• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

apple_1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مدتی هست که وقتی سرفه های ناگهانی و شدید انجام میدم یا از ارتفاع بیش از ۱متر میپرم زیر بیضه هام بین رون ها درد بسیار شدیدی احساس میکنم که اصلا نمیتونم سرپا وایسم.میتونه باد فتق باشه؟؟؟
مرسی.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
آیا مانند ویتامین ب که تزریقی اون ب کمپلکس یا نوروبین هست
ویتامینهای دیگر مانند ویتامین آ و کلسیم هم تزریقی اون وجود داره ؟

ممنون

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
با این وجود برای بیماران قلبی عروقی که عمل کرده اند و روزی 2-3عدد مصرف میکنند احتمال سکته مغزی وجود داره، درسته؟
خیر به این راحتی ها نیست باید آزمایشات انعقادی اونها چک بشه و حتما تحت نظر پزشک سود و ضرر تشخیص داده شه و تصمیم گیری بشه.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
مدتی هست که وقتی سرفه های ناگهانی و شدید انجام میدم یا از ارتفاع بیش از ۱متر میپرم زیر بیضه هام بین رون ها درد بسیار شدیدی احساس میکنم که اصلا نمیتونم سرپا وایسم.میتونه باد فتق باشه؟؟؟
مرسی.
بله امکانش هست.
باید معاینه بشید.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
آیا مانند ویتامین ب که تزریقی اون ب کمپلکس یا نوروبین هست
ویتامینهای دیگر مانند ویتامین آ و کلسیم هم تزریقی اون وجود داره ؟

ممنون
کلسیم ویتامین نیست.
بله تزریقی های اونها هم وجود داره اما به این راحتی کسی احتیاج به تزریقی پیدا نمیکنه. و خوراکی ها بهتر هستند.

ho3in85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
آیا آزمایشی هست که ا عکس برداری از مغز نشون بده که چقدر از سلوس های خاکستری مغز بخاطر خود ارضایی کشته شدن؟
تا کنون هیچ ضرر جسمی برای خود ارضایی شناخته نشده است.

عرفان 13

Registered User
لایک‌ها
3,494
سلام . حدودا یه هفتست سیگار نمیکشم ولی صبح که از خواب بیدار میشم گلوم میسوزه و مقدار زیادی خلط از گلوم میاد . این مسیله طبیعیه ؟ دارویی هست که بعد ترک سیگار بشه استفاده کرد و جلوی سوزش گلورو بگیره ؟ با تشکر :)

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
من الان ۶ ساله که ورزش بدن سازی رو ادامه میدم . بالا تنه ی من خیلی خوبه و به قوله خودمون تیکه پارست اما پاهای من استعداد نداره و به بالا تنم نمی خوره . ۲ ۳ نفر از پیشکسوتان این ورزش بهم گفتن که نوروبیون تزریق کن هفتهای ۱ دونه.....هرچی پرسیدم مگه حجم میده به پاهام ؟ می گفتن آره اما من باورم نمیشه....گفتم از دوستان بپرسم ببینم مگه نوروبیون حجم میده که میگن هفته ای ۱ عدد تزریق کنم ؟
ضرر نداره ؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام

میگن زنجبیل و دارچین برای تقویت قوای جنسی خوبه

اینارو باید از عطاری پودرشو تهیه کرد ؟ بعد باید چجوری مصرف کرد ؟ با چی خورد ؟

ممنون

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام

میگن زنجبیل و دارچین برای تقویت قوای جنسی خوبه

اینارو باید از عطاری پودرشو تهیه کرد ؟ بعد باید چجوری مصرف کرد ؟ با چی خورد ؟

ممنون
سعی کن توی **** غذاییت بیاری
فلفل اثر بسزایی میزاره. پیشنهاد من:
بایدها:
پسته، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، فلفل قرمز (حتما تند باشد)، ویتامین C، ویتامین E.
نبایدها:
لبنیات، غذاهای سرد، ترشیجات

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سعی کن توی **** غذاییت بیاری
فلفل اثر بسزایی میزاره. پیشنهاد من:
بایدها:
پسته، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، فلفل قرمز (حتما تند باشد)، ویتامین C، ویتامین E.
نبایدها:
لبنیات، غذاهای سرد، ترشیجات

ممنون از پاسخت
اما چیزی که هست مصارف این موارد کم هست

مثلا فلفل و با چی بخوریم ؟ خالی خالی بخوریم ؟
یا دارچین و زنجبیل و با چی ؟

اگر موردی میدونید بفرمایید من دوست دارم در وعده های غذایی جا بدم

ممنون

عرفان 13

Registered User
لایک‌ها
3,494
سلام . حدودا یه هفتست سیگار نمیکشم ولی صبح که از خواب بیدار میشم گلوم میسوزه و مقدار زیادی خلط از گلوم میاد . این مسیله طبیعیه ؟ دارویی هست که بعد ترک سیگار بشه استفاده کرد و جلوی سوزش گلورو بگیره ؟ با تشکر :)
من گلوم هنوز میسوزه ! راهنمایی نمیکنید ?

فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

ممنون از پاسخت
اما چیزی که هست مصارف این موارد کم هست

مثلا فلفل و با چی بخوریم ؟ خالی خالی بخوریم ؟
یا دارچین و زنجبیل و با چی ؟

اگر موردی میدونید بفرمایید من دوست دارم در وعده های غذایی جا بدم

ممنون
مثلا، شخص خودم بدون فلفل نمیتونم غذا بخورم، برخلاف گفته ی همه اصلا معده ام خراب نشده. تازه خیلی سالم هست و سلامتم.
فلفل روی روحیه ی افراد هم تاثیر مثبتی میزاره. پیشنهاد من اینه که خودت از عطاری فلفل قرمز بگیری (از این نقلی های کوچیک و قرمز) و خرد کنی، چون پودر فلفل اماده اکثرا پوست گوجه هستند (برای قرمز شدن رنگ پودر استفاده میشود)
من مثل نمک روی غذا میپاشم، دارچین رو با چای، یا با شیرینی، یا خرما، و یا بصورت دم کرده. زنجبیل هم همینطور
اگر واست سخته میتونی بری عطاری، عرقیجات دارچین و زنجبیل رو تهیه کنی و نوش جان بفرمایی
از نظر من هیچ چیزی به پای فلفل نمیرسه!!! یک دفعه زیاد نخور که آور دوز کنی، یواش یواش مقادیر استفاده ات رو افزایش که بدی بعد از چندماه میبینی هیچ اثری روت نمیزاره
http://xn--mgbxb0f3nziyib.worldfood.ir/T______کپسایسین.htm

https://www.google.com/search?q=کپس...j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

از این حرف ها گذشته، فلفل قرمز و کپسایسین موجود در آن اثر بسزایی روی سلامت و جلوگیری از ابتلا به سرطان داره.
حدود یک سال و نیم هستش که مرتب فلفل مصرف میکنم، حتی 1 بار هم سرما نخوردم. (اثرات افزایش سطح ایمنی بدن)
عملکرد قلب رو هم بهبود میبخشه و به لاغری کمک میکنه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دمت گرم گذاشتی کنار. خلط ها فک کنم داره پاکسازی میشه . سرما نخوردی چون ممکنه بخاطر سیگار ضعیفم شده باشه مجاریت
من یه مدت گلوم درد میکرد و هرکاری کردم دکتر و این ور و اون ور نشد اخرش اب نمک چند رو غرغره کردم خوب شد

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
مثلا، شخص خودم بدون فلفل نمیتونم غذا بخورم، برخلاف گفته ی همه اصلا معده ام خراب نشده. تازه خیلی سالم هست و سلامتم.
فلفل روی روحیه ی افراد هم تاثیر مثبتی میزاره. پیشنهاد من اینه که خودت از عطاری فلفل قرمز بگیری (از این نقلی های کوچیک و قرمز) و خرد کنی، چون پودر فلفل اماده اکثرا پوست گوجه هستند (برای قرمز شدن رنگ پودر استفاده میشود)
من مثل نمک روی غذا میپاشم، دارچین رو با چای، یا با شیرینی، یا خرما، و یا بصورت دم کرده. زنجبیل هم همینطور
اگر واست سخته میتونی بری عطاری، عرقیجات دارچین و زنجبیل رو تهیه کنی و نوش جان بفرمایی
از نظر من هیچ چیزی به پای فلفل نمیرسه!!! یک دفعه زیاد نخور که آور دوز کنی، یواش یواش مقادیر استفاده ات رو افزایش که بدی بعد از چندماه میبینی هیچ اثری روت نمیزاره
http://xn--mgbxb0f3nziyib.worldfood.ir/T______کپسایسین.htm

https://www.google.com/search?q=کپس...j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

از این حرف ها گذشته، فلفل قرمز و کپسایسین موجود در آن اثر بسزایی روی سلامت و جلوگیری از ابتلا به سرطان داره.
حدود یک سال و نیم هستش که مرتب فلفل مصرف میکنم، حتی 1 بار هم سرما نخوردم. (اثرات افزایش سطح ایمنی بدن)
عملکرد قلب رو هم بهبود میبخشه و به لاغری کمک میکنه

ممنون از راهنمایی هات

امروز به میزان 250 گرم فلفل خریدم
میخام استارت و بزنم

ایشالا مارو با خودت همراه کن

فقط شما با غذا فقط مل میکنی ؟ بیشتر با نهار دیگه ؟؟

در مورد دارچین و زنجبیل هم راهنمایی میکنی ؟ اونا باید خودشو خرید و دم کرد یا پودرشو بگیرم با همون چای یا خرما و ماست بخورم بهتره ؟

کلن میخام سیستم غذایی رو عوض کنم

ترب سیاه کسی مصراف داشته ؟ چجوره ؟

ممنون

shaparak in love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
تیره شدن پوست پشت به شکل یک دایره البته نه خیلی بزرگ که پزشک گفته عصبیه ولی داروش اثر نکرده چطوری درمان میشه؟

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
از دوستان کسی در مورد استفاده از سلول های بنیادین برای درمان کلیه هایی که تقریبا از کار افتاده هستن در بیمارستان میلاد نداره؟ شنیدم که تو بیمارستان میلاد این جور مریض ها رو ثبت نام میکنن و میگن بعد از یه مدت باهاش تماس میگیرن. میخواستم ببینم یه بیمار کلیوی که همزمان دیابت هم داره میتونه از این نوع درمان استفاده کنه یا نه؟ گویا این درمان باعث میشه تا کلیه فرد دیالیزی مدت زمان بیشتری به صورت سالم کار کنه و نیاز فرد به پیوند کلیه رو تا یه مدت از بین میبره. هر کسی هر نوع اطلاعاتی داره ممنون میشم اینجا به اشتراک بذاره.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام دوستان
بنده موها و پوستم خیلی چربه خیلی اذیتم میکنه چی کار کنم؟

moty

Registered User
لایک‌ها
217
مبارکه
میشه بگی چه جوری اخه ما هرچی میخایم ترک کنیم نمیشه

بالا