : انزال باعث کاهش احتقان عروقی میشه و سبب میشه که خون "محتبس شده" از کشاله ی ران خارج بشه ... این روش مفید ترین راه برای تسکین این حالت هست . خودارضایی تسکین فوری را سبب میشود !

البته دوست من :

بنده به عنوان دفاع از خودارضایی و این عمل ناپسند صحبت نمی کنم ..... اما ... در جامعه ای که اکثر افراد از ارتباط جنسی تا سن بالا محرومن و ***** میشن..... همچین عملی دیده میشه و البته این عمل جایگزین رفتار طبیعی ارتباط جنسی با جنس مخالف هست ...... حرف بنده اینه : عدم انزال مناسب باعث مشکل میشه ..... همونطور که در ابتدای لینک گفته :

Unsatisfied and prolonged sexual arousal in males can cause a condition known as blue balls

ترجمه : تحریک جنسی طولانی و ارضا نشده در مرد سبب حالتی به نام بیضه آبی میشود !!

ضمنا متن مورد نظر هم آپدیت 15 اگوست 2013 هست

مشکل اصلی ما اینه که اصلا همچین مباحثی تو ایران تدریس نمیشه .....

این لینک هم از ویکیپدیا :

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_balls

تو اینم در مورد علتش نوشته :
caused by prolonged and unsatisfied sexual arousal in the human male

موفق باشی دوست من

دوست عزیز من قصد جسارت به شما نداشتم ولی من دانشجویه سال آخر پزشکی هستم و رشته ی تحصیلیم این هست براساس توضیحات شما ، شما نیز حتما رشته ایی مرتبط با علوم مزشکی دارین.
ولی در مورد بحث بالا :
1- ایراد من در مورد کل قسمت دوم بود ن فقط اینکه عدم انزال طولانی باعث این مشکل میشود یا نه. این که شما که فرمودین بیشتر در افراد شدیدا مذهبی هست جمله درستی نیست. و همچنین بیان این جمله به این شکل درست نیست.
2- در ضمن تو همین متن وقتی کامل میخونین متوجه میشین که میگه راههای زیادی برای حل مشکل هست که خیلی از این اعمال رو ما در فعالیت های روزانه انجام میدیم. در ضمن خیلی اوغات انزال در شب برای افراد اتفاق می افتد و مشکل حل میشه و در ضمن گفتم اون فعالیت ها انجام میشه .
من برعکس منبع شما براساس حرف اساتید اورولوژیست خودمون میگم این مشکل در کشوری مثل ایران که افراد فعالیت میکنند خیلی کمتر هست نسبت به کشور های خارجی.
در هر صورت کلیت حرف شما درسته و طرز بیان میتونه باعث برداشت اشتباه بشه.
من خوشحال میشم همیشه اول اطلاعات خودم رو کامل کنم و از اطلاعات دوستان استفاده کنم و همچنین اطلاعاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم.

Sent from my Galaxy Note 2

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوست عزیز من قصد جسارت به شما نداشتم ولی من دانشجویه سال آخر پزشکی هستم و رشته ی تحصیلیم این هست براساس توضیحات شما ، شما نیز حتما رشته ایی مرتبط با علوم مزشکی دارین.
ولی در مورد بحث بالا :
1- ایراد من در مورد کل قسمت دوم بود ن فقط اینکه عدم انزال طولانی باعث این مشکل میشود یا نه. این که شما که فرمودین بیشتر در افراد شدیدا مذهبی هست جمله درستی نیست. و همچنین بیان این جمله به این شکل درست نیست.
2- در ضمن تو همین متن وقتی کامل میخونین متوجه میشین که میگه راههای زیادی برای حل مشکل هست که خیلی از این اعمال رو ما در فعالیت های روزانه انجام میدیم. در ضمن خیلی اوغات انزال در شب برای افراد اتفاق می افتد و مشکل حل میشه و در ضمن گفتم اون فعالیت ها انجام میشه .
من برعکس منبع شما براساس حرف اساتید اورولوژیست خودمون میگم این مشکل در کشوری مثل ایران که افراد فعالیت میکنند خیلی کمتر هست نسبت به کشور های خارجی.
در هر صورت کلیت حرف شما درسته و طرز بیان میتونه باعث برداشت اشتباه بشه.
من خوشحال میشم همیشه اول اطلاعات خودم رو کامل کنم و از اطلاعات دوستان استفاده کنم و همچنین اطلاعاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم.

دوست من بنده هم فارغ التحصیل پزشکی هستم
نگاه نکنید دارم تو قسمت دیگه فروم فعالیت میکنم . چون علاقه زیادی به فناوری دارم
همونطور که میدونید اصلا چنین مباحثی تدریس نمیشه تو کتابای ما.
همونطور که مباحث مربوط به هرمافرودیسم تدریس نشد . مگه اینکه خودت در کنارش بخوای بخونی
و یا زنان که قبلا اینترنا میرفتن تو لیبر
اما الان اجازه ندارن تو خیلی از دانشگاهها
بخشی که بنده عرض کردم در مورد افراد مذهبی مسلما تو هیچ کتابی نیس
این بخشو از رو مریضای متعددی که با این مشکل مراجعه کردن بیمارستان و دیدم گفتم
از 7 الی 8 کیسی که دیدم 3 نفرشون مداح بودن و یکیشون هم روحانی بود
ضمنا در نظر داشته باشید بسیاریشون انزال در خواب رو هم گناه میدونند. به درست و غلطش کاری ندارم. بحثم این بود که عدم انزال به هر دلیلی میتونه باعث مشکل بشه. که از بحث منحرف شدیم رفتیم تو شرعیات

Sent From My C6602 Using Tapatalk 4

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
دوست من بنده هم فارغ التحصیل پزشکی هستم
نگاه نکنید دارم تو قسمت دیگه فروم فعالیت میکنم . چون علاقه زیادی به فناوری دارم
همونطور که میدونید اصلا چنین مباحثی تدریس نمیشه تو کتابای ما.
همونطور که مباحث مربوط به هرمافرودیسم تدریس نشد . مگه اینکه خودت در کنارش بخوای بخونی
و یا زنان که قبلا اینترنا میرفتن تو لیبر
اما الان اجازه ندارن تو خیلی از دانشگاهها
بخشی که بنده عرض کردم در مورد افراد مذهبی مسلما تو هیچ کتابی نیس
این بخشو از رو مریضای متعددی که با این مشکل مراجعه کردن بیمارستان و دیدم گفتم
از 7 الی 8 کیسی که دیدم 3 نفرشون مداح بودن و یکیشون هم روحانی بود
ضمنا در نظر داشته باشید بسیاریشون انزال در خواب رو هم گناه میدونند. به درست و غلطش کاری ندارم. بحثم این بود که عدم انزال به هر دلیلی میتونه باعث مشکل بشه. که از بحث منحرف شدیم رفتیم تو شرعیات

به به به سلامتی :)
جالبه این یکی رو دیگه نشنیده بودم که بگن انزال در خواب هم گناهه.
در هر صورت نظرمون یکیه ، خوشحال شدم از آشنایی با شما :)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
به به به سلامتی :)
جالبه این یکی رو دیگه نشنیده بودم که بگن انزال در خواب هم گناهه.
در هر صورت نظرمون یکیه ، خوشحال شدم از آشنایی با شما :)

همین چیزا رو دیدم که به جمله امضام معتقد شدم
البته عقیده هر کسی به شرطی که مزاحم دیگران نشه برای خودش محترمه و بنده به نظر اونها احترام میزارم هرچند به هیچ وجه قبولش ندارم

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان یه صابونی چیزی معرفی کنید واسه شستن روزانه صورت ( پوست معمولی و سبزه ) هم روشن کننده وهم چربی صورتو بشوره و هم ضد جوش ممنونم

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان یه صابونی چیزی معرفی کنید واسه شستن روزانه صورت ( پوست معمولی و سبزه ) هم روشن کننده وهم چربی صورتو بشوره و هم ضد جوش ممنونم

صابون روشن کننده فلوکسیا و آنتی باکتریال فلوکسیا.
یه مقدار قیمتش بالاست ولی میتونم با اطمینان بگم بهترینه !

i am dead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان عزیز بنده از حدود 2 ماه پیش متوجه شد سمت راست قفسه سینم رفت داخل و پایینتر از سمت چپ قفسه سینمه.
موقعی که کمرم رو میچرخونم قشنگ صدای شش هام رو میشنوم،یه صدای خاصی داره مثل موقعی که نفست بند میاد شبیه:هههههه ههههههه
یکی از دوستان نمیدونم رو چه حسابی حالا گفت مشکل از جناغ سینمه و پیش نهاد داد یه روز غذا نخورم تا شکمم خالی بشه و دستشو بکنه زیر قفسه سینم و جا بندازه برام:hmm::lol:
ولی بنده تزجیح دادم خودم رو بندازم جلوی ماشین و بلافاصله خودم رو خلاص کنم تا اینکه با همچین حماقتی خودم رو به کشتن بدم.
حالا میخواستم ببینم برای این مشکل باید چیکار کنم.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان عزیز بنده از حدود 2 ماه پیش متوجه شد سمت راست قفسه سینم رفت داخل و پایینتر از سمت چپ قفسه سینمه.
موقعی که کمرم رو میچرخونم قشنگ صدای شش هام رو میشنوم،یه صدای خاصی داره مثل موقعی که نفست بند میاد شبیه:هههههه ههههههه
یکی از دوستان نمیدونم رو چه حسابی حالا گفت مشکل از جناغ سینمه و پیش نهاد داد یه روز غذا نخورم تا شکمم خالی بشه و دستشو بکنه زیر قفسه سینم و جا بندازه برام:hmm::lol:
ولی بنده تزجیح دادم خودم رو بندازم جلوی ماشین و بلافاصله خودم رو خلاص کنم تا اینکه با همچین حماقتی خودم رو به کشتن بدم.
حالا میخواستم ببینم برای این مشکل باید چیکار کنم.

دوست عزیز باید از نزدیک شما رو معاینه کنند از پشت کامپیوتر نمیشه بهتون کمک کرد

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سلام ..
ببخشید من یه مشکلی دارم یه کم هم سخته توضیح دادنش ..
حقیقتش چند وقته وقتی میخوام بخوابم قبل ازین که بخواب برم .. اصطلاحا میگن توی خواب رفتم ... ینی موقعی که دیگه گیج خوابم یهو یه جای بدنم ( اکثرا پام هستش .. ) یهو غیر ارادی یه تکونی میخوره یه جوری لگد میزنم .. خودم هم وقتی این اتفاق میفته متوجه میشما ولی دست خودم نیستش ینی این لگد رو غیر ارادی میزنم ولی وقتی این کارو میکنم متوجهش میشم ...
البته بگم هم که این اتفاق همیشه نمیفته ولی گه گداری واسم پیش میاد چه خواب شب و چه خواب بعد از ظهر ...
میخواستم بدونم مشکلم چیه .. ؟ و چه راه درمانی داره ..
ممنونم ...

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام ..
حقیقتش چند وقته وقتی میخوام بخوابم قبل ازین که بخواب برم .. اصطلاحا میگن توی خواب رفتم ... ینی موقعی که دیگه گیج خوابم یهو یه جای بدنم ( اکثرا پام هستش .. ) یهو غیر ارادی یه تکونی میخوره یه جوری لگد میزنم .. خودم هم وقتی این اتفاق میفته متوجه میشما ولی دست خودم نیستش ینی این لگد رو غیر ارادی میزنم ولی وقتی این کارو میکنم متوجهش میشم ...
البته بگم هم که این اتفاق همیشه نمیفته ولی گه گداری واسم پیش میاد چه خواب شب و چه خواب بعد از ظهر ...
ممنونم ...

سلام.
چیز غیر طبیعی نیست...اکثرا اینجورین.خودمم اینجوریم.تو مرحله اول خواب این اتفاق میفته.اینطوری که میشی برای چند ثانیه چشاتو باز میکنی بعد میخوابی.دقت کرده باشی بیشتر تو نوزادا این اتفاق میفته.دو ساعت بعد از خوردن غذا بخواب که ،در غیر این صورت مغز درگیر هضم غذا میشه.استرس و اضطراب موثر هست و... سعی کن راحت بخوابی. چیز نگران کننده ای نیست. اینها فقط نظرات من هستن و چیزهایی که میدونم.
سلامت باشید

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام ..
ممنونم ...

دوست من اسم مشکل شما اینه :
Sleep myoclonus
اگه واقعا دنبال حل مشکلتون هستید برید راجع بهش تحقیق کنید
توضیحش مفصله . به همین دلیل به گفتن اسمش بسنده کردم
میتونه مشکل شما طبیعی نباشه و عوامل خاصی داشته باشه
اگر نتیجه نگرفتید به یک متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید. اختلالات خواب در حوزه کاری این دوستان هست

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
صابون روشن کننده فلوکسیا و آنتی باکتریال فلوکسیا.
یه مقدار قیمتش بالاست ولی میتونم با اطمینان بگم بهترینه !

سلام لططفا یکمی بیشتر توضیح بدین دربارش و اینکه شما خودت استفاده کردی ازش که اینطوری با قاطعیت میگید و حدود قیمتش و اینکه اصلیه کجاییه و کجا میتونم پیداش کن و اینای رو که من گفتم (
شستن روزانه صورت ( پوست معمولی و سبزه ) هم روشن کننده وهم چربی صورتو بشوره و هم ضد جوش )
همه رو باهم داره و واقعا این کاراییو داره یا بیشتر تبلیغاتیه اگه لینکی دارین از فروش یا خاصیتاش بزارین لطفا
ممنونم دوستان گرامی به خصوص holyprot

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
غیر از قرص راهی هست برای دیر به انزال رسیدن؟

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
سلام لططفا یکمی بیشتر توضیح بدین دربارش و اینکه شما خودت استفاده کردی ازش که اینطوری با قاطعیت میگید و حدود قیمتش و اینکه اصلیه کجاییه و کجا میتونم پیداش کن و اینای رو که من گفتم (
شستن روزانه صورت ( پوست معمولی و سبزه ) هم روشن کننده وهم چربی صورتو بشوره و هم ضد جوش )
همه رو باهم داره و واقعا این کاراییو داره یا بیشتر تبلیغاتیه اگه لینکی دارین از فروش یا خاصیتاش بزارین لطفا
ممنونم دوستان گرامی به خصوص holyprot

بله هم اینکه خودم استفاده کردم و هم اساتید پوست ما اون رو به عنوان یکی از بهترینها بیان می کردند .
قیمتش هم آخرین بار حدود 13 تومن بود.
2نوع صابون داره :
روشن کننده
آنتی باکتریال و ضد جوش
که اولی لایه بردار و برای روشن کردن پوست هست و دومی برای جوش صورت

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
سلام
آیا راهی برای جلوگیری از سنگینی و خواب آلودگی بعد از ناهار وجود داره؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
مشکل اینجاست که من یک سری روزهای هفته کارم بعد از نهاره و نیاز به فعالیت فکری دارم
اگه نخورم فشارم میفته
اگه بخورم اینقدر سنگین میشم که سرعت حرف زدنم هم پایین میاد
از این به بعد وعده ناهار رو تقسیم میکنم
میخواستم بدونم چیزی وجود که با اضافه کردن به غذا تاثیرشو کم کنه
مثل ترشی، ماست و از این جور چیزا
ممنون از وقتتون

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
من یه مدتی هست تو قسمت قفسه سینم احساس درد میکنم بعضی وقتا هم تیر میکشه به نظرتون مشکلم چیه

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
مشکل اینجاست که من یک سری روزهای هفته کارم بعد از نهاره و نیاز به فعالیت فکری دارم
اگه نخورم فشارم میفته
اگه بخورم اینقدر سنگین میشم که سرعت حرف زدنم هم پایین میاد
از این به بعد وعده ناهار رو تقسیم میکنم
میخواستم بدونم چیزی وجود که با اضافه کردن به غذا تاثیرشو کم کنه
مثل ترشی، ماست و از این جور چیزا
ممنون از وقتتون

ببین این که میگم درست نیست و باید غذا به مقدار کافی بخوری ولی خودم وقتی شربت و شکالات زیاد میخورم و غذام رو کم میکنم سرحال تر هستم. اگر این کارو خواستی انجام بدی مکملهایی مثل مولتی ویتامین استفاده کن که ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدنت تامین بشه.

کلاً چیزهای انرژی زا که حجم کمی دارن، بخصوص مواد قندی که مورد استفاده مغز هست، آدم رو سرحال تر می کنه.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
بله هم اینکه خودم استفاده کردم و هم اساتید پوست ما اون رو به عنوان یکی از بهترینها بیان می کردند .
قیمتش هم آخرین بار حدود 13 تومن بود.
2نوع صابون داره :
روشن کننده
آنتی باکتریال و ضد جوش
که اولی لایه بردار و برای روشن کردن پوست هست و دومی برای جوش صورت

سلام الان من هم روشن کننده میخوام و هم ضد جوش چیزی نیس که هر دو شو داشته باشه ((( البته پوست صورتم کم جوش میزنه جوشای سر سفید و کوجیک ام جون نمیخام اون جوشارم بزنه گفتم ))) البته اولویت من ضد جوشه و لایه برداری و با کرمای مخصوص خودش و ماسکای طبیعی انجام بدم بهتر نیس . ضد جوشو بگیرم و واسه لایه برداری و روشن کننده از کرم و ماسک استفاده کنم نظرت چیه دوست گلم ؟

روش استفاده هردوشون چطوره که بهترین استفاده رو ازش کنیم ؟

ژل ضد چوش بهتره راحتره یا این صابون کارایی کدوم بیشتره خودت کدومو پیشنهاد میکنی ؟

منظور شما اینه دیگه صابون تنطیم کنندۀ چربی و ضد جوش فلوکسیا تو این سایت برندای دیگه هم هس به صورت کرم و ژل لطففففففففا یه نیگا بندازید ببینین کدومش از این فلوکسیا بهتره بازم ممنونم

بالا