• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

morteza_arnold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
گیرم که بن ای پی میکنید با ip دینامیک من چه مکنید؟؟؟؟؟:D

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
من تو همین تاپیک با یوزرهای پزشک صحبت کردم بچه
ادمای الافی مثل تو خراب کردن اینجا رو
ضمنا کسی از تو نظر نخواست کوچولو

Galaxy 3.5 using Tapale HD

در پاسخ به شما باید بگم در مورد سوالتون اینکه چیزهایی که اسم بردید همگی محیط بدن رو اسیدی میکنن . همونطور که میدونید ph بدن انسان نرمال هست و نه اسیدی هست و نه قلیایی. هر چیزی این تعادل رو به هم بزنه باعث ایجاد همچین علایمی میشه در شما

Sent From My C6602 Using Tapatalk 4

morteza_arnold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
در پاسخ به شما باید بگم در مورد سوالتون اینکه چیزهایی که اسم بردید همگی محیط بدن رو اسیدی میکنن . همونطور که میدونید ph بدن انسان نرمال هست و نه اسیدی هست و نه قلیایی. هر چیزی این تعادل رو به هم بزنه باعث ایجاد همچین علایمی میشه در شما

الان اینم یکی از همون دکتراست دیگه؟؟؟؟؟؟:D دکتر شما مطبتوون کجاست؟؟؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
الان اینم یکی از همون دکتراست دیگه؟؟؟؟؟؟:D دکتر شما مطبتوون کجاست؟؟؟

بنده تو بیمارستان کار میکنم. بنا به قوانین اموزشی در وزارت بهداشت بعد فارغ التحصیلی باید مدتی رو طرح بگذرونی برای دولت . و اجازه تاسیس مطب نداری تا دوره طرحت تموم شه و مجوز اتمام طرحت رو گرفته باشی

morteza_arnold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94

دکتر تشخیصاتون تو بیمارستانم این قدر دقیقه؟؟؟؟واقعا تو این دانشکده های پزشکی چه خبره .بیخود نیست تو **** پزشکی کلی پرونده شکایت از پزشکها به خاطر تشخیص های نادرستشونه ؟؟؟این قدر مشغول .... زدن با پرستارها تو دوره انترنی میشن دیگه درسو میبوسن میذارن کنار.میدونم که میری این پستمو ریپورت میکنی ولی خدا وکیلی یکم فکر کنم ببین این الان جواب سوال این اقا بود ؟؟؟اگر اینطور باشه که هرکسی چیزایی که این اقا گفت بخوره که بای مثل ایشون بشه چرا فقط ایشون این طوری میشه .اگر دلیلش بهم خوردن ph باشه بعد از فعالیت ورزشی سنگین که بدن لاکتیکی میشه اون که ph رو بیشتر پایین میاره پس بنده بعد از هر جلسه تمرینی باید یه بارو غش کنم دیگه؟؟؟؟بوگو خوب :D
البته این صحبتها به شرطیه که واقعا ایشون دکتر باشن پستاشو نگهاه کنید همش داره اینجا خرید فروش میکنه اخه کدوم دکتری هست لنگ 25 تومن پول پاور باشه:D من از شما میپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟:party:

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دکتر تشخیصاتون تو بیمارستانم این قدر دقیقه؟؟؟؟واقعا تو این دانشکده های پزشکی چه خبره .بیخود نیست تو **** پزشکی کلی پرونده شکایت از پزشکها به خاطر تشخیص های نادرستشونه ؟؟؟این قدر مشغول .... زدن با پرستارها تو دوره انترنی میشن دیگه درسو میبوسن میذارن کنار.میدونم که میری این پستمو ریپورت میکنی ولی خدا وکیلی یکم فکر کنم ببین این الان جواب سوال این اقا بود ؟؟؟اگر اینطور باشه که هرکسی چیزایی که این اقا گفت بخوره که بای مثل ایشون بشه چرا فقط ایشون این طوری میشه .اگر دلیلش بهم خوردن ph باشه بعد از فعالیت ورزشی سنگین که بدن لاکتیکی میشه اون که ph رو بیشتر پایین میاره پس بنده بعد از هر جلسه تمرینی باید یه بارو غش کنم دیگه؟؟؟؟بوگو خوب :D
البته این صحبتها به شرطیه که واقعا ایشون دکتر باشن پستاشو نگهاه کنید همش داره اینجا خرید فروش میکنه اخه کدوم دکتری هست لنگ 25 تومن پول پاور باشه:D من از شما میپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟:party:

فکر میکنم بهترین پاسخ به شما سکوت هست . به همین دلیل این اخرین پاسخ من به شماست. دوست من پزشکی علم ریاضی نیس که دو دو تا چهار تا باشه .
شما نمیتونی یه چیزو به همه نسبت بدی .
مثال عرض میکنم البته در حد عامیانه و قابل فهم : در یک نفر تنها تظاهر تب مالت میتونه تب و درد استخوانی باشه
اما در یکی تب و بی اشتهایی و تغییرات خلقی
در یک بیمار ممکنه دارویی سبب عوارض بشه اما در یکی خیر.
یکی به پنی سیلین حساسیت داره یکی نداره. در یک نفر کشنده هست و در یک نفر تنها افت فشار میده
یکی بر اثر برق گرفتگی میمیره یکی خیر . یکی شیشه و فلز میخوره زنده میمونه حتی !!!
و اما در مورد حرف شما ؛ بله ؛ بعضیا با ده دقیقه فعالیت سنگین ممکنه از حال برن . اما بعضیا با چند برابر این زمان خیر. این بستگی به خیلی چیزها داره که یکیش ظرفیت و توان جسمانی افراد مختلفه
شما نمیتونی بگی چون همه اینطور نمیشن یا فقط چون شمای خاص اینطور میشی یا نمیشی پس من دارم حرف نامربوط میزنم
دوست عزیزم انسان ماشین نیس که با خوندن دفترچه راهنماش تشخیص دقیق بدی
به همین دلیله که مباحث پزشکی روزانه در حال تغییرن .
ضمنا شما طرز فکرتو عوض کن . با توهین و تحقیرو لجن پراکنی فقط خودتو کوچیک میکنی.اینجا محفلی برای برون دادن سرخوردگی های روحی شما نیست

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
من مشکلی دارم از دوستان پزشک تقاضا دارم جواب من رو بدن
مشکل اینه که من هر بار یک چیز محرک معده مثل ترشی غلیظ یا مش-روب جایی میخورم بعد مدتی حالت تهوع شدید میگیرم.تا اینجا مشکلی نیست
ولی بعد از حدود دو ساعت فشارم پایین میاد و تمام دست و پاهام شروع میکنه به بی حس شدن و جمع شدن
جوری که بزور نفس میکشم
دو بار من اینجور شدم با بدبختی و به واسطه مراقبت تو بیمارستان حالم بهتر و عادی شده
ولی هیچ وقت نفهمیدم چرا اینجوری میشم
جوری بدنم کرخت و بیحس میشه که احساس میکنم اگر این کرختی به مغزم برسه میکشتم
این رو بگم این بیحسی و کرختی از دستام شروع میشه و به مرور همه جامو در بر میگیره و بدنم عینه معلول ها جمع میشه
ممنونم

نبود?

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
نبود?

دوست عزیز ، یکی از دوستان ج اب شما رو تو چند پست بالاتر دادن.
من هم چند نکته اضافه میکنم که این علت میتونه به چند علت باشه که بد نیست یه سری آزمایشات اولیه بدین .
یکی از علت هایی که بدن رو به تغییر ph حساس میکنه عدم عملکرد صحیح کلیه هست.
البته من به نظرم این نمیتونه فقط مربوط به کلیه باشه چون بافر های خون در هر صورت در مرحله اولیه باید جلوگیری کنند. مواردی مثل حساسیت شما به باقلا و کم خونی و حتی عملکرد کبدتون رو باید مد نظر بگیریم.

Sent from my Galaxy Note 2

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز ، یکی از دوستان ج اب شما رو تو چند پست بالاتر دادن.
من هم چند نکته اضافه میکنم که این علت میتونه به چند علت باشه که بد نیست یه سری آزمایشات اولیه بدین .
یکی از علت هایی که بدن رو به تغییر ph حساس میکنه عدم عملکرد صحیح کلیه هست.
البته من به نظرم این نمیتونه فقط مربوط به کلیه باشه چون بافر های خون در هر صورت در مرحله اولیه باید جلوگیری کنند. مواردی مثل حساسیت شما به باقلا و کم خونی و حتی عملکرد کبدتون رو باید مد نظر بگیریم.

ممنونم
ولی خیلی عجیبه که ph خون باعث این موضوع باشه
چون کوچکترین تغییری تو ph خون باعث مرگ میشه

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
ممنونم
ولی خیلی عجیبه که ph خون باعث این موضوع باشه
چون کوچکترین تغییری تو ph خون باعث مرگ میشه

نه اصلا اینجور که شما فکر میکنین نیست ، بدن قابلیت رنج مقاومت زیادی داره . ما برای تعیین ph از گاز خون استفاده میکنیم .

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان 2 ساله گرفتار میخچه شدم خرداد پارسال بود آخرای خدمتم بخاطر پوشیدن کفش ناجور کف پام میخچه درومد حدوداً 6 ماهی انقدر بهش چسب میخچه زدم و خودم بریدمش آخرش ریشش خشک شد 1 ماه نشده بود به فاصله 5 سانتی همونجا کنار پام یه میخچه دیگه درومد (یه کفشی گرفتم اونجا رو یکم میزد فوری شد مخچه!)
آقا این دومیه پدر منو درآورده هر کاری میکنم لامصب خوب نمیشه هرچی قطره میزنم و میبرمش باز سر جاشه الان حداقل 6 ماه هست تو پامه!
من قبلا اصلا سابقه نداشت تو پام میخچه دربیاد!

چیکارش کنم؟ راستش میترسم برم دکتر میگن فریز میکنه دردش از جراحی قلب باز بیشتره:D

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان 2 ساله گرفتار میخچه شدم خرداد پارسال بود آخرای خدمتم بخاطر پوشیدن کفش ناجور کف پام میخچه درومد حدوداً 6 ماهی انقدر بهش چسب میخچه زدم و خودم بریدمش آخرش ریشش خشک شد 1 ماه نشده بود به فاصله 5 سانتی همونجا کنار پام یه میخچه دیگه درومد (یه کفشی گرفتم اونجا رو یکم میزد فوری شد مخچه!)
آقا این دومیه پدر منو درآورده هر کاری میکنم لامصب خوب نمیشه هرچی قطره میزنم و میبرمش باز سر جاشه الان حداقل 6 ماه هست تو پامه!
من قبلا اصلا سابقه نداشت تو پام میخچه دربیاد!

چیکارش کنم؟ راستش میترسم برم دکتر میگن فریز میکنه دردش از جراحی قلب باز بیشتره:D

خیر اینجوری که فکر میکنین درد نداره ، درد داره ولی نه آنچنان زیاد ، برین براتون کریوتراپی میکنن. و برش می دارن البته اگر خیلی از دردش میترسین می تونن با عمل جراحی و بیحسی هم برش دارن ولی کریو خیلی بهتره.
در ضمن حتما کریوتراپی (فریز کردن) رو پیش یک متخصص پوست انجام بدین که قبلش معاینه کنه و مطمین باشه که میخچه هست.

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
خیر اینجوری که فکر میکنین درد نداره ، درد داره ولی نه آنچنان زیاد ، برین براتون کریوتراپی میکنن. و برش می دارن البته اگر خیلی از دردش میترسین می تونن با عمل جراحی و بیحسی هم برش دارن ولی کریو خیلی بهتره.
در ضمن حتما کریوتراپی (فریز کردن) رو پیش یک متخصص پوست انجام بدین که قبلش معاینه کنه و مطمین باشه که میخچه هست.

اینایی که متخصص پوست نیستن اما تو مطبشون ماشالا از درمان میخچه تا عمل قلب باز:D رو نوشتن میشه به اینا اطمینان کرد؟
هزینش حدودا چقدر میشه؟
میخچه بودنش رو که مطمئنم ریشش دیده میشه

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
اینایی که متخصص پوست نیستن اما تو مطبشون ماشالا از درمان میخچه تا عمل قلب باز:D رو نوشتن میشه به اینا اطمینان کرد؟
هزینش حدودا چقدر میشه؟

این دوستان پزشک عمومی هستند ، چرا که نه ولی اگر حداقل یک پزشک متخصص شما رو ببینند و مطمین شین بهتره.
هزینش تو بیمارستان دولتی شیراز خیلی کمه در حد هر جلسه 10 تومن.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
هزینش حدودا چقدر میشه؟

پیمان جان یه راه تجربی بهت پیشنهاد میکنم
تستش کن بد نیس
یه سیر تازه بردار
از وسط نصفش کن
بزارش روی میخچه فشار بده
جوری که اب سیرو جذب کنه
دو سه روز ؛ روزی سه چهار بار اینکارو انجام بده
حله به احتمال زیاد
البته راه تجربی بود. علمی و اثبات شده نیس

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
پیمان جان یه راه تجربی بهت پیشنهاد میکنم
تستش کن بد نیس
یه سیر تازه بردار
از وسط نصفش کن
بزارش روی میخچه فشار بده
جوری که اب سیرو جذب کنه
دو سه روز ؛ روزی سه چهار بار اینکارو انجام بده
حله به احتمال زیاد
البته راه تجربی بود. علمی و اثبات شده نیس

من کف پام یه میخچه بود هر کاری کردم سیر گزاشتم چسب میخچه زدم قطره گیاهی هم زدم اما آخرش نفهمیدم با کدومش خوب شد اینم امتحان میکنم:D

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
یه سوال داشتم
آیا خود ارضایی باعث از بین رفتن تقارن بیضه ها میشه؟
یعنی یکی پایینتر از یکی باشه

در حالت عادی بیضه چپ بزرگتر از راسته
اندکیم پایینتر قرار داره نسبت به راست
ایا میدونستید عدم انزال به مدت طولانی خودش باعث درد بیضه ها و ایجاد احتقان در بیضه ها میشه که بیشتر در افراد شدیدا مذهبی دیده میشه ؟

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
در حالت عادی بیضه چپ بزرگتر از راسته
اندکیم پایینتر قرار داره نسبت به راست
ایا میدونستید عدم انزال به مدت طولانی خودش باعث درد بیضه ها و ایجاد احتقان در بیضه ها میشه که بیشتر در افراد شدیدا مذهبی دیده میشه ؟

مورد دوم شما به هیچ وجه درست نیست و از لحاظ علمی همچین چیزی اتفاق نمی افتد.
لطفا با مطالب غیر علمی و حاشیه ای بحث را به حاشیه نکشانید.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
مورد دوم شما به هیچ وجه درست نیست و از لحاظ علمی همچین چیزی اتفاق نمی افتد.
لطفا با مطالب غیر علمی و حاشیه ای بحث را به حاشیه نکشانید.

دوست من لطفا وقتی میخواید چیزی رو تکذیب کنید ابتدا راجع بهش تحقیق کنید ..... بنده درسشو خوندم ..... از رو دلم که حرف نمیزنم ... این منبعش :

Blue Balls | Expert Clinic

این هم قسمتهایی که از تو متن در آوردم و توجه شما رو بهش جلب می کنم :

Blue balls is caused by unsatisfied sexual arousal and is common, but not dangerous. Several techniques will provide relief of this phenomenon if ejaculation is not an option.

در قسمت قرمز رنگ میگه : تکنیکهای متعددی وجود داره برای تسکین حالتی به نام بیضه ی آبی اگر انزال رو به عنوان یک آپشن نمی پذیرید .......

اما در پایینتر در صدر تکنیکهای درمانی این بخش رو آورده :

• Get Sexual Release - Ejaculation will result in a decrease of the vasocongestion and the blood will then flow out of the groin area. This is the most effective way to relieve blue balls. Masturbation will provide almost instantaneous relief.
ترجمه قسمت قرمز رنگ : انزال باعث کاهش احتقان عروقی میشه و سبب میشه که خون "محتبس شده" از کشاله ی ران خارج بشه ... این روش مفید ترین راه برای تسکین این حالت هست . خودارضایی تسکین فوری را سبب میشود !

البته دوست من :

بنده به عنوان دفاع از خودارضایی و این عمل ناپسند صحبت نمی کنم ..... اما ... در جامعه ای که اکثر افراد از ارتباط جنسی تا سن بالا محرومن و ***** میشن..... همچین عملی دیده میشه و البته این عمل جایگزین رفتار طبیعی ارتباط جنسی با جنس مخالف هست ...... حرف بنده اینه : عدم انزال مناسب باعث مشکل میشه ..... همونطور که در ابتدای لینک گفته :

Unsatisfied and prolonged sexual arousal in males can cause a condition known as blue balls

ترجمه : تحریک جنسی طولانی و ارضا نشده در مرد سبب حالتی به نام بیضه آبی میشود !!

ضمنا متن مورد نظر هم آپدیت 15 اگوست 2013 هست

مشکل اصلی ما اینه که اصلا همچین مباحثی تو ایران تدریس نمیشه .....

این لینک هم از ویکیپدیا :

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_balls

تو اینم در مورد علتش نوشته :
caused by prolonged and unsatisfied sexual arousal in the human male

موفق باشی دوست من

بالا