• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
شربت انجیر معجزه میکنه...داداشه من همیشه یبوسته..ولی اینو میخوره راحت میشه!
در درجه ی اول سعی کنید غذاهای با فیبر بالا مثل میوه و سبزی زیاد بخورید، آب فراوان بنوشید هر روز مدت ده دقیقه بعد از صبحانه در دستشویی بشینید حتی اگر دفع نداشتید اگر با این حل نشد بعد به سراغ داروها برید مخصوصا اگر سن زیادی هم ندارید. بعد تازه باید نوع یبوستتون معلوم بشه. اگر خواستید پیغام خصوصی بدید.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان پام میخچه داره
رفتم دکتر گفت چسب بزن
این چسبا میکشه بیرون چندبارم زدم ولی فایده نداره
نمیدونین باید چکارش کرد؟
باید با محلول اسید سالیسیلیک و اسید لاکتیک اون رو از بین ببرید، البته مقداری خورده کاری داره که اگه خواستید مراحلشو براتون بفرستم ولی اگر بتونید با چسب میخچه مشکل رو حل کنید راحت تر هستش.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
من روی سینم جوش های چرکی میزنه که خوب نمیشه
دوسال پیش یکی زد خیلی هم بزرگ
فک میکردم مثه همین معمولیاس
ترکوندمش تا چند ساعت خون میومد
بعد این هم که بند میومد با کوچکترین فشاری باز خون ریزیش شروع میشد
الان جاش مقه یه زخم مونده
راهی برای از بین بردنش هست؟؟؟
الان باز یکی دیگه زده که خوشبختانه چند وقت پیش یه محلول ترکیبی دکتر بهم داده بود چند بار زدم بدون درد خودش تخلیه شد و الان هم سطح پوستم شده و بر آمدگی نداره ولی میترسم جای اینم بمونه
برای اینیکی میشه کاری کرد؟؟

نمیدونم چه مشکلی پیدا کردم جوش هایی که رو صورتم هم میزنه جاشون خوب نمیشه
پوستم هم چرب میشه
برای صورت از چه موادی استفاده کنم؟؟
ممنون
مشکل اصلیتون که میخواهید حل بشه اینه که زیاد جوش میزنید یا اینکه جاش میخواهید نمونه یا اونایی که جاش موندرو میخواهید بره؟ متوجه نشد.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ویزیت دکترای عمومی الان چنده؟ هم درمانگاههای خیریه هم مطب خصوصی

(بدون بیمه)

همین طور هزینه آزمایش خون که برای سنجش قند خون(دیابت نوع دوم) هست چقدره؟ این آزمایش با آزمایش کامل خون فرق میکنه؟ قیمت آزمایش کامل چنده؟

(بیمه ندارم باز )
ویزیت عمومی در درمانگاه دولتی 5.5 و در بخش خصوصی حد اقل 13 (بسته به سابقه ی کار تا کمی بالاتر هم میره)
آزمایشی به نام آزمایش کامل خون اصطلاح چندان درستی نیست که معمولا برای آزمایش سی بی سی، قند، چربی، اوره، کراتینین، ادرار و آنزیم های کبدی به کار میره که در افراد زیر 40 سال که مشکل خاصی ندارند از نظر سازمان بهداشت جهانی لزومی به انجامش نیست ولی بسته به شرایط هر فرد این آزمایشات کم یا زیاد میشن. در مورد قیمت ها هم اطلاعی ندارم.

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
سلام دوستان . من روی شونه سمت چپم 3تا جوش بزرگ زدم . شاید هر کدوم اندازه یه بند انگشت . 4 سال پیش فقط یکی بود . الان 2 ساله تقریبا 2تا دیگه هم بهش اضافه شده . یه کوچیکی هم بود مثل اون 2تا که خودش ترکید و ازش چرک اومد. حالا اون جوش اولیه رنگ پوست و معمولیه ، اون 2تا دیگه ی رنگ سفید دارن انگار زیرشون پره چرک سفیده .

احتمال میدین چی باشه ؟ سرطان پوست ؟ ( توی نت هرچی از عکس سرطان پوست دیدم همه به صورت زخم بودن . ولی اینا انگار گوشته اضافه یا چربی اند )

راستی هیچ دردی هم ندارند

Sent from my ST27i

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان قرض اسپرین 80 گرفتم
چون معده درد دارن باید روکش دار باشه
حالا روش نوشته انتریک کوتد
این یعنی روکش دار؟
هرچی سرچ کردم چیزی نجستم
بله یعنی روکش دار.
یک نکته اینکه هرگز قرص روکش دار رو نصف نکنید.

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
اگه کسی میتونه کمک کنه پیام خصوصی بده . اگرهم شد عکس بگیرم بفرستم براش

مرسی :-*

Sent from my ST27i

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام دوستان . من روی شونه سمت چپم 3تا جوش بزرگ زدم . شاید هر کدوم اندازه یه بند انگشت . 4 سال پیش فقط یکی بود . الان 2 ساله تقریبا 2تا دیگه هم بهش اضافه شده . یه کوچیکی هم بود مثل اون 2تا که خودش ترکید و ازش چرک اومد. حالا اون جوش اولیه رنگ پوست و معمولیه ، اون 2تا دیگه ی رنگ سفید دارن انگار زیرشون پره چرک سفیده .

احتمال میدین چی باشه ؟ سرطان پوست ؟ ( توی نت هرچی از عکس سرطان پوست دیدم همه به صورت زخم بودن . ولی اینا انگار گوشته اضافه یا چربی اند )

راستی هیچ دردی هم ندارند

Sent from my ST27i
احتمال سرطانی بودن زیاد نیست.
اگر عکس ازشون بدید شاید بهتر بشه تشخیص داد هر چند که چیزی جای معاینه ی مستقیم رو نمیگیره.
و اینکه زندگیتون چطور بوده زیاد اون ناحیه در معرض آفتاب بوده یا خیر؟
سنتون رو هم بفرمایید.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام دوستان.
منم یه سوال داشتم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم چون واقعا کلافه ام کرده این مشکل.
چند وقتی هست که وقتی سرم رو می شورم، اصلا کف سرم پاک نمیشه و همینطوری چرب می مونه. همه نوع شامپویی (چرب، معمولی، ...، البته جز ضد شوره) هم امتحان کردم جواب نداد که نداد. حتی اگه چند دست هم بزنم باز تمیز نمیشه و همونطوری چرب می مونه و وقتی میشورم همون فرداش باز چرب و بد میشه... حتی اگه 20 دست هم شامپو بزنم باز کف سرم چرب می مونه و به محض اینکه شستشو تموم میشه خارش سرم شروع میشه و حتی مثلا 10 دقیقه بعد خشک شدن موهام، خارش سر کلافه ام می کنه و انگار نه انگار که اصلا شسته شدن همین چند دقیقه پیش..
پیشنهادها و راه حل هاتون رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم چون عرض کردم واقعا کلافه شدم از دست این مشکل.

ضمنا من موهام از اون شوره های تابلو که به راحتی با چشم دیده میشن نداره و فقط وقتی خیلی ریزشون بشی مشخص هست و وقتی هم شونه می زنم ذره های خیلی ریز کوچیکی از سرم می ریزن. اینا همون شوره هستن؟
مرسی ممنون.
شما باید به یک پزشک حضورا مراجعه کنید. ترجیحا متخصص پوست. که خارشش بررسی بشه از شوره ی ساده تا عفونت قارچی ممکنه داشته باشید.

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
احتمال سرطانی بودن زیاد نیست.
اگر عکس ازشون بدید شاید بهتر بشه تشخیص داد هر چند که چیزی جای معاینه ی مستقیم رو نمیگیره.
و اینکه زندگیتون چطور بوده زیاد اون ناحیه در معرض آفتاب بوده یا خیر؟
سنتون رو هم بفرمایید.
مرسی ک جواب دادین . خیر زیاد تو آفتاب نبوده مگر تابستونا که میرم رودخونه که بازم نمیشه دلیلش این باشه .
سن بنده 18سال هست . عکس هم تو پیام خصوصی واستون تا شب ارسال میکنم
واقعا خیر ببینی داداش .
واسم شده یه کابوس . وقت دکتر رفتن واس خاطر کنکور ندارم . دکتر خوبی تو اهواز خواستم نوبت بزنم گفت 6 ماه دیگه .
دکتر تو شهر خودمون تو دزفول ( دکتر شیرازی - قبلا مطبش تهران بوده ) گفت یه چیزی مثل چربی اضافس که با یة عمل کوچیک از ریشه درش میارم .
منتظرتون هستم .

Sent from my ST27i

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان بعضی وقت ها پُشتم یا طرفای قلبم یه تیری میکشه آدمو برای چند ثانیه از پا میندازه !! بنظرتون چیه ؟؟ مشکل حادیه برم دکتر ؟
بله حتما به پزشک مراجعه کنید تا هم در موقع سلامت و هم موقع درد نوار قلب ازتون بگیرن.
البته شرح حال درد قلبی مفصله ولی چون موضوع مهمیه هر درد قفسه سینه که یه سری شرایطی رو داشته باشه باید بررسی بشه.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
مرسی ک جواب دادین . خیر زیاد تو آفتاب نبوده مگر تابستونا که میرم رودخونه که بازم نمیشه دلیلش این باشه .
سن بنده 18سال هست . عکس هم تو پیام خصوصی واستون تا شب ارسال میکنم
واقعا خیر ببینی داداش .
واسم شده یه کابوس . وقت دکتر رفتن واس خاطر کنکور ندارم . دکتر خوبی تو اهواز خواستم نوبت بزنم گفت 6 ماه دیگه .
دکتر تو شهر خودمون تو دزفول ( دکتر شیرازی - قبلا مطبش تهران بوده ) گفت یه چیزی مثل چربی اضافس که با یة عمل کوچیک از ریشه درش میارم .
منتظرتون هستم .

Sent from my ST27i
ممنون از جوابتون منتظر عکس هستم، همون احتمال دکتر شیرازی احتمال بالایی هستش.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ایا میشه از واکسن انفولانزا استفاده کرد؟عوارض خاصی نداره؟
اگر مشکل خاصی ندارید عوارضی نداره ولی بهتره از شهریور ازش استفاده کنین چون یک ماه طول میکشه تا اثر کنه.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
شما نیاز به لایه برداری دارید
به پزشک متخصص مراجعه کنید تا با توجه به پوست صورتتون براتون کرم لایه بردار با درصد مناسب یا لیزر رو توصیه کنه
سیاه بوده یا سیاه شده؟

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
بهترین درمان برای دختر بچه ای که مرتب سرما میخوره چیه؟
اگر زود به زود سرما میخوره مراجعه به ایمونولوژیست یا متخصص اطفال برای یافتن علت زمینه ای.
اگر هر سرما خوردگی کوچک تبدیل به بیماریهای سینگین میشه مراجعه به متخصص گوش و حلق و بینی.

Dj_aghamajid

Registered User
لایک‌ها
10
درود.
ممنونم از کمک دوستان.
یک ماه هست که بخاطر ناراحتی و استرس و اضطراب ناشی از بیماری پدرم، (15 روزه)احساس درد خفیف در بعضی عضلات دارم. عضلات بازو ها و زیر بغل و کمر و شانه. الیته دردها دائمی نیستند، خصوصا کمر و شانه. الان استرس کمی دارم. اما خودم احساس میکنم بخاطر توجه زیاد به این دردها، هنوز خوب نشدن. شاید اگه بخیالش میشدم خوب شده بودن.کلا انگار عضلات تحت فشار باشن.
درد خفیف هست. مثلا وقتی دستام رو کاملا بالا پایین میکنم، زیربغلم یکم درد میگیره. ولی اگه حرکتی نکنم و یا در حالت خواب دردی ندارم. زیر بغلم تورم نداره. ولی بعد از اینکه درد رو احساس کنم اگه لمسش کنم درد میگیره. تب ندارم. کلا هیچ مشکل دیگری ندارم.
الان چند روزه بیخالش شدم. اما اگه یکم بهش فکر کنم و عضلات رو لمس کنم و ... انگار درد وجود داره. خودم99% مطمئنم که ناشی از اضطراب هست. اما نمیدونم چرا زود خوب نمیشه.
تشخیص شما چیه؟ برای برطرف شدنش چه کار کنم و چقدر طول میشکه تا خوب شه.
ممنونم از کمک شما.:)

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
هر دوتاش
هم جوش نزنم
هم جای قبلی هارو از بین ببرم

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
درود.
ممنونم از کمک دوستان.
یک ماه هست که بخاطر ناراحتی و استرس و اضطراب ناشی از بیماری پدرم، (15 روزه)احساس درد خفیف در بعضی عضلات دارم. عضلات بازو ها و زیر بغل و کمر و شانه. الیته دردها دائمی نیستند، خصوصا کمر و شانه. الان استرس کمی دارم. اما خودم احساس میکنم بخاطر توجه زیاد به این دردها، هنوز خوب نشدن. شاید اگه بخیالش میشدم خوب شده بودن.کلا انگار عضلات تحت فشار باشن.
درد خفیف هست. مثلا وقتی دستام رو کاملا بالا پایین میکنم، زیربغلم یکم درد میگیره. ولی اگه حرکتی نکنم و یا در حالت خواب دردی ندارم. زیر بغلم تورم نداره. ولی بعد از اینکه درد رو احساس کنم اگه لمسش کنم درد میگیره. تب ندارم. کلا هیچ مشکل دیگری ندارم.
الان چند روزه بیخالش شدم. اما اگه یکم بهش فکر کنم و عضلات رو لمس کنم و ... انگار درد وجود داره. خودم99% مطمئنم که ناشی از اضطراب هست. اما نمیدونم چرا زود خوب نمیشه.
تشخیص شما چیه؟ برای برطرف شدنش چه کار کنم و چقدر طول میشکه تا خوب شه.
ممنونم از کمک شما.:)
به نظر من بهتره معاینه هم بشید، ولی تا همینجا اگر بتونیدبگید که آیا فعالیت بدنی سنگینتر داشتید یا نه؟ مثلا پدرتون برای جابجا شدن احتیاج به کمک شما ندارن؟ اول دقیق بگردید ببینید که آیا واقعا هیج بار اضافه ای به عضلاتتون وارد نشده؟ خصوصا عضلات درگیر. و آیا مطمئن هستید که درد ها عضلانیه و آیا مفاصل درگیری دارند یا خیر؟

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
هر دوتاش
هم جوش نزنم
هم جای قبلی هارو از بین ببرم
جای قبلی ها رو که میتونین به دکتر پوست مراجعه کنید تا با تشخیص ایشون ببینن احتیاج به لیزر هست یا خیر.
اگر زیاد جوش میزنید زود به زود استحمام کنید و از بتادین رقیق شده روی نواحی از تنه که چوش زیاد میزنن استفاده کنین.(به صورت نزنین). و اگر جوش زدید اون رو دستکاری نکنید که جاش کمتر بمونه. اگر جوش هاتون چرکیه میتونین از محلول تتراسایکلین یا کلیندامایسین و در موارد شدیدتر از کپسول داکسی سایکلین خوراکی هم استفاده کنید. ولی اگر احتیاج به دوز خوراکی شد حتما با یک پزشک حضورا مشورت کنید.

Dj_aghamajid

Registered User
لایک‌ها
10
به نظر من بهتره معاینه هم بشید، ولی تا همینجا اگر بتونیدبگید که آیا فعالیت بدنی سنگینتر داشتید یا نه؟ مثلا پدرتون برای جابجا شدن احتیاج به کمک شما ندارن؟ اول دقیق بگردید ببینید که آیا واقعا هیج بار اضافه ای به عضلاتتون وارد نشده؟ خصوصا عضلات درگیر. و آیا مطمئن هستید که درد ها عضلانیه و آیا مفاصل درگیری دارند یا خیر؟
ممنونم.
فعالیت بدنی بله داشتم. یک روز قبل از اینکه درد شروع بشه. 3 تا4 ساک و وسیله نسبتا سنگین رو از 4 طبقه پله بالا بردم. ولی یادم نمیاد همون موقع دردم گرفته باشه. والا واقعیت قضیه اینه که درد اول از ناحیه زیر بغل جپم بود. بعد که ترسیدم و بهش توجه کردم گفتم نکنه چیز مهمی باشه. درد به بازو چپ زد. تا 2 روز. بعد یکم بیخیالش شدم و کم شد. ولی دیدم که کلا از بین نرفته، بازم شک کردم و به طبع استرس و زد به بازوی راست. دیشب هم زد به کتف و کمر. الان کتف و کمر درد ندارم. درد بازو هم ندارم اما انگار تحت فشار(شاید ناشی از استرس) هستن. زیر بغل هم اگه دست نزنم درد نمیکنه ولی گه گاه با حرکت های دست ممکنه کمی درد بگیره. الان زیر بغل ها رو فشار هم دادم درد نمیکنه.
مفصل هم اصلا درد نداره. درد اگه باشه تو ایناس. تاندون و ربات و.. شابد هم لنف.
به هر صورت چیکار کنم. پیش چه دکتری برم؟
بالا