• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ممنونم.
فعالیت بدنی بله داشتم. یک روز قبل از اینکه درد شروع بشه. 3 تا4 ساک و وسیله نسبتا سنگین رو از 4 طبقه پله بالا بردم. ولی یادم نمیاد همون موقع دردم گرفته باشه. والا واقعیت قضیه اینه که درد اول از ناحیه زیر بغل جپم بود. بعد که ترسیدم و بهش توجه کردم گفتم نکنه چیز مهمی باشه. درد به بازو چپ زد. تا 2 روز. بعد یکم بیخیالش شدم و کم شد. ولی دیدم که کلا از بین نرفته، بازم شک کردم و به طبع استرس و زد به بازوی راست. دیشب هم زد به کتف و کمر. الان کتف و کمر درد ندارم. درد بازو هم ندارم اما انگار تحت فشار(شاید ناشی از استرس) هستن. زیر بغل هم اگه دست نزنم درد نمیکنه ولی گه گاه با حرکت های دست ممکنه کمی درد بگیره. الان زیر بغل ها رو فشار هم دادم درد نمیکنه.
مفصل هم اصلا درد نداره. درد اگه باشه تو ایناس. تاندون و ربات و.. شابد هم لنف.
به هر صورت چیکار کنم. پیش چه دکتری برم؟
با این اوصاف لزوم زیادی به دکتر رفتن ندارید اگر درد گرفت میتونین تا یک هفته از مسکن استفاده کنید اگر درد شدید تر شد یا بیشتر از یک هفته ی دیگه طول کشید یا احیانا تب و علائم دیگه ای به اون اضافه شد میتونین به یک متخصص روماتولوژی یا داخلی مراجعه کنین. که به احتمال زیاد چنین نخواهد شد.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ممنونم.
فعالیت بدنی بله داشتم. یک روز قبل از اینکه درد شروع بشه. 3 تا4 ساک و وسیله نسبتا سنگین رو از 4 طبقه پله بالا بردم. ولی یادم نمیاد همون موقع دردم گرفته باشه. والا واقعیت قضیه اینه که درد اول از ناحیه زیر بغل جپم بود. بعد که ترسیدم و بهش توجه کردم گفتم نکنه چیز مهمی باشه. درد به بازو چپ زد. تا 2 روز. بعد یکم بیخیالش شدم و کم شد. ولی دیدم که کلا از بین نرفته، بازم شک کردم و به طبع استرس و زد به بازوی راست. دیشب هم زد به کتف و کمر. الان کتف و کمر درد ندارم. درد بازو هم ندارم اما انگار تحت فشار(شاید ناشی از استرس) هستن. زیر بغل هم اگه دست نزنم درد نمیکنه ولی گه گاه با حرکت های دست ممکنه کمی درد بگیره. الان زیر بغل ها رو فشار هم دادم درد نمیکنه.
مفصل هم اصلا درد نداره. درد اگه باشه تو ایناس. تاندون و ربات و.. شابد هم لنف.
به هر صورت چیکار کنم. پیش چه دکتری برم؟
میتونین تا یک هفته ی دیگه از مسکن یا شل کننده ی عضلانی (متوکاربامول) استفاده کنین. اگر در این مدت بهبودی نداشت یا تب به اون اضافه شد یا علائم دیگری بروز کرد به یک روماتولوژیست یا متخصص داخلی مراجعه کنید که فکر نمیکنم اینطور بشه.

Dj_aghamajid

Registered User
لایک‌ها
10
سپاس فراوان
نیاز به شل کننده عظلات نیست؟
آرام بخش نمیخواد؟
مسکن چی خوبه؟
بازم ممنونم

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سپاس فراوان
نیاز به شل کننده عظلات نیست؟
آرام بخش نمیخواد؟
مسکن چی خوبه؟
بازم ممنونم
اگر مشکل خاص پزشکی ندارید خصوصا سابقه ی تشنج بهتون متوکاربامول رو توصیه میکنم هم شل کننده ی عضلات هست هم کمی خواص آرامبخش داره. از مسکن ها هم در صورتی که مشکل معده ندارید و درد در حد کم تا متوسط هست کپسول ژلوفن رو توصیه میکنم.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
ببخشید دوستان...من یکی دوساله ففته ای دو تا قرص دگزامتازون میخورم...هم اشتهامو باز میکنه همم بهم انرژی میده... بهش عادت کردم...میگن خیلی عوارض داره..خودمم دارم عوارضشو میبینم....کسی میدونه دقیقا عوارضش چیه... از تو داروخونه ها هم جمع اوری شده

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ببخشید دوستان...من یکی دوساله ففته ای دو تا قرص دگزامتازون میخورم...هم اشتهامو باز میکنه همم بهم انرژی میده... بهش عادت کردم...میگن خیلی عوارض داره..خودمم دارم عوارضشو میبینم....کسی میدونه دقیقا عوارضش چیه... از تو داروخونه ها هم جمع اوری شده
عوارض خیلی زیادی داره و از همین الان اگر مصرف درمانی ندارین به مرور کم کنید مصرف رو تا در عرض 2 هفته به صفر برسه (اگر هفته ای یکی دو تا میخوردید)
عوارض مصرف سیستمیک دگزامتازون یا به طور کلی کورتیکواستروئید ها یا همون کورتون ها (مثل دگزامتازون، بتامتازون، هیدروکورتیزون، پردنیزولون، تریامسینولون و ...) رو به طور خلاصه اگر مهم هاش رو بخوام بگم اینهاست.
افزایش احتمال بدخیمی، افزایش وزن، پوکی استخوان، مرگ استخوانی به خصوص سر استخوان ران که میتونه منجر به احتیاج به تعویض اون پیدا بشه، آب مروارید، بیماریهای ایسکمیک قلبی، افزایش فشار خون، افزایش احتمال سکته، زخم و خونریزی معده، کاهش باروری، ضعف عضلات، شکستگی مهره ها، افزایش قند خون، کاهش قدرت سیستم ایمنی که در پی اون احتمال ابتلا به انواع عفونت ها و بدخیمی ها افزایش پیدا می کند.
هم خودتون جدا از مصرف خود سرانه ی اون اجتناب کنید هم اطرافیانتون رو آگاه کنین چون متاسفانه امروزه سو مصرف اون به دلایل مختلف افزایش پیدا کرده که شاهد عوارض اون در سطح جامعه هم هستیم. پس لطفا هرگز بدون تجویز پزشکتون اونها رو مصرف کنین.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
منه بدبخت به خاطر ورزش میخوردم...اخه بهم انرژی میداد.. خیلیم لاغر بودم...الان چنان شکمی زدم که از خودم بدم میاد..غب غب پیدا کردم..هرشب خور خور ! میکنم...صورتم باد کرده...بدنم باد کرده.. معدم شبا وقتی میخوابم انگار یه چیزی مثل اسید میاد تو دهنم..تنها چیزی که داره بیشتر اذیت میکنه..احساس میکنم استخونام مخصوصا مچ..میخواد بشکنه..ضعیف شده...پاهامم قسمت مچ خیلی ورم کرده.. میخوام بدونم منکه کم دارم میخورم..هفته ای دوتا....بازم اثر خودشو میزاره؟ قطعش کهمیکنم افسردگیه وحشتناکی میاد سراغم..
دوستان تورو خدا یه وقت این لامذهبو مصرف نکنین..کاش باهاش اشنا نمیشدم..همه بهم میگفتن کورتون داره و پوکی استخوان میاره..ولی منه احمق.....
ممنون که جواب دادین..

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
منه بدبخت به خاطر ورزش میخوردم...اخه بهم انرژی میداد.. خیلیم لاغر بودم...الان چنان شکمی زدم که از خودم بدم میاد..غب غب پیدا کردم..هرشب خور خور ! میکنم...صورتم باد کرده...بدنم باد کرده.. معدم شبا وقتی میخوابم انگار یه چیزی مثل اسید میاد تو دهنم..تنها چیزی که داره بیشتر اذیت میکنه..احساس میکنم استخونام مخصوصا مچ..میخواد بشکنه..ضعیف شده...پاهامم قسمت مچ خیلی ورم کرده.. میخوام بدونم منکه کم دارم میخورم..هفته ای دوتا....بازم اثر خودشو میزاره؟ قطعش کهمیکنم افسردگیه وحشتناکی میاد سراغم..
دوستان تورو خدا یه وقت این لامذهبو مصرف نکنین..کاش باهاش اشنا نمیشدم..همه بهم میگفتن کورتون داره و پوکی استخوان میاره..ولی منه احمق.....
ممنون که جواب دادین..
درود،

لطفا بی خودی جو ندین و مرگ رو جلوی چشماتون نبینین! الان دنبال خرید سنگ قبر هستین؟ دو خط پایانی کامنت شما بقدری استرس زا (کاذب) هست ک حد نداره. نخورید. از فردا. اصطلاحا میگن cold turkey. از همین الان تصمیم بگیرید و نخورید و باقی قرصا رد بریزید چاه توالت. همچین استرس گرفتین ک انگار بنگ، چرس، گراس، هرویین، کوکایین، کراک و شیشه و مت و ... اینا رو مصرف میکنین.

بجای تفکرات غلط و کودکانه، چشماتون رو باز کنین و با حقایق روبرو بشین.

پ. ن. کسی با خوردن صد تا دویست قرص (دو پاکت) در عرض دوسال، سر از سینه قبرستون درنیاورده.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دورووود!
دکترجان مگه من از مردن حرف زدم!! مگه کسی از چیزی حتی ناله کنه میخواد بمیره! سنگ قبررر!!! کسی تا چیزی رو مصرف نکرده باشه و تجربه ای نداشته باشه حتی اون درد رو نکشیده باشه هیچ وقت نمیتونه کسی که اون مشکل رو داره درک کنه.. شما منو یاد جریان یه بنده خدایی میندازی که ده سال اعتیاد داشته بود رفته بود دکتر بهش گفته بود میخوام ترک کنم...دکتره هم حتی طرف رو نگاه نکرده بود و یه بادی به غب غبش میندازه و چند بسته استامینوفن و دیکنوفناک براش مینویسه و میگه چیزی نیست چند روز درد میکشی بعد تموم میشه!!
اگه همه چی به این راحتی بود که الان حتی یه سیگاری هم نباید پیدا میشد.. کجای حرفای من بوی مرگ میده!!! خدا نکنه یه وقت شما مشاور بشی...چون کوچکترین کمکی نمیتونی به کسی بکنی... دوستمون تو پست 748 خیلی قشنگ توضیح دادن..
احتیاجی به چاه توالت نیست چون 6دونه بیشتر نمونده و جایی دیگه گیر نمیاد..
به هر حال ممنون که جواب دادین..

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ممنون که جواب دادین..
بله بیشتر سوءمصرف کورتون ها هم تو باشگاهای بدن سازی هستش.
عوارض کورتون ها وابسته به دوز هست و هرچه دوز بالاتر عوارض بیشتر یعنی 2 تا در هفته هم عوارضی میتونه داشته باشه اما زیاد نگران نباشین 2 تا در هفته دوز خیلی بالایی نیست ولی چون مدت طولانی مصرف کردین یکم واستون مشکل ساز شده الان هم از اون مقدار باقی مونده برای کاهش تدریجی استفاده کنین چون مصرف طولانیتون باعث ***** نسبی غده ی فوق کلیه اتون شده که مسئول ترشح کورتون طبیعی بدنه (کورتیزول) برای همین اگر ناگهانی قطع کنین چون بدن هنوز عادت نداره سطحش تو بدنتون افت میکنه، کم کم باید کم و در آخر قطعش کنین تا بدنتون فرصت پیدا کنه با شرایط جدید (فقدان کورتون خارجی) تطابق پیدا کنه. برای بررسی عوارض بر جا گذاشته و درمانشون بهتره به یک متخصص داخلی مراجعه کنین ولی اگر به هر دلیلی نتونستین این چندتا نکته رو انجام بدین. مدتی مکمل کلسیم و لبنیات مصرف کنین تا اگه تراکم استخوانهاتون کم شده دوباره جایگزین بشه. و ورزش رو هم فراموش نکین که خودش به بهبود تراکم استخوان خیلی کمک میکنه. ان شاءالله که در قطع تدریجیش مشکل روحی ام پیدانکنین چون کورتون ها مقداری سرخوشی هم میدن واسه همین برعکسشم پیش میاد که اگه یک دفعه کم بشن افسردگی بدن، باز هم اگه مشکل روحی براتون پیش اومد از یک روانپزشک کمک بگیرین و به خاطر این یه موضوع به مصرف ادامه ندین.
تورم صورت و بدن و چاقی مرکزی به ویژه شکم و پشت شونه ها (همون کول بدن سازی) هم از عوارض کورتون هاست که بهش buffalo hump میگن و با قطعش اینها از بین میرن.
در مورد اسید معدتون توصیه های زیر رو انجام بدین.
غذا ها رو در وعده های متعدد سبک مصرف کنین، چای؛ سیگار، قهوه و غذااهای چرب تا حد امکان مصرف نکنین به خصوص قبل از خواب، غذاهای محرک مثل فلفل کمتر مصرف کنین، تا دو ساعت بعد از غذا دراز نکشین، موقع استراحت با استفاده از بالش کمی سر و سینه تون را بالاتر قرار بدین. این توصیه ها رو همیشه عملی کنید ولی فعلا که هنوز شدیدتر هست بهتره مدتی از کپسول امپرازول استفاده کنین. و در اپیزود هایی که شدیدتر بود بعد از غذا شربت معده (AlMg) مصرف کنین. (این بیماری شما GastroEsiphagial Reflux Disorder یا GERD هستش و واسه اطلاعات بیشتر میتونین اسم اون یا به فارسی ریفلاکس معده رو سرچ کنید. و اگر دیدید خیلی ادامه دار هست تحت نظر یک متخصص داخلی یا گوارش ادامه بدید.
در آخر هم خوشحال باشید که به عوارض برگشت ناپذیرش نرسیدین و میتونین اینهارو برطرف کنین.

moty

Registered User
لایک‌ها
217
یه سوال فنی اونایی که آپاندیسشونو عمل میکنن آیا یه سری از مواد معدنی یا پروتیین یا ویتامینهایی که آپاندیس انزیم تجزیشونو میسازه رو نمیتونه بدنشون جذب کنه؟

moty

Registered User
لایک‌ها
217
راستی جناب دکتور من طبعم صفراییه
سرد وتر
شبا بخاری اتاقم تا ته روشنه 2 -3 تا ملافم روم میندازم
صبحا که بیدار میشم بدنم اینه یه تیکه چوب خوشکه که میخاد تا بشه بشکنه
شبه همه غذایی هم امتهان کردم
به نظر شما مشکل از کجاس؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
بله بیشتر سوءمصرف کورتون ها هم تو باشگاهای بدن سازی هستش.
عوارض کورتون ها وابسته به دوز هست و هرچه دوز بالاتر عوارض بیشتر یعنی 2 تا در هفته هم عوارضی میتونه داشته باشه اما زیاد نگران نباشین 2 تا در هفته دوز خیلی بالایی نیست ولی چون مدت طولانی مصرف کردین یکم واستون مشکل ساز شده الان هم از اون مقدار باقی مونده برای کاهش تدریجی استفاده کنین چون مصرف طولانیتون باعث ***** نسبی غده ی فوق کلیه اتون شده که مسئول ترشح کورتون طبیعی بدنه (کورتیزول) برای همین اگر ناگهانی قطع کنین چون بدن هنوز عادت نداره سطحش تو بدنتون افت میکنه، کم کم باید کم و در آخر قطعش کنین تا بدنتون فرصت پیدا کنه با شرایط جدید (فقدان کورتون خارجی) تطابق پیدا کنه. برای بررسی عوارض بر جا گذاشته و درمانشون بهتره به یک متخصص داخلی مراجعه کنین ولی اگر به هر دلیلی نتونستین این چندتا نکته رو انجام بدین. مدتی مکمل کلسیم و لبنیات مصرف کنین تا اگه تراکم استخوانهاتون کم شده دوباره جایگزین بشه. و ورزش رو هم فراموش نکین که خودش به بهبود تراکم استخوان خیلی کمک میکنه. ان شاءالله که در قطع تدریجیش مشکل روحی ام پیدانکنین چون کورتون ها مقداری سرخوشی هم میدن واسه همین برعکسشم پیش میاد که اگه یک دفعه کم بشن افسردگی بدن، باز هم اگه مشکل روحی براتون پیش اومد از یک روانپزشک کمک بگیرین و به خاطر این یه موضوع به مصرف ادامه ندین.
تورم صورت و بدن و چاقی مرکزی به ویژه شکم و پشت شونه ها (همون کول بدن سازی) هم از عوارض کورتون هاست که بهش buffalo hump میگن و با قطعش اینها از بین میرن.
در مورد اسید معدتون توصیه های زیر رو انجام بدین.
غذا ها رو در وعده های متعدد سبک مصرف کنین، چای؛ سیگار، قهوه و غذااهای چرب تا حد امکان مصرف نکنین به خصوص قبل از خواب، غذاهای محرک مثل فلفل کمتر مصرف کنین، تا دو ساعت بعد از غذا دراز نکشین، موقع استراحت با استفاده از بالش کمی سر و سینه تون را بالاتر قرار بدین. این توصیه ها رو همیشه عملی کنید ولی فعلا که هنوز شدیدتر هست بهتره مدتی از کپسول امپرازول استفاده کنین. و در اپیزود هایی که شدیدتر بود بعد از غذا شربت معده (AlMg) مصرف کنین. (این بیماری شما GastroEsiphagial Reflux Disorder یا GERD هستش و واسه اطلاعات بیشتر میتونین اسم اون یا به فارسی ریفلاکس معده رو سرچ کنید. و اگر دیدید خیلی ادامه دار هست تحت نظر یک متخصص داخلی یا گوارش ادامه بدید.
در آخر هم خوشحال باشید که به عوارض برگشت ناپذیرش نرسیدین و میتونین اینهارو برطرف کنین.
دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتی...دقیقا همین کارارو از چند روز دیگه انجام میدم...مجبورم..چون راه رفتن هم داره برام سخت میشه..خندم میگیره اون بنده خدا میگه کسی با مصرف یکی دوسال قرص نمرده...! میگن کورتون رو بیشتر به سرطانیا میدن.. باورت میشه بیرون که میرم...خودم دقیقا احساس میکنم...اگه به مچ پام کوچکترین فشاری بیاد ممکنه بشکنه..
وقتی قبل از خواب سیگار میکشم اون ترشحاتی که گفتم بوجود میاد...اخه موندم دود تو ریه میره..تو معده که نمیره!
بازم یه دنیا ممنون

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
یه سوال فنی اونایی که آپاندیسشونو عمل میکنن آیا یه سری از مواد معدنی یا پروتیین یا ویتامینهایی که آپاندیس انزیم تجزیشونو میسازه رو نمیتونه بدنشون جذب کنه؟
خیر،
آپاندیس هیچ نقشی در ترشح آنزیم و جذب مواد غذایی نداره.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتی...دقیقا همین کارارو از چند روز دیگه انجام میدم...مجبورم..چون راه رفتن هم داره برام سخت میشه..خندم میگیره اون بنده خدا میگه کسی با مصرف یکی دوسال قرص نمرده...! میگن کورتون رو بیشتر به سرطانیا میدن.. باورت میشه بیرون که میرم...خودم دقیقا احساس میکنم...اگه به مچ پام کوچکترین فشاری بیاد ممکنه بشکنه..
وقتی قبل از خواب سیگار میکشم اون ترشحاتی که گفتم بوجود میاد...اخه موندم دود تو ریه میره..تو معده که نمیره!
بازم یه دنیا ممنون
خواهش میکنم.
کورتون واسه بیماریهای التهابیه و به سرطانی ها برای خود سرطان دلیلی نداره بده و ممکن اوضاعشونو بدترم بکنه ولی برای مشکلات همراه ممکنه.
خوب سیگار مواد داخلش از جمله نیکوتین جذب بدن میشه و از طریق خون به همه جا میرسه و هر جا اثری میذاره.

kanon-7103

Registered User
لایک‌ها
34
چندتا دارو الان تو داروخانه ها هست که بهترینش شربت پروسپان هست که آلمانیش بهتره، ازون ارزون تر هم تیمکس و هانی تیم رو میشناسم.
جناب منم سیگار زیاد میکشم نتیجه میده؟ چرک خشک کن استفاده کردم زیاد جواب نداد...

moty

Registered User
لایک‌ها
217
جناب دکتور من طبعم صفراییه
سرد وتر
شبا بخاری اتاقم تا ته روشنه 2 -3 تا ملافم روم میندازم
صبحا که بیدار میشم بدنم اینه یه تیکه چوب خوشکه که میخاد تا بشه بشکنه
شبه همه غذایی هم امتهان کردم
به نظر شما مشکل از کجاس؟
کسی نمیدونه؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
یه زمانی قزص خواب زیاد میخوردم اینجوری میشدم...ده دقیقه طول میکشید تا استخونام نرم شه!! و پامو بتونم دراز کنم!!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
دوستان دوکسپین و هم خانواده دوکسپین دیگه چرا نیست تو بازار؟:(

پاروکستین که اصن نیست اون هیچ!

چی کار کنم پَ؟

البته مصرفضم هر روز نبوده ها! یکی دوتا 3تا 4تاش که اصن رو اثر نمیکنه! باید یک بسته ش رو ناشتا بخورم تا اثر کنه روم!

اگه دو روز پشت سر هم مصرف کنم روز دوم دیگه تاثیر نداره 10 بسته م بخورم! باید یه وقفه 4روزه بینش باشه!

بالا