دوست من لطفا وقتی میخواید چیزی رو تکذیب کنید ابتدا راجع بهش تحقیق کنید ..... بنده درسشو خوندم ..... از رو دلم که حرف نمیزنم ... این منبعش :
Blue Balls | Expert Clinic
این هم قسمتهایی که از تو متن در آوردم و توجه شما رو بهش جلب می کنم :
Blue balls is caused by unsatisfied sexual arousal and is common, but not dangerous. Several techniques will provide relief of this phenomenon if ejaculation is not an option.
در قسمت قرمز رنگ میگه : تکنیکهای متعددی وجود داره برای تسکین حالتی به نام بیضه ی آبی اگر انزال رو به عنوان یک آپشن نمی پذیرید .......
اما در پایینتر در صدر تکنیکهای درمانی این بخش رو آورده :
ترجمه قسمت قرمز رنگ : انزال باعث کاهش احتقان عروقی میشه و سبب میشه که خون "محتبس شده" از کشاله ی ران خارج بشه ... این روش مفید ترین راه برای تسکین این حالت هست . خودارضایی تسکین فوری را سبب میشود !
- Get Sexual Release - Ejaculation will result in a decrease of the vasocongestion and the blood will then flow out of the groin area. This is the most effective way to relieve blue balls. Masturbation will provide almost instantaneous relief.
البته دوست من :
بنده به عنوان دفاع از خودارضایی و این عمل ناپسند صحبت نمی کنم ..... اما ... در جامعه ای که اکثر افراد از ارتباط جنسی تا سن بالا محرومن و ***** میشن..... همچین عملی دیده میشه و البته این عمل جایگزین رفتار طبیعی ارتباط جنسی با جنس مخالف هست ...... حرف بنده اینه : عدم انزال مناسب باعث مشکل میشه ..... همونطور که در ابتدای لینک گفته :
Unsatisfied and prolonged sexual arousal in males can cause a condition known as blue balls
ترجمه : تحریک جنسی طولانی و ارضا نشده در مرد سبب حالتی به نام بیضه آبی میشود !!
ضمنا متن مورد نظر هم آپدیت 15 اگوست 2013 هست
مشکل اصلی ما اینه که اصلا همچین مباحثی تو ایران تدریس نمیشه .....
این لینک هم از ویکیپدیا :
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_balls
تو اینم در مورد علتش نوشته :
caused by prolonged and unsatisfied sexual arousal in the human male
موفق باشی دوست من
دوست عزیز من قصد جسارت به شما نداشتم ولی من دانشجویه سال آخر پزشکی هستم و رشته ی تحصیلیم این هست براساس توضیحات شما ، شما نیز حتما رشته ایی مرتبط با علوم مزشکی دارین.
ولی در مورد بحث بالا :
1- ایراد من در مورد کل قسمت دوم بود ن فقط اینکه عدم انزال طولانی باعث این مشکل میشود یا نه. این که شما که فرمودین بیشتر در افراد شدیدا مذهبی هست جمله درستی نیست. و همچنین بیان این جمله به این شکل درست نیست.
2- در ضمن تو همین متن وقتی کامل میخونین متوجه میشین که میگه راههای زیادی برای حل مشکل هست که خیلی از این اعمال رو ما در فعالیت های روزانه انجام میدیم. در ضمن خیلی اوغات انزال در شب برای افراد اتفاق می افتد و مشکل حل میشه و در ضمن گفتم اون فعالیت ها انجام میشه .
من برعکس منبع شما براساس حرف اساتید اورولوژیست خودمون میگم این مشکل در کشوری مثل ایران که افراد فعالیت میکنند خیلی کمتر هست نسبت به کشور های خارجی.
در هر صورت کلیت حرف شما درسته و طرز بیان میتونه باعث برداشت اشتباه بشه.
من خوشحال میشم همیشه اول اطلاعات خودم رو کامل کنم و از اطلاعات دوستان استفاده کنم و همچنین اطلاعاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم.
Sent from my Galaxy Note 2