• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان این داروی Triple flex و همینطور داروی Advil الان تو ایران هست یا جزو تحریمهاست؟
مادرم دو سال پیش از این داروها برای درد پاش مصرف می کرد اون موقع بسته ای 30 - 40 تومن بود
الان هم دوباره بهش نیاز پیدا کرده
الان چنده اگه پیدا میشه البته؟

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
سلام
چنتا سوال از دوستان دارم
اول اینکه مادرم چند وقته کمر درد داره بنده خدا خیلی دداره اذیت میشه.دکتر مثل اینکه گفته بود مهره های کمرش اشکال پیدا کرده که باید چند وقت مراعات ککنه و توصیه های دکتر رو گوش بده تا خوب بشه ولی هنوز جوب نگرفته.از اون جایی که مادرم دنیای منه و نمیتونم درد کشیدنشو ببینم دنبال یه دکتر خیلی خیلی خوب میگردم تو تهران.یکی که بریم و جواب بگیریم ازش.دوستان اگه میشناسن معرفی کنن.
مورد دوم اینکه بنده روی پشت گردنم بخاطر تصادف و بر خورد با شیشه چنتا خط افتاده که گوشت اضافه آورده که میخوام ببینم راهی داره که بتونم اونا رو بطور کامل از بین ببرم.
و مورد بعدی اینکه این کرم ها و اسپری های موبر که میگن دائمی هستش آیا حقیقت داره و از نظر علمی صلا ممکنه همچین چیزی؟بهترین مارکش چیه؟؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان این داروی Triple flex و همینطور داروی Advil الان تو ایران هست یا جزو تحریمهاست؟
مادرم دو سال پیش از این داروها برای درد پاش مصرف می کرد اون موقع بسته ای 30 - 40 تومن بود
الان هم دوباره بهش نیاز پیدا کرده
الان چنده اگه پیدا میشه البته؟

دوست من تریپل فلکس بعید میدونم پیدا کنید
چون جز داروهایی هست که به علت تحریم نایاب شده
اما ادویل رو میتونید جایگزین کنید چون ترکیبش همون ایبوپروفن هست .

سلام
چنتا سوال از دوستان دارم
اول اینکه مادرم چند وقته کمر درد داره بنده خدا خیلی دداره اذیت میشه.دکتر مثل اینکه گفته بود مهره های کمرش اشکال پیدا کرده که باید چند وقت مراعات ککنه و توصیه های دکتر رو گوش بده تا خوب بشه ولی هنوز جوب نگرفته.از اون جایی که مادرم دنیای منه و نمیتونم درد کشیدنشو ببینم دنبال یه دکتر خیلی خیلی خوب میگردم تو تهران.یکی که بریم و جواب بگیریم ازش.دوستان اگه میشناسن معرفی کنن.

سلام عزیز
اگر با دارو و توصیه پزشک و ... به نتیجه نمیرسید حتما فیزیوتراپی رو مد نظر داشته باشید . شاید به کاهش مشکل کمک کنه

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
انشالله که به عمل جراحی نیاز پیدا نکنه.
حتما فیزیوتوراپی رو در برنامه میذاریم

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوست من تریپل فلکس بعید میدونم پیدا کنید
چون جز داروهایی هست که به علت تحریم نایاب شده
اما ادویل رو میتونید جایگزین کنید چون ترکیبش همون ایبوپروفن هست .

ممنون
قیمتش چنده؟

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام.
خیلی معذرت میخوام،4-5 روزی هست که بیضه سمت راستم درد خفیفی داره هر چی گشتم که یه چیز غیر عادی ببینم چیزی نبود. امروز به صورت اتفاقی که میخواستم شرتم رو که بیضم رو اذیت میکرد جا به جا کنم،یه چیز غیر عادی رو بیضم حس کردم چیزی که برآمده بود ولی با چشم قابل دیدن نیست.حالا نمیدونم واریکوسیل هست یا نه.دست که میزنم درد داره.
به چه دکتری باید مراجعه کنم؟ اورولوژیست؟
نظر شما چیه؟
دوستان باز هم معذرت میخوام.
سلامت باشید

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
ممنون
قیمتش چنده؟
از بس که روز به روز قیمتها تغییر میکنه بهتره از داروخانه بپرسین

سلام.
خیلی معذرت میخوام،4-5 روزی هست که بیضه سمت راستم درد خفیفی داره هر چی گشتم که یه چیز غیر عادی ببینم چیزی نبود. امروز به صورت اتفاقی که میخواستم شرتم رو که بیضم رو اذیت میکرد جا به جا کنم،یه چیز غیر عادی رو بیضم حس کردم چیزی که برآمده بود ولی با چشم قابل دیدن نیست.حالا نمیدونم واریکوسیل هست یا نه.دست که میزنم درد داره.
نظر شما چیه؟
سلامت باشید

به ارولوگ مراجعه کنید
باید سونوگرافی بشید ممکنه اپیدیدیمیت یا واریکوسل باشه . البته واریکوسل معمولا سمت چپه به دلیل سیستم وریدی خاصش . به هر حال بهترین راه انجام سونوگرافیه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام.
نظر شما چیه؟
سلامت باشید

احتمالا اسپرماتوسل هست.چیز مهمی نیست اما به یک اورولوژیست مراجعه کنید احتمالا سونوگرافی برای رد بیماری های مهمتر درخواست میکنه.

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام و خسته نباشید دوست من 10 سال پیش روی مچ پاش سوخته الان اثر سوختگه به عرض 1 سانت و طول 10 سانت روی پاش سیاه مونده متخصصین محترم کسی میدونه هزینه جراهی پلاستیک چقدر میشه حدودا؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
با سلام و خسته نباشید دوست من 10 سال پیش روی مچ پاش سوخته الان اثر سوختگه به عرض 1 سانت و طول 10 سانت روی پاش سیاه مونده متخصصین محترم کسی میدونه هزینه جراهی پلاستیک چقدر میشه حدودا؟

سلام دوست من
یه چیزیو رکو راست بهت بگم
هزینه این جراحیا علی الخصوص چون بیمه هزینه همچین جراحیهایی رو نمیده واقعا قیمت مشخصی نداره . دکتر با دکتر هم فرق داره . مثلا شما عمل رینوپلاستی 500 تومنی هم میبینی ، عین همون عملو یه پزشک دیگه 3 میلیون میگیره

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235

دقیقا با حرف دوستمون علیرضا موافقم.
فقط میمونه یه چیزی،اونم اینکه اگر شما قراره احتمالا یه هزینه سنگین هم بکنین،پیش یه دکتری برید که حداقل کارش راضی کننده باشه.
شما به چندتا دکتر جراح پلاستیک یا احتمالا دکتر پوست مراجعه کنید تا میانگین قیمت دستتون بیاد.فراموش نکنید دکتر کار بلد و متخصص.
موفق باشید

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوست من
یه چیزیو رکو راست بهت بگم
هزینه این جراحیا علی الخصوص چون بیمه هزینه همچین جراحیهایی رو نمیده واقعا قیمت مشخصی نداره . دکتر با دکتر هم فرق داره . مثلا شما عمل رینوپلاستی 500 تومنی هم میبینی ، عین همون عملو یه پزشک دیگه 3 میلیون میگیره

دقیقا با حرف دوستمون علیرضا موافقم.
فقط میمونه یه چیزی،اونم اینکه اگر شما قراره احتمالا یه هزینه سنگین هم بکنین،پیش یه دکتری برید که حداقل کارش راضی کننده باشه.
شما به چندتا دکتر جراح پلاستیک یا احتمالا دکتر پوست مراجعه کنید تا میانگین قیمت دستتون بیاد.فراموش نکنید دکتر کار بلد و متخصص.
موفق باشید
با سپاس فراوان از دوستان
اصلا تا حالا نرفتم نشون بدم اسم عملشم نمیدونم :D: فقط میخواستم همینو بدونم که مشکل من تقریبا از چقدر هزینه عمل شروع میشه با جراح های معمولی چون جای سوختگی تو دید نیست(دوستمان)

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
راستی مازراتیم:f34r:{پیکان 79} امروز جوش اورد در رادیاتو باز کردم آب قل پاشید نصفمو آب پز کرد:skull:
خمیر دندون ماست خیار کرم سوختگی مالیدم جواب نمیده-دارم آتیش میگیرم:party: دعوایی چیزی بهتر از اینا برا ی سوختگی هست آیا؟

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
راستی مازراتیم:f34r:{پیکان 79} امروز جوش اورد در رادیاتو باز کردم آب قل پاشید نصفمو آب پز کرد:skull:
خمیر دندون ماست خیار کرم سوختگی مالیدم جواب نمیده-دارم آتیش میگیرم:party: دعوایی چیزی بهتر از اینا برا ی سوختگی هست آیا؟

برای خود سوختگی چرب نگاه داشتن خوبه.
برای دردش هم پماد پیروکسیکام بگیرین روش بزنین آرومتون میکنه.

Sent from my Galaxy Note 2

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235

داداش شما، خودت رو هم به یه روانشناس نشون بده! :D :what: :p :eek:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
هفته ای یکی دو دفعه میریم سالن
گرم میکنیم بعد بازی و بعدش هم میاییم خونه دی:
وقتی میام خونه بعد از یکی دوساعت تک تک مفصل ها پام درد میگیره
چکار کنم؟

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
هفته ای یکی دو دفعه میریم سالن
گرم میکنیم بعد بازی و بعدش هم میاییم خونه دی:
وقتی میام خونه بعد از یکی دوساعت تک تک مفصل ها پام درد میگیره
چکار کنم؟

اصلن کسی اینجا اسم ورزش ب گوشش خورده

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز شما احتمالا بخاطر ورزش زیادی که انجام دادین گرفتی ماهیچه پیدا کردین.
پیشگیری :
گرم کردن بیشتر و اصولی قبل ورزش
سبک کردن ورزش و سنگین کردن ان بصورت تدریجی
انجام ورزشهای کششی بعد از ورزش سنگین
درمان
ماساژ
دوش آب گرم
در صورت درد شدید استفاده از شل کننده عضلات مثل متوکاربامول

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بالا